2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
harika bir duygu dimi? minicik ama herşeyi var bide nasıl o kadar hareketli hayret verici yaa

muhteşem bi duygu yaa..yan duruyodu ama kolları bacakları belliydi hareket edince çok şaşırdım doktora sordum hatta hareketmi ediyo dedim evet dedi güldü :):))
Allahım korusun onları yaa

dimi canım demekki herkes aynı banada öyle diolar oğlum arada canı sıkılıp aşağıya iniyor diye kayınvalidem bile birini görünce bütün gün bizim yanımızda onu biz büyüttük dioooo

tuniciim ne güzel bi duygudur o gözün aydın canım maşallah

canım çok sevindim.gerçekten dünyada bu kadar güzel bir duygu yok bencee..darısı inşallah bize.

canımmcım çook teşkürlerr süper bi dygu gerçekten insan bütün endişelerini unutuyo boşuna sıkıntı yapmışım diyo
Allahım hepsini korusun kuzucukların..

canım o uykusuzluk bende baştan beri var.dalamıyorum bir türlü sabahta sersem gibi başağrısı eşliğinde işe geliyorum.ama dr normal dedi.sık sık uyanma sonra dalamama umaırm düzene girer hormonlarımız.

canımmmmmm gözün aydın ay ne güzel yaaa cinsiyetlerde belli olmaya başladı çok sevindirik oluyorum valla yaaaa :)))kurban olurum ben ona hemende göstermiş pipisini :))
Allahımm kourusun canım bebişlerimizi inş.

Ne güzel canım onun sağlıkla büyüdüğünü bilmek..bende geçen cuma gördüm ilk defa elleri kollrı,bacakları oynuyodu belirgindi artık..gerçekten müthiş bi duygu.çarşamba günüde ikili test için gidicem nasipse....inşallah herkesler güzel haberlerle dönerrr.

Tunihan maşallah kuzucuğuna,haftaya da inşallah hayırlı haberler alırsın.

İkili test yaptıran arkadaşlar, ense ölçümü ne kadar sürüyor, bebeğin belli bir pozisyonda mı olması gerekiyor.

canımmmm süper bişey gerçekten yaa yan durduğundan kolları bacakları tam belli olmasada seçiliyodu baktım hareket ediyo anammm dedim ya kurban olsunlar
senin nekadarlıktı canım?? bende haftaya pazartesi iliki test için gidicem sonuçları ne zaman çıkar bilmiyorum ama inş. güzel haberlerle döneriz canım benim

İkili test yaptıran arkadaşlar, ense ölçümü ne kadar sürüyor, bebeğin belli bir pozisyonda mı olması gerekiyor.

canım inş. hepimizi hayırlı haberlerle dönüp hayırlı bi şekilde kavuşuruz bebişlerimize:) çok saol
ikili test hakkında benimde fazla bilgim yok ya sadece kan mı veriyoruz sonuçları hemen çıkıyomu hiç bilmiyorum

Merhaba Nisan Anneleri çook mutlu mutluyum sabah doktora gittik bebişimizi gördük çok güzeldi cinsiyetini öğrendik kızımız olcakmış.Darısı öğrenecek diğer annelere..

Oyy maşallah. Allah bağışlasın. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah...
Darısı başımıza. Son 2 hafta :)

Sanırım sadece kan alınıyor ve ense kalınlığına bakılıyor.

kızlar içim rahat etmedi gitmedim doktora
özel hastaneden devam edicem kontrollerime... doktrda araştırmıcam...:)

ayyy sağol canım... valla tuniiii bi gösterdi bi yaydı kendini sorma ya

bende cumartesi yaptırdım ikili testi.. 5dk da ölçülüyo kısacık bişe yani..sonrada kan alıyolar..sonucuda 1hafta sonra veriyolarmış..bebeğin pozisyonunu bilmiyorum ama bizimki çok hareketliydi zorlandı sanırsam:))

ikili testte doktor ultrosondan ense kalınlığını ölçüyor.. sonra kan veriyorsun, sonuçlar 1 hafta sonra çıkıyor... bide kan tahlili için güzel bi ücret alıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…