yesin onu teyzeleriiiiii nçok sevındım canım
elçinde hayırlı haberlerle bi gelseydi aklım bı send ebı ondaydı
maşallah canım
bizim bebişler annelerini görünce ne yapacaklarını şaşırıyolar şebeklik yapıyolar resmen
harika bir duygu dimi? minicik ama herşeyi var bide nasıl o kadar hareketli hayret verici yaa
canım çok sevindim.gerçekten dünyada bu kadar güzel bir duygu yok bencee..darısı inşallah bize.
yok ya bınde bır öle alırlar kafalarına eserse sağolsunlar herkesler derki ne guzel ıkıncı çocugu yap tabı nasılsa kaynann karşıda bakar :))) halbukı kızımı onunla doğdugunda bıle ıkı defa yıkamışımdır hiç bi yardımını görmedim
bende dıyorumkı hııı öle:))
biz geldikkkk
doktordan geldim bebişimi gördüm hareket ediyodu olduğu yerde zıplıyodu kolları kelebek gibi sallanıyodu okadar heyecanlandım ki anlatamam yaa böle bi duygu yok..10+1 ve 3 cm olmuş kuzucum..
haftaya pazartesi ikili test için gidicem inş. ondanda hayırlı haberlerle dönerim..
insan sersem gibi oluyo yaa
canım çok sevindim.gerçekten dünyada bu kadar güzel bir duygu yok bencee..darısı inşallah bize.
biz geldikkkk
doktordan geldim bebişimi gördüm hareket ediyodu olduğu yerde zıplıyodu kolları kelebek gibi sallanıyodu okadar heyecanlandım ki anlatamam yaa böle bi duygu yok..10+1 ve 3 cm olmuş kuzucum..
haftaya pazartesi ikili test için gidicem inş. ondanda hayırlı haberlerle dönerim..
dimi canım demekki herkes aynı banada öyle diolar oğlum arada canı sıkılıp aşağıya iniyor diye kayınvalidem bile birini görünce bütün gün bizim yanımızda onu biz büyüttük dioooo
tuniciim ne güzel bi duygudur o gözün aydın canım maşallah
teşekkür ederim canım bende dün akşam araştırdım biraz nette geç kalmadığımı öğrenince içim rahatladı biraz..bu sıralar benimde sanki çok uykum geliyor ama yatağa yatıyorum uykum yok bi türlü dalamıyorum bir süre dönüp duruyom valla.Bide geceleri sık sık uyanıyom hiçbişey yokken.Bunlar sanırım hormonlardan kaynaklanıyormuş biyerde okumuştum doğum sonrası uykusuzluğa hazılıyormuş anne adayını...
günaydın herkese hayırlı haftalar diliyorum....
bizim cumartesi günü doktor kontrolumuz vardı biliyorsunuz.. gördüm sonunda miniğimi öyle kıpır kıpır öyle güzel birşeyki allahım yaaa... birde 3 boyutlusu varmış ultrosonun bugune kadar hep siyah beyaz göstermişti bize varmışta neden açmamış anlamıyorum yani.....gıcık yaaa... ense kalınlığımız ölçüldü çok şükür normal ebatlardaymış :)
test için kan verdik haftaya sonuçlarımız temiz çıkar inşallah. aslında eşimle ayaklarımız bir ileri bir geri gitti yaptırsak mı yaptırmasak mı diye... aman dedik aklımızda kalmasın şimdi yaptıralım... 70 liracık....
en önemli haberi en sona sakladım... kızlarrr ben şehzade doğurcaaammmdoktor daha bismillah dedi ultroson zımbırttısını karnıma koydu aaa bu erkek dedi aslında bu haftalarda söylemem cinsiyet ama erkek dedi biz bile gördük yaniii gönlüm sanki accık kızdan yanaydı sankim ama allahıma çok şükür sağlıklı sıhhatli kucağımaza almayı nasip etsin hepimizin....
biz geldikkkk
biz geldikkkk
Ne güzel canım onun sağlıkla büyüdüğünü bilmek..bende geçen cuma gördüm ilk defa elleri kollrı,bacakları oynuyodu belirgindi artık..gerçekten müthiş bi duygu.çarşamba günüde ikili test için gidicem nasipse....inşallah herkesler güzel haberlerle dönerrr.
Tunihan maşallah kuzucuğuna,haftaya da inşallah hayırlı haberler alırsın.
İkili test yaptıran arkadaşlar, ense ölçümü ne kadar sürüyor, bebeğin belli bir pozisyonda mı olması gerekiyor.
Merhaba Nisan Anneleri çook mutlu mutluyum sabah doktora gittik bebişimizi gördük çok güzeldi cinsiyetini öğrendik kızımız olcakmış.Darısı öğrenecek diğer annelere..
canım inş. hepimizi hayırlı haberlerle dönüp hayırlı bi şekilde kavuşuruz bebişlerimize:) çok saol
ikili test hakkında benimde fazla bilgim yok ya sadece kan mı veriyoruz sonuçları hemen çıkıyomu hiç bilmiyorum
canımmmmmm gözün aydın ay ne güzel yaaa cinsiyetlerde belli olmaya başladı çok sevindirik oluyorum valla yaaaa :)))kurban olurum ben ona hemende göstermiş pipisini :))
Allahımm kourusun canım bebişlerimizi inş.
Tunihan maşallah kuzucuğuna,haftaya da inşallah hayırlı haberler alırsın.
İkili test yaptıran arkadaşlar, ense ölçümü ne kadar sürüyor, bebeğin belli bir pozisyonda mı olması gerekiyor.
canım inş. hepimizi hayırlı haberlerle dönüp hayırlı bi şekilde kavuşuruz bebişlerimize:) çok saol
ikili test hakkında benimde fazla bilgim yok ya sadece kan mı veriyoruz sonuçları hemen çıkıyomu hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?