Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur mu canım ya görmedimgülsuyu tonik diye düşündüm ben ama cildi de temizler mi yani sabun yerine??
bence çok hoş canım.üsttede yazmıştımm zatenn
sondan konuya dahil oldum canım ama bence de zeynep duru...
gayet cici geldibence zeynep duru olmalıııı
![]()
olur mu canım ya görmedimgülsuyu tonik diye düşündüm ben ama cildi de temizler mi yani sabun yerine??
ZEYNEP DURU kulağa nasıl geliyor:44:
tatlım benim annem bildim bileli gülsuyu ile temizler şiddetle bana da der gülsuyu kullan diye ama.. ben denedim.. gülsuyu ile temizledikten sonra tonikle sildim.. pamuk resmen lekeliydi.. bence derinlikli temizlemiyor..
caNIMYA İÇİN RAHAT ETMİYORSA BEBEK SABUNUYLA YIKAYIP GÜLSUYU SÜR
bu arada hazır cilt temizleme durumuma bi çözüm bulamamşken isim konusuna da dalayım.. kız olursa ela istiyorum babası iki isimli olsun istiyor ikincisine de o karar verecek inşallah benim adım azra, ela da uyar die düşündüm ama bakalım ne olacak?
bebek sabunu mu? Amma cahilim ben ya ilk defa duydum bunu![]()
bi arkadaşımın adı da azra kızının adınıda ayça koydu çok şeker oldular bencee![]()
bence birgün önce tonik sonra gülsuyuyla silmeyi dene yine aynı şeyle karşılaşırsın
sabunla da yıkasan üstüne tonikle temizlesen yine aynı şey
zeynep duru güzel bencede ama iki isim şartmı. sünnetmiş gerçi iki isim koymak ama ben hiç istemiyorum. böyle diye diye istenmeyen şey başıma gelmesinde tek isimden yanayım ve zeynep çok güzel bir isim.
ewet cnm gülsuyuda güzelll ieşim acemiliğini ıspartda yaptı gülsuyu getirmişti hamileliğimde kullanmadım ama dene bakalım işe yarar sanıyorum
aşkolsun canımya.aklıma gelmedi ismi öyle yazdım.hani sbaunsuz olmaz rahat edemem diyorsan diye yazdım.dalin bebek sabunu falan kullan diye..
o da güzelmişerkek ismi ne olabilir acaba ela gibi uyumlu
yoqqq kıyamam bebeme, o benim ilk göz ağrımm.ayyy hatunlaa bak nekadarda sevıyola kocişlerini
butun iş size bakıcak doğurmak gece uykusuz kalmak boşverın azıcık yapsınlar elelrine yapışmazne fgaddarım yaaa
![]()
evet cnm çok şükür bin şükür bi her sbh bi öğüryom ama oda mide napsın 2 aydır alıştı o saatte o hareketleri yapmaya:)) onun dışında bulantı koku yorgunluk uyku vs kalmadı, dipçik gibi oldum öyleki dün akşam banyoya girmeden kocama kur bile yaptım ama sonra baktımki olay ciddileşiyor hemen kapıyı kitledim attım kendimi banyoya, çıktığımda sımıştı allahdan:)inş. kuzum benim bide çalışıyolar kıyamam
sen artık gayet iyisin dimi bulantılar falan kalmADI mı hiç maşalahh yawruşum![]()
çeşme suyu:)iyi günler kızlaarr!!! ya benim bi sorunum var o da yüzüm..siz nasıl temizliyorsunuz şöyle pahalı organik kremlerden bahsetmiyorum da doğal yoldan yani![]()
mete mi hıhh bende mete istiom..eşim istemio, ama niyeyese biz hiç kız ismi düşünmüyozyaaa kızlarr kızım olursa ZEYNEP olucak inşallah adı ama kardeşimin adı da zeynep onun için yanına birini seçin uymazsa koymucam 2. ismi ama...
ZEYNEP===>ada,eda,ece,su,ela,naz,duru yada siz uydurun bişi ???????????
erkek olursa da METE olucak ilk oğlumun adı da KAAN
bende bende, en son martta görmüştüm ...kaç ay olmuş..7 ay..wayy bea yüreğe bak:))bendeeee annemi çoook özledim![]()
ya kızlar bşe sormam lazım bizim babamız askerde 4 ayı kaldı görev yeri siirt pervariii. şimdi dün ben ona anlatıyorm hareket edıydu elleri filan hareketliydi kalp atısını duydum fılan heycanlı heycanlı anlatyorum hıc tepkı vermıyooo bende sınırlendım telı kapattım suratına tekrar aradı dedım sen hıc heycanlanmıyousun neden tepkı vermiyosun dedim oda heycanlanıyrm ama neblım cocuk nasıl hareket edıyo daha 11 haftalk dedi... acaba bendemı sorun var esımde mi???
ya kızlar bşe sormam lazım bizim babamız askerde 4 ayı kaldı görev yeri siirt pervariii. şimdi dün ben ona anlatıyorm hareket edıydu elleri filan hareketliydi kalp atısını duydum fılan heycanlı heycanlı anlatyorum hıc tepkı vermıyooo bende sınırlendım telı kapattım suratına tekrar aradı dedım sen hıc heycanlanmıyousun neden tepkı vermiyosun dedim oda heycanlanıyrm ama neblım cocuk nasıl hareket edıyo daha 11 haftalk dedi... acaba bendemı sorun var esımde mi???
zeynep ismine bayılırım... eski isimdir amma en güzelidir.. duru ismine gelince tek başına bile güzel bi isim.. ikisi bir arada muhteşem.. bazı ikinci isimler klişe oldu artık.. duru öyle değil ama..