Beni kızdırmayın vallahi saçınızı yolarım

( nasıl da tehdit ediyorum yalnız adını feriha koydum dizisinden replik gibi oldu

) Şu sigarayı aklınızdan çıkarın her şey sizde bitiyor benim arkadaşım bırakalı 5 ay oldu ve hamile değil sırf hamileliğe hazırlık için aylar öncesinden hazırlığa başladı vücudu daha sağlıklı olsun diye... Benim onca arkadaşım içerken ki en yakın arkadaşlarım dahil asla kullanmadım hadi bir şekilde alıştınız bakın yüce yaradan bırakmanız için ne güzel bir bahane veriyor size annelik... Bebeğinizi düşünün yok bir şey olmuyormuşmuş da yok bir tane etkilemezmişmiş de yok öyle bir durum biri de bini de aynı zehir zehirdir. Bundan yıllar önce sigara içtiği için yavrusu anne karnında 8 aylıkken alınmak durumunda kalan örnekler biliyorum ben nasıl bir şey olmazmış!!! şöyle bir araştırın bakalım ne zararlar veriyor hem savunmasız, narin su gibi bir bünyeye... Allahaşkına bir an önce uzaklaşın şu içme fikrinden elinizi karnınıza bir götürün bakalım nasıl motive edeceksiniz kendinizi... Bu iş irade işi ben bu yolda hepinize yürekten inanıyorum...