Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramalarını bekleme o zaman canım sen git bir sor isersen. Ben gittim 20. haftada gecikmişim 6.ayda vuralım dediler. Tabi benim de canıma minnet zatın tırsa tırsa gittim. Bende kabul edip geliverdim evime :)
gerçekten çok uygun. ama 50 tane şeker çok az değil mi? sepet ve kapı süsünü beğendim ben ama ingilizce yazdığı için almayız :)
kızlar face deki grupta olmayanlar var burda haylice....face e yazıldı, bende buraya yazıorum..
ist. anneleri bi buluşma org. yapalım dioruz...
katılırım/gelirim diyenler ama buraya ama özelden bana nerde oturduğunu yazsın ltf.
herkesin oturduğu yeri öncelikle bi araya getirip ona göre ortak bi buluşma yeri belirleyelim, bi tarihdede buluşalım dioruz...
tarihi hemen yrn vs. yapmayız zaten 3-4 hafta sonrası için olurki herkes ayarlasın kendini..bide pzr günü yaparızki cmt çalışan dr a giden vs. olur..onlara bakarız...önce bi katılım grubu belirleyelim...bide ben her gün bu duyuruyu yazarım buraya, sonuçlardanda bi liste yaparım en son paylaşırım..3-5 gün her gün yazarım..bugün olmayan yrn görsün die..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-29.html#post22002609
yeni göbüşümüzü koyduk taze çıktııııı![]()
niye canım,ne alaka ingilizce türkçe ne farkeder..o bir kız yazsa nolcek yane
hem mevlüte 100 çok bence..en fazla 50 aile gelir![]()
kızlar sonunda bende öğrendim benimde bir prensesim olacakmış:))) geçen hafta doktorumun bebeğim için 100 gr dediğini sölemiştim bugün detaylıda öğrendim ki 536 gr 28 cm herşey yolunda ve normalmiş:))![]()
ya kızlar ya
bende sigaradan muzdaribim hatta eşimden 1 tane çaldım
onun içtiğini sevmem
ağır geliyo ben kent swich seviyorum mentollü
ama o yok almamda
eşimden çaldığımıda içmedim
içemiyorum
elime bile alasım gelmiyor
ama bir tane içsem diyorum
sonra ya bir şey olurda ömür boyu vicdan azabı çekersem diyorum
Rabbim hepimize sabır versin
ve o meretten bizi tiksindirsin inşallah
doruk noktamdaydım bu hafta sonu
ama başardım
gerçekten çok uygun. ama 50 tane şeker çok az değil mi? sepet ve kapı süsünü beğendim ben ama ingilizce yazdığı için almayız :)
slm kızlar biz de yeni geldik okuldan muhabbet ilerlemeden girelim dedik ortasına:)) ya benim kullandığım antibiyotik mantar yaptı yine. doktorum demişti ve fitil vermişti yaparsa kullan dedi. yeşil parça parça akıntım ve kaşıntım var. artk ne yapacağımı şaşrdm ben ya. çok ilaç aldm bu aralar çok korkuyorum bebeğim etkkilnecek diye.. tuvalete kaynamış su koyuyorum artık kendime bakalım fark edecekmi((
aaaa olur mu canım :/ anne de baba da türkçe öğretmeni kapıda it's a girl yazıyr:) her gün okulda dilimize sahip çıkalım nidaları atarken kapıya onu asmam. öğrencim falan gelir dillere düşerim :)) avatarımda da girl yazıyo gerçi ama bunu beğendm türkçe yoktu :)) ben sadece mevlüt için düşünmüyorum ayrıca tebriğe gelenlere de veririm. ben de tatilde izmirden bakacağım kemeraltında ucuz oluyor.
ayyyy türkçe öğretmenlerine bayılrım,çokta başarılıydım türkçe ve edebiyat derslerinde..başarılarımdan dolayı öğr. beni tiyatroya götürmüştü bi kere
ahh ah çok istedim ama meslek lisesi okuduğum için edeb. öğrt. olamadım
neyse gelelim konumuza,sen öğretmensin tabi senin sadece öğrencilerine yetmez o kadar şeker,ama bana yeter sanırım..olmadı ekletebiliyosun zaten siteden
merhaba güzel nisan annleri..beni hatırlarmısınız bilmem..çok oldu yazmayalı..daha doğrusu oğlum yüzünden yazamayalı demeliyim...ama bugün iki kelam da olsa yazmalıyım..tarifi imkansız bi mutluluk var içimde...oğluma kız kardeş geliyoooo :)) daha önce dr 10 ve 12. haftalarda erkek gibi demişti..16.haftamda açmadı kuzum göstermedi kendini...vee bugünkü kontrolümde dr kesin kız dedi...prensesim oluyoo yaa...sizlerle paylaşmadan edemezdim...daha sık gelebilmek umuduyla...sizleri ve meleklerinizi kocaman öpüyorum...
gerçekten çok sevindim canım,dur hemen listeyi düzelteyim![]()
ah canım benim :)) öğrencilere verir miyim bilmem ama ben 100 düşünüyorum. izmirde annem de ayrı yaptıracak orada da mevlüt düşünüyorum akrabalar hep orada çünkü.. ah gelse hayırlısıyla şu günler artık :))
kızlar face deki grupta olmayanlar var burda haylice....face e yazıldı, bende buraya yazıorum..
katılırım/gelirim diyenler ama buraya ama özelden bana nerde oturduğunu yazsın ltf.
herkesin oturduğu yeri öncelikle bi araya getirip ona göre ortak bi buluşma yeri belirleyelim, bi tarihdede buluşalım dioruz...
tarihi hemen yrn vs. yapmayız zaten 3-4 hafta sonrası için olurki herkes ayarlasın kendini..bide pzr günü yaparızki cmt çalışan dr a giden vs. olur..onlara bakarız...önce bi katılım grubu belirleyelim...bide ben her gün bu duyuruyu yazarım buraya, sonuçlardanda bi liste yaparım en son paylaşırım..3-5 gün her gün yazarım..bugün olmayan yrn görsün die..
saol arkadaşım...bende senin için duyduğumda çok sevinmiştim..rabbim bana da nasip etti şükür kız evlat...
çok masumsun maşallahvalla ben masumum :)) bana sadece limon sür dedi :)) yakarsa kim üfleyecek diye aklımdan geçirdim ama yazmadım :)) darbeyle de eminim mecazi bir şeyler kastetti![]()
petuş anam benim karnım aldı yürüdü, bugüne kadar şişman gibi duruyodum giydiklerim bebeği belli etmiyodu . avm girişi güvenlik neden cihazdan geçmediniz? diyodu ama cumartesi günü eşimle yine avm girişindeyken daha ben bişi yapmadan güvenlik şöyle buyrun dedikızlar face deki grupta olmayanlar var burda haylice....face e yazıldı, bende buraya yazıorum..