2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

şu ana kadar bu konuyu kaç defa gündeme getirdiysem,ben sana kıyamıyorum elalemden bana ne diyor...bu arada hediye alıcak hatunlardan biri bekar 33 yaşında diğeride evli 30 fln ne biliim bizimkine kardeşi gibi bakıyolardır da hediye alıcak kadarda çok seviyolar demekki..geri kalan 5 kişide erkek arkadaşı,kim kim alıcakmış dediğimde saydı da ordan biliorum...
ortada bi kıskançlık yok zaten de,hiç tanımadığım insanlar eşime hediye alıyor ben bakıyorum o gitti gücüme

yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım çünkü iki gündür bizim evde de benzer sebeplerden hiç huzurumuz yok.
bende üniversite mezunuyum.çalışmamayı kendime yediremedim deliler gibi kpss ye hazırlandım.ve sonuç bir hafta önce çok iyi bir kuruma atandım.
şimdi eşim kıyametleri koparıyor zaten bebek olcak ne çalışması falan....
bende düşünmekten kafayı yemek üzereyim.keşke diyorum 5 yıl önce ilk mezun olduğumda bebek yapsaydım şimdi en azından gönül rahatlığıyla işe başlardım.
yani özetle bence iki çocuğu aradan çıkartmakla en doğrusunu yapmışssın arkadaşım.
bişeylere başlamak için hiç geç değil aksine çok daha kolay senin için inan bana

ıyyyy 7 yıl bankacılık yapmış bir şahsiyet olarak, seninle arkadaşlığımı bi daha gözden geçirmeye karar verdim tuni..
harca harca, sonra gel çingar çıkar bu ne bu ne die..

ne güzel kıyamıo..ben eşime diom çalışmim nolur lütfen..çalışcan dio ya zorla çalıştırıo beni..bende çektim restimi..evin kredisi bitsin 9 yıl sonra ben kendimi emekli ediom arkadaş..şu andada bi ev kredisi kadar katkım var..ev bizim olsun ben çalışmasamda olur yani:))

üzülme cnm ya...boşver alsınlar yani ne güzel bence, bi eksiği görülür kocanın, evin

evet ikimizin parası,onu bi idrakk edebilsem sorun kalmıcak zaten..5 yıldır ben o parayı emanet gibi tutmadım..kendim kazanmışım gibi rahat rahat harcadım..ama konu ona hediye almaya gelincede bu aynıydı ama arkadaşları hediye alınca bi tuhaf oldum yaa neyse yaa ufff

yaa tatlım biliyomusun şimdi sınava fln girsem aklımdan herşey uçtu gitti ama dediğin gibi geç değil çalışırım,senin bebeği bırakacağın biri warsa git çalış dinleme kimseyi walla..devlet kapısı zaten iznin flnda olur yani...offff moral oldu banada sağol

ayy canım çok sevindim sabahtan beri haber bekliyodum ara ara baktım durdum ne oldu diye çok şükür kuzucuk iyi... kiloda almış maşallahöpüyoruz kuzuşunu ve seni

geçmiş olsun canım çok şükür ikinizde sağlıklısınız, gıda zehirlenmesi mi olmuştu

gözün aydın canım.. maşallah tosuncuk olmuş :)) ben de 12. haftamda gıda zehirlenmesi geçirdim. çok korkuyor insan gerçektençç Allah hepimizin yardımsısı olsun...

sana ne oldu ki arkadaşım geçmiş olsun...bu arada bebiş tam bir tosuncuk. benimki tam 20+1 de 340 gramdı. cinsiyeti ne? benim ki kız sanırım daha belli değil ama...maşallah nazar değmesin ona

çok sağolun kızlar bebek iyi haberini duyana kadar öldüm öldüm dirildim gıda zehirlenmesi oldu ama neden olduğu bilinmiyor yediğim şeyler hergün yediklerim birtek gece 11 de portakal yedim 12de fenalaşmaya başladım 2 buçukta titreme ishal şiddetli kusmaya acile gittim serum taktılar hemen tahliller filan zehirlenme dediler atlattık çok şükür bugün iyiyiz.bebişim 22+2 di dün keyfi yerinde dedi doktorallah kimseye yaşatmasın

canım çok şükür,maşallah bebeine

hadi gözün aydın ruyanaz

benimde sat'ım 30 haziran ama 11 hafta geç döllenmem var senle aynı günümüz

sağol canım. darısı hareketlerini daha hissedemeyen hamişlere.
ben, mavisu(asimavi)ve sen aynı haftadayız. 22+0
hadi hayırlısı inşallah

ama şimdi bankadan bankaya fark var yawrucum o gerçekten illetti ama yawss..
bu arada göbüşüme koca kulaklıklarda koydum müsük açtım yafruma emme benimkinde henüz tık yok of yaa oğluşum offff

eşimde diyor,sen bide bankadaki kızlarla konuş hepsi çalışmaktan dertli,ya bi de gettt diyorum..seni yiyorlar keşke bisde evde otursak die 2 gün evde dursalar sıkılırlar hepsi
ne evin ihtiyacı gızım yaaa,bu xbox için kinect varya kamerası,oyun oynarken senin hareketlerini algılıyan kamera ondan alcaklarmış,pehhhbebeme bişey alsalardı bu kadar sinir olmazdım zaten

yok canım ya illa sınav diye demedim.sen istedikten sonra kısmetinde de varsa olur zaten.sıkma tatlı canını...

sağol canım. darısı hareketlerini daha hissedemeyen hamişlere.
ben, mavisu(asimavi)ve sen aynı haftadayız. 22+0
hadi hayırlısı inşallah

evet canım bakalım kim önce doğum yapıcakihepimize Allah kolaylık versin

yok canım ya illa sınav diye demedim.sen istedikten sonra kısmetinde de varsa olur zaten.sıkma tatlı canını...

anladım tatlım,kaderimde ne warsa onu yaşıcam tabii ama moralim yerine geldi biraz..geyiğiniz,paylaşımlarınız war da üzgün oluncada ilaç gibi geliyosunuz canılarım

eşten para isteme mevzusu:
geçen aya kadar çalışmıyordum
ilçede çalıştıgım için yola dayanamam diye
il içinde bi iş buluncaya kadar bekledik
bu süre içinde eşim her ay bellli bi miktar verdi bana harcamalarım için
peki ben ne yaptım kuruşuna dokunmadım
ay sonunda lazım oldukça çıkardım verdim
her aldıgım şey için de evde şu bitmişti o parayla bunu aldım tarzında açıklamalar yaptım
sanki onun parasını harcamamalıymışım gibi hissediyorum
böyle hissetmekten nefret etsem de böyle hissediyorum
babamdan para almaktan da nefret ederdim kuruşu kuruşuna açıklardım
sorduk mu kızım derdi olsun derdim anlatırdım
keşke böyle olmasam ama böyleyim işte
hayret ediyorum eşlerinin paralarını çatur çutur acımadan yiyen kadınlara

Ben de üniversite mezunuyum evlenmeden önce çok uzun yıllar olmasa da iki yıl kadar çalışmıştım sonra babamın hastalığı sırasında çalışmayı bir tarafa bıraktım çok zor bir süreçti 1,5 yıl sonra vefat etti ve ben babamsız çok kötü günler geçirdim. Belki de bu etkiden dolayı evlenip Adanadan ayrılıp istanbula yerleştim. Buraya ilk geldiğimde çok zorlandım Adanada hayat çok ucuz ve rahatmış ve apartmanımızda inşaat devam ettiğinden elektrik, susuz vs berbat günler yaşadım tabi bu sırada iş aramak pek mümkün olmadı çok sık ailemin yanına gittim tam yaz geldi hamile olduğumu öğrendim sonrasında hepimizin başından geçen zor bir süreç başladı çok problem yaşadım. Zaman zaman ben de çok pişman oluyorum özel sektör olamasa da keşke diyorum kpss girseydim devlette çalışsaydım. Bir bayan için çok daha rahat olacaktı. Geçen sene eşim de bana çalışmadığımdan dolayı aşağılayıcı laflar etmişti çok zoruma gitmişti. Ama bir bayan olarak kendi ihtiyaçlarımı yine kendim karşılayabiliyorum. Kendi ailemden elime bir miktar para geçiyor kuaför masrafından tut, kredi kartlarımı, cep tlf faturamı ve mutfak masrafımı kendim karşılıyorum ama eşime kalsa ev kredisini bana ödetecek. Zaten yazın aramız baya açılmıştı neredeyse ayrılacaktım tam o sırada hamile olduğumu öğrendim o günden sonra eşim farklı davranmaya başladı ve çevresindeki arkadaşlarının paragöz karılarını da görünce daha anlayışlı oldu

her şeyini zaten kendin alıyormuşsun adama bi extran yok daha ne bekliyo
krediyi de sen ödesen o napacak

gozun aydin canim..allah tamamina erdirsin..kipirdasin anasinin kuzusu masallah

günaydınlarrrrrrr
pancem cnm hadi geçmiş olsun sevindim ii olduğunuza...

gözün aydın tatlım...
çok sağolun kızlar
günaydın......
ya bişey söyliycem benim çok canım yanıyo, çünkü basur olmuşum (((((
canım bendede var basur gerçekten çok acı veriyo
geçmiş olsun canım bence biran önce ol tedavini erteleme
canım önemli olan hediyenin parası değilki senin verdiğin hediye herşeyden güzel sen onun için en değerlisin çünkü ayr
ıca senin güzel hediyen karnında

eğer eşin çalışma diyorsa,sen çocuklarımızı büyüt ve geldiğimde beni sen karşıla başka bişi istemiyorum diyosa yapcak bişi yok cnm..
ayrıca ben çocuğumu kime bırakıp gideyimki zaten istanbulun köy gibi ne olduğu anlaşılmaz bi semtinde oturuyorum,k.validem de bakmam diyor napıyım hııı napıyım

canım öncelikle başın sağolsun babana üzüldüm
diğer bir yandan ailenden gelen parayı eşinin evine mutfağına harcamakla iyi yapmıyorsun bence tabi ne parası onuda bilmiom ama kira yada miras ise önce sigortanı yatır geri kalanlada ihtiyaçlarını karşıla eğer artıyosa da eve bişiler alırsın
tabi kocan sana diyemez evin kredisi dururken sigortanı ödeme diye çünkü o senin güvencen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…