2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Söyledi canım 11+5 te. prensesim geliyor. Benim de ilk bebişim . Nasıl hareket ediyordu 5 cm eller kollar kıpır kıpır çok sevinmiştim öyle görünce.

Ay çok sevindim. Allah bağışlasın cnm bende çok merak ediyorum.
En son 15 gün önce gittim. Şirkette sudan zehirlenmiştim. O zaman korktum kendi doktoruma da gittim.
Çok güzeldi. Gövde kafa bacağı net bir şekilde gözüküyordu :)
Bakalım şimdi nasıl olcak :) Bir an önce gelsin ama 15 gün geçmiyor sanki...

canım geçmiş olsun.bende önümüzdeki hfta sonu gidicem zaman durdu sanki

Zaman öyle bir geçiyor ki bak 13 haftam bitti geçtikten sonra ne çabuk geçmiş zaman diyor insan. Bayagı büyümüş küçük insan olmuş olur. Bi gördüm yuvarlak bir nokta bi gördüm biraz büyümüş. 4 hafta sonra gittim küçük insan oluvermiş. Allahın mucizesi işte. İnsan donup kalıyor. Geçmiş olsun dikkat et kendine. İnsan 2 can olunca daha çok korkuyor.

Son düzenleme:

ben bir daha haftaya gideceğim o zaman 12 haftalıkolacağım ama hiç umudum yok benim dr um söylemez cinsiyeti. 16 ya kadar sabır. özele gidiyorum bende

canım ben 1 tane doktra gıtmyorum şuan araştrma içindeyim...
taramam yaptrdıgım özel hastane....
bugun gideceğim ise kendi muanesi olan bi doktor....
ben pipirikli bi anne adayıyım

canım sen yinede araştırmaların sonuccun artık bir karar ver . bir tane dr un olsun . hepsi ayrı telden çalıyor sonra. devamlı seni ve bebeğini takip eden bir dr olursa geçmişini bilir ve ona göre bebeğinin gelişimini takip edebilir diye düşünüyorum.

12 haftamıza girdik çok şükür... bana erkek dedi ama ben nedense inanmıyorum bu kadar küçükken cinsiyet belli olumu diye
birde ilk bebeğimmm olcak
tam net 4.aydan sonra belli oluyor diye duydum ama bilmiyorum ki

dediyse %70 doğrudur

Cinsiyetlerini öğrenmiş, hayırlı haberler almış arkadaşları kucaklayıp tebrik ediyorum, çok mutlu oldum okudukça, iki gündür ilk defa gülümsedim.. Benimki de bugün kesinleşecek inşallah gösterirse tabi benim terbiyeli evladım :18:
Ben iki gündür çok kötüyüm ciğerlerimi üşütmüşüm öksürük, grip, ishal fena durumdayım, bir yandan da öğretmenim bugün izin aldım gitmedim ama yarın gidicem, ilaçta kullanamıyoruz, ıhlamur, nane, limon balla idare ediyorum, tek başıma ama sizlerin bildiği daha etkili bir yöntem var mı acaba ? Her öksürdüğümde kasıklarıma sancı giriyor, biz bu kışı nasıl geçiricez ? :2:

cinsiyeti belli olan arkadaşlar elchin e özel msj atsanızda çizelgede görsek kimin nesi olmuş ii olmazmı:44:

canım geçmiş olsunya.benim bildiğim yöntemlerden biri pekmezle karabiber içmek.birde zencefille pekmez yada bal karıştıırp içerdim ben en azından hafifletiyor.ama şu an zencefil kullanbilirmisin bilemiyorumya

geçmiş olsun canım bugün kaçta gidiosun doktora?

inşallah canım hayırlı haberlerini, bekliyoruz.

bende çok fena grip oldum.. burnumda seller akıyor nane limon içiyorum akşamları, gündüzleri şirkette sallama ıhlamur içiyorum 3-4 bardak :) akşamları bazen pekmez-tahin yiyiyorum. bazen 1 limonu sıkıp içine bal koyup içiyorum.. canım tatlı isterse pekmezi ekşi isterse limonu yapıyorum yani :)))
cumartesi doktora gittiğimde bana ilaç yazdı grip için... bitane suda eritmeli aspirin, burun sprey (deniz suyu), pastil, minoset.... ilaclara bak yaa bunlarla ben 3 hafta ayağa kalkamam :))))))

oturma odası yatak odası çocuk odası supuruldu tozlar alındı daha mutfağa gırmedım bile yap yap bıtmıyo uff şimdi kızı uyutuyorum o uyuyuncada yemek bulşık faslı banyo tuvalet balkon bırde sılınse ev daha süper olcak yetişemıyom vallahi:))
dün umutsuz ev kadınlarını izledım ordakı tıtız hatuna çok özendım bu nehamaratlık yahu süperdiDDD

canım geçmiş olsunya.benim bildiğim yöntemlerden biri pekmezle karabiber içmek.birde zencefille pekmez yada bal karıştıırp içerdim ben en azından hafifletiyor.ama şu an zencefil kullanbilirmisin bilemiyorumya
Canım zencefili sevmem ama iyi geliyor diyorsan denerim mutlaka, öksürmeyeyim yeterki, çok teşekkür ederim.

geçmiş olsun canım bugün kaçta gidiosun doktora?

Çok sağol canım, öğleden sonra randevum, perşembe doktoru deli etti benimki bir türlü net göstermedi, erkek demişti önceden, doktorda pazartesi gel yine bakalım kesinleştirelim dedi..

Sana da çok geçmiş olsun Sbilyana, Doktor ilaç yazdı demişsin; kadın doğum doktorun mu yazdı ? ben de bugün bir danışayım o vakit, dediğin gibi bir burun spreyi bile çok yardımcı olur okulda... Ben de senin gibi devam ediyorum içtiğim ıhlamurum haddi hesabı yok gece bile öksürükten uyayamadığım için 2-3 saat arayla ıhlamur bal limon yaptım (umarım bu kadar fazlasının bir zararı yoktur ) Dinlenmeyi de unutma o da çok önemli..

bayansuuuuu çok tatlı oğluşun raabbim hayırlı ömür versin
oğlunda kız guzelliği var kızın olcak :)))

canım çok yorma kendini.bende çalışınca hafta sonu hepsini yapmaya çalışıyorum ki hafta içide mutfak oturma odası silinir süprülür ama yine aynı her yer toz.ama o kadınınkide biraz abartıyduıya kocasını deli etti valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…