2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
walla seni bilmemde ben habire çocuk doğurup evde master yapmak için okumuşum:65::49:
emaaaannnn ben alıştım artık eşim evlendiğimiz günden beri ayağını yere vuruyo çalışmıcanda çalışmıcannnn zaten bundan sonra çok zor çocuklar büyüyünce belki:31:
pıff bendede var 5 yıldır bitmeyen bi master, af çıktı yine başvurdum..bu sefer çocuk olcak ya kesiinnn biter:36::36::36:
valla pazartesi günü doktora gidiyim bebişimin sağlıklı haberlerini aliyim inş. daha çok gezcem yeter artık evde paspal paspal oturmaktan bıktım:27::27:
havalarda yavaş yavaş soğuyo gerçi ama ben sanki baya bi üşüyo gibiyim onun dışında ateş yada herhangi bişeyim olmadı çok şükür hapşırmalara devam ama son gaz...ben evde çorabın üstüne patik giyiyorum sende al yanına giy şekerim nolcakta :1:

tuni benide götür yanında kuzi..walla bende iim ya acayip gezmek istiom, 3 aydır evde yatıom ya hafta sonları nerdeyse???:19::19:

kızlarrrrrr:52:52::52:

dün demiştim ya bizimki sigarayı bırakmıo dieeee...:86:

lafımı geri alıyorum çünkü dün bi sigara almış filtresinde kapatma simgesi var basınca mentollü oluyo biliosunuzdur belki ben ilk kez gördüm onunla sigaradan soğumak yavaş yavaş naneli şekere geçiş yapmakmış niyeti günahını almışım bırakmaz die kuzucuğumunnn:69::69::48:

günaydın canım bugün çok bunalım bir havası var istanbulun ağlamaktan rimelleri aktı yine:58:
ne iyi kızz eşin kınaya fln geliomu ben sevmem pek kına gecesi düğün vs. eşim nefret eder:64::66::66::64:öyleki hayatında hiç halay çekmemiştir:60:

normalde oda pek hazetmez tanımadığı birinin düğününe gitmeyi falan hiç sevmez ama eğer tanıyosa ohh oturtabilene aşkolsun :1::1:ama bu aileyi seviyo ondan geldi uzaktı zaten yalnızda gidemezdim saolsun..
seydişehirdede çok kasvetli sıkıcı bi hava var esiyo baya yağacak sanırım...ben seviyorum böle havaları:1:

lafımı geri alıyorum çünkü dün bi sigara almış filtresinde kapatma simgesi var basınca mentollü oluyo biliosunuzdur belki ben ilk kez gördüm onunla sigaradan soğumak yavaş yavaş naneli şekere geçiş yapmakmış niyeti günahını almışım bırakmaz die kuzucuğumunnn:69::69::48:

benim en sevdiğim sigara ondan başkasını içemiyorum desem
yani hamilelikten önce hamileyken içmedim içmeyide düşünmüyorum

pıff bendede var 5 yıldır bitmeyen bi master, af çıktı yine başvurdum..bu sefer çocuk olcak ya kesiinnn biter:36::36::36:

tuni benide götür yanında kuzi..walla bende iim ya acayip gezmek istiom, 3 aydır evde yatıom ya hafta sonları nerdeyse???:19::19:

gel kuzim gezelim valla ama seydişeeerde bi pok yok ben istanbula geleyim orda gezek bol bol..benim baba tarafı hep orda zati halalar amcalar kuzenler küçükçekmecedeler..ben ramazandan beri hergün evdeyim gittiğim en uzak yer mahallenin marketi :52::52:
ahha bide dün kına var işte :64:

petuş ben bi yöntem buldum.. gerçi işyerindeki dolap vs müsait de ondan.. pazartesi yedek ayakkabı ve çorap bırakacağım iş yerime.. ıslanınca en azından geçiririm ayağıma.. ama sen de bul hemen bi yolunu.. ıslak ıslak öyle fena hasta eder.. wc lerde şu üfüren kurutuculardan varsa eğer çoraplarını kurut orada:28:

cnm sanki mentollü sigara daha bi bağımlılık yapar gibi geldi..ama bilemedim..
gel kuzim gezelim valla ama seydişeeerde bi pok yok ben istanbula geleyim orda gezek bol bol..benim baba tarafı hep orda zati halalar amcalar kuzenler küçükçekmecedeler..ben ramazandan beri hergün evdeyim gittiğim en uzak yer mahallenin marketi :52::52:
ahha bide dün kına var işte :64:

gel kuzi gezeriz bol bol...evet ya bende hamilelikten buyana gittiğim en uzak yer hastane sanki..böyle gün olsun istiom kısır pasta börek yiyim istiom...puff

nasıl bişeymiş o yaa bende ilk defa duydum... ama bırakmak için bir adım atmış oda güzel bi gelişme bence :1:
nekadar sürede bırakıcakmışki o filtreyle ??

gel kuzi gezeriz bol bol...evet ya bende hamilelikten buyana gittiğim en uzak yer hastane sanki..böyle gün olsun istiom kısır pasta börek yiyim istiom...puff

wuhuuuu kısır börek pastamı aman Allahımmm :18::18: kısır şuan bana çok cazip geldi nedense çokta severim zaten hımmmmm:56::56:hehe aynı yerde olsaydık hepimiz gün yapardk ne gözel olurdu :52:

nasıl bişeymiş o yaa bende ilk defa duydum... ama bırakmak için bir adım atmış oda güzel bi gelişme bence :1:
nekadar sürede bırakıcakmışki o filtreyle ??

filtreye basmasan normal sigara filtreyi sıkıştırınca pıt die ses gelio eşim bana çek dedi tabi şok oldum bi çektim yok sigara tadından eser yok naneli şeker ağzındayken nefesini çekersinde boğazında soğukluk hissedersin ya aynı durum yane:97:

wuhuuuu kısır börek pastamı aman Allahımmm :18::18: kısır şuan bana çok cazip geldi nedense çokta severim zaten hımmmmm:56::56:hehe aynı yerde olsaydık hepimiz gün yapardk ne gözel olurdu :52:

banada yaa..bol ekişili.hımmm..ama kısırdı kalabalıkla güzel olyo dimi ya...çok güzel olurdu ya:52::52::52::52:

kızlar face yazdım ama buraya da yazayım dedim, dr dan geldim bebek kıpır kıpırdır. 10+6 gözüküyor.. ikili testi haftaya yapalım dedi dr. kalp atışlarını tekrar dinletti resmen terapi gbi geliyor bana yeniden şarj oldum valla :)

yaaaa benide götürünn evde olduğuma bakmayın günüydü ev gezmesiydi mahalle dedikodularına hiç gelemem sokaktakiler yüzümü görünce cennete girceklerini sanıyolar:51::66:

valla pazartesi günü doktora gidiyim bebişimin sağlıklı haberlerini aliyim inş. daha çok gezcem yeter artık evde paspal paspal oturmaktan bıktım:27::27:
havalarda yavaş yavaş soğuyo gerçi ama ben sanki baya bi üşüyo gibiyim onun dışında ateş yada herhangi bişeyim olmadı çok şükür hapşırmalara devam ama son gaz...ben evde çorabın üstüne patik giyiyorum sende al yanına giy şekerim nolcakta :1:

doktorların giydiği terliklerden alayımda patikle iş yerinde giyerim ben normalde de çok üşürüm ama bi yanıyorum bi donuyorum bu aralar :) Allahtan gebeliğin büyük bölümü kış mevsimine denk geliyorda ateş basmaları daha rahat gececek Allahım sağlık versin ben donmayada razıyım ben tatlım

filtreye basmasan normal sigara filtreyi sıkıştırınca pıt die ses gelio eşim bana çek dedi tabi şok oldum bi çektim yok sigara tadından eser yok naneli şeker ağzındayken nefesini çekersinde boğazında soğukluk hissedersin ya aynı durum yane:97:

iyiymiş valla..ama öle naneye falan aldanıp sende hadi 1 tane sonra derken 2-3 dene falan içeyim deme sakın :1::1:
inş. en kısa zamanda bırakmasında faydası olur..Allahtan benim kociş içmiyo yaa:64:

kızlar face yazdım ama buraya da yazayım dedim, dr dan geldim bebek kıpır kıpırdır. 10+6 gözüküyor.. ikili testi haftaya yapalım dedi dr. kalp atışlarını tekrar dinletti resmen terapi gbi geliyor bana yeniden şarj oldum valla :)

tatlımm gözün aydınnn maşalah ya..Allah nazarlardan saklasın inş.
o kalp atışları yokmu zaten dünyanın en güzel ritmi bence yaa:nazar::nazar:

Back
X