2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
$Fotoğraf-0022.webp$Fotoğraf-0049.webp$Fotoğraf-0026.webp$Fotoğraf-0038.webp$Fotoğraf-0058.webp

kızlar oğluşumun son hali :)) tlf la çektim,biraz bulanık olmuşlar,daha doğrusu sabit durmadığından hareketli çekince bulanık çıkmış

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 911654 Eki Görüntüle 911655 Eki Görüntüle 911648 Eki Görüntüle 911649 Eki Görüntüle 911650

kızlar oğluşumun son hali :)) tlf la çektim,biraz bulanık olmuşlar,daha doğrusu sabit durmadığından hareketli çekince bulanık çıkmış

oh masallah migi senin oglan delikanlı olmus yerim onu ben. maalesef yerinde duramıyo bunlar ya bende artık resim cekmekten sogudum sabit durmadıkları icin hep bulanık cıkıyo soyle ana kız guzel bi resmimiz yok yani

oh masallah migi senin oglan delikanlı olmus yerim onu ben. maalesef yerinde duramıyo bunlar ya bende artık resim cekmekten sogudum sabit durmadıkları icin hep bulanık cıkıyo soyle ana kız guzel bi resmimiz yok yani
Canım yerinde durmak ne kelime çınar ev dışınds bir yere gittiğimizde dışarı çıktığımızda arabaya oturtamıyoruz yere bırakınca uçuyor resmen öyle hızlı koşuyor ki yerlerde emekliyor etrafta ne varsa çeker engellemeye çalışsan kendini yere atar sırtüstü yere yuvarlanır başını yerlere vurup ağlar lucağa alsak kafa atar ay bu çocukla hiçbir yere gitmekten zevk alamıyorum çok inat oldu evden de bunaldım ne zamaman büyüyecek akıllanacak. Annemlere bile gidince evden çıkamadım orda da beni görmese ben dışarı çıksam kıyameti koparıyordu burda öyle değil ama hep evde bunalıyorum şöyle elimi tutup yürüse ya da yanımdan ayrılmadan yürüse yime daha rahat olurdum

Canım yerinde durmak ne kelime çınar ev dışınds bir yere gittiğimizde dışarı çıktığımızda arabaya oturtamıyoruz yere bırakınca uçuyor resmen öyle hızlı koşuyor ki yerlerde emekliyor etrafta ne varsa çeker engellemeye çalışsan kendini yere atar sırtüstü yere yuvarlanır başını yerlere vurup ağlar lucağa alsak kafa atar ay bu çocukla hiçbir yere gitmekten zevk alamıyorum çok inat oldu evden de bunaldım ne zamaman büyüyecek akıllanacak. Annemlere bile gidince evden çıkamadım orda da beni görmese ben dışarı çıksam kıyameti koparıyordu burda öyle değil ama hep evde bunalıyorum şöyle elimi tutup yürüse ya da yanımdan ayrılmadan yürüse yime daha rahat olurdum

Kızlar şimdiden yeni yılınızı kutlarım mutlu sağlıklı nice yıllar dilerim inşallah bu yıl bana sağlık ve uyku getirir benim oğlum 2 gündür gündüz de uyumuyor daha doğrusu uyumaya çalışıyor dalamıyor uykusu açılıyor çocuk uyuma kabiliyetini kaybetti akşamda yorgunluktan çok zor daldı uyumadan 1 fincan rezene anason melisa ve papatya çayı demledim içirdim bu uykuduzluğu ve gece uyanmaları beni boyun ve bel fıtığı yaptı inşallah bu yul sorunlu bebeklerimiz huzurlu sağlıklı olur bol bol uyur:3:

milletin bebişleri ne güzel poz veriyor foto çekiniyorlar bizimki ya somurtur ya makineyi elimden almaya kalkar çekemem bi türlü bakın en son ablam bi fotosunu yakalamış annemler elifi çarşafla sallarken çok zevk alıyor şirine :)
$1544024_1440446916173851_1418986130_n.webp

Selam kizlar herkese guzel mutlu saglikli bir sene diliyorum..biz malesef yeni seneye hasta gircez.ela cok rahatsizdi.akciger filmi falan cekildi.temiz cikti ama azda olsa var dedi.bronsilit olmuş. Canim çok sıkıldı. Kan aldilar.cocuk nefes alamiyordu.ventolin verdim.bide balgam sokucu verdi.antibiyotik verdi ama atesi yok bende vermedim daha. .
Bu arada kızlar ela tlfnumun ekranini kirdi :( gitti guzelim telefonum.numaralar hersey telefonda kaldı. .canim cok sıkkın o iyi olsunda baska bişey istemiyorum.dun gece 10dk bile uyumadik 11de yatirdim ama uyuyamiyor nefes darligindan. 6ya kadar uyaniktik.gozumu kirpmadim hic.bu aksam bi iki saat uyuduk beraber cok sukur..

milletin bebişleri ne güzel poz veriyor foto çekiniyorlar bizimki ya somurtur ya makineyi elimden almaya kalkar çekemem bi türlü bakın en son ablam bi fotosunu yakalamış annemler elifi çarşafla sallarken çok zevk alıyor şirine :)
Eki Görüntüle 914925
yerim ben küçük hanımı keyfe bak :16:
kızlar hepinize iyi yıllar sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl geçiririz inşallah:54::54:
Eki Görüntüle 915383 Eki Görüntüle 915381 Eki Görüntüle 915382 Eki Görüntüle 915385
bu da benim minnoş kızım:nazar::nazar:
maşallah kuzuma nasılda poz vermiş
Selam kizlar herkese guzel mutlu saglikli bir sene diliyorum..biz malesef yeni seneye hasta gircez.ela cok rahatsizdi.akciger filmi falan cekildi.temiz cikti ama azda olsa var dedi.bronsilit olmuş. Canim çok sıkıldı. Kan aldilar.cocuk nefes alamiyordu.ventolin verdim.bide balgam sokucu verdi.antibiyotik verdi ama atesi yok bende vermedim daha. .
Bu arada kızlar ela tlfnumun ekranini kirdi :( gitti guzelim telefonum.numaralar hersey telefonda kaldı. .canim cok sıkkın o iyi olsunda baska bişey istemiyorum.dun gece 10dk bile uyumadik 11de yatirdim ama uyuyamiyor nefes darligindan. 6ya kadar uyaniktik.gozumu kirpmadim hic.bu aksam bi iki saat uyuduk beraber cok sukur..

sizede iyi seneler kızlar
melisela gecmiş olsun canım allah şifa versin
odayı nemli tut buhar filan yap birde yastıgı yüksek yap inşallah cabucak atlatır

kızlar dün akşam dışarı çıkmıştık ahseni arka koltuga bıraktım bagajda paketler vardı ben arkamı dönmemle eşim arabanın kapısını açtı ve ahsen kafa üstü yere ahseni görmemiş kafası şişti birazda yüzünde cizikler vardı sabah uyandı gözü nerdeyse kapanmış ve morarmış çizikler iyice belirginleşmiş çocuk tanınmaz hale geldi iki gündür kendime kızıyorum keşke çıkmasaydık keşke paketlere yardım etmeseydim diye ahsenen baktıkça içim gidiyor :50:

sana da iyi yıllar canım, geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir ela, hastayken uyutmak ayrı bir sorun bir de beni düşün çınar Allaha şükür sağlık problemi olmamasına rağmen hergün sabahlara kadar kaç defa uyanır ve çoğunda 2-3 saat uyanık kalıyor sorunu ne neden uykuya dalamıyor anlamadım. Şu tel merağı bizde de hiç bitmiyor memleketteyken çınar annemin telini kırdı neyseki bizimkileri atmıyor kaç defa atmıştı çok sert tepki veriyoruz hem anne hem baba şimdi arada eline alsa da atmıyor ama kumandaları hala fırlatır şu fırlatma huyu geçmiyor oyuncak hiç oynamaz fırlatır valla merak ettim artık bir doktora gidecem bir sorun mu var.

maşallah canım resimden mi bilemiyorum ahsen kocaman olmuş yaşından büyük görünüyor saçları da uzamış pek şeker olmuş bu arada geçmiş olsun bazen olacağın önüne geçemiyoruz ne kadar düşünceli olsak da böyle kazalar olabiliyor kendini suçlama geçende arabadayız eşim bizi havaalanından aldı ona dedim ki canım kapıları otomatik kilitle çınar ansızın birden arabanın kapılarını açıyor o da tamam dedi ama kilitlememiş unutmuş sanırım neyse çınar kucağımda emziriyorum aynı zamanda bir kolumu da kapıya yaslamışım destek yapmışım vücuduma çınar emerken bile durmazki sen git kapıyı aç e-5 te arabalar yoğunken kapı açıldı ve ben neredeyse yola doğru düşecektim tabi çınar da kucağımda yani anlayacağın ne kadar dikkatli davransak da bir şekilde kazalar olabiliyor Allah korusun hepimizi

kızlar dün akşam dışarı çıkmıştık ahseni arka koltuga bıraktım bagajda paketler vardı ben arkamı dönmemle eşim arabanın kapısını açtı ve ahsen kafa üstü yere ahseni görmemiş kafası şişti birazda yüzünde cizikler vardı sabah uyandı gözü nerdeyse kapanmış ve morarmış çizikler iyice belirginleşmiş çocuk tanınmaz hale geldi iki gündür kendime kızıyorum keşke çıkmasaydık keşke paketlere yardım etmeseydim diye ahsenen baktıkça içim gidiyor :50:
canım çok geçmiş olsun allah korumuş :26:

maşallah canım 2 prenseste çok tatlı:nazar::nazar:

geçmiş olsun canım öksürük bizede yapıştı gitmiyor balgam sökücü veriyorum iki gündür daha iyi allah şifa versin..
maalesef telefonların kaderi bu benimkide hep mirayın elinde:31::31:

Eki Görüntüle 914925

masallah prenses buyumus, buyudukce daha da guzellesiyo senin kız :nazar:

kızlar hepinize iyi yıllar sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl geçiririz inşallah:54::54:
Eki Görüntüle 915383 Eki Görüntüle 915381 Eki Görüntüle 915382 Eki Görüntüle 915385

sein kızın mama sandalyesindeki pozundaan belli ne kadar afacan oldugu cok tatlı masallah:nazar:

gecmis oldun cnm umarım yeni yılın ilk ve son hastalıgı olur ve en kısa zamanda iyilesir ela..

buyuk gecmis olsun daha da kotusu olabilirdi bu dusmelerden cok korkuyorum ben de ama oluyo maalesef ne kadar dikkat etsekte, ccuk dedigin duse kalka buyuyo hakikaten

masallah kızlarına cok tatlılar ahsen de buyumus yaramaz:nazar:

Eki Görüntüle 914925

Maşallah kuzuma yanaklarını ısırasım geldi... :nazar:

Gülüşünü seveyim senin.. :nazar: :nazar:

Geçmiş olsun canım bronşitten ne çektiğimizi bir allah bir biz biliriz duru geçen kış hiçç ileşmedi yazında oldu allah yardımcınız olsun.. Canım sırtını göğsünü viksle biz duru ya yapıyoruz iyi geliyor acil şifalar diliyorum..,

Kıyamam ben kuzuma ya üzüldüm ama yapacak birşey yok canım kendini suçlama çok şükür gözüne birşey olmamış...

Maşallah kuzularıma ahsencim genç kız olmuşş :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 911654 Eki Görüntüle 911655 Eki Görüntüle 911648 Eki Görüntüle 911649 Eki Görüntüle 911650

Saçlara bayıldım maşallah :nazar::nazar:

selam kızlar nasılsınız? biz hala aynıyız çok fazla bir düzelme yok, öksürük devam ediyor. antibiyotik vermemiştim ateşi yok diye acaba versemmi?
bu arada hepiniz çok ama çok saolun.. inş çabuk geçer..

kızlar eyidasın kızı elifte tekrar havale geçirmiş facede gördüm, Rabbim acil şifalar versin, dua edelim bizde..

demos canım bende vicks sürüyorum ama etki ediyormu bilmiyorum..

selam kızlar nasılsınız? biz hala aynıyız çok fazla bir düzelme yok, öksürük devam ediyor. antibiyotik vermemiştim ateşi yok diye acaba versemmi?
bu arada hepiniz çok ama çok saolun.. inş çabuk geçer..

kızlar eyidasın kızı elifte tekrar havale geçirmiş facede gördüm, Rabbim acil şifalar versin, dua edelim bizde..

demos canım bende vicks sürüyorum ama etki ediyormu bilmiyorum..
Ballı ıhlamur içiriyor musun canım ılık olarak çınara iyi gelmişti eğer boğazında bademciğinde iltihap enfeksiyon yoksa antibiyotik verme bize doktor prospan diye bitkisel şurup vermişti çok iyi geldi
Elif için çok üzüldüm inşallah ciddi bir durum yoktur Allah yüzü gibi bahtını da iyi etsin inşallah iyi olur vallahi ben artık kendim için birşey istemiyorum oğlum sağlıklı mutlu olsun uykuları düzelsin başka birşey istemiyorum

Back
X