günaydın......
ya bişey söyliycem benim çok canım yanıyo, çünkü basur olmuşum(((((
bilmiyorum ki bi deniyim bakim şansımı araştırayım tşk petuşş
evet ya cok cabuk geciyo zaman.bana ilk aylar hic gecmiyodu.karnm ne zaman buyucek vs.ama simdi 5 ay bitti dusun.senin 14 haftan varsa benimde 15.neeee
cok az kalmis yaaaa
aralıkda çabuk geçio sanki hıı...ne zmn ayın 8 i oldu anlamadım ben...
ben nisanı hiç hesaba katmıom zaten tuni...mart 20 benim gözümdeki tarih:)))
aralıkda çabuk geçio sanki hıı...ne zmn ayın 8 i oldu anlamadım ben...
ben nisanı hiç hesaba katmıom zaten tuni...mart 20 benim gözümdeki tarih:)))
nasılsınız bayanlar
tarifsiz bir diş ağrım var
konuşamıyorum
minoset verdi dktor iç dedi
ama içmemek için direniyorum
28. hafatya kadar tedavi olabilirsin dedi
kararsızım
olsam mı beklesem mi
ilerde daha artarsa ağrı
erken doğuma kadar götürebilir
duramıyorum ya
canım çok şükür,maşallah bebeineslm kızlar doktor kontrolünden geldik tahlillerimizide yaptırdık vücut zehrin çoğunu atmış bebektede bir sıkıntı yokmuş çok şükür ölüp ölüp dirildim.miniğim 577 gr olmuş boyuda 30 cme yakınmış ben iyiyim anne korkma der gibi oynuyordu bugün haber vereyim dedim
hadi gözün aydın ruyanazben oğluşumun hareketlerini hissedemiyordum ve hep yakınıyordum. allaha şükür cumadan beri hissetmeye başladım.
dün akşam oturmuş ayağımıda pufa uzatmıştım nasıl tekmeliyor çok güzeldi.
tam o sırada eşime elini uzat bebiş oynuyor dedim. eşimde grip bu arada.
tam elini uzattı. göbeğime koydu. tekme attı. tam yüzük parmağından hissetmiş. eşimin yüzünü görmeliydiniz.. çok güzel bir duyguydu. rabbim herkese nasip etsin.
inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız. çok dua edin kızlar.allahım korusun meleklerimizi. nazar değmesin bebişlerimize.
benimde sat'ım 30 haziran ama 11 hafta geç döllenmem var senle aynı günümüzPETUS seninle aramizda tam 1 hafta var.SATIN 30 haziranmi.benimki 7 temmuz
günaydın kızlar
dün geceden beri,bi olaya içlendim ağlıyorum..
akıttığım yaşlarla 10 gözyaşı şişesi rahat dolardı yanii..
konu eşimin doğum günü...ben onun parasıyla hiç bir anlamı olmaz diye hediye almıyorum hiç,ama iş arkadaşları (erkekli,kadınlı karışık) toplanıp 300-400tl lik bi hediye alcaklarmış...ister istemez duyunca bi moralim bozuldu eşim farketti bunu..didim nolcakk seni dinleyip çalışmadığım için kendime çook kızıyorum,şimdi elin qadınları kocama hediye alırken bende bakıyorum mal gibi dedim ve gidip yattım...o da geldi hemen 2 dk sonra horlamaya başladı,yanında hüngür hüngür ağladığımı bile farketmedi..çook yorgundu sanırım amaaaa ben çok üzgünüm..
kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim
ayy bende onları okuyup okuyp gaza geliom işte...ayyy petuş valla bak şimdi dahada çom heyecanladımm...
martın 19u bizim topicte şöle yazcakk
''kızlarr yarın petuş doğuma giriyo Allahın izniyle yağmur bebeğe ve petuşa dualarımız eksik etmeyelim bi avazda doğursun inş.''
ayyyyyyyy ne güzell 2011 aralık annelerini okudum dün böle triplere girdim bakarmısın
aradan 1 hafta geçer petuşş;
'' kızlarr yağmurum kollarımda bebeğme kavuştum çok kolay doğum oldu korkulacak bişey yokmuş boşuna tırsmışız falan filan
çok az kaldı yaaaaaaaaaaa
cnm sen arada bi gir aralık kasım annelrini oku, niyesini anlarsın..petus niye mart 20 anliyamadm anacim.mart 20 ise nisan analarinin icinde ne geziyom guzum hiiiii
günaydın kızlar
konu eşimin doğum günü...ben onun parasıyla hiç bir anlamı olmaz diye hediye almıyorum hiç,ama iş arkadaşları (erkekli,kadınlı karışık) toplanıp 300-400tl lik bi hediye alcaklarmış...ister istemez duyunca bi moralim bozuldu eşim farketti bunu..didim nolcakk seni dinleyip çalışmadığım için kendime çook kızıyorum,şimdi elin qadınları kocama hediye alırken bende bakıyorum mal gibi dedim ve gidip yattım...o da geldi hemen 2 dk sonra horlamaya başladı,yanında hüngür hüngür ağladığımı bile farketmedi..çook yorgundu sanırım amaaaa ben çok üzgünüm..
gecmis olsun bebem yaa.bende o kadar su iciyom.genede kabizlk oluyo anlamiyomki.hamielelikte illa yasiyosun tuvalet sorunu.kacis yok.
ins gecer en kisa zamanda.bol su ic.aci,baharatli yeme.bol meyve ye.
geçmiş olsun...
saol canım............
günaydın kızlar
bebem günAYDIN...
kısımmmmmm niye ağlıyonda sen ona paha biçilemez bi hediye veriyosun zatenn nisanda Allahın izniyle...
300-400 milyonlıuk hdiyede neymiş pehhhhhh
aaa evet bayansu seninle ayniyiz.bakalim.hangimiz once dogurucaz
günaydın kıslar
bişey sorayım size
salı günü tetenoz oldum.salı,çarşamba hiç kolum ağrımadı
bu gece kolum acayip ağrıdı.şuanda hareket ettirince ağrıyor.hani çok iş yapınca ağrır ya onun gibi
normalmidir acep
öksürük benide mahvetti tatlım. hafif bi grip atlatmıştım ondan kalan tek şey kötü bi öksürük oldu. öksürdükçe canımda acımaya başladı artık
sağol canımm.
evet ya herkes erkeğinki sivri oluyo diyo ama bilemedimki kız dedi doktorlar. detaylıdada kız dedi ama
acaba doğumda süpriz olurmuki
kizlar ya benm sirt agrilarim basladi.ama ne agri mahvediyo beni.az biraz yorulayim gun icinde aksamlari sirtimdan cikiyo.soyle biri ciksa belime bassa ohhhh ne rahat edicem.esim diyo git delimisin.hamile kadinin sirtina cikilirmi
PETUS seninle aramizda tam 1 hafta var.SATIN 30 haziranmi.benimki 7 temmuz
nasılsınız bayanlar
tarifsiz bir diş ağrım var
konuşamıyorum
minoset verdi dktor iç dedi
ama içmemek için direniyorum
28. hafatya kadar tedavi olabilirsin dedi
kararsızım
olsam mı beklesem mi
ilerde daha artarsa ağrı
erken doğuma kadar götürebilir
duramıyorum ya
canım çok şükür,maşallah bebeine
hadi gözün aydın ruyanaz
benimde sat'ım 30 haziran ama 11 hafta geç döllenmem var senle aynı günümüz
Merhaba,
Kısmetse bende
Nisan annelerinden olacağım.Ama bugün sağlık ocağından aradılar Tetanoz aşını yaptırmam gerekiyormuş.Doktoruma da ulaşamadım ne yapmam gerekiyor. olmalı mıyım,yan etkileri varmı bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
ayy bende onları okuyup okuyp gaza geliom işte...
ayy hayırlısıyla inş. ogünleri görelimde canım ya..
zaten ben mart başında veririm talimatları..tuni sen beni face den takip et..kocam resim koyunca paylaş kızlarla
mavilef benden 2 gün hbr alamazsanız ara beni..
kızlar kadıköy şifada doğurcam "aytaç" bebeği bulun yeni doğanlar arasında:))))
dün akşam gecelikte hazırladım...eşim napıon didi..doğum çantama koycam diom...iice üşüttün didi:)))
kısımmmmm nede olsa bizim topikte ilk doğuran sen olocan sanırsamaseni takip etmicezde kimi etcezz benim mart ayından itibaren bi gözüm sende olur gaaariii..sen banada ver baken şu tel numaranıı yaz özelden haber alamazsak bende ararım senii doğumda sonrada araşırız len
bu herifler neden hep aynı hıııı neden hep aynıılarrr heyecanımız var işte paylaşın sizde alla allaaa..dün bende benimkiyle kavga ettim bi ton..neymiş dikkat etmiymuşum grip olmuşum herşeyin ihalesini bana çıkarıyo yaa 3 gündür bi aksi bi aksi..ağlattı beni mikrop zaten hastayım dedim kapadım yüzüne..20 dk sonra arıyo hani uyucaktın dedim seni düşünüyodum bbeğim neden böle yapıyosun hemen gönül almaca oda benden değil oğlunu düşündüğü için..hıhhh..uzağız zati çok kzdım çoookk..
cnm sen arada bi gir aralık kasım annelrini oku, niyesini anlarsın..
hiç aralıkta kasımda doğuran yok maşallah, hepsi 2-3 hafta önceden fırtlatmışlar...
benim kızda 1 hafta kadar önde..en son 31 marttı zaten, belli olmaz...sonrasındaki beklemek süpriz olsun:))
canım ya....o sahne çok tandık gelio bana işte..benim eşimde hor hor uyur öle durumda..
sen eşinin senin gönlünü almamsınamı üzüldün daha çok, yoksa üzüldüğün şeyemi üzüldün? ona göre fikir söylücem..
tuniiiiiiii tuniii
kendimi bir pasif,işe yaramaz fln hissettim...bi de hamileliğin verdiği bi duygusallıkta çökünce 3-4 saat ağladım gözlerim şişti walla
sabh hiç bişey olmamış gibi gönderdim onu,gece yaşadığım krizi bilse ne kadar üzülürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?