2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın......
ya bişey söyliycem benim çok canım yanıyo, çünkü basur olmuşum (((((
geçmiş olsun...
bilmiyorum ki bi deniyim bakim şansımı araştırayım tşk petuşş

evet ya cok cabuk geciyo zaman.bana ilk aylar hic gecmiyodu.karnm ne zaman buyucek vs.ama simdi 5 ay bitti dusun.senin 14 haftan varsa benimde 15.neeee
cok az kalmis yaaaa

evet ya...hafta hafta gidince çok az kalmış gibi gelio...hafta hafta gidince zmn daha çabuk geçiomuş gibi gelio
sağlıkla gelsinler...bi an önce gelsin mart..

aralıkda çabuk geçio sanki hıı...ne zmn ayın 8 i oldu anlamadım ben...
ben nisanı hiç hesaba katmıom zaten tuni...mart 20 benim gözümdeki tarih:)))

ayyy petuş valla bak şimdi dahada çom heyecanladımm...
martın 19u bizim topicte şöle yazcakk
''kızlarr yarın petuş doğuma giriyo Allahın izniyle yağmur bebeğe ve petuşa dualarımız eksik etmeyelim bi avazda doğursun inş.''
ayyyyyyyy ne güzell 2011 aralık annelerini okudum dün böle triplere girdim bakarmısın
aradan 1 hafta geçer petuşş;
'' kızlarr yağmurum kollarımda bebeğme kavuştum çok kolay doğum oldu korkulacak bişey yokmuş boşuna tırsmışız falan filan
çok az kaldı yaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar
dün geceden beri,bi olaya içlendim ağlıyorum..
akıttığım yaşlarla 10 gözyaşı şişesi rahat dolardı yanii..

konu eşimin doğum günü...ben onun parasıyla hiç bir anlamı olmaz diye hediye almıyorum hiç,ama iş arkadaşları (erkekli,kadınlı karışık) toplanıp 300-400tl lik bi hediye alcaklarmış...ister istemez duyunca bi moralim bozuldu eşim farketti bunu..didim nolcakk seni dinleyip çalışmadığım için kendime çook kızıyorum,şimdi elin qadınları kocama hediye alırken bende bakıyorum mal gibi dedim ve gidip yattım...o da geldi hemen 2 dk sonra horlamaya başladı,yanında hüngür hüngür ağladığımı bile farketmedi..çook yorgundu sanırım amaaaa ben çok üzgünüm..
kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim

Son düzenleme:

sanada geçmiş olsun cnm..bence ol tedavini..dediğin gibi 28. haftaya kadar olnabiliyor..hatta dr lar 3 ay bittikten sonra özellikle hatırlatıo diş tedavisi olmak istersen olabilirisn die..bence dayanılmaz bi ağrıysa minosetide kullan, sonuçta daha büyük sorunlara neden olabilirisn allah korusun o ağrıya katlanark belkide..

canım çok şükür,maşallah bebeine
hadi gözün aydın ruyanaz
PETUS seninle aramizda tam 1 hafta var.SATIN 30 haziranmi.benimki 7 temmuz
benimde sat'ım 30 haziran ama 11 hafta geç döllenmem var senle aynı günümüz

bebem günAYDIN...
kısımmmmmm niye ağlıyonda sen ona paha biçilemez bi hediye veriyosun zatenn nisanda Allahın izniyle...
300-400 milyonlıuk hdiyede neymiş pehhhhhh

Merhaba hamişdaşlarım:) benimde tahmini doğum tarihim 10 nisan daha erken de olabilir tabi... bi oğluşum olucak inşallah 22+2 haftalık hamileyim 20+3 de 430 gr.dı bebeğim sizinkilerin kilosu nasıl?

benimde sat'ım 30 haziran ama 11 hafta geç döllenmem var senle aynı günümüz[/QUOTE]

aaa evet bayansu seninle ayniyiz.bakalim.hangimiz once dogurucaz

ayy bende onları okuyup okuyp gaza geliom işte...
ayy hayırlısıyla inş. ogünleri görelimde canım ya..
zaten ben mart başında veririm talimatları..tuni sen beni face den takip et..kocam resim koyunca paylaş kızlarla
mavilef benden 2 gün hbr alamazsanız ara beni..
kızlar kadıköy şifada doğurcam "aytaç" bebeği bulun yeni doğanlar arasında:))))
dün akşam gecelikte hazırladım...eşim napıon didi..doğum çantama koycam diom...iice üşüttün didi:)))
petus niye mart 20 anliyamadm anacim.mart 20 ise nisan analarinin icinde ne geziyom guzum hiiiii
cnm sen arada bi gir aralık kasım annelrini oku, niyesini anlarsın..
hiç aralıkta kasımda doğuran yok maşallah, hepsi 2-3 hafta önceden fırtlatmışlar...
benim kızda 1 hafta kadar önde..en son 31 marttı zaten, belli olmaz...sonrasındaki beklemek süpriz olsun:))

canım ya....o sahne çok tandık gelio bana işte..benim eşimde hor hor uyur öle durumda..
sen eşinin senin gönlünü almamsınamı üzüldün daha çok, yoksa üzüldüğün şeyemi üzüldün? ona göre fikir söylücem..

gecmis olsun bebem yaa.bende o kadar su iciyom.genede kabizlk oluyo anlamiyomki.hamielelikte illa yasiyosun tuvalet sorunu.kacis yok.
ins gecer en kisa zamanda.bol su ic.aci,baharatli yeme.bol meyve ye.

saol canım su içiyorum meyve çok yiyorum hayatımda yemediğim kadar kayısı kurusu yedim ama yok neyse olcak artık napalım, anne olmak zor iş ...

günaydın kızlarrrr ,dün tüm gün doktordaydık.alerjilerim artık kaşınmıyo.doktor ilaç verdi.sebebinide araştırcaklarmış ama.

bunun için ağlanır mı bebeğinde üzülmüştür şimdi... arkadaşında dediği gbi sen ona en özel hediyeyi vericeksin inş. paha biçilir mi hiç böyle şeyleri takma kafana...

bebem günAYDIN...
kısımmmmmm niye ağlıyonda sen ona paha biçilemez bi hediye veriyosun zatenn nisanda Allahın izniyle...
300-400 milyonlıuk hdiyede neymiş pehhhhhh

tuniiiiiiii tuniii
kendimi bir pasif,işe yaramaz fln hissettim...bi de hamileliğin verdiği bi duygusallıkta çökünce 3-4 saat ağladım gözlerim şişti walla
sabh hiç bişey olmamış gibi gönderdim onu,gece yaşadığım krizi bilse ne kadar üzülürdü

Merhaba,
Kısmetse bende
Nisan annelerinden olacağım.Ama bugün sağlık ocağından aradılar Tetanoz aşını yaptırmam gerekiyormuş.Doktoruma da ulaşamadım ne yapmam gerekiyor. olmalı mıyım,yan etkileri varmı bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ohhh maşallah cnmm göbişine..

bende hamilelik dolayısıyla değilde elime igne batmıştı ondan tetanoz vuruldum hamilekalmadan 2 ay önce falan benimde cok agrıdı uyustu falan 2 3 gün çektim.

sorma öksürük ben de de var öldürüyor beni kasıkalrım agrıyor artık öksürürken.

bende de var sırt ve bel agrıları .az biraz yürüyeyim yorulayım tmm o gece sabah olmuyor yattıgım yerden ne kalkabiliyorum ne dönebiliyorum..
kizlar ya benm sirt agrilarim basladi.ama ne agri mahvediyo beni.az biraz yorulayim gun icinde aksamlari sirtimdan cikiyo.soyle biri ciksa belime bassa ohhhh ne rahat edicem.esim diyo git delimisin.hamile kadinin sirtina cikilirmi

bendimde 29haziran
PETUS seninle aramizda tam 1 hafta var.SATIN 30 haziranmi.benimki 7 temmuz

çok geçmiş olsun cnm doktor iç dediyse ihmal etme iç.. diş agrısı zordur..Allah şifa versin.

benimde 29 hazıran 1hafta geç döllenmem var..
canım çok şükür,maşallah bebeine

hadi gözün aydın ruyanaz

benimde sat'ım 30 haziran ama 11 hafta geç döllenmem var senle aynı günümüz

tabiki olmalısın.. zaten doktorunda belirtir sana... bir zararı olsa aile hekimliği takip eder mi

üzülürdü tabiiii üzülmezmi hiç adamceğizzz biliyor senden nasıl güzel bir hediye alceğini o yüzden senden başka bişey beklemiyokii..yalnız bende aynı moddayım senle 5 şubat evlilik yıldönümü 2 şubat doğumgünü koca parasıyal geçiniyom ne pok yicem bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…