• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sirkeli suyu hiç duymamıştım. onu da deneyeyim bari. üzüm ya da elma fark eder mi :)) tarvazol bende de var okula giderken sürüyorum kaşınmayayım diye :)) her yerim kaşınıyo zaten...

dayanabilirsen limon sürmek daha iyi ama o yakıyo biraz sirkede çok iyi geliyo yap yap tavsiye ederim

ben gidiyom kocamın yanına. kendinize bebiklerinize iyi bakın. ben gidiyorum diye ustunuzu basınızı yırtmayın bi kaç saat sonra tukkandan acarım :P

Beni kızdırmayın vallahi saçınızı yolarım :9: :9: ( nasıl da tehdit ediyorum yalnız adını feriha koydum dizisinden replik gibi oldu :9: ) Şu sigarayı aklınızdan çıkarın her şey sizde bitiyor benim arkadaşım bırakalı 5 ay oldu ve hamile değil sırf hamileliğe hazırlık için aylar öncesinden hazırlığa başladı vücudu daha sağlıklı olsun diye... Benim onca arkadaşım içerken ki en yakın arkadaşlarım dahil asla kullanmadım hadi bir şekilde alıştınız bakın yüce yaradan bırakmanız için ne güzel bir bahane veriyor size annelik... Bebeğinizi düşünün yok bir şey olmuyormuşmuş da yok bir tane etkilemezmişmiş de yok öyle bir durum biri de bini de aynı zehir zehirdir. Bundan yıllar önce sigara içtiği için yavrusu anne karnında 8 aylıkken alınmak durumunda kalan örnekler biliyorum ben nasıl bir şey olmazmış!!! şöyle bir araştırın bakalım ne zararlar veriyor hem savunmasız, narin su gibi bir bünyeye... Allahaşkına bir an önce uzaklaşın şu içme fikrinden elinizi karnınıza bir götürün bakalım nasıl motive edeceksiniz kendinizi... Bu iş irade işi ben bu yolda hepinize yürekten inanıyorum...
:46::46::46::46::46::46:
dayanabilirsen limon sürmek daha iyi ama o yakıyo biraz sirkede çok iyi geliyo yap yap tavsiye ederim

elçinnnn bebem sürmedik şey bırakmadın kuzum, bebikden sonrada lazım orası, o kaa gözden çıkarma:)):1::1:

ayaga kalktım her yer kapkaranlık oldu gidemicem ya :( basımda catlıyo hafif bi bas donmeside oturdu. parol içeyim artık dimi

ben doğumdan önce yaptırcam....hastaneye bi sepet götürmem gerek..gelenim olur...
isimli ama tarihsiz olur benimkilerde napim:)) doğumdan sonra uğraşmam kesinnnnn
bide sevda hoşgeldin cnm...
o da olabilir,ucuzcarsi | BEBEK ŞEKERİ SEPETİ şu linktede var çook şey:13:
slm kızlar biz de yeni geldik okuldan muhabbet ilerlemeden girelim dedik ortasına:)) ya benim kullandığım antibiyotik mantar yaptı yine. doktorum demişti ve fitil vermişti yaparsa kullan dedi. yeşil parça parça akıntım ve kaşıntım var. artk ne yapacağımı şaşrdm ben ya. çok ilaç aldm bu aralar çok korkuyorum bebeğim etkkilnecek diye.. tuvalete kaynamış su koyuyorum artık kendime bakalım fark edecekmi :(((
iyi yapmışsın bence cnm,okulda da bulaşabilir mikrop:31:
ben gidiyom kocamın yanına. kendinize bebiklerinize iyi bakın. ben gidiyorum diye ustunuzu basınızı yırtmayın bi kaç saat sonra tukkandan acarım :P
haaayydii görüşürüs:3:

:nazar:maşallahh tunihan,insanın kendi hamişliğiyle aynı sürede ilerleyen hamiş arkadaşlarının olması çook güzel:46::46:

o da olabilir,ucuzcarsi | BEBEK ŞEKERİ SEPETİ şu linktede var çook şey:13:

iyi yapmışsın bence cnm,okulda da bulaşabilir mikrop:31:

haaayydii görüşürüs:3:

:nazar:maşallahh tunihan,insanın kendi hamişliğiyle aynı sürede ilerleyen hamiş arkadaşlarının olması çook güzel:46::46:

saol yawrucum :16: dimi ya böle beraber büyüyen göbüşleri görmek nasıl güzel bişeyyyyyyy:46::46:

merabalar kızlar
c.tesi kontrole gitmiştim bebişleri gördük çok şükür 19.haftamdayım doktor detaylı usg istedi siz kaçıncı haftanızda oldunuz rapor filan gibi bi şeyler veriyorlar mı hangi bilgiler oluyor bu detaylı taramada bi de bebişler 250-260 gr dedi haftama göre normal mi

Son düzenleme:
ayaga kalktım her yer kapkaranlık oldu gidemicem ya :( basımda catlıyo hafif bi bas donmeside oturdu. parol içeyim artık dimi

yakınlarda eczane yokmu cnm,tansiyonunu ölçtür..ona göre tuzlu ayran iç düştüyse,yükseldiysede limonata fln iyi gelir:54:

merabalar kızlar
c.tesi kontrole gitmiştim bebişleri gördük çok şükür 19.haftamdayım doktor detaylı usg istedi siz kaçıncı haftanızda oldunuz rapor filan gibi bi şeyler veriyorlar mı hangi bilgiler oluyor bu detaylı taramada

ikizmi cnm:46:
ben daha olmadımda,olan arkadaşlar 20. haftadan sonra oldular:34:

kızlar sonunda bende öğrendim benimde bir prensesim olacakmış:))) geçen hafta doktorumun bebeğim için 100 gr dediğini sölemiştim bugün detaylıda öğrendim ki 536 gr 28 cm herşey yolunda ve normalmiş:)):nazar::nazar::nazar:

saol yawrucum :16: dimi ya böle beraber büyüyen göbüşleri görmek nasıl güzel bişeyyyyyyy:46::46:

evt canım,eşim dün diyorki..sana para fln mi veriyor kadınlar kulübü,hergün giriosun...bende dedimki anlamadıın şeylere karışma,xbox sana paramı veriyo,hatta sen ona para veriosun bide...açtırma kutuyu söletme kötüyü işine bak didim,hehehehe:1:

kızlar sonunda bende öğrendim benimde bir prensesim olacakmış:))) geçen hafta doktorumun bebeğim için 100 gr dediğini sölemiştim bugün detaylıda öğrendim ki 536 gr 28 cm herşey yolunda ve normalmiş:)):nazar::nazar::nazar:

ohh,ne kadar güzel maşallah:nazar:dimek sende kız anası oldun canım,gel bu tarafa:1::1:

evet canım tşk ederim detaylı ultrasona girmem lazım işten çıkıp gidemiyorum hayırlısıyla inşallah ikiside çok sağlıklıdır

yaf bu arada benim doktor her şeyi erkenden mi yaptırıyor ne yapıyor tetanoz aşısını herkes 20den sonra yaptırmış ben 17deyken yaptırdım detaylıyı da sanırım erken istemiş ama hayırlsı her şeyin

evet canım tşk ederim detaylı ultrasona girmem lazım işten çıkıp gidemiyorum hayırlısıyla inşallah ikiside çok sağlıklıdır

inşallah cnm yaa,ne büyük bişey benim gözümde ikiz annesi olmak..hem iyi,hem zor ama çook başkaa..
detaylıda bütün herşeyine iç organlarına bakıyolar,yani en ufak bişey bile görünüyormuş..

Back
X