Günaydın kızlar
ahsende kırgınlıgı devam ediyor
ateşi yok ama gece hiç uyumadık nerdeyse
hastayken aşı yaparlarmı götüreyimmi yoksa bir kaçgün durayımmı
Selam kızlar nasılsınız....
Biz yine hastayız allahım ya 2 hafta dr a gitmiyoruz 3. de kesin ordayız duru bütün gece ateşliydi inleyip durdu kuzum zaten geçen hafta gripti geçer gibi oldu ama şimdi ablama bıraktım dr a götürecek ben izin alamadım zaten annem için yarım gün almıştım bu haftada almak zorunda kalacam(((( bakalım dr ne dicek umarım bronşit olmamıştır yine yaaaaa kabuss kabuss..
günaydın herkese
malatyada hava çok güzeldi dün gezmelere çıktık gecede eşimin arkadaşına gittik ama miray durmadı ağla ağla şişti en sonunda kalktık geldik
olsun buna şükür napalım
herkes gezmelerde heralde topik sessiz bayağa
iyi pazarlar herkese
bandırma mııııııı
ben bandırmalıyııııımmmmm
çok güzeldir bandırmaaaa
sen oralı mısın canım tayin filan mı
sormak istediğin biryer aradığın bişi olursa nerde ne var yardımcı olabiirim :26:
iyi geceler herkese bugun hava cok guzeldi tam bahar havasiydi ama cok yoruldum ilk defa iki cocukla ve bebek arabasiyla metrobusle gezdik oluom bacagimin agrisindan anca yataga attim kendimi gecitten in cik falan eve gelince anladim nekadar yoruldumu iremle keremi ayni arabaya oturttum goren saskin saskin bakio ikizmi die:)
Günaydın kızlar
ahsende kırgınlıgı devam ediyor
ateşi yok ama gece hiç uyumadık nerdeyse
hastayken aşı yaparlarmı götüreyimmi yoksa bir kaçgün durayımmı
Selam kızlar nasılsınız....
Biz yine hastayız allahım ya 2 hafta dr a gitmiyoruz 3. de kesin ordayız duru bütün gece ateşliydi inleyip durdu kuzum zaten geçen hafta gripti geçer gibi oldu ama şimdi ablama bıraktım dr a götürecek ben izin alamadım zaten annem için yarım gün almıştım bu haftada almak zorunda kalacam(((( bakalım dr ne dicek umarım bronşit olmamıştır yine yaaaaa kabuss kabuss..
gecmiş olsun canım
bir düzelmedi zaten duruyla ahsen sürekli hasta
bir yumurta sarısını demin zorla yedirdim içine birşey katmadım onu bile kusmaya çalışıyor
valla dedim şimdi çıldırıcam ama neyse şimdilik kusmadı iyice süzüldü 2 gündür ne versem midesini bulandırıyor
bende vermiyorum uf valla gene depresyona girmeme az kaldı
kızlar nerelerdesiniz
biz gittik kızamık aşımızı olduk hava çok güzeldi yarım saat kadarda gezdik,
markete gittik kızımla taşıyabilecegimiz kadarda alışveriş yaptık
ahsende biraz sakinledi çocuk sıkılmış gezmek istiyormuş ,
şimdide kuskus koydum ocaga inşallah yer sabahtan buyana aç
gene 1 kaşıkta yese tok tutar huzursuz olmaz dedim
canım ahsen durduda bende hava iyice kötületirdiye çabuk döndük hava iki gündür gercekten çok güzelhasta olan bebişlere geçmiş olsun ahsenim aşınızı oldunuz kurtuldunuz beni kimse aramadı arasam mı ben bilemedim:44:
malatyadada hava çok güzel dün dışarı çıktık yarım saat sonra geri döndük neden tabiki miray hanım ortalığı ayağa kaldırdığı için
nasıl bir ağlama tepinme ne yaptıysak susmadı geri döndük evdede aynıydı calpol verdim uyudu sonra dişler acıtıyo sanırım ya çıkamadı gitti
bugünde apartmanda birine gitcekmiş komşular benide çağırdı gittik çok duramadık ama olsun 2 insan yüzü gördüm iyi geldi valla
gecmis olsun canim bahar havasi cok tehlikeli ins cabuk iylesir bol bol ihlmur ver ve zencefilli bal biseyi kalmaz ilac verme ilaclar cocuklari daha cok hircinlastirio huy deistiriolar benim iki coxuguma toplasap buzamana kadar 3 defa ilac icmistirler ilac aliskanlik yapio vucutta en guzel bitkisel gene sen bilirsin canim ve ilik banyo yaptir cok iyi gelir gecmis olsun
kızlar nerelerdesiniz
biz gittik kızamık aşımızı olduk hava çok güzeldi yarım saat kadarda gezdik,
markete gittik kızımla taşıyabilecegimiz kadarda alışveriş yaptık
ahsende biraz sakinledi çocuk sıkılmış gezmek istiyormuş ,
şimdide kuskus koydum ocaga inşallah yer sabahtan buyana aç
gene 1 kaşıkta yese tok tutar huzursuz olmaz dedim
bu arada ahsen kuskus yiyomuu masallah onaa bizim zillide kıyma tanelerini tukursun daha...
gecmis olsun asınız...ohhh ne guzel yapmıssınız, burdada hava bi kapıyo bi acıyo hasta gibi zaten ben cıkmaya cesaret edemedim bugun. evet ama gezmek sakinlestiriyo hakikaten cocukları... ceren de yarımsar saatten 2 kere uyudu cok az uyudu diye bidaha denedim bi saat salladım besigine koyarken uyandı.. bugun uykusuz ve huysuzuz biz de... ve ben de ancak cerene corba yapabildim bize yemek yok gene öfff.. bu arada benim mesajımı sallamamıssınız ya ceren asırı terlemeye ve su icmeye basladı demistim sizinkiler ne kadar iciyo. ben arastırdım da fazla su tuketimi bi vitamin eksikligine delalet olabilir diyo..
canım ahsen durduda bende hava iyice kötületirdiye çabuk döndük hava iki gündür gercekten çok güzel
insanın eve giresi yok
canım valla bende vermek hiç istemiyorum ama ateşlenincede mecburen veriyorum ilaç
bende yıkadım şimdi burnu açılır diye
kuskusuda begenmedi 1 tane patates kızrması yedi okadar 2 . vereyim dedi öö yaptı dedim hiç yoktan iyidir
1 patates le duruyo ne verdiysem kustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?