kız hakikaten bu kocamaaaannn olmuşya her fotoda nasıl değişik çıkıyoo tatlım ya alışsın şimdiden yarın çokk yardım edicek annesineEki Görüntüle 645661 Ahsenle çamaşır asarken
Eki Görüntüle 645662 baktı annesi bıktı kusmuk temizlemekten annesine yardım ediyor kuzum
İnşallah ahseninki daha çabuk geçer, çınar da bebekken çok sık emer kusardı neyse ki çok şükür sonra geçti ama ne berbat kokardı, başka birşey soracaktım ahsen seslere karşı duyarlı mı, mesela rondo, ya da şarjlı süpürge, vs. Çınar çok korkuyor önce rondoyu çalıştırdığımda hep ağlardı şimdi onu atlattık, şarjlı süpürgeye alıştıramıyorum öyle yüksek seslerden çok etkileniyor geçen de üst komşu matkap çalıştırdı nasıl ağlıyor
canım zorluyorum diye kusmuyor ya ilk kaşıkta yada yediriyorum bitiriyor yarım saat 1 saat sonra bende çözemedim daha
yarın bi sorun çıkmazsa kahvaltıyı malatyada yapmayı planlıyoruz eve dönüşümüzde ahsene baglı huzursuzluk çıkartmazsa akşam döneriz çok bunaltırsa erkenden dönmek zorundayız
ama ama siz çok erken geliyomuşsunuz
canım öğleden sonra gelicez inşallah malatya parka gitmemişseniz denk geliriz inşallah:26:
Günaydın sana da iyi pazarlar canım, bu havalar ne zaman ısınacak, çok kapalı ve rüzgarlıgünaydın bugunde sağlıcakla uyandık çok şükür
ahsenim ıyı gezmeler
herkese ıyı pazarlar
Günaydın sana da iyi pazarlar canım, bu havalar ne zaman ısınacak, çok kapalı ve rüzgarlı
Hoşgeldin canım, iyi geçmesine sevindim dediğin gibi çınarın da uykusu geldiğinde hem huzursuz olur hem de başka ortamda uyumaz, aaa ben de merak etmiştim görüşebildiniz mi diye ne güzel olurdu, nasıl alışveriş merkezi çok büyük müBizgeldik çok şükür gitmesi ve orda çok iyiydi ahsen ama dönüş resmen kabus oldu uykusu geldi uyumak istemedi
birde karanlık olunca çıgrından çıktı küçük hanım
son golüne ragmen çok eglendim ama dizlerim tutmuyor şu anda resmen pert oldum
pancem sizi göremedik bidahaki seferde saat verip biyerde buluşalım
böyle olmuyor seni aramam ençok eşime yaradı size bakınmaktan bişey alamadım
Hoşgeldin canım, iyi geçmesine sevindim dediğin gibi çınarın da uykusu geldiğinde hem huzursuz olur hem de başka ortamda uyumaz, aaa ben de merak etmiştim görüşebildiniz mi diye ne güzel olurdu, nasıl alışveriş merkezi çok büyük mü
Bizgeldik çok şükür gitmesi ve orda çok iyiydi ahsen ama dönüş resmen kabus oldu uykusu geldi uyumak istemedi
birde karanlık olunca çıgrından çıktı küçük hanım
son golüne ragmen çok eglendim ama dizlerim tutmuyor şu anda resmen pert oldum
pancem sizi göremedik bidahaki seferde saat verip biyerde buluşalım
böyle olmuyor seni aramam ençok eşime yaradı size bakınmaktan bişey alamadım
evet canım bende çok istedim ama nasip degilmiş sürekli bakındım mirayı görürüm diye ama malesef
elazığdaki alışveriş merkezlerini 5, 6 katı büyüklügünde kaynım gilde ordaydı ama sabahtan akşama 1 kere karşılaştık oda tanıyoruz diye farkediyorsun birde sadece mirayı tanıyoruz gene pancemide tanısam daha rahat olurdu kısmet bikaç ay sonra gene gideriz o zaman inşallah
En sinir olduğum şeydir ayakkabılarla içeri girilmesi zaten artık bebeklerimiz hep yerdeler dışarıdaki pisliği eve getiriyorlar, işte insan yakınlarını uyarabiliyor ama öyle ilk gelen misafire bazen söylemeye çekiniyor. Anneme, kayın valideme dışarıda çıkarın diyebiliyorum zaten komşular hiç girmezler dışarıda çıkarırlar ama bazen istisna durumlar oluyor mecburen gidince hemen yerleri siliyorum çınar yerlerde sürünüyor zaten. Gerçekten niye gelmişler o zaman çay bile içimiyor ne kadar ayıp ikram edilen birşey geri çevirilir mi 1 saat için gününüzü aldılar. Artık pazar günü misafir kabul etmemek gerek aslında zaten hafta içi ailece hiçbir şey yapılmaya vakit olmuyorcanım iyi geçmesine sevindimstres atmışsındır
biz gelemedik canım dün ya eşim 2 gibi geldi dışarı çıktık yemek yedik eşimin arkadaşı aradı bize geleceklermiş 1 saat hadi geri döndükbir haftasonumuz var gündüz misafir duyunca şok oldum zaten eşim dışarıdayız dedi ama 1 saat sonra filan zaten dediler kabul etmek zorunda kaldık etmez olaydık
dünden beri sinirden çatlıyorum bunlar acayip zenginlermiş kadın geldi suratsız botlarını içeri filan çıkardı neyse dedim hadi evime gelmiş yaptığım çayı bile içmediler bi hava bi tava saçını yolasım geldi o zaman neden geliyosun benim evime 1 saat oturup kalktılar haftasonumun içine ettiler eşim diyo kendi oturdukları yerden sonra bize gelince varoş gördüler heralde bizi diye
terbiyesizler adamcağız gayet mütavazide kadın beğenmiyo kimseyi
En sinir olduğum şeydir ayakkabılarla içeri girilmesi zaten artık bebeklerimiz hep yerdeler dışarıdaki pisliği eve getiriyorlar, işte insan yakınlarını uyarabiliyor ama öyle ilk gelen misafire bazen söylemeye çekiniyor. Anneme, kayın valideme dışarıda çıkarın diyebiliyorum zaten komşular hiç girmezler dışarıda çıkarırlar ama bazen istisna durumlar oluyor mecburen gidince hemen yerleri siliyorum çınar yerlerde sürünüyor zaten. Gerçekten niye gelmişler o zaman çay bile içimiyor ne kadar ayıp ikram edilen birşey geri çevirilir mi 1 saat için gününüzü aldılar. Artık pazar günü misafir kabul etmemek gerek aslında zaten hafta içi ailece hiçbir şey yapılmaya vakit olmuyor
aynen canım hayır her gelen gece geliyo zaten gündüz niye geliyosun
zaten öyle bir davrandılar ki bidaha asla kabul etmem yani
bişey yemez onu anlarımda karnı ne kadar tok olursa olsun 1 bardak çaydan ölmez kimse saçlarım dökülüyo deyip eline gelenleri tutup tutup yerlere attı onlar gidince hemen temizlik yaptım zaten rahatını arayan evinde oturacak o zaman sanki ben dedim gelin diye çok sinir oldum çok
canım iyi geçmesine sevindimstres atmışsındır
biz gelemedik canım dün ya eşim 2 gibi geldi dışarı çıktık yemek yedik eşimin arkadaşı aradı bize geleceklermiş 1 saat hadi geri döndükbir haftasonumuz var gündüz misafir duyunca şok oldum zaten eşim dışarıdayız dedi ama 1 saat sonra filan zaten dediler kabul etmek zorunda kaldık etmez olaydık
dünden beri sinirden çatlıyorum bunlar acayip zenginlermiş kadın geldi suratsız botlarını içeri filan çıkardı neyse dedim hadi evime gelmiş yaptığım çayı bile içmediler bi hava bi tava saçını yolasım geldi o zaman neden geliyosun benim evime 1 saat oturup kalktılar haftasonumun içine ettiler eşim diyo kendi oturdukları yerden sonra bize gelince varoş gördüler heralde bizi diye
selam kızlarr, herkes nerde böyle... havayı güzel gördünüz de dışarı mı çıktınız... biz oğlumla evde hasta hasta takılıyoruz, oğlum birkaç gündür fena değildi ama bugün çok huzursuz.... burnu akıyor bi kesilmedi gitti, serum fizyolojikle temizliyorum, ilaç da kullanmak istemiyorum ama hafif ateşi var gibi... geçmezse yarın yine doktora gidicez mecburenn... oğlumla rahat rahat dışarı çekip gezmek istiyorumm...
aynen canım valla ne cins insanlar vargerçekten sinir bozucu yaa, hem gelip vaktimi alıyosun, hem de bana burun kıvırıyosun, sanki ben seni çekmek zorundayım....
işte para herşey demek değil terbiye almamış zengin hanımefendi beğenmiyor kimseyi o zaman git kendi akranlarına herkes üst düzey imkanlara sahip değil sonuçtacanım ne guzel olurdu keske gorusebilseydiniz ahsenim'le.. burdan bu kadar konusuyoruz, bazen dertlesiyoruz hatta, ama ben hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum aslındayani soyle hepimiz aynı sehirlerde birbirine yakın oturan insanlar olsaydık bi gun hep birlikte bi yerde bulusabilseydik ne guzel oludu demi yaaa... yalnızlık iyice basıma vurdu ondan boyle hayaller kuruyorum artık misafirlige gelen dengesizlere gelince hakkaten sinir bozucularmıs. ben bi yere gidince tıka basa tok da olsam nezaketen yerim biseyler, bicayını icerim... bu zaten bilene bi adab-ı muaseret kuralıdır ama belliki o hatun pek nasibini almamıs adabtan filan... bosver, geldigi bu olur zaten bi daha da gelemez...
gecmis olsun su kıs bitemediki bi turlu hastalıklarımızdan kurtulalım. biz de yeni yeni bitirdik oksurugu burun akıntısını, bi kac gundur hava guzel dısarı cıkıp bi saat dolasıyoruz iyi oluyo ikimizede. sizde iyilesirsiniz ins. en kısa zamandan da gezersiniz ana ogul..
kızlar bu arada 2- 3 gundur gunesi gorunce dısarı cıkıyoruz biz, hatta cmrts gunu esimle deniz kenarı bi cay bahc. oturduk ceren pusetinde uyudu 1 saat yavrum, acık hava iyi geldi herhalde. bugun de cıktık bi 40 dk gezdik. ama ya bakıyorum millete pusette cocuklar agzı gozu acık bi mont giydirmisler cıkarmıslar. cerenin ici zaten lahana gibi , kafasında sapka ustunde kapison,agzında atkı,bi de pusetinin cuval gibi ici elyaflı polarlı bi korunagı var onun da icine sokuyorum bi kafası var ortada daha dogrusu gozleri var sadece gozuken...yani cok komik gozukuyo aslında, millette yan yan bakıyo sanki amma sarmalamıs cocugu gibilerinden...ben de abartıyomuyum diye dusnuyorum ama korkuyorum ya gene hasta olcak diye napiim ne kadar gunes de olsa ayaz ortalık gene de serin, oysa bebegimin elleri bile sıcacık cuvalının icinde... ama bu kadar giydirmek hata mı acaba ya siz ne giydiriyosunuz cıkarırken? ben mi abartıyorum yoksa milletin bebegi mi cok saglam bilemedim..
amannnn terbiyesiz kadın kocasının zoruylamı geldi yoksa aşağı görmek içinmi onun niyeti başka bence adama yazık öyle bir karısı var diyee .canım iyi geçmesine sevindimstres atmışsındır
kızlar bu arada 2- 3 gundur gunesi gorunce dısarı cıkıyoruz biz, hatta cmrts gunu esimle deniz kenarı bi cay bahc. oturduk ceren pusetinde uyudu 1 saat yavrum, acık hava iyi geldi herhalde. bugun de cıktık bi 40 dk gezdik. ama ya bakıyorum millete pusette cocuklar agzı gozu acık bi mont giydirmisler cıkarmıslar. cerenin ici zaten lahana gibi , kafasında sapka ustunde kapison,agzında atkı,bi de pusetinin cuval gibi ici elyaflı polarlı bi korunagı var onun da icine sokuyorum bi kafası var ortada daha dogrusu gozleri var sadece gozuken...yani cok komik gozukuyo aslında, millette yan yan bakıyo sanki amma sarmalamıs cocugu gibilerinden...ben de abartıyomuyum diye dusnuyorum ama korkuyorum ya gene hasta olcak diye napiim ne kadar gunes de olsa ayaz ortalık gene de serin, oysa bebegimin elleri bile sıcacık cuvalının icinde... ama bu kadar giydirmek hata mı acaba ya siz ne giydiriyosunuz cıkarırken? ben mi abartıyorum yoksa milletin bebegi mi cok saglam bilemedim..
canım iyi geçmesine sevindimstres atmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?