2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlar.bugün doktora gittim ultrasonla minik keseciği gördüm çok güzeldi.çoook küçükmüş henüz.0.82cm.sat tarihime gore 5 haftalık diyordum ben.doktorum 4 haftalık olduğunu soyledi.çok başka bir duyguymuş.doktorum bayramdan sonrası için randevu verdi o zaman belki kalp atışlarını duyucaz inşallah... :3:

selamm benim de aynı durum 5 haftalık diye bilirken dr 4 haftalı demişti

slm kızlar nasılsınız moraller nasıl?
kızlar benim uyku düzenim tamamen bozuldu geceleri hiç uyuyamıyorum (bulantıdan ve bebeği düşünmekten)
ya aklımdan çıkmıyor ufaklık bana uyku vermiyor. birde bu aralar çok duygusal oldum her şeye kırılabiliyorum her şeyi yanlış anlıyorum sizde de var mı öyle ruh değişiklikleri..

slm güzel anne adayları ben de 2012 Nisan annesi olacağım Allah'ın izniyle:nazar:bi kaç gün önce öğrendim:emir_bebek:çok güzel,çok değişik bir duygu henüz keseyi göremedik ama hcg 3 günde 133 ten 557 ye çıktı doktor normal bir gebelik gibi gözüküyor dedi.cumartesi tekrar çağırdı bakalım.inş. bu kez görürüz minik keseyi:49:

Son düzenleme:
rabbim bebeklerinizi size bağışlasın benim bebeğim gelişmediği için gebelik kendinden sonlanıyor.dr. dikkate alın ve çok dikkat edin allaha emanet olun

canım çok üzüldüm rab bim bu duyguyu yaşamnı yenıden nasip etsın en yakın zamanda inşallah:(

sevindim canım kahverengi akıntının azalmasına oh çok şükür:nazar: bulantı herkeste olacak diye bir şart yok benim geçen hamileliğimde hiç olmamıştı benimle beraber hamile olan arkadaşımda da hiç olmadı bulantı. hatta şimdi başka bir arkadaşım hamile 20. haftasında ve bu zamana kadar hiç bulantı şikayeti yaşamamış:34:
evet tafa katılıyorum...
nerdeyse doğum yapacam hala midem bulanmıyor:9::9::9:

rabbim bebeklerinizi size bağışlasın benim bebeğim gelişmediği için gebelik kendinden sonlanıyor.dr. dikkate alın ve çok dikkat edin allaha emanet olun

çok üzüldüm cnm allah bizi değişik şekillerde imtihan ediyo isyan edecek miyiz acaba die allah sana onun sabrını versin ve en kısa zamanda yeni bir mucize yaşatsın inşallah

Son düzenleme:
benim gibi 6+4 olup kalp atışını duyamayan var mı acaba.

canımm hiç takma kafana burada okumuştum kalp atışı ne zaman duyulur diye aratınca 8. hafta bile duyan çok kişi vardı..doktoruna güven gerisini düşünme...kendini de kimse ile kıyaslama her hamilelik birbirinden çok farklı oluyor herkesin bibirinden farklı olduğu gibi

Son düzenleme:
canımm hiç takma kafana burada okumuştum kalp atışı ne zaman duyulur diye aratınca 8. hafta bile duyan çok kişi vardı..doktoruna güven gerisini düşünme...kendini de kimse ile kıyaslama her hamilelik birbirinden çok farklı oluyor herkesin bibirinden farklı olduğu gibi

teşekkür ederim cnm inş dediğin gibi duyulur sağlıkla da rahatlarım inş.

zaten en stresli zamanlar suanlarımız kese görünüp kalp atısını bi duysak hepimiz rahatlıycaz bide 12 haftayı atlatıp düsük riski azalsa o zamn keyfine varırız hamileligin

kızlar merhaba, ben dun doktora gittim karından baktı keseyi göremedi. kan tahlili istedi, gecen hfta 88 di şimdi en az 800 gibi rakam çıkması lazım dedi değerim 1690 çıktı. benm sat 17 temmuz benimle aynı satta olup keseyi gören var mı?

Benim sat 30 hazirandi. 30 temmuzda ilk kez Dr gitmiştim ve keseyi görmüştü ama alttan bakmıştı.

İyi akşamlar kızlar! :49:
Günüm yoğun keçdiyi için hiç kendime sağlığıma zaman ayıramıyorum malesef.. Gün sonu çok yorgun oluyorum, zar zor bişeyler yemeye çalışıyorum ki,bebegim aç kalmasın :)

Bişey sorcam- hap kullanıyormusuz? Vitaminlere ne zaman keçicez?
Kalp atışlarını duyduk şimdi sonrakı kontole ne zaman gedim, ne kotrolu olcak?
Doktorda okadar heyecanlıoluyorum ki, her şey sormayı unutuyorum. Sağlık ocağına da gidemedim daha.. Ora da kayt yaptırmam lazımmış.

Anneler daha son bir soru-canınız bişeyler istiyormu? Ya benim istediklerim burada yok malesef.. okadar kendi yemeklerimizi özledim ki, eşim beni o yüzden memleketime yollamayı düşünüyor.:37: Uzun yola çıkmak da erken aylarda olmazmış..:43:

kızlar eve şimdi geldim bebeğim tek ve kesesi oluşmuş 9mm boyu daha küçük olduğu için bebek görünmeyebilir normal dedi dr um bakalım şuan durum böyle:70:

Back
X