Canlarım annemin sonuçlarını aldım ççoookk şşüükürr temiz çıktı yeniden doğdum desem inanırmısınız.. Duru da kendini toparladı bundan başka ne isterim sevdiklerim in sağlığı ıyı olsunda gerisi boşş... Allahım kimselere dermansız dert vermesin....
Ayrıca hepinize dualarınız ve desteğiniz için çook teşekkür ederim insanın içi rahatlıyor valla paylaşınca...
kızlar bugün öyle güzel gidiyordiki sabah kahvaltıyı zorladaolsa yedi
öglende çorbasını güzel yedi uyutum ahsen uyurken bende dolma yaptım akşama
ahsen uyandı biraz oynadık kalktım meyvasını hazırladım onuda tv reklam bularak güzel yedi
sonraa ben açıktım kaltık kendime bişeyler hazırladım aldım elime tam geliyorum içeri
küçük hanım halının üzerine kustu halıda tüylü hep içine girdi
valla tükendigimi hisediyorum zaten 1 saat sarma dolma sar yorgunum evemi koşturayım
küçük hanımlamı ilgileneyim bilmiyorum epeyidir dert yanmamıştım valla cinet gecirdim onu o halde görünce
Beni aramışlardı bundan 2 ay önce doktorumuza sordum ben 1 yaşından önce ypmayacam gerek yok dedi geçen ay gittiğimde de sordum yapmayacam dedi artık az kaldı biz de 1 yaşını bekleyeceğiz biz de pek bir yere gitmiyoruz zatencanım ben bandırmadayım..evet ılık ama kapalı bi hava var ceren de zatn nane molla havayı iyi gorunce dayanamıyorum cıkıyoruz ama bi yandan korkuyorum...
sorma ya bende cerenin burun akıntısı biraz duzelddi diye sevinirken dun aksam da oksuruk basladı gece oksurmekten ne o dogru duzgun uyudu ne ben...cocugu guzel havada dısarı cıkarıyorum ama daha mı kotu yapıyorum acaba bilmiorum ki... bende iste o yuzden dr.a gitmek istemiyorum cok kotu bi durum yok henuz ama insallah artmaz.. offf su kıs bitemedi gitti ya evde oturmaktan ve su hastalıklardan geldiler bana artık
kızlar ben bu kızamık asısı konusunda hic bi girisimde bulunmadım, aramadılar da, bende gidip sormadım dogrusu... biz zaten dogru duzgun insan yuzu gormuyoruz kimden bulascak diye dusunuyorum, bilmiyorum herkes kızamık diye tutusmus durumdayken ben cok mu rahat davranıyorum...
ah cnmya endne kusuyor bu kız bukadar insan çok üzülüyo yemeyınce hakkın var kızmakta halıyı yıkamayamı vercen
bende meyve hazırlıcam bırazdan aklıma geldıkçe mıdem ağrıyo bılıyorum yemıycek bugun arkadaşım aradı onunda kızı var efeden az buyuk yemıyor napsam dedım kaşığı değiştir dedi bilmem işe yararmı yarın yenı kaşık alcam
bugun öğlene kadar hava ıyıydı şöle yuruyelım dedik metroya kadar yurumuşuz bursalı arkadaşım bılır kentmeydanını kendımızı orda bulduk efe eşofmanla hazırlıksız gittik başta güzel oynadı eğlendı ama gelirken yağmur başladı eşim lazım olmaz dıye pusetin yağmurluğunuda arabada bırakmış ay kavga ede ede bi yandan efe bağırıyo bağırış çağrış gelidk eve
canım bende çözemedim halıyı sildim o ardada dolma yandı
sinirimden aglıyorum yarım saatir
huzursuzlugu biraz azaldı canım ama burnu aynı
burun aspiratörüyle çekmeye çalışıyorum ama resmen su içinde kalıyor daha hasta edecemdiye korkuyom
hiç eletmek istemiyor burnuna
soguklar geri geliyormuş ne güzel dışarı çıkabiliyorduk kaç gündür
temiiz havada iyi geldi sankicamdan bakmaya dönüyoruz gene
Canlarım annemin sonuçlarını aldım ççoookk şşüükürr temiz çıktı yeniden doğdum desem inanırmısınız.. Duru da kendini toparladı bundan başka ne isterim sevdiklerim in sağlığı ıyı olsunda gerisi boşş... Allahım kimselere dermansız dert vermesin....
Ayrıca hepinize dualarınız ve desteğiniz için çook teşekkür ederim insanın içi rahatlıyor valla paylaşınca...
canım valla akşam akşam iyi güldümcnm geççek bugunlerde
bi bakmışsın hemen buyuyecekler
ıkı tane kızın var ne guzel 10 sene sonra ev işlerini onlara yaptırırsın :)))
büyüğünden kahve istersin yalnışlıkla döker küçüğne sildirirsin halıyı
allah bana ıyıkı kız vermemiş çok fena olcakmışım gelinim yandı
cnm akıl vermek gibi olmasında ben bu reflüden şüphlenıyorum kontrole götürdüğünde bı sorarsın araştırsın bakalım dr
sagol canım inşallah düzelir eşim daha sabırlı ugraşıyorcanım oğlumun burnu tıkandığında eşim oyun yapar gibi burnundaki sümüğü dudaklarıyla aspiratör gibi çekiyo,bizde burun aspiratörü var ama işe yaramadı gecenin bi yarısı burnu tıkandı oğlumun,ne memeyi emebiliyor ne emzik alabiliyo burun tıkaLI OLUNCA,ciyak ciyak ağlamaya başladı gece 2 faLAN SAAT,eşim burun aspiratörünü denedi olmadı, dedi deneyellim mi böyle ,dedim dene bakalım,oyun yapar gibi bi kaç kere çekti burnunu,ağzıma tuzlu tuzlu geldi dedi hatta,sonra uyudu oğlum sabaha kadar,demem o ki belki iğrenenler olur tabi saygı duyarım ama bizde çok işe yaradı ,burnunu temizlemeyince napsan fayda etmiyo,eşim başkasına yapmam ama insanın evladı olunca asla iğrenmiyo diyo,yani biz böyle yaptık 2 kere burnu tıkanınca ve ertesi gün de tıkanmadı bi daha,ben burunda temizlenmeyen sümüğün belli süre sonunda ciğerlere indiğini düşünüyorum,çünkü sinüsler sürekli üretyor ama bebekler sümküremedikleri için genizden aşağı akıyo,naçizane fikir söyleyeyim istedim
geçmiş olsun demoscum, annenin adına çok sevindim ben hissetmiştim hislerim kuvvetlidirdurunun doktoruna da diyecek bişey bulamıyorum, iyi bari boğaz iltihabını anlamış, bişeyi yok da diyebilirdi, iğneyle çabucak toparlanır,
ahsenim ahsene de geçmiş olsun, ben şimdiye kadar hiç bu kadar kusan bir çocuk görmedim, reflü yönünden incelettinizmi, eğer reflü yoksa, boğazına kaçan tüyden kıldan yada ağzına aldığı oyuncaktan bile kusabilir, çünkü artık mide kapağı iyice gevşemiş demekki dilinin ilerisine bişey dokununca kusuyor ama çok zor, Allah kolaylık versin, kusmuk da temizliği çok zor..ne desen haklısın..aman sağlığı yerinde olsun her şey düzelir diyelim..
Sağol canım , Sanada geçmiş olsun..
Allah sevdiklerimize sağlık versin canım eksikliklerini göstermesin.. Sizede geçmiş olsun , bizede 3 ay sonra kontrole getir dedi..
Canım bu anlattıklarını biz duru doğdu doğalı yaşıyoruz dün kesintisiz 1 saat ağladı hıçkıra hıçkıraa hiçbirşey yokken ve sürekli bunu yapıyor gece gündüz hiç farketmiyor buna kolik diyorlar tabiki seninki 1 defa yapmış umarım birdaha yapmaz acaba bir sıkıntısımı var rahatsızmı..
Sağol canım teşekkür ederim..
ahsen uyandı biraz oynadık kalktım meyvasını hazırladım onuda tv reklam bularak güzel yedi
sonraa ben açıktım kaltık kendime bişeyler hazırladım aldım elime tam geliyorum içeri
valla tükendigimi hisediyorum zaten 1 saat sarma dolma sar yorgunum evemi koşturayım
küçük hanımlamı ilgileneyim bilmiyorum epeyidir dert yanmamıştım valla cinet gecirdim onu o halde görünce
cnm geççek bugunlerde
bi bakmışsın hemen buyuyecekler
ıkı tane kızın var ne guzel 10 sene sonra ev işlerini onlara yaptırırsın :)))
büyüğünden kahve istersin yalnışlıkla döker küçüğne sildirirsin halıyı
allah bana ıyıkı kız vermemiş çok fena olcakmışım gelinim yandı
cnm akıl vermek gibi olmasında ben bu reflüden şüphlenıyorum kontrole götürdüğünde bı sorarsın araştırsın bakalım dr
canım oğlumun burnu tıkandığında eşim oyun yapar gibi burnundaki sümüğü dudaklarıyla aspiratör gibi çekiyo,bizde burun aspiratörü var ama işe yaramadı gecenin bi yarısı burnu tıkandı oğlumun,ne memeyi emebiliyor ne emzik alabiliyo burun tıkaLI OLUNCA,ciyak ciyak ağlamaya başladı gece 2 faLAN SAAT,eşim burun aspiratörünü denedi olmadı, dedi deneyellim mi böyle ,dedim dene bakalım,oyun yapar gibi bi kaç kere çekti burnunu,ağzıma tuzlu tuzlu geldi dedi hatta,sonra uyudu oğlum sabaha kadar,demem o ki belki iğrenenler olur tabi saygı duyarım ama bizde çok işe yaradı ,burnunu temizlemeyince napsan fayda etmiyo,eşim başkasına yapmam ama insanın evladı olunca asla iğrenmiyo diyo,yani biz böyle yaptık 2 kere burnu tıkanınca ve ertesi gün de tıkanmadı bi daha,ben burunda temizlenmeyen sümüğün belli süre sonunda ciğerlere indiğini düşünüyorum,çünkü sinüsler sürekli üretyor ama bebekler sümküremedikleri için genizden aşağı akıyo,naçizane fikir söyleyeyim istedim
çok sevindim canım gözün aydın
geçmiş olsun demoscum, annenin adına çok sevindim ben hissetmiştim hislerim kuvvetlidirdurunun doktoruna da diyecek bişey bulamıyorum, iyi bari boğaz iltihabını anlamış, bişeyi yok da diyebilirdi, iğneyle çabucak toparlanır,
ahsenim ahsene de geçmiş olsun, ben şimdiye kadar hiç bu kadar kusan bir çocuk görmedim, reflü yönünden incelettinizmi, eğer reflü yoksa, boğazına kaçan tüyden kıldan yada ağzına aldığı oyuncaktan bile kusabilir, çünkü artık mide kapağı iyice gevşemiş demekki dilinin ilerisine bişey dokununca kusuyor ama çok zor, Allah kolaylık versin, kusmuk da temizliği çok zor..ne desen haklısın..aman sağlığı yerinde olsun her şey düzelir diyelim..
ay demos cerenin huyu degil bu kadar edepsizlik,alıskında degilim onu oyle cıglık cıglıga bi de gozunun yasıyla aglarken gorunce bi kotu oldum.. sıkıntısından filan degil ya edepsizlik yapmak istedi sonra normale dondu cunku, simdide uyuttum hatta. valla Allah sabır versin cok kıl bi durum gercekten... ama benm bildigim kolit gaz demek yani gaz sancısı, ama bir yasına gelmis cocukta hala o derece gaz sıkıntısı olması ilginc
ayy ne desem bilmiyorum bu ahsenin durumuna yaa caaaanım gunu mahvetmis dolmanada yazık olmus.. ama onunda elinde degil demekki cocugun icinden geliyo kusmak kızsan kızılmaz bile ama olan sana oluyo tabikiiste niye odenmiyo bu annelerin hakkı kim kimin kusmugunu bu kadar temizler... insallah en kısa zamanda azalır yok olur bu kusmalar ne diyeyim...
AHSENİMM;
canım reflu lafı gecmis bahsetmistim ya benim ablamın her iki ogluda boyleydi hele kucuk olanın kusmadıgı gun yoktu inan.. hatta montunun fermuarını boynuna kadar cekersen ona bile kusuyodu yani degisik biseydi.. istanbulda isimli bi doktorları varbuyuk ihtimal reflu var ama demis bunun tahlillerini yaparak cocugu bosuna hırpalamaya gerek yok cunku eger reflu olsa bile herhangi bi mudahalede bulunamayız, bazı cocuklarda oluyo maalesef zamanla atlatıcak ama bu noktada sana da sabırlı olmak dusuyo yapıcak hicbisey yok demis.. biraz aklı ermeye baslayınca zaten kusucagnı anlayıp kosturuyodu hemen banyoya yavrum, tabi bu dedigim 3 yasları filandı suanda 6 yasında eskisi gibi degil tabiiki kusması, ama cok istahsız ve biraz ye diye zorlarsan anında masanın basında ogurup kendini kusma noktasına getirebiliyo hala..genede atlattılar tabii ama ablam o gunleri hatırlamak istemiyo kusmuk temizlemekten cocugumu layıgıyla sevemeden buyuttum diyo.. simdi sen boyle yazdıkca hep ablam aklıma geliyo benimde,o yuzden boyle habire anlatıp duruyorum cnm, bunaltmıyorum ins.... he bi de baska bi doktorda eger kusması bi anda gelip havuz fıskiyesi gibi ilerilere fıskırıyosa reflu belirtisi olabilir demis...bunlar benim bildiklerim cnm paylasıyım dedim..
gunaydın anneler
bugun ahsenımden önceyim
gözünüzaydın canımmmmm
çok sevindim hadi geçmiş olsun
gunaydın anneler
bugun ahsenımden önceyim
günaydın herkese
gece kaç kere uyandık sayamadım yaoooffff offf
Nasılsın canım
duru nasıl birazdaha iyidir inşallah
Merhaba kizlar..
Demos canim annen icin cok sevindim.rabbim baska dert vermesin. Duruda iyi olmustur inşallah.
Ahsen canim sizede gecmis olsun.gozumden kacmis kusura bakma..su kusmasida bitse ahsenimin tam super olacak..acaba yerlerde usutuyormu..benim kiz hic yerde surunmedigi icin bilmiyorum ama aklima geldi..
Mirayimda ela gibi ya..su uykular bir duzelse baska bisi istemiyorum.benim arkadas var aksam yatiriyo sabah uyaniyo cocuk ya..nasil imreniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?