merhaba kızlar nasılsınız ??
biz iyiz çok şükür doktorumuza az kaldı onun azıcık heyecanı var inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz
cnm çok geçmiş olsun bende ilk haftalarda yaşadım soğuk aldınlığı hemde ağustos sıcağında battaniyeyle yattım kaç gün dinlenmeden geçmiyor cnm çok zor oluyor biliyorum ıhlamur iç bol bol dinlen inşallah en kısa zamanda atlatırsın
elçincimmmm herşey yolundadır merak etme doktora gitte içinde bir şüphe kalmasın cnm bebişin seninle ve büyümeye devam ediyor merak etme

biz iyiz çok şükür doktorumuza az kaldı onun azıcık heyecanı var inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz
selam kızlarr
2 gündür yatıyorum.ateş,sıtma,boğaz ağrısı öksürük burun tıkanıklığı,baş ağrısı ne ararsanız var yani anlayacağınız..ne yaptıysan iyi olamadım.varmı önerileriniz.normalde grip olmam ama şu an sanki gözlerim den ateş fışkırıyo..
Acil önerisi olan varsa çok sevinirim.o kadar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorumar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorume bşy olacak diye ağlayıp duruyorum
cnm çok geçmiş olsun bende ilk haftalarda yaşadım soğuk aldınlığı hemde ağustos sıcağında battaniyeyle yattım kaç gün dinlenmeden geçmiyor cnm çok zor oluyor biliyorum ıhlamur iç bol bol dinlen inşallah en kısa zamanda atlatırsın

elçincimmmm herşey yolundadır merak etme doktora gitte içinde bir şüphe kalmasın cnm bebişin seninle ve büyümeye devam ediyor merak etme