2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canim burnun ucuna viks sur iyi gelir veya sutunden damlat bide braun baby due sprey var oda etkili gecmis olsun

sürdüm canım ama pek fayda etmedi
2 çeşit sipreyimiz 1 tanede damla var ama pek kar etmiyor
gene bugün daha iyiydik çok şükür burnu gene tıkalı ama
teyzesi filan yemek yedirdi biraz hiç degilse aç kalmadı dün akşama kadar nerdeyse hiç bişey yemedi
gecen ayki konturolünde 9 kilo gelmişti şimdi tartım 8700 geldi

canim kiloyu takma kafana saglikli olsun kilo alir Allah baska zeval vermesin canim saglikli olsun yeterki canim bide beende ireme con zor yediriom am bi haftadir eline pecete veriom kopario onu hosuba gidio hemen azina veriom kasigi bide ayagimda yediriom yatar vaziyette otururken degil bide telefon sarj aletine bayiliio onla oyaliom he bide alim elime biberonu yukardan azina verixek gibi yapip kasigi sokuom azina yiyo sonunda kandiriom onu ama yapcak bisey yok

canim kiloyu takma kafana saglikli olsun kilo alir Allah baska zeval vermesin canim saglikli olsun yeterki canim bide beende ireme con zor yediriom ama bi haftadir eline pecete veriom kopario onu hosuba gidio hemen azina veriom kasigi bide ayagimda yediriom yatar vaziyette otururken degil bide telefon sarj aletine bayiliio onla oyaliom he bide alim elime biberonu yukardan azina verixek gibi yapip kasigi sokuom azina yiyo sonunda kandiriom onu ama yapcak bisey yok

bayadır resım yuklememişim baya bırıkmış

oğlumla saat 6da uyuduk 8buçuğa kadar nasıl uyucaz bıda bılmem

demos çok geçmiş olsun cnm yavrucuğuna

hoşgeldin canım aramıza

evet canım kaç gündür iyice sesizleşti
serenaay annesini buldu bizi unuttu
eyidas ta epeyidir yok bir sorun yoktur umarım
melampusafe nerlerdisiniz kızlar özledik sizleri
Yok canım unutur muyum hiç sizi arada takip ediyorum ama yamaya fırsat olmadı annemi de 5 aydır görmüyordum anne kız torun hasret gideriyoruz

masallah sen de de taktik cokmus, napıcan yemeyince her yol mubah oluyo biz annelere...

ben ilk kez goruyorum efeyi. demek bu yaramazdı yemeyip senn burnundan getiren cok tatlıymıs ama masallah ona..

tabi annen geldi pas vermez oldun
Yok canım, takip ediyorum sizi fırsat buldukça okuyorum bir de beni pc nin kablosunu artık kim koparmaya çalıştıysa zor şarj ediyorum yakında kullanılmayacak herhalde sanırım bizim ufaklık gördüğü kabloları hep çekiyor onun işi

Siz hangi şehirdesiniz canım, dışarıda gezmeyi seviyorlar ama havalar öyle tuhaf ki hiç belli olmuyor çıkartmaya korkuyorum benim oğlum da erkeklerden korkuyor kadınlara daha yakın davranıyor evde sürekli kadın görüyor ne yapsın

maşallah canım çok tatlı olmuş

Yok canım unutur muyum hiç sizi arada takip ediyorum ama yamaya fırsat olmadı annemi de 5 aydır görmüyordum anne kız torun hasret gideriyoruz
şakayaptım canım unuta bilirsin anneni zaten çok özlemiştin iyice bir hasret giderin
çınar ne yaptı anneni görünce yadırgadımı

valla takmıyayım diyorumda zorla 9 kilo olmuştuk
almadıgı gibi bide vermiş ona takıldım
bizdede taktik çokta canım ahsen kusuyor

ahsenım sağlıklı olsunda kılosunu boşver 5yaşında olup 12 kılo olanlar var gayette sağlıklılar

kızlar benim cadı da kilo almıyo bu aralar ama doktorumuz diş çıkarıyor normal dedi. aynı dönem bebekler var bakıyorum benimki küçücük duruyor ama maşallah sağlığı yerinde gelişimi normal. onun için kilonun çok bir önemi yok. ayrıca bana ve babasına çekmediği için de birazcık memnunum anneler bakıyor kızıma kucakta uyuduğu için de çok tombik olmadığına memnunum. ama bahsettiğim gibi fazla hareketli uyurken bile dönüp duruyor. hiç bir fotoda yüzü net çıkmıyor kıpır kıpır. sizinkiler de bu kadar hareketli mi yoksa arada 1 dakika olsun hareketsiz oturabiliyorlar mı. hiperaktivite geliyor bazen aklıma Allah korusun

Sağol canım.. Maşallah kuzuma delikanlı olmuş annesi gözlüklerede bayıldım çok orjinall :)..

geçmiş olsun canım kıyamam duruya :26::26:
inşallah atlatır hemen:26:
Sağol canım.. İğneleri yeyince yoparlandı kuzum..

Ohh ne güzel ya keşke bende evde olsamda gezdirsem kızımı duru da gezmeyi çok seviyor yazın eve sokamicağız sanırım.. Benimkide tam tersi erkeklere daha çok yaklaşıyor..

Canım ben anladım zaten gripten olmadığını ve sadece virütük ( senin deyiminle ) olsa bu kadar ateşlenmezdi soğuk uygulama yapın diyen kendi dr umuz değil acildeki dr.. Duru ablamda kaldığı için öğlenleri gidip görebiliyorum dün gittim yüzünde kızarıklıklar farkettim kızamık tan şüphelendim tuttuğum gibi götürdüm oda bahaneydi aslında. Dr a anlattım böyle böyle diye çocuk resmen yandı dedim siz grip dediniz ama o kadar ağır grip geçirmiyor diye, tekrar kontrol etti ne dese beğenirsin boğazı iltihaplanmış ee dedim dün sabah getirdim ya dedi boğaz enfeksyonları kendini hemen belli etmiyor dedi 4 tane iğne yazdı antibyotik ilkini yaptırır yaptırmaz rahatladı çocuğum 3 gündür uyku uyumadı 2. sini yaptırdıktan sonra da 7 saat kesintisiz uyudu rekor kırdık yanii...

Kızlar dün öğlen duru nun yüzünde kızarıklıklar farkettim kızamıktan şüphelendim hemen dr a götürdüm onlar ateştenmiş durumu anlattım siz grip dediniz ama ağır bir grip geçirmiyor dedim neden bu kadar ateşlendi çocuk tekrar kontrol etti ne desin boğazı iltihaplanmış ee dedim biz dün sabah burdaydık neymiş efendim boğaz enfeksyonları kendini hemen belli etmezmiş 4 tane iğne yazdı 2. sini yaptırdıktan sonra gece saat 1 de uyuyup sabah 8 de uyandı anlicağınız rekor kırdık salak karı teşisini hemen koyabilseydi çocuğum bu kadar acı çekmicekti zaten ben tahmin etmiştim grip ten olmadığını evhamlı anne olmanınn faydaları gerizekalı birde ablama şikayet ediyor beni demet hanım çok evhamlı diye.

Ama ben ççoooookk yorgun ve uykusuzum bakalım bugün annemin sonuçları çıkacakmı kızlar ya hem çalışıp hem anne olmak çok zor hele hele sadece sen koşturuyorsan bittim valla 3 gündürde eve gidemiyoruz ablamda kaldık mecbur biran önce sıcak bir banyo yapmak istiyorum çok şükür duru toparlandı biraz....

NE ÇOK YAZMIŞIM YA KUSURA BAKMAYINN..

Siz nasıl oldunuz canım düzeldimi biraz ahsen.. Bidaha söyleyim bu dr lara hiç güvenim kalmadı hiçç.. Zaten yoktuu .

Siz nasıl oldunuz canım düzeldimi biraz ahsen.. Bidaha söyleyim bu dr lara hiç güvenim kalmadı hiçç.. Zaten yoktuu .

geçmiş olsun canım valla kime güvenecegimizi şaşırdık
aynı canım burnu halen tıkalı acmaya çalışıyorum doktora gitmedim gitsem
bir torba ilaç verip gönderecek şimdilik bitki çayı buhar idare ediyoruz inşallah daha kötülemez canım

canım sizin bebiş kaç kilo
bizde diş filanda yok doktoru hiç kabarma yok birkaç aya anca çıkarır dedi
almamasını degil canım vermesine üzüldüm

geçmiş olsun canım valla doktorlara hiç güven yok birgün a dediklerine birgün b diyorlar
allah ellerine düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…