2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba kızlar nasılsınız ??
biz iyiz çok şükür doktorumuza az kaldı onun azıcık heyecanı var inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz

selam kızlarr
2 gündür yatıyorum.ateş,sıtma,boğaz ağrısı öksürük burun tıkanıklığı,baş ağrısı ne ararsanız var yani anlayacağınız..ne yaptıysan iyi olamadım.varmı önerileriniz.normalde grip olmam ama şu an sanki gözlerim den ateş fışkırıyo..
Acil önerisi olan varsa çok sevinirim.o kadar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorumar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorume bşy olacak diye ağlayıp duruyorum

cnm çok geçmiş olsun bende ilk haftalarda yaşadım soğuk aldınlığı hemde ağustos sıcağında battaniyeyle yattım kaç gün dinlenmeden geçmiyor cnm çok zor oluyor biliyorum ıhlamur iç bol bol dinlen inşallah en kısa zamanda atlatırsın :nazar:

elçincimmmm herşey yolundadır merak etme doktora gitte içinde bir şüphe kalmasın cnm bebişin seninle ve büyümeye devam ediyor merak etme :nazar::emir_bebek:

Mrb kızlaar,nasılsınız?ben cuma günü bebişimi gördüm şimdilik herşey yolunda.ikili test istedi dr um. orda yapılamadığı için başka yerler önerd.izmirde oturanlar siz nerde ne kadara yaptırdınız acavba.bize bornvava yedi ün tıp merkezi dedi şifa,smryna yı söyledi.yedigüne gittik hemen ama randevulu olduğu için çarşambaya gün aldık...muayne olursam ücretsiz yaptırabileceğimi söylediler sadece muayene ücreti vercem..bu testi devlet karşılıyormu yaa?çarşambada tam 13 haftalık olcak umarım zaman geçmeez.

Mrb kızlaar,nasılsınız?ben cuma günü bebişimi gördüm şimdilik herşey yolunda.ikili test istedi dr um. orda yapılamadığı için başka yerler önerd.izmirde oturanlar siz nerde ne kadara yaptırdınız acavba.bize bornvava yedi ün tıp merkezi dedi şifa,smryna yı söyledi.yedigüne gittik hemen ama randevulu olduğu için çarşambaya gün aldık...muayne olursam ücretsiz yaptırabileceğimi söylediler sadece muayene ücreti vercem..bu testi devlet karşılıyormu yaa?çarşambada tam 13 haftalık olcak umarım zaman geçmeez.

canım ne güzel sevindim bebişinin sağlıklı olmasına 2li testi bende henüz yaptırmadım onuniçin bişey söyleyemicem :29:

Son düzenleme:
ELHCIN cim umarım bebişin gayet sağlıklıdır ki öyledirlde ilaçların etkisidir bunlar..benimkide tüpbebk cuma günü jelim bitti bırak dedi . progesteron iğne kullanıyordum yine onuda bıraktım...
BİUMUT sanada çok geçmiş olsun canım,bol bol istirahat etmeni,vitaminli şeyler yemeni tavsiye ederimm....keçiboynuzu pekmezi yardımcı olabilir

çok teşekkür edrim canım onu ilk defa bukadar hareketli gördüm heyecan verici bişeydiiiii::52:senin kaç haftalık canım?

benim şuan 11+4 canım 2 gün sonra kontrolüm var dktr ense kalınlığına bakarız demişti ve ikili testi yapacak sanırım umarım hepimizin yavrusu sağlıklıdır canım:69:

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar 3 gündür ıhlamur,nane limon,limon bal,keçi boynuzu pekmezi hepsini tüketiyorum.karabiber ve pekmezi denemedim hiç şimdi onu deneyecegim inş iyi gelir :2:

canım mrh bende kısmetse haftaya yaptırıcam devlet hastaneleride yapıyor benim gittiğim özel hastane yeşilyurt devlet hastanesini önerdi ama burdan bi arkadaş alsancak devlette yapmış ve sıra falanda yokmuş bende sanırım oraya gidicem

iyi pazarlar herkese arkadaşlarrrr benim hala lekem devam ediyo haftasonu diye sesimi çıkarmadım ama nasip olursa yarın dr a gidicem hemen çok tedirginim göğüslerimdeki hassasiyette azaldı çok korkuyorum :14::14::14: bişet olmasın bebeğime allahım sen koru onu nolursunnn :43::43::43:

canım hiç meraklanma..ben oğlumda 2 kez kanama geçirdim ama sağlıklı bi bebeğim var çok şükür..şimdiki gebeliğimde de 1 kez kanamam oldu..yine progestan içiyorum...allahın izniyle bebeklerimize hiç bişey olmayacak..yarın güzel haberlerle gel inşallah...

selam kızlarr
2 gündür yatıyorum.ateş,sıtma,boğaz ağrısı öksürük burun tıkanıklığı,baş ağrısı ne ararsanız var yani anlayacağınız..ne yaptıysan iyi olamadım.varmı önerileriniz.normalde grip olmam ama şu an sanki gözlerim den ateş fışkırıyo..
Acil önerisi olan varsa çok sevinirim.o kadar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorumar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorume bşy olacak diye ağlayıp duruyorum

canım 1 yemek kaşığı balın içine 1 çay kaşığı toz zencefili katıp karıştır ve ye...öksürüğe bire bir...diğerlerini zaten denemişsin..ama en önemlisi istirahat...çook geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsın..

ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor canım..geç kalmadın merak etme...bebişin de sağlıklıymış bak ne güzel..umarım ikili testin de güzel çıkar...bende izmirdeyim ama henüz yaptırmadım...bakalım daha bize 2 hafta var..ama yarın bebişimi görcem inllah herşey yolundadır..

herkese iyi geceler tatlı rüyalar..benim kocam ve oğlum mışıl mışıl uykuda..şimdi uyuyabilirsem(inşallah) bende yatmaya gidiyorum yanlarına..zira bu ara uykusuzluk başgösterdi..dün gece 4 tü en son saate baktığımda hala uyumamıştım...umarım bu gece çok geçe kalmam...yarın geldiğimde kimbilir gene sayfalar dolusu yazmış olursunuz...oku oku bitmez...hepinizi ve göbüşlerinizi öptüm kocaman...

Günaydın millet nasalaz bakalım bugün. Ben c.tesi ikili test sonucumu öğrendim Şükür herşey normalmiş :64::64:

Günaydın millet nasalaz bakalım bugün. Ben c.tesi ikili test sonucumu öğrendim Şükür herşey normalmiş :64::64:
günaydınlar güzel anneler.. canımm çok sevindim.. çok iyi haber.. darısı başımıza artık.. inşallah bizim sonuçlarımız da güzel olur.. dua edin bol bol..

ya kızlar bu ikili test dediğiniz bebeğin ense kalınlığımı banada 15 gün sonra gel bakalım dediler ama nasıl yapıldığı konusunda bi fikrim yok yaptıran arkadaşlar bilgi verirmisiniz.

teşekkür ederim arkadaşlarrr yorumlarınız ve iy dilekleriniz için inşallahh bişey olmaz bebeğime perşembe günü görmüştüm maşallahh kıpır kıpırdı ama işte yinede insanın içine şüphe düşüyor offf nasip olursa yarın gidicem hemen dr a:5:

canım çok çok geçmiş olsun. inşallah bi sorun yoktur. herşey gönlünce olsun Rabbim meleğini sana bağışlasın

ya kızlar bu ikili test dediğiniz bebeğin ense kalınlığımı banada 15 gün sonra gel bakalım dediler ama nasıl yapıldığı konusunda bi fikrim yok yaptıran arkadaşlar bilgi verirmisiniz.

ultrasonda bebeğin ensesini ölçüyor ve aynı gün kan veriliyor bu yuzden ikili test diyorlar sanırım. onların belirli standartları var eger o değerler sınırında çıkarsa bir problem yok deniliyor. benm dr um istersen yaptırmayablirsin demişti ama biz istedik. bakalm haftaya pazartesi yapılacak

Back
X