2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaaa kızlarr kızım olursa ZEYNEP olucak inşallah adı ama kardeşimin adı da zeynep onun için yanına birini seçin uymazsa koymucam 2. ismi ama...

ZEYNEP===>ada,eda,ece,su,ela,naz,duru yada siz uydurun bişi ???????????:36::36:

erkek olursa da METE olucak ilk oğlumun adı da KAAN

canım bence zeynep duru daha hış geliyor kulağıma..

yok cildim sorunlu değil de temizleyici kullanırdım ben şimdi bi boşluğa düştüm yani.. sabun olarak dove zeytinyağlı vardı bende ama o da zararlıdır herhalde demi.tonik olarak gülsuyu aldım krem kullanmalı mı bilmiorum???sabun ve krem le ilgili düşünceleriniz???

[COLOR="#FF0000d"]neden zararlı olsun ki ??? sebamed de kullanabilirsin.ben acıbadem kremimi kullanıyorum sorun olcagını da sanmıyom cnm[/COLOR]

ayy canım bana dr murad deme.dünya para verdim kadın çok müthiş falan dedi nasıl olduysa kandım.sadece suyla yıkasam bile ondan güzel oluyor cildim.çok pişman oldum çok.en güzeli doğal ürünler bencede..bende arada bal maskesi yapıp onla yıkıyorum

aynen canım öyle bir ballandıra ballandıra anlatıyorlar ki. ben allahtan param yetmedi de alamadım bana önerilenlerin hepsini. ablam zavallım 450 tl verdi ziyan oldu hepsi.

:84::84::84: annemi özledim ben..:84::84::84:

canım benim ya uzak mı annen. benim yakında ama işten güten fırsat bulup göremyorum ki. 15 günde bir neredeyse

yaaa kızlarr kızım olursa ZEYNEP olucak inşallah adı ama kardeşimin adı da zeynep onun için yanına birini seçin uymazsa koymucam 2. ismi ama...

ZEYNEP===>ada,eda,ece,su,ela,naz,duru yada siz uydurun bişi ???????????:36::36:

erkek olursa da METE olucak ilk oğlumun adı da KAAN

bence naz güzel çünkü hem bitişik isim gibi kolay söleniyo zeynepnaz derler diğerlerinde belki sadece birini kullanabilirler..

yok cildim sorunlu değil de temizleyici kullanırdım ben şimdi bi boşluğa düştüm yani.. sabun olarak dove zeytinyağlı vardı bende ama o da zararlıdır herhalde demi.tonik olarak gülsuyu aldım krem kullanmalı mı bilmiorum???sabun ve krem le ilgili düşünceleriniz???

:53: eee ben hala kullanıyorum temizleme jeli tonik falan.. kullanmamak mı lazım yaf.. bu hiç aklıma gelmedi kuzum.. nasıl atladım ben bunu ya:44:

selaamm..ay ne kadar çok konuşmuşsunuz..ya ben oğlumdan fırsat bulup gelemiyorum..şu an bile evin canına okudu heryeri karıştırıyo...beni ellemiyo diye size bi bakiim dedim..yoksa her an yapışık durumdayız..çocuğu olan anneler siz nasıl gelebiliyorsunuz yaa...benim oğlumda mı bi problem var..asla kendi başına oynamıyor...oysa sizlerle olmayı çok istiyorum..neyse ara ara kaçıcam böyle...uyuyunca daha rahat gelirim artık...

bence naz güzel çünkü hem bitişik isim gibi kolay söleniyo zeynepnaz derler diğerlerinde belki sadece birini kullanabilirler..

evet aslında 3 harfli isimleri ondan tercih etmiştim..eşimde bende uzun isim sevmeyz zaten oğlumu adındanda belli olacağı gibi bazıları koyuyor destan mübarek o çocuğun üniv. sınavında kodlama yaparken vay haline:60:

selaamm..ay ne kadar çok konuşmuşsunuz..ya ben oğlumdan fırsat bulup gelemiyorum..şu an bile evin canına okudu heryeri karıştırıyo...beni ellemiyo diye size bi bakiim dedim..yoksa her an yapışık durumdayız..çocuğu olan anneler siz nasıl gelebiliyorsunuz yaa...benim oğlumda mı bi problem var..asla kendi başına oynamıyor...oysa sizlerle olmayı çok istiyorum..neyse ara ara kaçıcam böyle...uyuyunca daha rahat gelirim artık...

oğlun ne kadarlık canım benım kızzım 16 aylık kendi kendine oynamıyo yanımda oyuncakalrını doktum hem çekmece katrıltırıyo dokuyo hemde oyuncakları odadan odatya taşıyo aradada benı opuyokı kalkıyım:D düşe kalka ıdare edıyoruz genelde açık duruyo benım bu sayfa e vde gezyorum gönlunu yapıp bı göz atıp yazıp tekrar kaçıyorum sureklı oturmak mumkun değil zaten :D Allah kolaylık versın ıkıncı olunca pcyı unutcaz sanırım bi çok şeyle beraber:64:

Back
X