Söyledi canım 11+5 te. prensesim geliyor. Benim de ilk bebişim . Nasıl hareket ediyordu 5 cm eller kollar kıpır kıpır çok sevinmiştim öyle görünce .
merhaba kızlar nasılsınız ??
Ay çok sevindim. Allah bağışlasın cnm bende çok merak ediyorum.
En son 15 gün önce gittim. Şirkette sudan zehirlenmiştim. O zaman korktum kendi doktoruma da gittim.
Çok güzeldi. Gövde kafa bacağı net bir şekilde gözüküyordu :)
Bakalım şimdi nasıl olcak :) Bir an önce gelsin ama 15 gün geçmiyor sanki...
kk-bayansu canım maşşallah oğluşun çok tatlı.allah nazarlardan saklasınn..saçlar falanda pek güzel...
KK BAYANSU masallah oglun cok tatli ve yakisikli.Allah sana bagislasin canim
Ay çok sevindim. Allah bağışlasın cnm bende çok merak ediyorum.
En son 15 gün önce gittim. Şirkette sudan zehirlenmiştim. O zaman korktum kendi doktoruma da gittim.
Çok güzeldi. Gövde kafa bacağı net bir şekilde gözüküyordu :)
Bakalım şimdi nasıl olcak :) Bir an önce gelsin ama 15 gün geçmiyor sanki...
Selam kızlar,
Bende aranıza katılayım. Bizde 11+3'üz bugün.
16 Ekimde 2'li testimiz var bakalım:)
Sizler neler yaptınız? Ne durumdasınız?
Bu randevuda cinsiyet belli olur mu? Çok önemli değil ama sanırım artık oğluşum ya da prensesim diye sevmek istiyorum.
Sadece merak:) Yoksa hepsi aynı.... Sağlıklı hayırlı olsunlar da:)
Sizler kaçıncı hafta da öğrendiniz? Özel hastaneye mi devl hastanesine mi gidiyorsunuz?
canım ben 1 tane doktra gıtmyorum şuan araştrma içindeyim...
taramam yaptrdıgım özel hastane....
bugun gideceğim ise kendi muanesi olan bi doktor....
ben pipirikli bi anne adayıyım
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın . Nasıl gidiyor hamilelik ??
12 haftamıza girdik çok şükür... bana erkek dedi ama ben nedense inanmıyorum bu kadar küçükken cinsiyet belli olumu diye
birde ilk bebeğimmm olcak
tam net 4.aydan sonra belli oluyor diye duydum ama bilmiyorum ki
Cinsiyetlerini öğrenmiş, hayırlı haberler almış arkadaşları kucaklayıp tebrik ediyorum, çok mutlu oldum okudukça, iki gündür ilk defa gülümsedim.. Benimki de bugün kesinleşecek inşallah gösterirse tabi benim terbiyeli evladım :18:
Ben iki gündür çok kötüyüm ciğerlerimi üşütmüşüm öksürük, grip, ishal fena durumdayım, bir yandan da öğretmenim bugün izin aldım gitmedim ama yarın gidicem, ilaçta kullanamıyoruz, ıhlamur, nane, limon balla idare ediyorum, tek başıma ama sizlerin bildiği daha etkili bir yöntem var mı acaba ? Her öksürdüğümde kasıklarıma sancı giriyor, biz bu kışı nasıl geçiricez ? :2:
Cinsiyetlerini öğrenmiş, hayırlı haberler almış arkadaşları kucaklayıp tebrik ediyorum, çok mutlu oldum okudukça, iki gündür ilk defa gülümsedim.. Benimki de bugün kesinleşecek inşallah gösterirse tabi benim terbiyeli evladım :18:
Ben iki gündür çok kötüyüm ciğerlerimi üşütmüşüm öksürük, grip, ishal fena durumdayım, bir yandan da öğretmenim bugün izin aldım gitmedim ama yarın gidicem, ilaçta kullanamıyoruz, ıhlamur, nane, limon balla idare ediyorum, tek başıma ama sizlerin bildiği daha etkili bir yöntem var mı acaba ? Her öksürdüğümde kasıklarıma sancı giriyor, biz bu kışı nasıl geçiricez ? :2:
bencede super olur ama elchin geldimi ki???cinsiyeti belli olan arkadaşlar elchin e özel msj atsanızda çizelgede görsek kimin nesi olmuş ii olmazmı:44:
bencede super olur ama elchin geldimi ki???
Canım zencefili sevmem ama iyi geliyor diyorsan denerim mutlaka, öksürmeyeyim yeterki, çok teşekkür ederim.canım geçmiş olsunya.benim bildiğim yöntemlerden biri pekmezle karabiber içmek.birde zencefille pekmez yada bal karıştıırp içerdim ben en azından hafifletiyor.ama şu an zencefil kullanbilirmisin bilemiyorumya
geçmiş olsun canım bugün kaçta gidiosun doktora?
inşallah canım hayırlı haberlerini, bekliyoruz.
bende çok fena grip oldum.. burnumda seller akıyor nane limon içiyorum akşamları, gündüzleri şirkette sallama ıhlamur içiyorum 3-4 bardak :) akşamları bazen pekmez-tahin yiyiyorum. bazen 1 limonu sıkıp içine bal koyup içiyorum.. canım tatlı isterse pekmezi ekşi isterse limonu yapıyorum yani :)))
cumartesi doktora gittiğimde bana ilaç yazdı grip için... bitane suda eritmeli aspirin, burun sprey (deniz suyu), pastil, minoset.... ilaclara bak yaa bunlarla ben 3 hafta ayağa kalkamam :))))))
oturma odası yatak odası çocuk odası supuruldu tozlar alındı daha mutfağa gırmedım bile yap yap bıtmıyo uff şimdi kızı uyutuyorum o uyuyuncada yemek bulşık faslı banyo tuvalet balkon bırde sılınse ev daha süper olcak yetişemıyom vallahi:))
dün umutsuz ev kadınlarını izledım ordakı tıtız hatuna çok özendım bu nehamaratlık yahu süperdiDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?