• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayh daha cumartesi akşamı konuştuk bu ismi. sanırım yetenek sizsiznize bir kız katılmıştı ismi çisil di nasıl isim diye. hoş bir isim ama biraz telaffuzu zor. yalnız her bulduğun isme ilk kulp takanda ben oluyorum kendimi pek bir olumsuz gördüm . canım önemli olan senin beğenmen. bence çokta araştırma. ben ne zaman kararsız kalsam gidip en kötüsünü beğenirim.

yaaaa evet bende çokkk arar pukunu çıkarırım işin:1:
aslında topu babasına atsamda o bulsa ben burun kıvırsam olmazmı...aradan beğendiğim olursa güsel derim olur biter:27:

ÇisiL ismi nasıl kızlarrrrr:52::52::52:
yawww bebeğime bi isim bulana kadar bıktırcam sizi:27::27:
ama napiiim heç bir ismi yakıştıramıyorum kii ben onaa:69::69:

Bak ben sana değişik bir isim önereyim :)

"Hüma"

Cennet Kuşu anlamına geliyor. Aynı zamanda Fatih Sultan Mehmet'in annesinin ismi.
Çok beğendik bir yakınımız kızına verdi bu ismi çokta yakıştı.
:emir_bebek:

eş aşşağıda derken
bebe mi aşşağıda imiş?
plesantası rahimdeymiş cnm, normalde göbek deliğine yakın olmalıymış bu haftalarda..
doktorum kilo konusunda çok iyi gidiyosun dedi bana zaten normalde kiloluydum hamileliğimin başından bu yana hiç kilo almadım doktorda ne yapıyosun diyet falanmı dedi bulantılardan dolayı iştahım o yüzden fazla iştahım yok yiyemiyorum dedim o zaman bulantılar işe yaramış dedi çünkü bebeğimin gelişimide iyi dedi 7 cm 135 gr mış paşam yani kilo niye almadım diyen bayanlar sakın bebek gelişmez falan diye üzülmeyin doktorun verdiği ilaçları aldıktan ve yararlı şeyler yedikten sonra kilo almamak avantaj bile aslında hergün yumurta ceviz badem süt yoğurt ve peynir tüketmeye çalışıyorum
evet cnm bende 1,5 kilo aldım 4 ayda..dr çok ii didi,
177 grammış ve 11,7 cm de boyu olmuş.
dr gelişi çok ii önden önden gidio didi
31 marta gelmiş beklenen doğum tarihi
ama ben bu eşi yukarı kaldırmazsam mart ortasında pırtlatcam bu gidişle:))

canım bu yazıyı yeni gördüm hiç takma kafanı sadece dikkat et sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz..
Biz de ultrasonda tam 1 hafta önce görünüyoruz son adet tarihine göre..Ve ben de hamileliğimin başında 1 kilo vermiştim ve hala aynı kilodayım.65den 64e düşmüşüm ama hala aynı kilodayım ama bebişimin kilosu oldukça iyi çıktı binlerce şükür:nazar::nazar::nazar: hiç kilo almayıp hatta verdiğim kilo ile kalınca merak etmiştim ama binlerce şükür kilosu haftasına göre çok çok iyiymiş:nazar::nazar::nazar:
evet cnm..yok ben zaten çok kafaya takmam böyle şeyleri, hayırlısı inş..sonuçta max. dikkat ediodum aslında ama sizde benim gibi haldır huldur yürümeyin..resmen koşarak yürüodum ben..artık ağır ağır hareket edcem...bide ben bugün itibariyle normal iş pantolonumu vs. giymiyorum..onlar sıkıodu belki kuzumu ondan yukarı gidemedi:((
ÇisiL ismi nasıl kızlarrrrr:52::52::52:
yawww bebeğime bi isim bulana kadar bıktırcam sizi:27::27:
ama napiiim heç bir ismi yakıştıramıyorum kii ben onaa:69::69:

evet ya niden öyle olyo..sanki bi tek olcakmış gibi hissedion..

yaaaa evet bende çokkk arar pukunu çıkarırım işin:1:
aslında topu babasına atsamda o bulsa ben burun kıvırsam olmazmı...aradan beğendiğim olursa güsel derim olur biter:27:

benimde normalde çok beğendiğim isimler vardı. çok bilinmeyen anlamı güzelolan

erkek olarak asfa ve nezir . ama sağolsun eşim beğenmedi. bende sen bul dedim. erkek olarak berk i buldu. ona uysun diye bende beren ismini buldum. şimdi kız beren erkek berk diyoruz bakalım araştırma yapmıyorum. değişik bişey bulup beğenirsem yine sunacağım beyefendinin beğenisine. ama zor bence sende eşine at topu. zaten hiç bişeyi beğenmiyolar bulsunlar bakalım

ahh canım sanki hiçbir isim yakışmıyor onlara...hep daha iyisi olmalı diyor insan..Ben beğendim canım valla :D
Biz hala Doruk Ege deyiz değişmedi henüz daha iyisini bulamadık şu an için :D

sormaaa yaaa sıyırmaya ramak kaldıı:27:

Bak ben sana değişik bir isim önereyim :)

"Hüma"

Cennet Kuşu anlamına geliyor. Aynı zamanda Fatih Sultan Mehmet'in annesinin ismi.
Çok beğendik bir yakınımız kızına verdi bu ismi çokta yakıştı.
:emir_bebek:

evt değişikmiş ama ruhuma hitap etmiyorr..:52::52::29:

ahh canım sanki hiçbir isim yakışmıyor onlara...hep daha iyisi olmalı diyor insan..Ben beğendim canım valla :D
Biz hala Doruk Ege deyiz değişmedi henüz daha iyisini bulamadık şu an için :D

efe çağan demiştik erkek olursa, kız olursa damla yada yağmur demiştik...damlayı ben babamız yağmur u istiodu...2 günde ikna oldum..yağmur bereket dedi, damla kıtlık dedi:)) kandırdı beni:30::30:

aslında kızlarrr biz kaan kız olsaydı adını NeHiR koycaktık...kızımızın adı bu mu yoqsaaa:30:

dadlum bi de çise var.. fakülteden bi arkadaşımın adıydı.. güzel bence..

mavilef hafta sonu hep aklımdaydın..hani her isme bana ....şunu hatırlatıo die yorum yapyosun ya..sorcam hep kuşum..yağmur hakkındaki yorumların nedir bakem...neyi çağrısştıryo sana

efe çağan demiştik erkek olursa, kız olursa damla yada yağmur demiştik...damlayı ben babamız yağmur u istiodu...2 günde ikna oldum..yağmur bereket dedi, damla kıtlık dedi:)) kandırdı beni:30::30:
:)))) Yağmur ismini çok severim ben de.
aslında kızlarrr biz kaan kız olsaydı adını NeHiR koycaktık...kızımızın adı bu mu yoqsaaa:30:

Oyyy o daha güzel..zaten yağmur,nehir,ırmak çok severim bu isimleri..
Eee benim ismime de fikir o zaman :D

plesantası rahimdeymiş cnm, normalde göbek deliğine yakın olmalıymış bu haftalarda..

anladım canım
neden sordum biliyomusun
geçen muayenede doktor bana bebeğin biraz aşşağıda dedi
şimdi yavaş yavaş yukarrı tırmanacak dedi
tırmanırkan yatağından oynamasını istemeyiz dedi
bende ara ara kanama oldu
belki tırmanırkan yapıyodur dedi
iğne oluyorum bende
bu gün son iğnem de...

VEEE alakasız olcak emme biz hamileliğin balayında zevişme yasağı yidik:)) eş aşağıda olunca zevişmek yok yukarı çıkana kadar...
zaten manaydı ii oldu yani:)) 4 ay tık yoktu bu daha bi 5 ay sürer sanırım...evde 3 kardeş olcaz doğumla birlikte bu gidişle:))

anladım canım
neden sordum biliyomusun
geçen muayenede doktor bana bebeğin biraz aşşağıda dedi
şimdi yavaş yavaş yukarrı tırmanacak dedi
tırmanırkan yatağından oynamasını istemeyiz dedi
bende ara ara kanama oldu
belki tırmanırkan yapıyodur dedi
iğne oluyorum bende
bu gün son iğnem de...

anladım cnm....ben bugüne kadar çok rahat bi hamilelik geçirdim bulantılar dışında..dr eş aşağıda ama bu çok öenmli bişi değil dedi..dikkat edersen yukarı doğru çıkar dedei..normalde ayda bi gidiyodum şimdi 3 hafta sonra gel dedi..yasakları söyledi..netten baktım genelde çıkıomuş..kanama vs. olmaz ama dedi ilişkiye girmeyin, ondan dolayı kanama olabilir dedi....zıplama, koşma, çok ani hareketler yapma, ağır kaldırma, zevişme didi sadece onun dışında ilaç, iğne vs. yazmadı cnm

anladım cnm....ben bugüne kadar çok rahat bi hamilelik geçirdim bulantılar dışında..dr eş aşağıda ama bu çok öenmli bişi değil dedi..dikkat edersen yukarı doğru çıkar dedei..normalde ayda bi gidiyodum şimdi 3 hafta sonra gel dedi..yasakları söyledi..netten baktım genelde çıkıomuş..kanama vs. olmaz ama dedi ilişkiye girmeyin, ondan dolayı kanama olabilir dedi....zıplama, koşma, çok ani hareketler yapma, ağır kaldırma, zevişme didi sadece onun dışında ilaç, iğne vs. yazmadı cnm

petunya ya ben senin yapma deiklerini hep yapıyorum sabah gerinmeler. günde 10 kere inip çıkıyorum bu iş yerini. 4. kattayız bu arada. ve çok hızlı yürüyorum. pöfff bakalım 4 kasımda bana ne diyecek

mavilef hafta sonu hep aklımdaydın..hani her isme bana ....şunu hatırlatıo die yorum yapyosun ya..sorcam hep kuşum..yağmur hakkındaki yorumların nedir bakem...neyi çağrısştıryo sana
HEE HEE katılıyorum toprağıma.. bereket tabeki...:1:
ismi yağmur olan kızlar da apak, köşe yastığı, biblo gibi bi şey olur gibi geliyor bana.. al karşına izle dur.. hanım hanımcık bi çağrışım oldu bende.. ilgilerinize kuşum:42:

Back
X