ayyy sağol canım... valla tuniiii bi gösterdi bi yaydı kendini sorma ya
ikili testte doktor ultrosondan ense kalınlığını ölçüyor.. sonra kan veriyorsun, sonuçlar 1 hafta sonra çıkıyor... bide kan tahlili için güzel bi ücret alıyorlar...
hepisini teker teker ısırmak istiyorum bu bebişlerin yaa Allahım nasıl bişeydir bu :) maşalah yaa
ya canım şimdi bişi sorcam hani ense kalınlığına ultrasonlar bakılıymuşya..şimdi ben seydişehirdeyim burda yapılmıyomuş ikili test doktor bana konya merkeze git dedi ozaman ben ordan ultrasonla bakcağı için başka bi doktordanmı randevu almam lazım acep??
alman daha iyi olur bence..sonuçta yol gideceksin problemle karşıaşmazsın daha iyi olu.. bende cumaretesi yaptırdım inşş güzel sonuçlar alırız..
kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü. kız veya erkek. yoksa hala karasız mısınız
bende iyim cnm teşekkür ederim . iyi cnm çok şükür bir sorun yok doktor günümüzü bekliyoruz.
senin nasıl geçiyor ??
bende cumartesi yaptırdım ikili testi.. 5dk da ölçülüyo kısacık bişe yani..sonrada kan alıyolar..sonucuda 1hafta sonra veriyolarmış..bebeğin pozisyonunu bilmiyorum ama bizimki çok hareketliydi zorlandı sanırsam:))
kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü. kız veya erkek. yoksa hala karasız mısınız
ne kadar güzel bi ücret acaba . bende çok merak eidyorum. her hastanede fiyatlar farklı ve resmen uçurum var aralarında. kazıklanmayız inşallah
hepisini teker teker ısırmak istiyorum bu bebişlerin yaa Allahım nasıl bişeydir bu :) maşalah yaa
ya canım şimdi bişi sorcam hani ense kalınlığına ultrasonlar bakılıymuşya..şimdi ben seydişehirdeyim burda yapılmıyomuş ikili test doktor bana konya merkeze git dedi ozaman ben ordan ultrasonla bakcağı için başka bi doktordanmı randevu almam lazım acep??
ne kadar güzel bi ücret acaba . bende çok merak eidyorum. her hastanede fiyatlar farklı ve resmen uçurum var aralarında. kazıklanmayız inşallah
cinsyeti hakkında bişi sölemedimi canım:44:
normalde senin herzaman gittiğin doktorda ultroson yokmu? vardır herhalde.. bence senin doktorun ultrosonla ense kalınlığını ölçecektir. kan testi için belki senin gittiğin yerde labrotuar olmadığı için daha kapsamlı bir yere gitmeni söylemiştir. bence başka doktordan randevu almana gerek yok. sadece senin doktorunun istediği tahlilleri yaptıracaksın... yinede bir danış doktoruna nasıl yapalım diye.. oradaki ortamı bilmeden yorum yapıyorum ama....
ikili test için 70 lira verdik.
bundan önce bir test daha yapılmıştı kan+idrar onada 145 lira verdik... resmen soygun....
Vallahi şimdilik aklımızda 'Nisan' ismi var.
biz eşimle nisanda tanıştık nisanda evlendik şimdi bebeğimde inşallah nisan da doğacak. bizizmde aklımızdan kzı olursa nisan koymak geçmişti ama kararımızı değiştirmeyelim dedik.
hoşgeldin sbilyana...
allah bağışlasın dila kuzunu...gönlüne göre versin rabbim...
normalde senin herzaman gittiğin doktorda ultroson yokmu? vardır herhalde.. bence senin doktorun ultrosonla ense kalınlığını ölçecektir. kan testi için belki senin gittiğin yerde labrotuar olmadığı için daha kapsamlı bir yere gitmeni söylemiştir. bence başka doktordan randevu almana gerek yok. sadece senin doktorunun istediği tahlilleri yaptıracaksın... yinede bir danış doktoruna nasıl yapalım diye.. oradaki ortamı bilmeden yorum yapıyorum ama....
ikili test için 70 lira verdik.
bundan önce bir test daha yapılmıştı kan+idrar onada 145 lira verdik... resmen soygun....
Ya inanmıyorum. Aynen ya biz de öyle nisanda evlenme teklifi yaptı eşim Nisanda evlendik bebişimiz nisanda doğacak nisan olsun dedik. Ne tesadüf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?