günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
biz yorgun uykusuz bir gece geçirdik gene
ne yapsamda burnu açılmıyor önerisi olan varmı
Günaydınn hanımlar..
Dr duru için grip dedi çok kötü değil demiş ama, antibyotik, buhar, damla birsürü ilaç vermiş normalde ilaç yanlısı değil dr umuz ablama çok evhamlı demiş benim için geri zekalı karı çocuğun ateşi 38,5 evhamlanmayıp ne yapacam velhasıl fitil, dolven, calpol , antibyotik vermemize rağman ateşi hiç düşmedi acile götürdüm gece 38,9 çıktı ama bu ilaçların üstüne ilaç veremem artık deyip gönderdiler soğuk uygulama yapın dedi tabiki duru çıldırdı soğuk bezi koyunca kendini sıkmaktan ateşi dahada yükseldi..
Bana düşkün olmiyan çocuk dibimden paçamdan ayrılmadı bütün gece göğsümde uyudu:2: birde ne yapıyor bilseniz kazağımı çekip tenime deyecek şekilde başını yaslıyor kazağım değdimi aşağı çekip böyle yaslıyor allahım bütün gece ağladım çünkü alışkın değilim demmekki ne kadar hastaki böyle yapıyor normalde başını omzuma yaslamaz bile çok etkilendim çok bana düşkün olmasın da hastada olmasın birdaha şikayet edersem ne olyum...
Bence gripten değil çünkü burnu o kadar tıkalı değil fazla hırıltısı yok anlamadım bu salak dr u annemde dişlerinden diyor ama gerçekten nasıl 10 parmağını birden sokup ısırıyor çok kabarmış çok üst dişleri ama çıkmadı zıkkımlar..[/QUOT atesi icinde ilik banyo yaptr iyi gelir gecmis olsunE]
canim ilac vermeni tavsiye etmem en guzeli prasa nin beyaz yerini ver eline isirsin o uyusturuo biraz rahatlattr atesi icinde ilik banyo yaptir iyi gelir gecmiis olsun
canim burnun ucuna viks sur iyi gelir veya sutunden damlat bide braun baby due sprey var oda etkili gecmis olsun
sürdüm canım ama pek fayda etmedi
2 çeşit sipreyimiz 1 tanede damla var ama pek kar etmiyor
gene bugün daha iyiydik çok şükür burnu gene tıkalı ama
teyzesi filan yemek yedirdi biraz hiç degilse aç kalmadı dün akşama kadar nerdeyse hiç bişey yemedi
gecen ayki konturolünde 9 kilo gelmişti şimdi tartım 8700 geldi
sürdüm canım ama pek fayda etmedi
2 çeşit sipreyimiz 1 tanede damla var ama pek kar etmiyor
gene bugün daha iyiydik çok şükür burnu gene tıkalı ama
teyzesi filan yemek yedirdi biraz hiç degilse aç kalmadı dün akşama kadar nerdeyse hiç bişey yemedi
gecen ayki konturolünde 9 kilo gelmişti şimdi tartım 8700 geldi
Yok canım unutur muyum hiç sizi arada takip ediyorum ama yamaya fırsat olmadı annemi de 5 aydır görmüyordum anne kız torun hasret gideriyoruzhoşgeldin canım aramıza
evet canım kaç gündür iyice sesizleşti
serenaay annesini buldu bizi unuttu
eyidas ta epeyidir yok bir sorun yoktur umarım
melampusafe nerlerdisiniz kızlar özledik sizleri
canim kiloyu takma kafana saglikli olsun kilo alir Allah baska zeval vermesin canim saglikli olsun yeterki canim bide beende ireme con zor yediriom am bi haftadir eline pecete veriom kopario onu hosuba gidio hemen azina veriom kasigi bide ayagimda yediriom yatar vaziyette otururken degil bide telefon sarj aletine bayiliio onla oyaliom he bide alim elime biberonu yukardan azina verixek gibi yapip kasigi sokuom azina yiyo sonunda kandiriom onu ama yapcak bisey yok
Eki Görüntüle 655809Eki Görüntüle 655810 Eki Görüntüle 655811 Eki Görüntüle 655813 Eki Görüntüle 655823 Eki Görüntüle 655824
bayadır resım yuklememişim baya bırıkmış
oğlumla saat 6da uyuduk 8buçuğa kadar nasıl uyucaz bıda bılmem
demos çok geçmiş olsun cnm yavrucuğuna
Yok canım, takip ediyorum sizi fırsat buldukça okuyorum bir de beni pc nin kablosunu artık kim koparmaya çalıştıysa zor şarj ediyorum yakında kullanılmayacak herhalde sanırım bizim ufaklık gördüğü kabloları hep çekiyor onun işitabi annen geldi pas vermez oldun
Siz hangi şehirdesiniz canım, dışarıda gezmeyi seviyorlar ama havalar öyle tuhaf ki hiç belli olmuyor çıkartmaya korkuyorum benim oğlum da erkeklerden korkuyor kadınlara daha yakın davranıyor evde sürekli kadın görüyor ne yapsınbiz cıktık bi saat gezindik gene ana kız... kapalı ama cok ılık bi hava vardı, biraz markete de girdik alısveris yaptık...aman sevmek icin biri yanına yanasmaya gorsun hemen kikirdemeye baslıyo bizim zilli zorla sevdiriyo kendini, ama niyeyse erkeklere bon bon bakıyo sadece kadınlara cilve yapıyo, simdiden bi erkek dusmanlıgı seziyorumgelince bi de yıkadım rahatladı herhalde oh kac gundur boyle guzel uyumuyodu...
topik bugun gene sessiz sıkıldım yahunerdesiniz?
Eki Görüntüle 655809Eki Görüntüle 655810 Eki Görüntüle 655811 Eki Görüntüle 655813 Eki Görüntüle 655823 Eki Görüntüle 655824
maşallah canım çok tatlı olmuşEki Görüntüle 655809Eki Görüntüle 655810 Eki Görüntüle 655811 Eki Görüntüle 655813 Eki Görüntüle 655823 Eki Görüntüle 655824
şakayaptım canım unuta bilirsin anneni zaten çok özlemiştin iyice bir hasret giderinYok canım unutur muyum hiç sizi arada takip ediyorum ama yamaya fırsat olmadı annemi de 5 aydır görmüyordum anne kız torun hasret gideriyoruz
canim kiloyu takma kafana saglikli olsun kilo alir Allah baska zeval vermesin canim saglikli olsun yeterki canim bide beende ireme con zor yediriom am bi haftadir eline pecete veriom kopario onu hosuba gidio hemen azina veriom kasigi bide ayagimda yediriom yatar vaziyette otururken degil bide telefon sarj aletine bayiliio onla oyaliom he bide alim elime biberonu yukardan azina verixek gibi yapip kasigi sokuom azina yiyo sonunda kandiriom onu ama yapcak bisey yok
Sağol canım.. İğneleri yeyince yoparlandı kuzum..geçmiş olsun canım kıyamam duruya :26::26:
inşallah atlatır hemen:26:
biz cıktık bi saat gezindik gene ana kız... kapalı ama cok ılık bi hava vardı, biraz markete de girdik alısveris yaptık...aman sevmek icin biri yanına yanasmaya gorsun hemen kikirdemeye baslıyo bizim zilli zorla sevdiriyo kendini, ama niyeyse erkeklere bon bon bakıyo sadece kadınlara cilve yapıyo, simdiden bi erkek dusmanlıgı seziyorumgelince bi de yıkadım rahatladı herhalde oh kac gundur boyle guzel uyumuyodu...
topik bugun gene sessiz sıkıldım yahunerdesiniz?
demosssçıldırtcanmı sen beniii, verme yavruma o kadar ilacı, grip işte, virüsleri antibiyotik öldürmüyor o yüzden ateşi düşmüyor vücudu savaşıyor, çok rahatsız olduğunda sadece calpol ver, kusura bakma ama doktorunuz çok aptalca bir şey söylemiş, ateşli çocuğa soğuk su veya bezle tatbik yapılmaz, aniden dış ateşi düşürmek havale sebebidir, sadece ılık banyo yaptırmalısın, buz gibi bezi nasıl değdirirsin çocuğa grip yaa altı üstü benim kız grip olduğu zaman hiç uyumuyor hep ağlıyor bunlar gayet normal, o ilaçların hepsini kullansan bile 1 haftadan önce iyileşmeyecek, Allahtan biraz insaflıymış da başka ilaç vermemiş, iyileşmiyor diye antibiyotik iğneyi vermemiş
Siz nasıl oldunuz canım düzeldimi biraz ahsen.. Bidaha söyleyim bu dr lara hiç güvenim kalmadı hiçç.. Zaten yoktuu .
kızlar benim cadı da kilo almıyo bu aralar ama doktorumuz diş çıkarıyor normal dedi. aynı dönem bebekler var bakıyorum benimki küçücük duruyor ama maşallah sağlığı yerinde gelişimi normal. onun için kilonun çok bir önemi yok. ayrıca bana ve babasına çekmediği için de birazcık memnunum anneler bakıyor kızıma kucakta uyuduğu için de çok tombik olmadığına memnunum. ama bahsettiğim gibi fazla hareketli uyurken bile dönüp duruyor. hiç bir fotoda yüzü net çıkmıyor kıpır kıpır. sizinkiler de bu kadar hareketli mi yoksa arada 1 dakika olsun hareketsiz oturabiliyorlar mı. hiperaktivite geliyor bazen aklıma Allah korusun
Kızlar dün öğlen duru nun yüzünde kızarıklıklar farkettim kızamıktan şüphelendim hemen dr a götürdüm onlar ateştenmiş durumu anlattım siz grip dediniz ama ağır bir grip geçirmiyor dedim neden bu kadar ateşlendi çocuk tekrar kontrol ettine desin boğazı iltihaplanmış ee dedim biz dün sabah burdaydık neymiş efendim boğaz enfeksyonları kendini hemen belli etmezmiş 4 tane iğne yazdı 2. sini yaptırdıktan sonra gece saat 1 de uyuyup sabah 8 de uyandı anlicağınız rekor kırdık salak karı teşisini hemen koyabilseydi çocuğum bu kadar acı çekmicekti zaten ben tahmin etmiştim grip ten olmadığını evhamlı anne olmanınn faydaları gerizekalı birde ablama şikayet ediyor beni demet hanım çok evhamlı diye.
Ama ben ççoooookk yorgun ve uykusuzum bakalım bugün annemin sonuçları çıkacakmı kızlar ya hem çalışıp hem anne olmak çok zor hele hele sadece sen koşturuyorsan bittim valla 3 gündürde eve gidemiyoruz ablamda kaldık mecbur biran önce sıcak bir banyo yapmak istiyorum çok şükür duru toparlandı biraz....
NE ÇOK YAZMIŞIM YA KUSURA BAKMAYINN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?