- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
kızlar dün akşam oğlum hiç açılmamış büyük boy bir krem kavanozunu almış,kapağını açmış,alüminyum koruma kapağı oluyo ya içte,onu da yırtmış,ellerini kreme bulamış,bi kısmını yüzüne sürmeye çalışmış,pijaması eller, yüzü kremi çinde kalmış,yarım kavonoz kremi 2 dk da üstüne başına sürmüş
görmeniz lazımdı,dedim eşime çabuk makinayı getir,bu anı fotoğraflayalım,çok tatlıydı çünkü,pc ye atarsam buraya da yüklerim,gerçekten 2 dk içinde yapmış bunları,her yere her şeye yetişiyorlar valla.
son günlerde şu dikkatimi çekti,oğlum sözcükleri daha hızlı öğrenmeye başladı,dün akşama kadar4 tane yeni kelime söyledi,dedesi, nar,peynir ve et kelimelerini öğretmiş(market katalogları başucu kitabımız da),nara nay,peynire meyni diyo,akşam da resimde ayı var,onu söyledi,geçen haftalarda bu kadar hzılı değildi,demem o ki,oğlum bu forumun abilerinden sayılır,27 mart doğumlu ,merak etmeyin haftalar geçtikçe hızlanıyo öğrenmeleri,onun için yazayım dedim,1 haftada çok farkediyo

son günlerde şu dikkatimi çekti,oğlum sözcükleri daha hızlı öğrenmeye başladı,dün akşama kadar4 tane yeni kelime söyledi,dedesi, nar,peynir ve et kelimelerini öğretmiş(market katalogları başucu kitabımız da),nara nay,peynire meyni diyo,akşam da resimde ayı var,onu söyledi,geçen haftalarda bu kadar hzılı değildi,demem o ki,oğlum bu forumun abilerinden sayılır,27 mart doğumlu ,merak etmeyin haftalar geçtikçe hızlanıyo öğrenmeleri,onun için yazayım dedim,1 haftada çok farkediyo