• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaf bu arada benim doktor her şeyi erkenden mi yaptırıyor ne yapıyor tetanoz aşısını herkes 20den sonra yaptırmış ben 17deyken yaptırdım detaylıyı da sanırım erken istemiş ama hayırlsı her şeyin

valla aşı için beni aramadılar canım.. beklemedeyim :44::44::44:
detaylıyı da 22de yaptırmış olacağım inşallah...

diş ağrısı çeken var mı
benim hafif hafif sızlıyor ya
korkuyorum gece falan tutar diye tuzlu su ile gargara iyi geliyormuş başka bildiğiniz var mı
birde novalgin koyardım önceleri geçerdi
şimdi koysam zararlı mı acaba novalgin kullanan varmı
netten baktım kategorisi b imiş

kızlar yaa göğsünden sıvı gelen varmı benim çamaşırıma akmışta azcık :17: hemde çok sertleşti cicoşlar sizinde öylemi

valla aşı için beni aramadılar canım.. beklemedeyim :44::44::44:
detaylıyı da 22de yaptırmış olacağım inşallah...

aramalarını bekleme o zaman canım sen git bir sor isersen. Ben gittim 20. haftada gecikmişim 6.ayda vuralım dediler. Tabi benim de canıma minnet zatın tırsa tırsa gittim. Bende kabul edip geliverdim evime :)

merabalar kızlar
c.tesi kontrole gitmiştim bebişleri gördük çok şükür 19.haftamdayım doktor detaylı usg istedi siz kaçıncı haftanızda oldunuz rapor filan gibi bi şeyler veriyorlar mı hangi bilgiler oluyor bu detaylı taramada bi de bebişler 250-260 gr dedi haftama göre normal mi
gözün aydın cnm...ben 22. haftada oldum..
kızlar sonunda bende öğrendim benimde bir prensesim olacakmış:))) geçen hafta doktorumun bebeğim için 100 gr dediğini sölemiştim bugün detaylıda öğrendim ki 536 gr 28 cm herşey yolunda ve normalmiş:)):nazar::nazar::nazar:

gözün aydın ne güzel, bir kız bir kız daha:)):nazar::nazar:
hıı 100 gr bana heç inanadırıcı gelmemişti zaten:1::1:

geçmiş olsun canım. napiyim dun gece bi petuş vardı yidigim haltı paylasıyım vicdn azabım azalsın didim. bana bakmayın kızlar su z.burnundan defolup gittiğim gun emzirme işim bitsede dusunmicem içmicem o zıkkımı cok stres ve moral bozuklugu altındayız burda hiçte sevmiyorum burayı berbat bi yer Allah kurtarsın. benim kocişte grip olunca terlemek ister kat kat giysi yorgan ben nefes alamam yaa.. bu arada nefoşcum 2 kat yorganın altına sac kurutma makinası yerine sen gir :D daha cok ter daha cabuk saglık :) ayh benimde kocam eve gelse :D:D:D:D dr bize yasak koysa kendimi daglara taslara vururum heralde :D:D:D

hiç arkadasım yok burda dısarı cıkmak dolanmak istiyorum, oturup konusmak dertlesmek istiyorum, 2 insan yuzu gormek istiyorum, burdan tasınmak istiyorum. anadolu yakası gibi var mı yaa miss ya cennet sessiz sakin oooffffff.....
gel beraber takılalım, senin ev tam nerede benim 5 telsiz ve çırpıcı'da çok yakın arkadaşlarım vardı, severim oraları :)
hem popomuz erir biraz yürüsek

Elle Style Awards ödül töreninde şıklık yarışı | 7 | Galeri - Kadın ve Kadın bak kadın kaç aylık oldu hem de ikiz bebikleri aldığı toplamda 9 kg :36::52::36:

kuzum çok güzel de çok pahalı.. bunların da adresi eminönüymüş.. iş yerinde şefim yaptırdı daha geçen hafta..
bebek ayakkabısı biçiminde ve 100 tane bebek şekeri..
kapıya asılan hoşgeldin bebeğim yazılı devasa kapı süsü..
süslü mü süslü bebek şekerlerini koymak için bebek sepeti..
bi şey daha vardı ama hatırlayamadım.. hepsi 160 liraymış.. :34:
ve nette gördüğümüüz bütün modeller de varmış.. :34:
canım firma adı öğrenebilir misin ben oraları çok gezdim ama bu kadar ucuzuna rastlamadım

Beni kızdırmayın vallahi saçınızı yolarım :9: :9: ( nasıl da tehdit ediyorum yalnız adını feriha koydum dizisinden replik gibi oldu :9: ) Şu sigarayı aklınızdan çıkarın her şey sizde bitiyor benim arkadaşım bırakalı 5 ay oldu ve hamile değil sırf hamileliğe hazırlık için aylar öncesinden hazırlığa başladı vücudu daha sağlıklı olsun diye... Benim onca arkadaşım içerken ki en yakın arkadaşlarım dahil asla kullanmadım hadi bir şekilde alıştınız bakın yüce yaradan bırakmanız için ne güzel bir bahane veriyor size annelik... Bebeğinizi düşünün yok bir şey olmuyormuşmuş da yok bir tane etkilemezmişmiş de yok öyle bir durum biri de bini de aynı zehir zehirdir. Bundan yıllar önce sigara içtiği için yavrusu anne karnında 8 aylıkken alınmak durumunda kalan örnekler biliyorum ben nasıl bir şey olmazmış!!! şöyle bir araştırın bakalım ne zararlar veriyor hem savunmasız, narin su gibi bir bünyeye... Allahaşkına bir an önce uzaklaşın şu içme fikrinden elinizi karnınıza bir götürün bakalım nasıl motive edeceksiniz kendinizi... Bu iş irade işi ben bu yolda hepinize yürekten inanıyorum...
brrravooo :46::42::40:

o ne darbeler gördü yivrumm bişeycik olmaz dayanıklı yani ehhehehe :32::32::32:
kızlar bugün burda bi +18 durumu söz konusu ne yediniz ne içtiniz anlamadım ki :27:

gel beraber takılalım, senin ev tam nerede benim 5 telsiz ve çırpıcı'da çok yakın arkadaşlarım vardı, severim oraları :)

Elle Style Awards ödül töreninde şıklık yarışı | 7 | Galeri - Kadın ve Kadın bak kadın kaç aylık oldu hem de ikiz bebikleri aldığı toplamda 9 kg :36::52::36:

canım firma adı öğrenebilir misin ben oraları çok gezdim ama bu kadar ucuzuna rastlamadım

kızlar bugün burda bi +18 durumu söz konusu ne yediniz ne içtiniz anlamadım ki :27:

yivrum heralde hergün fındık dıstık ceviz yiyoz heheh okadar olsun demüü :27::27:

valla ben masumum :)) bana sadece limon sür dedi :)) yakarsa kim üfleyecek diye aklımdan geçirdim ama yazmadım :)) darbeyle de eminim mecazi bir şeyler kastetti :p

kızlar aralık annelerinin topiğine girdimde doğuran doğurana:1:hikayeleri okurken gözlerim doldu resmen:43:çok heyecanlı allah o günleri bizede göstersin inşallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah cnm yaa,ne büyük bişey benim gözümde ikiz annesi olmak..hem iyi,hem zor ama çook başkaa..
detaylıda bütün herşeyine iç organlarına bakıyolar,yani en ufak bişey bile görünüyormuş..

evet canm zorluğu sorunları daha fazla ama bi o kaedar da değişik güzel bi şey

gözün aydın ne güzel, bir kız bir kız daha:)):nazar::nazar:
hıı 100 gr bana heç inanadırıcı gelmemişti zaten:1::1:[/QUOTE]

Teşekkür ederim bende kız anneleri tarafındayım artık:21::21::21:bende inanmamıştım zaten detaylıya girecem diye kafama da takmamıştım.Bugün çok net gördüm herşeyini çok güzeldi keşke herzaman böyle detaylı görebilsem girmeyenlere kesinlikle tavsiyem detaylı ultrasonda bebeğinizi görün o kadar net görünüyorlar kii..Allahım bağışlasın hepimizinkini..

Back
X