2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Eki Görüntüle 902659 Eki Görüntüle 902660
işte bu günden iki kare başta nazlansalarda sonuna dogru tam alışmışlardiki ahsenin uyku saati gelince oyunları yarım kaldı:9:çok güzel bir gündü iyiki geldiniz melisella:16::16::16:

Ahsen canim hersey icin tekrar tesekkur ediyorum.gercekten bizim icinde cok guzel bir gundu.ikinci bulusma bizde olsun :)) her zaman bekliyorum..kizlar ahsen tam cadi :)) nasil kiziyor bir gorseniz :) bayildim ben size..annende cok tatli cok sevdim.ins sizfe bizi sevdiniz, ela huysuzluk yapmasaydi iyidi

Ahsen canim hersey icin tekrar tesekkur ediyorum.gercekten bizim icinde cok guzel bir gundu.ikinci bulusma bizde olsun :)) her zaman bekliyorum..kizlar ahsen tam cadi :)) nasil kiziyor bir gorseniz :) bayildim ben size..annende cok tatli cok sevdim.ins sizfe bizi sevdiniz, ela huysuzluk yapmasaydi iyidi

canım bende sizi çok sevdim duygular karşılıklı :16:
inşallah tekrar bir araya geliriz bende bekliyorum bizim içinde güzel bir gündü

oyun grubuna çarşamba günü başlayacağız. ama bildiğim kadarıyla çocuğu bırakıp çıkıyosun yanında kalmıyosun yani. 2 saat yaşıtlarıyla oyun oynuyorlar. Çarşamba günü ben çalıştığım için annem götürecek deneyimleri paylaşırım.

öncelikleakşam rutini oluşturacaksın. mesela bizim, yemek biraz oyun, arkadan pijama giyme, el yüz ve diş yıkama evdekilere iyi geceler dileme şeklinde. sonra yatağa emziğini yastığını battaneiyesini, suyunu, ve sevdeiği oyuncağı bırakıyorum. ben de sandalye çekip yatağın yanına oturuyorum. her huysuzlanıp kaltığında ben burdayım diyorum. bizimki parmak tutup uyur, bir süre sonra parmağımı tutuyor, ben iki büklüm oluyorum tabi. sonra da uykuya geçiyor. ilk gün 30 dakika sürdü, şimdi azaalıyor süre. hatta yatağa yatırınca artık mızmızlanmıyor yatar posizyona geçiyor
cnm bizimki eğer canı istemiyorsa yataktan bizim yatağa atlıyor sonra aşağı iniyor izin vermede gör yıkıyo ortalığı dediklerin nasıl olacak ki bilmem
Selam kızlar umarım herkes iyidir zamanım yok geçmişi okuyamadım..

:10: :10: :10: Kızlar sevinçten uçtum uçtumm dün abim bizdeydi ben içeri girince baktım abimin ağzı kulaklarında, resmine bakarak kızın ne dedi biliyormusun neeeee dedim BENİM CANIMM ANNEM KIZLAR VALLAHİ GÖZLERİM DOLDU YAA bu nasıl bir mtluluk benmi çok abartıyorum acaba ama gerçekten duru beni çok şaşırtıyor bu kadarını kesinlikle beklemiyordum.

Bu arada dün düştüm bugün dr a gittim çok şükür bebek iyi ellerini ayaklarını oynatıyordu kalp atışlarınıda dinledim 9+4 olmuş ne çabuk büyüdü. ::((((((((( 3 hafta içinde 2,5 kilo almışım..
maşallah duruya :) ay cnm dikkat et sende aman bebişte iimiş :)

Merhaba,

Öncelikle başını çarpmalar bir süreliğine normal karşılanıyor. Kendini ifade edemiyorsa yani konuşamıyorsa sinirleniyorlar haliyle. bir de hepsi 2 yaş sendromuna girdi girecek ondan da olabilir. Doktor öncelikle hareketliliği parmak ucuna basması, ismiyle seslenince işine gelirse bakması, dikkat eksikliğinin olması, oyuncakla 2 dakikadan fazla oynamamasından ve yanında ben olmadan odadan çıkabilmesinden yola çıktı. ama dediğim gibi teşhis konulamaz, konuşunca durulması muhtemel dedi.

Oyun grubuna bugün başladı. yanında durmuyoruz, anane götürüyor zaten ben çalıştığım için götürüp 2 saat sonra alıyor. Mesela öğretmeni de dikkat eksikliğinden bahsetti. arkadaşları ile fazla oynamadı çevreyi inceledi ama bu bir adaptasyon sürecidir bekleyip görücez dedi.
fiyatı ne kadar cnm
Ayy cok heyecanliyim ahsen :)) grubun ilk tanismasi olacak Allah nasip ederse..bizde pers gelecektik esimin isi cikincaya cumaya sarkti iyide oldu :)) bakalim ahsenle ela be yapacaklar..

işte bu günkü dogum günü resmen pert oldum ahsen uyusa şimdi bile uyuya bilirim ama degdi çok güzel bir gündü:46::46:
Eki Görüntüle 901657 Eki Görüntüle 901658
nice sağlıklı mutlu yıllara şevvale cnm herşey çok güzel gözüküyor :)
işte bu günden iki kare başta nazlansalarda sonuna dogru tam alışmışlardiki ahsenin uyku saati gelince oyunları yarım kaldı:9:çok güzel bir gündü iyiki geldiniz melisella:16::16::16:
valla kıskandım sizi canım ahh ahh çokta uzaksınız ama sizzz :( aman şunlara bakın ne de güzel gözüküyorlar :) anneler anneler siz ndn yoksunuz fotolarda :)
Kizlar bu arada doktor elaya gozluk verdi.takmicak ama yinede denicez

kaç numara çıktı elanın gözleri cnm bizede verecekler muhtemelen de :(

Son düzenleme:
Maşallah kızlar kocaman olmuşlar bizim çınarı bir yere götürsem hiç oturmaz ben hamileyken çok gezdim dışarı çıktım yürüdüm ilgisi var mı bilmiyorum şimdi o da hep hareket halinde. Ne güzel kızlar fırst yarattınız arada böyle toplanmak ne güzel olurdu ama istanbulda zor. adanalı topicte yok duru var o da tarsusta çok yakın sayılmaz

Anamm sen kuzucuklara bak yaaa anlaşmalarına sevindim ve sizleri kıskandım :)). Kız bizim bu kızlar gelinlik kız olmuşlar yaa maşallah :nazar: :nazar:.

Ahsenim ahsenin totoşunu kaşı gerçi nazarım değmezde :nazar: :nazar::nazar: ahsen in uyku saati geldi dedin yaa :53: :53: :53: :53: bizim eve birileri gelecek yada biz biyere gideceğizde duru nun uyku saati gelmiş hıı pehhhhhhh hayatta uyumaz gözünden uyku akarda öldürsende uyumaz :52: :52::52:

Demet aynen dediğin gibi biz de misafir olsa ya da dışarı da olsak 10 saat uyanık kalsa çınar uyumaz aksine daha da hareketleniyor ya imreniyorum uykusu gelip de koltukta halıda mama sandalyesinde uyuyanlara galiba çınar bana çekmiş hep odamda yatağımda uyurum zaten ben yatırmasam uykusu gelmez 24 saat ayakta kalacak adanada insanlara kalabalığa çok alıştı çok mutlu oluyor ama çok da şımarıyor hiç otorite kuramıyorum dinlemiyor beni y da sinirlenip yerlere yatıyor bu 2 yaş krizi bizi fena vurdu ona iyi örnek olamıyorum zaten gece çok kalkıyor uyjusuzluktan ve çınarın bu inat hareketlerinden bağırıp çağırıyorum istemeden ve adanada daha inat oluyor ama buralar cennet ya 18-19 derece istanbulda mayısta böyle ancak hiç gidesim yok

keşke hepimiz birbirimize yakın otursak da kendi oyun grubumuzu kursak diye düşündüm az önce,çocuklar oynarken biz de ne güzel muhabbet ederdik:16:

cnm bizimki eğer canı istemiyorsa yataktan bizim yatağa atlıyor sonra aşağı iniyor izin vermede gör yıkıyo ortalığı dediklerin nasıl olacak ki bilmem

maşallah duruya :) ay cnm dikkat et sende aman bebişte iimiş :)

fiyatı ne kadar cnm

nice sağlıklı mutlu yıllara şevvale cnm herşey çok güzel gözüküyor :)

valla kıskandım sizi canım ahh ahh çokta uzaksınız ama sizzz :( aman şunlara bakın ne de güzel gözüküyorlar :) anneler anneler siz ndn yoksunuz fotolarda :)

kaç numara çıktı elanın gözleri cnm bizede verecekler muhtemelen de :(
Canim sag 3, 5 sol 4, 5 zaten aradaki fark arttigi icin verdi.10 aylikken 3,5 3.75di sanirim yakin diye vermemisti :(( nasil alistircaz bilmiyorum ya :( bu arada eyidas dun ahsende sordu benim kizimin emzik ucu ne oldu? Bitmedimi daha :)
keşke hepimiz birbirimize yakın otursak da kendi oyun grubumuzu kursak diye düşündüm az önce,çocuklar oynarken biz de ne güzel muhabbet ederdik:16:

Keske bende dusundum hatta bulundugum yerde kresleri falan aradim ana yok :( ancak unvden bulup kuracagim.aklimda var benim..

çok güzel olurdu
nasip hiç aklıma gelmezdi burdan biriyle tanışmayı bak nasıl bir araya geldik :34:

dün ahsen uyanınca odaya koştu kardeş diye elayı arıyor
sabahta sordum ahsen ela ne yaptı dıye başladı bagırmaya aaaa dedi diyor çok güldük :1:

çocuklarıniza tavuk yediriyormusunuz?oğlum tavuğu çok seviyor.zaten iştahsız yediği bir iki şey var biri de tavuk.hala şu biz ne yersek oda onu yer moduna geçemedik malesef:((((

çocuklarıniza tavuk yediriyormusunuz?oğlum tavuğu çok seviyor.zaten iştahsız yediği bir iki şey var biri de tavuk.hala şu biz ne yersek oda onu yer moduna geçemedik malesef:((((

canım bizim henüz kök dişler çıkmadıgı için bizde henüz herşeyi yemiyoruz genelde çorba türlü şeyler makarna köfte ezerek tavuk hiç ahsenne özel pişirmedim eger evde pişmişse tattırıyorum ama çok degil çünkü köy tavugu olmadıgı için çokta gerek yok sen eger köy tavugu bulabiliyorsan ver yesin çocuk bol bol:34:

canım bizim henüz kök dişler çıkmadıgı için bizde henüz herşeyi yemiyoruz genelde çorba türlü şeyler makarna köfte ezerek tavuk hiç ahsenne özel pişirmedim eger evde pişmişse tattırıyorum ama çok degil çünkü köy tavugu olmadıgı için çokta gerek yok sen eger köy tavugu bulabiliyorsan ver yesin çocuk bol bol:34:

işte köy tavuğu değil o yüzden içime sinmıyor.koy tavuğuda çok sert oluyor.onu yutamıyor.beyfendinin tercihi tavuk kanat.

dün ahsen uyanınca odaya koştu kardeş diye elayı arıyor
sabahta sordum ahsen ela ne yaptı dıye başladı bagırmaya aaaa dedi diyor çok güldük :1:

Ayyy canim yaa..bizimki bir hmmm derse parmagini gosterip tamam :) bakiciyi nasil gosteriyordu sorunca :))) oda kizinca bakici gibi yapiyor napsin..ahsenin ela demesini catir catir kizmasini esime anlattim ayni ela desene diyor :)
Ela bugunde bisey yemedi ahsen..ben bunu napcam yaaaa..sinirden agladim yine bugun..tavugu falan gectim corba yesin raziyim.gordun o gun inan eve geldik bir lokma yemeden uyudu :((

Ayyy canim yaa..bizimki bir hmmm derse parmagini gosterip tamam :) bakiciyi nasil gosteriyordu sorunca :))) oda kizinca bakici gibi yapiyor napsin..ahsenin ela demesini catir catir kizmasini esime anlattim ayni ela desene diyor :)
Ela bugunde bisey yemedi ahsen..ben bunu napcam yaaaa..sinirden agladim yine bugun..tavugu falan gectim corba yesin raziyim.gordun o gun inan eve geldik bir lokma yemeden uyudu :((

allah yardımcın olsun canım zor gerçekten bizimki katıları reddediyor ela hiç birşey yemek istemiyor
valla şansımıza küselim inat koçlara denk geldik yapıcak bişey yok allah başka hastalık sıkıntı vermesin ikimizde zor günler gecirmişiz bunada şükür diyelim :34:

melisella canım bal için tekrar teşekür demin eşimle gece kahvaltısı yaptık kızları uyutup kulaklarınızı çınattık balı yerken :16:

Canim sag 3, 5 sol 4, 5 zaten aradaki fark arttigi icin verdi.10 aylikken 3,5 3.75di sanirim yakin diye vermemisti :(( nasil alistircaz bilmiyorum ya :( bu arada eyidas dun ahsende sordu benim kizimin emzik ucu ne oldu? Bitmedimi daha :)

Keske bende dusundum hatta bulundugum yerde kresleri falan aradim ana yok :( ancak unvden bulup kuracagim.aklimda var benim..

küçükken takınca ilerde numara düzelebiliyor ah keşke tutsada geçse..
emzik zinciri ben siz büyüdünz kullanmazsın demiştim cnm ya.. ama ben ne bahtsızım hep aksilik çıktı malzemeler şuan yolda kargoda ama ne hikmetse hala kargom 2 haftadır almanyadan bana gelemedi :(

ben piyasadaki tavuklara güvenmediğimden uzun süredir tavuk pişirmiyorum zaten,anca köy tavuğu falan bulursak,o tavukları yiyeceğine hiç yememesi daha iyi olur,uzmaların hepsi diyor tavuk 20 dk pişmez,en az 1 saat ve üzerinde kaynayınca pişmeli tavuk dediğin diye,merket tavukları 20 dk da dağılacak duruma geliyorlar,ben sağlıklı olduklarına inanmadığımdan vermiyorum,oğlumun doğduğundan beri yediği tavuk miktarı bir iki öğünü geçmez,onun yerine kırmızı et ve balık veriyorum

allah yardımcın olsun canım zor gerçekten bizimki katıları reddediyor ela hiç birşey yemek istemiyor
valla şansımıza küselim inat koçlara denk geldik yapıcak bişey yok allah başka hastalık sıkıntı vermesin ikimizde zor günler gecirmişiz bunada şükür diyelim :34:

melisella canım bal için tekrar teşekür demin eşimle gece kahvaltısı yaptık kızları uyutup kulaklarınızı çınattık balı yerken :16:
Afiyet olsun canim az oldu valla senin emegine karsilik :( umarim begenmissinizdir.buranin bali meshurmus bizde gelince ogrendik :)
küçükken takınca ilerde numara düzelebiliyor ah keşke tutsada geçse..
emzik zinciri ben siz büyüdünz kullanmazsın demiştim cnm ya.. ama ben ne bahtsızım hep aksilik çıktı malzemeler şuan yolda kargoda ama ne hikmetse hala kargom 2 haftadır almanyadan bana gelemedi :(

Gecer insallah canim ya..bizde sorun ela gozlugu iki gune birakmaz..kirilmaz alcaz ama yinede kizima guvenemiyorum.gunes gozlugunu, tvnin gozluklerinin hep bir tarafi kirik.
Canim o zaman zincir ikinci cocuga :)))) elaya biraktircam artik su dis olayi biraz gecsin bende sakinleseyim..olmazsa hatira diye alirim yada birine hediye..ilk ben alan olacaktimya :)

Afiyet olsun canim az oldu valla senin emegine karsilik :( umarim begenmissinizdir.buranin bali meshurmus bizde gelince ogrendik :)

Gecer insallah canim ya..bizde sorun ela gozlugu iki gune birakmaz..kirilmaz alcaz ama yinede kizima guvenemiyorum.gunes gozlugunu, tvnin gozluklerinin hep bir tarafi kirik.
Canim o zaman zincir ikinci cocuga :)))) elaya biraktircam artik su dis olayi biraz gecsin bende sakinleseyim..olmazsa hatira diye alirim yada birine hediye..ilk ben alan olacaktimya :)

hepsi aynı cnm elifte kırarki oynar bi güzel onla valla nasıl olcak bilmem
bıraktır cnm ya valla bende istiyorum ama nasıl olucak bilmem uyanınca ağzına veriyorum devm ediyor
almış kadar oldun cnm ya olsun napıcan bu saatten sonra zinciri:)

hepsi aynı cnm elifte kırarki oynar bi güzel onla valla nasıl olcak bilmem
bıraktır cnm ya valla bende istiyorum ama nasıl olucak bilmem uyanınca ağzına veriyorum devm ediyor
almış kadar oldun cnm ya olsun napıcan bu saatten sonra zinciri:)
Tamam canim ama ikinci olursa taa hamileyken hazirlarsin :)) dogmamis bebeye don biciyom baksana :)))
Goz icinde 10-11 yasinda tavan yapip geccer yaziyor nette.bilmem ne kadar dogru.aksam gozluk icin bakmaya gitcez bakalim

Back
X