• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar size haber vermeyi unuttum, ben kırmızı lahana ile cinsiyet tahmini testini yaptım kız çıktı :8:

bana fena halde erkek gibi geliyo ve ben daha da meraklandım şimdi geçen tavsiye istemiştim önümüzdeki hafta da başka dr'a gitcem inş...

erkek gibimi gelıyo ölemi istıyon :33:

bize dr muayene sırasında boyumuz şöye olmuş buna göre doğum tarihi şimdilik şu vs. dio, resimlerinide veryo orda yazıo boyu, beklenen doğum tarihi vs.
cnm yrn toktordan sonra babmızla şu araba olayına el atcaz...piyasa araştırması yapcam yrn...akşama girebilirsem girerim inş...olmazsa pzra..en kötü pzt zabah burdayım:52::52::52:

çatlatcan yani:))) bendımde pazartesı randevum 2 30da pazartesı bombalar patlıcakkk
inşallah dıyelım

evet ben bi de çirkinleştim sivilcelerim çıktı
kız bebek annesinin güzelliğini alırmış diye kendimi avutuyorum :1::1:

ben sivilcelenmedim hiç..aksine sigarayı bıraktım ya ondan heralde yüzümdeki o siyahlık solukluk gitti...nur yüzlü bi garı oldum, hep diolar annelik yaramış sana...ama ama bilmom...yatcaz kalkcaz toktordayız işte:)):27:
yrn yazcamsize cinsiyeti ve canım ne çekti, yüzüme ne oldu, göbemin şekli ne vs. vs. hepsini yazcam referans olması için

ben sivilcelenmedim hiç..aksine sigarayı bıraktım ya ondan heralde yüzümdeki o siyahlık solukluk gitti...nur yüzlü bi garı oldum, hep diolar annelik yaramış sana...ama ama bilmom...yatcaz kalkcaz toktordayız işte:)):27:
yrn yazcamsize cinsiyeti ve canım ne çekti, yüzüme ne oldu, göbemin şekli ne vs. vs. hepsini yazcam referans olması için

:1::1::1::1:
evet yaz yaz merak ederiz sonra....
gülmekten öldüm ama
nur yüzlü garı

bende cadı oldum yüzüme bakılmıyor heheheh:37::37:

erkek gibimi gelıyo ölemi istıyon :33:

önceden erkek takıntılıydım ama geçti özellikle annem beynimi yıkadı o yüzden nötr hale geldim, ama belirtiler hep erkek yönünde,
karnım şimdiden dışarı attı kendini sivri sivri,
kıllar desen renk ve yoğunluk olarak eşimle aynıyım neredeyse,
göbek deliğim aşağı bakıyo,
yüzümde sivilceler eskiden çok fazlaydı şimdi azaldı ve rengim berraklaştı bi duruluk geldi yüzüme v.s...

:55::8::4:

önceden erkek takıntılıydım ama geçti özellikle annem beynimi yıkadı o yüzden nötr hale geldim, ama belirtiler hep erkek yönünde,
yüzümde sivilceler eskiden çok fazlaydı şimdi azaldı ve rengim berraklaştı bi duruluk geldi yüzüme v.s...

Karar verdin mi hangi doktora gideceğine.
Nerede oturuyorsun bu arada?

anammm:52::52::52:
ya sizin göbüşleriniz ne kaar küsel yaa. kocaman..
benimki öyle değil ama yaa.. hafta olarak benden geri olanların bile benimkinden büyük..
belli bile olmuyo yaa.. ben de istiyorum koca göbekten..:43::43:
offf.. acaba benim bebikim büyümüyo mu?
dünden beri ciddi ciddi düşünüyorum doktora gitmeyi.. bi sorun mu var ki:43::43:

Merhabalar, benim nedense hamileyken başıma gelmeyen kalmadı. Önce bartolin absesi sonra vajinal mantar için ilaç kullandım geçmiyor bir türlü. Doktorum gynoflor diye fitil vermişti pek etkili olmadı bugün telden aradım ketoral kullan dedi ama endişelendim acaba beni hatırladı mı haç haftalık hamile olduğumu hatırladı mı diye. Ona sorduğumda hatırladım dedi ama... İLAÇ kullanmasam kaşıntıdan ölecem. Aranızda hiç vajinal fitil kullanan oldu mu ya da ketoralı kullanan var mı. Bir başka sorunum ise aniden başlayan kulak tıkanıklğı oluyor neredeyse hergün olmaya başladı. Sanki kulağımdan sesimi ve nefesimi duyuyorum bazen 2-3 saat devam ediyor. Bu durum hamilelikte ortaya çıktı. Bakalım önümdeki 5-6 ayda nelerle karşılaşacağım

delüüü :46::46::46::46::46:

anammm:52::52::52:
ya sizin göbüşleriniz ne kaar küsel yaa. kocaman..
benimki öyle değil ama yaa.. hafta olarak benden geri olanların bile benimkinden büyük..
belli bile olmuyo yaa.. ben de istiyorum koca göbekten..:43::43:
offf.. acaba benim bebikim büyümüyo mu?
dünden beri ciddi ciddi düşünüyorum doktora gitmeyi.. bi sorun mu var ki:43::43:
kuzum bak tunide didi yok yok ama resmi koyunca baktıkk aaa kocaman..sende koy, karar verlim, belki resimd böle çıkyo..hıı:44:

Merhabalar, benim nedense hamileyken başıma gelmeyen kalmadı. Önce bartolin absesi sonra vajinal mantar için ilaç kullandım geçmiyor bir türlü. Doktorum gynoflor diye fitil vermişti pek etkili olmadı bugün telden aradım ketoral kullan dedi ama endişelendim acaba beni hatırladı mı haç haftalık hamile olduğumu hatırladı mı diye. Ona sorduğumda hatırladım dedi ama... İLAÇ kullanmasam kaşıntıdan ölecem. Aranızda hiç vajinal fitil kullanan oldu mu ya da ketoralı kullanan var mı. Bir başka sorunum ise aniden başlayan kulak tıkanıklğı oluyor neredeyse hergün olmaya başladı. Sanki kulağımdan sesimi ve nefesimi duyuyorum bazen 2-3 saat devam ediyor. Bu durum hamilelikte ortaya çıktı. Bakalım önümdeki 5-6 ayda nelerle karşılaşacağım

canım ben şuan fitil kullanıyorum dünden beri
aynı şikayetler bendede vardı vagi-hex diye bi ilaç kullanıyorum artı bide krem verdi . bende senin gibi tedirgindim acaba beni hatırladımı falan diye.hatırlamazsa neye göre o ilaçları vericek falan diye düşündüm.kullanıyorum dünden beri

delüüü :46::46::46::46::46:

kuzum bak tunide didi yok yok ama resmi koyunca baktıkk aaa kocaman..sende koy, karar verlim, belki resimd böle çıkyo..hıı:44:

evet ben de bi türlü koyamadım ama bilgisayara hiçbir şey yükleyemiyorum.. ana surver üzerinden bağlanıyoruz.. eve de haaalllaaaaaaaaaa internet bağlatmaya fırsatımız olmadı.. gerçi ihtiyacımız da olmuyor.. boşuna para ödüyoruz kullanmadığımız şeye.. amma
az evvel göbişleri arkadaşıma gösterdim.. o da dedi aa :53: seninki küçük diye.. kızın olcek dedi..
ama bilemiyorum yaa.. bi de aydına gideceğim yaa bayramda.. alem göbek görsün istiyorum..
ve bi de endişelenmeye başladım baya..

canım kulağındaki olay tansiyonla alakalı olabilir canım, bunu bir danış istersen doktora...
ben daha 5 haftalıkken bir fitil kullandım hemen kesti ama adını hatırlayamıyorum...
ama ayda bir tekrar ediyor benim....

evet ben de bi türlü koyamadım ama bilgisayara hiçbir şey yükleyemiyorum.. ana surver üzerinden bağlanıyoruz.. eve de haaalllaaaaaaaaaa internet bağlatmaya fırsatımız olmadı.. gerçi ihtiyacımız da olmuyor.. boşuna para ödüyoruz kullanmadığımız şeye.. amma
az evvel göbişleri arkadaşıma gösterdim.. o da dedi aa :53: seninki küçük diye.. kızın olcek dedi..
ama bilemiyorum yaa.. bi de aydına gideceğim yaa bayramda.. alem göbek görsün istiyorum..

kıs maviş benimkide küçük ya bende endişeleniyorum:50:
sanki yemek yemişimde azcık göbeğim çıkmış gibi hamile olduğum anlaşılmıyo:26:

canım ya benimde 13. haftaya kadar bi gaz göbeği vardı..sonrasında gitti göbek..düşün bak 17. haftaya girdik sbh özellikle sıfırlanmış oluom yani...akşam da eh işte..yani bu bünyeye olmuo hiç böle..bende diom artık heçç fırlayan bişi yok yan yan gidio heralde:)):1::1::1:
ikimizde ist. dayız cnm..artık tanışır kızlarımız kanka yaparız bizde:49::49::49:
aynı bende mersine gidcem ya istomki biraz belli olsun..:26::26:

Son düzenleme:
Back
X