sizin gibi olcağı kesin...ama kime benzerse benzesin senin için eşsiz bi bebek olacak...
evet cnm ya lokumumuz olcak o bizim...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin gibi olcağı kesin...ama kime benzerse benzesin senin için eşsiz bi bebek olacak...
hoşgeldin cnm...olmamııı heçççç ama önceki kadar meraklanmıyorum cinsiyet için...
amma göstermezse planım kalkmamak yataktan..yada hastanenin orda yrn saat turlayıp yine gelmek toktora..
kız fikrinede bayağı alıştırdım piskolojimi, kız derse, bi hadi ya derim, sonra hemen pırpırlı bi don almaya çarşıya:)))
boyu ne kadar oldu merak ediom..
eşim dio malmısın sen içinde bi karış bişi kordonla oynuo zıplıo nasıl hissetmion die..
gerçekten bi karışmı??? kaç gram oldu???5 nisanla başladık her seferinde öne öne geldi en son 1 nisandı doğum tarihi, mart bebesi oldumu aceba?? mart annelerine transfer olcammı aceba??? bi sürü soru soru soru...
bir karış tam olmadı ama yarısını geçmiştir bende hissetmiyorum bişey
eşim hisssetmiyormusun dedikçe bendemi tuaflık var diyorum ama erken daha
bende kızım olacakmış gibi hissediyorum bu kadar erkekten sonra benimki kızdır gibime geliyo
ben martta doğum yapmak istemiyorum
size biir soru
memeden sıvı gelmesi normalde
peki sıkmak sakıncalımı arkadaşlar
aynen banada öle gelyo..yani bu kadar erkeğe kız gerek demiiii yani, napcek yoksa buncaaazlarım:))
benim gelmedi henüz, bilgimde yok açıkcası sakıncalımı die..ama geçenlerde burda bu konu konuşulmuş ya bazı arkadaşlar sakıncalı bazıları sakıncalı değil demişti:))![]()
bir karış tam olmadı ama yarısını geçmiştir bende hissetmiyorum bişey
eşim hisssetmiyormusun dedikçe bendemi tuaflık var diyorum ama erken daha
bende kızım olacakmış gibi hissediyorum bu kadar erkekten sonra benimki kızdır gibime geliyo
ben martta doğum yapmak istemiyorum
bende gelmediğini sanıyordum
geçen eşime dedim bazılarının göğüslerinde sıvı geliyormuş benimki o kadar büyüdü
yok bişey diye oda gülmeye başladı
meğer geliyormuş tadıda iğrençmiş bebekler onu haytta içmezmiş
bana söylememiş telaş yaparım diye hey Allah'ım ya
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-12.html#post21399089
kızlar bende ekledim göbüşümü ama ben yayman gidiyor yanlara doğru![]()
inş. cnm..yaf ben dün burda o kadar konuştuk ya kocalaramızın gönlünü hoş tutalım die..hırs yaptım heralde..rüyamda angelina jolie, kocam ve ben sarılıp uyyodum..eşim sürekli angelinayı sıkıştıryodu..kıskanıodum ama diodum da "aşkım elle oyna ama daha ileri gitme"..gözümün içine baka baka dürtüklüodu kadını hain yaaaaa....benimde bi plan yapmam gerek hafta sonu için 4 ay olcak yaww..
cnm ben daha bişi anlamadım .. 16-22 haftalar arası hissedilirmiş..yani bazı bazı bişi hissediom ama bebeğe yoramadım henüz..
ayy evet ya bende gördüm göbişi..maşallah lucky cim ya...![]()
lukycimm ben senin karnını görmedim atsana linkini merak ettim
bende koyayım göbüşümüüüü....
ben 2 gün önce gittim dr cinsiyetini söylemeyi bırakın bakmaya bile yeltenmedi 20. hafta netleşirmiş diye.
ama boyu 16-20 cm arası ağırlığı da 155 gr dedi![]()
inş. cnm..yaf ben dün burda o kadar konuştuk ya kocalaramızın gönlünü hoş tutalım die..hırs yaptım heralde..rüyamda angelina jolie, kocam ve ben sarılıp uyyodum..eşim sürekli angelinayı sıkıştıryodu..kıskanıodum ama diodum da "aşkım elle oyna ama daha ileri gitme"..gözümün içine baka baka dürtüklüodu kadını hain yaaaaa....benimde bi plan yapmam gerek hafta sonu için 4 ay olcak yaww..
cnm ben daha bişi anlamadım .. 16-22 haftalar arası hissedilirmiş..yani bazı bazı bişi hissediom ama bebeğe yoramadım henüz..
ayy evet ya bende gördüm göbişi..maşallah lucky cim ya...![]()
lukycimm ben senin karnını görmedim atsana linkini merak ettim
bende koyayım göbüşümüüüü....
hoşgeldin cnm...olmamııı heçççç ama önceki kadar meraklanmıyorum cinsiyet için...
amma göstermezse planım kalkmamak yataktan..yada hastanenin orda yrn saat turlayıp yine gelmek toktora..
kız fikrinede bayağı alıştırdım piskolojimi, kız derse, bi hadi ya derim, sonra hemen pırpırlı bi don almaya çarşıya:)))
boyu ne kadar oldu merak ediom..
eşim dio malmısın sen içinde bi karış bişi kordonla oynuo zıplıo nasıl hissetmion die..
gerçekten bi karışmı??? kaç gram oldu???5 nisanla başladık her seferinde öne öne geldi en son 1 nisandı doğum tarihi, mart bebesi oldumu aceba?? mart annelerine transfer olcammı aceba??? bi sürü soru soru soru...
kocaman olmuşlar maşallah yaben 2 gün önce gittim dr cinsiyetini söylemeyi bırakın bakmaya bile yeltenmedi 20. hafta netleşirmiş diye.
ama boyu 16-20 cm arası ağırlığı da 155 gr dedi![]()
11 de cnm..hayırlısı inş..sağol canımmm..
zeynepcim yetişemedim sanırım sen görmüşsün bile
petuşum heyecanla haberlerini bekleyeceğim yarın randevu kaçta
canım ben bu sat ve gununden önce veya sonra ona anlam veremıyorum bı turlu
bebeğin kılolu vey agununden önde olması erken doğmasına sebebp değil dıye bılıyorum doğrumu tartışılır
benım kız 10 gun önden gıdıyodu sat 11 ağustos doğum 18 mayıs görunuyodu 4 kılo doğdu bende 42. haftamda doğrdum
arkadaşımada dr onden gıdıyo erken doğar gununu bekleemz demiş demekki satta bı yanlışlık var yada ne bıleyım ben nıye öle oldum ahaha![]()
ya aynı benimde böyle sanki, yana yana gidio...kız bebek yan yan gider, erkek sivri olur dirler ama bakalımmmm:)
maşallah cnm...![]()
sağol canımmm..
zeynepcim yetişemedim sanırım sen görmüşsün bile
petuşum heyecanla haberlerini bekleyeceğim yarın randevu kaçta
kocaman olmuşlar maşallah yaama ama yani..20 hafta olunca bende baksam anlarım herhal hıı...16-17 ideal yani bence..heryerde öyle yazıo 16. dan sonra bebek gösterirse cinsiyet belli olur die..:44::44:
11 de cnm..hayırlısı inş..
cnm benim doktorum ilk başta demişti bu doğum tarihleri tahmini sona doğru kesin belli olur die..zaten okumuştum kitapta 6. aya kadar bebekin genetik özelliklerini eklemeden ölçüomuş ultrason aleti..bebeğin boyu kaçsa ona göre tarihi hesaplıo ya makina, belki bebek genetik olarak uzun veya iri..ama şu an için onu hesaba katmıo..
evet oda olabılır benım dr daha nezman doğurcan onuda dmeedi yazıyorum bıyere sorucagım soruları bunuda eklıyım ultrason aletıne göre ne çıkıyo kaç grm bebeğimin boyuuu kaççççç
yarın gıdıcen hemen yaz buraya sakın pazartesıyı b ekelme valla çatlarız![]()