2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım bak ben tesettürlüyüm kuran okuyabiliyorum anlamınıda az çok anlıyorum. kuranda geçiyor mu diye soruyorlar buldukları ismi. önemli olan kuranda geçmesi değil önemli olan anlamının güzel olması. bütün isimler arapça olacak diye bir kaide yok.

evet ya tatlım ne kadar doğru söylemişsin.. benim kocişimin tarafında var o takıntı.. illa kuranda geçsin.. çocukların ismi ecrin,irem, sude, aleyna.. sırf yani kuranda geçsin diye de olmaz ki.. anlamı da onlara göre güzeldi de.. şu liste bozdu herşeyi.. acaba hangisi doğru diye düşünmeden edemedim.. boylu boyuna araştırmak gerek sanırım.. internet pek iyi bir kaynak gibi görünmüyor..:44:

çoooooook şükürrr tarama testimizde sorun yok şükürlerr olsunnnn :nazar::nazar::nazar:
herkese sağlıklı gebelik diliyorummm :emir_bebek:
çok ama çok mutluyummmm :nazar:
allahım bozmasınnn gerçekten içim rahatladı
sonucumu aldım ağladım :58:

canım çook sevindim senin için özellikle inanki.. onca sıkıntının arasında mis gibi bir haber bu.. :64::64:

evet ya tatlım ne kadar doğru söylemişsin.. benim kocişimin tarafında var o takıntı.. illa kuranda geçsin.. çocukların ismi ecrin,irem, sude, aleyna.. sırf yani kuranda geçsin diye de olmaz ki.. anlamı da onlara göre güzeldi de.. şu liste bozdu herşeyi.. acaba hangisi doğru diye düşünmeden edemedim.. boylu boyuna araştırmak gerek sanırım.. internet pek iyi bir kaynak gibi görünmüyor..:44:

evet canım yani kuran 1400 yıldır var bu isimler bir kaç yıldır türedi. irem ismi hala tartışma konusudur. iyice arapça bilen birine sormak lazım.

güzel anneler.. biz mesaimizi bitirdik.. evimize gidiyoruz.. 1,5 saate evde oluruz diye ümit ediyorum.. kendinize iyi bakın.. yarın yine güzel haberlerle görüşürük inşallah.. öpüyorum her yerinizden..:54:

yorumlarınız ve bana dualarınız içime su serpti resmen.bugün biraz duygusalım sanırım birazda ağladım:59: rahatladım açıldım ya baya dolmuşum o kadar sıcak kanlı iyi niyetle yorum yazmışsınızki okurken yüzümde bir tebessüm ve bana bir umut ışığı doğdu :28:
benim 3 yıldır çocugum hiç olmadı o duygu nasıl bişey tatmadım ama inanıyorumki bir gün bende RABBİMDE İNŞ. verirse annelik duygusunu tadacam hep bir umudum olacak RABBİM sizleri ve meleklerinizi korusun..:97:

yorumlarınız ve bana dualarınız içime su serpti resmen.bugün biraz duygusalım sanırım birazda ağladım:59: rahatladım açıldım ya baya dolmuşum o kadar sıcak kanlı iyi niyetle yorum yazmışsınızki okurken yüzümde bir tebessüm ve bana bir umut ışığı doğdu :28:
benim 3 yıldır çocugum hiç olmadı o duygu nasıl bişey tatmadım ama inanıyorumki bir gün bende RABBİMDE İNŞ. verirse annelik duygusunu tadacam hep bir umudum olacak RABBİM sizleri ve meleklerinizi korusun..:97:

canım sakın üzme kendini öncelikle sabır ve kafanın rahat olması gerek Rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin bende her ay ağlıyordum regli olmak istemiyordum herkes bi bahane buldu içtiğim doğum kontrol hapına kadar ki doktor gözetiminde kullanmıştım o kadar çok takıyordum ki kafaya sigarayı bıraktım yeşil çaylar falan kendimi sağlıklı yaşama adadım olmadı olmadı sonra koyver gitsin dedim insanın delilik anı geliyor sanırım sonra hamile kaldım ve bebeğimi kaybettim ama Rabbim bi daha şans verdi inşallah herşey güzel olur bu kez benim için ve diğer anneler için üzülme seninde anne olacağın zaman gelecek Allah'ın izniyle sağlıklı ve hayırlısıyla

canım bazı söylediklerinde haklı. arapça bilgisiolan biri olarak anlıyorum. mesela minel gerçekten arapçada den dan eki.
aleyna: üzerinde demek arapçada
cennet isimleri diye geçen isimler gerçekten son zamanlarda türedi. bana biraz gerçeklik payı var gibi geldi. bu arada tabi banada dokundu yeğenimin adı berra

benım kızımın adıda fatma berra ama berranın anlamı çok guzel gunahsız kul zaten olamaz peygamber efendımız kişiye kibir vermesın dıye değişip zeynep koymuş öyle biz inşallah kibirli yetiştirmeyız dıye koyduk kötu ısım dıye değişmemiş bu çok öenmli

neclase cnm dün uğradım lcw ya ve aldım bile o pantolondan çok sağol canım önerin için :D

rica ederim cnm sevındım begendıgıne. cunku ben ısyerınde hep ondan gıyıyorum ve hıc kımsede hamıle pantolonu oldugunu bıle anlamıyo cok rahat.
hamıle gıyıim magazaları cok pahalı gercekten ama lc waikii anne reyonu gercekten cok uygun fıyat.

Hade bisde çıkıoz..bai bai.:54:

yorumlarınız ve bana dualarınız içime su serpti resmen.bugün biraz duygusalım sanırım birazda ağladım:59: Rahatladım açıldım ya baya dolmuşum o kadar sıcak kanlı iyi niyetle yorum yazmışsınızki okurken yüzümde bir tebessüm ve bana bir umut ışığı doğdu :28:
Benim 3 yıldır çocugum hiç olmadı o duygu nasıl bişey tatmadım ama inanıyorumki bir gün bende rabbimde inş. Verirse annelik duygusunu tadacam hep bir umudum olacak rabbim sizleri ve meleklerinizi korusun..:97:

amin cn..

seninde şehzade...

canım sen küçükken kazana düştün o yüzden sana yok:52::52:

seni takip listesine eklememişler, önce oraya eklenmen lazım.. oradaki dizilişe göre tahminlerimi yapıyorum.. yaa bak sırrımı acik ettirdin bana....:52::52::52:

kızzz bende istiyom bende bende.benide tahmin et bakem:)bak çok ağlak oldum son günlerde ağlarım bak salya sümük götürür sonra forumu işin yokda bide topik temizle:84::71:

kızlarrrr sonunda evdeyimmm ve topicte kimsecikler yokkk:64:
olsunnn bugün mutluluğumu hiç bişey bozamaz canım bebeğimi gördümm kocamandı ve çook tatlıydı yüzünü ayaklarını ensesini heryeriniii:nazar:3 poz resim çekti dokturumuz ve ense kalınlığı normal çok şükürr ben bazı arkadaşlar gibi saklamıorum %80 kız dedi:66::46::32:
mutluyum huzurluyum allahıma çok şükür..ikili testimi verdim inşallah sağlıklı çıkar bebeğim:61:
iyi akşamlar herkese beni kimse merak etmememiş ama benim için hiç sorun değil mutluyum:87::87:

Teşekkür ederim canım. Bartolin bezleri ilişkide vajinada ıslaklık ve kayganlık sağlayan bezler. Malesef bazı bayanlarda mikrop kaparak kist abse oluşabiliyor. İnşallah böyle bir şeyi hiç yaşamazsın. Ben genital bölge temizliğine çok dikkat etmeme rağmen yine de başıma geldi. O çektiğim acıların bebeğe zarar vermesinden de çok korktum Allah hepimizi korusun.

ahhhh canımm o bartolin kisti bende de var 1.5 ay oldu hala geçmedi dr iğne,fitil,merhem verdi banamısın demedi.en son ameliyat dedi ama küçük olduğu için ve ağrı sızı olmadığı için şimdilik kalacak belki kendiliğinden geçer diyorum ama sanırım kendimi kandırıyorum bide hadi ameliyat oldum diyelim tekrarlıyormuş en çok ondan korkuyorum tekrarlarsa durmadan ameliyatmı olacam dertler bitmiyor biri bitiyor biri başlıyor şu son yıllarda çektiklerimi bir ALLAH bir ben bilirim RABBİM sanada banada acil şifalar versin...

Back
X