o da güzelmişerkek ismi ne olabilir acaba ela gibi uyumlu
arda geldi aklıma hemen.
ya kızlar bşe sormam lazım bizim babamız askerde 4 ayı kaldı görev yeri siirt pervariii. şimdi dün ben ona anlatıyorm hareket edıydu elleri filan hareketliydi kalp atısını duydum fılan heycanlı heycanlı anlatyorum hıc tepkı vermıyooo bende sınırlendım telı kapattım suratına tekrar aradı dedım sen hıc heycanlanmıyousun neden tepkı vermiyosun dedim oda heycanlanıyrm ama neblım cocuk nasıl hareket edıyo daha 11 haftalk dedi... acaba bendemı sorun var esımde mi???
canım askerlik pskilojisi diyeceğim ama genel erkek psiklojisi bu bence. bazen oluyor böyle şeyler. şuan çok hassas dönemdesin oda kendince öyle bir dönemde. şaşırmış olabilir. çünkü bende geçen dr a gittiğimde hiç hareket edecek bir bebek beklemiyordum sanıyorudm daha hala fasulye tanesi gibi bişey çıkacak. ama bir gördük resmen hareket ediyor. şok olduk. bilmeyen şaşırıyor canım.
evet canım ama kardeşimin adını koyucam kızıma hangi zeynep diye karışmasın die diyorum yoksa eşimde katii tek isim istior bakalım ikna edebilirsem yanına 3-4 harfli bi isim düşüneriz![]()
o zaman koy canım . zeynep duru güzel duruyor. ikiside çok skain isimler. bebeğinede yansır