• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba bayanlar,benim ikili testem biraz şüpheli cıktı dkr aminiyosentezden bahsetti cok kararsızım aranızda böle bi durum yaşıyan var mı ne yapıcağımı bilemedim de :18::5:

merhaba bayanlar,benim ikili testim biraz şüpheli cıktı dr aminiyosentezden bahsetti çok kararsızım aranızda böle bi durum yaşıyan var mı? ne yapıcağımı bilemedim de :18::5:

başınsağolsun birçok acıyı aynı zamanlarda yaşamışsın zordur eminim başınız sağolsun:(
ama inşallah bunlar sondur deyıp bebeğine odaklan ne para pul ned euzerıne alıcagın bı kıyafet mutlu etmıyo aslında bızı onun o mis kokusunu hayal ederek yaşamak mutlue dıyo ınsanı gerisi teferruat
daha guzel gunlere dıyım canım inşallah bundan sonra herşey yolunda gıder...

İnş canım benim.. Neyseki bebek aiLemize katıLana kadar toparLanmam için boL vaktimiz var diyoruz.. Arada hayaLLer kuruyoruz ona dair.. Bazen de karnımı tutup, burada gaLiba bebek var diyorum..

bazen insanın yaşadığı acılar karşısında başkalarının söyledikleri hafif gelir ama yine de sabırlı olmaALIsın..ölüm insanoğlunun elini kolunu bağlayan,çaresiz bırakan,sözün bittiği yer...ama Allah tan geride kalanlara sağlık dilemekten başka bir şey yapamıyoruz... ölüm acısını yaşayan yalnız sen değilsin ve son da olmayacaksın...belki topiğimizdeki anne olmayı bekleyen arkadaşlarımızın içinde bile annesini babasını KIYMET verdiğini (ALLAH evlet acısı hiç kimseye yaşatmasın) kaybeden vardır...ama doğmak da hayatın içinde ve sen şimdi bu yola doğru ilerliyrsun hepimiz gibi...tabiki hepimizin sosyo-ekonomik durumu birbirimzden farklı--ama birimiz bebeğinin çırpınışını hissetse ötekimiz kendi hissetmişcesine mutlu oluyr..birimiz bir cinsiyet haberi verse sanki kendimiz öğrenmişcesine tek yürek oluyoruz....giysi miysi bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almaktan ve onun saadet dolu ömür yolculuğuna tanık olmaktan daha değerli değil......önemli olan ve sahip olduğumuz tek gerçek bu.....gerisi yan branş...inan burda canında can taşıyan herkes aynı görüşte....ve burası da zaten böyle güzel o yüzden senin de dediğin gibi gel paylaş acın hafifler...

Çok teşekkür ederim Nisacık.. Okudukça rahatLIyorum.. Umarım, bayram sonu, cinsiyetini öğrenince, ufak ufak da hareketlerini hissetmeye başlayınca daha da yoğunlaşır duyguLarımız.. Üç tane kedimiz var, eşimLe hayaL kuruyoruz; ufakLIk onLarı kuyruğundan tutup tutup getirir ya da akşam iş dönüşü dördü birden pusu kurar diyoruz :) BöyLe böyLe normaLe dönüyoruz sanırım..

Nasılsınız güzel teyzoşlar:3::49:? Devamlı topiği takib ediyorum, ama inanın halim olmur bişey yazmaya, gün sonu tam halsiz divanda yatıb kalıram.
Bu gün 3-lü tarama test sonucumuzu da aldık, doktorum dedi çok iyi Maşallah 2-li de 3-lüde iyi çıktı, 4-de ihtiyac yok.

Dün sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum, çooooooook acıdır yeri, bugün kolumu bile kaldıramıyorum, belim de başladı ağrımaya, halsizlik oldu, bilmiyorum aşıdanmı ya soğuk oldu.. keşke aşı olmasaydım diye düşünüyorum.

Bunları yazarken kızım hareketlendi:emir_bebek: aaaayyy aaayyy çok güzel bir hiss, onu öpüb koklamayı okadar çok istiyorum ki:49: İnşAllah hepimiz bu günleri görcez!

hepyek85 canım çok üzüldüm senin hikayeni okurken. Allah yardımçın olsun! Ama hayatın kanunu böyle, biri gelir biri gider. Şimdi yalnız bebeyini düşünme zamanın canım. Kendini toparla, kendini düşün canım, zor ama başka çaren yok! Allah sana güç kuvvet versin!!!

Hepinizi çok öptüüüm kendinize iyi bakın güzel anneler:54:

TEşeekkür ederim canım, güzeL sözLerin içn.. İnşallah zaman denen şey tesirini gösterir de toparLanırız artık..

Başın sağolsun canımmm...çok zor günler yaşamışsın herşey üst üste gelmiş hayat işte her zaman iyi ve güzel şeyleri yaşamıyoruz mutluluğun yanında acı da var ne yazık ki:(( sen şimdi bebeğine odaklan tatlım onu hissetmeye onunla konuşmaya çalış.. arkadaşların da dediği gibi kıyafetmiş, odaymış hiçbir şey bunlar canım, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda inş başka birşey düşünmicez..güzel günlerin seni beklediğine inan. her şey güzel olsun :70:

İnş canım benim.. UğuruyLa, bereketiyLe geLir inşaLLah.. Önümüz bayram, eş dost akraba bir araya geLdikçe de açıIrız biraz.. Hep beraber güzeL günLere,bebekLerLe inşaLLah..

hepyek85..
tatlımm dün paylaştıklarını okudum..
çok üzüldüm çok zor günler geçirmişsin.. ama bebikin alacak bütün derdini tasanı..
çok çok geçmiş olsun.. kaybettiklerin nur içinde çiçekler içinde yatsın..
çul çaput için de hiiiç sıkma kendini.. o meleklerin ne giydiği nerde yattığının ne önemi var allah aşkına..
biz buradayız kuzucum.. bundan sonra bebeğin için bir an evvel toparla kendini.. sen neşeli olmaya gayet et ki meleğin de evde neşeli bol gülücüklü olsun.. mutluluğunuz sağlığınız ekmeğiniz suyunuz olsun bebeğin.. alllah onu bağışlasın sana.. uzuuuuun mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin inşallah..:54:

NasıL ferahLIyorum böyLe, anLatamam.. SözLeriniz iLaç gibi geLiyor.. Sabah uyandığımda, gaLiba içimde bir bebek var diyorum kendi kendime.. SAnırım hareketLerini hissetmeye başlayınca, bu üzüntüLerden eser kaLmayacak.. BereketiyLe geLir inşaLLah.. EşimLe bazen konuşurken, tam bir yıL sonra bugün, eLe avuca geLir bir şey oLacak diyoruz.. Sonra içimden, iyi şeyLer de düşünebiLiyoruz diyorum.. İnş ben de sizLer gibi güzeL duyguLarımı payLaşabiLeceğim..

hekese günaydınlarrr....
çalışan qadınlar tatilin keyfini çıkarın bugün..tam gün çalışanlara üzüldüm yazıkk:5:

geçmişi okuyaym derken 1 saat olmuş :52:

birazdan gider kahvaltımı yaparım ama öncelikle;

rüyanaz oğluşun oluyormuş gözün aydın kuşum:54:
hepyek85 çokkk üzüldüm canım yaşadıkların kolay değil ama bebeğin için güçlü olman lazım..Allah sabır versin bebeim sana:5:

kıslar bende dün gece itibariyle bir pıttt hissettim:21:

saremiss senin o müdürün tepe taklak olsun emiii:57:

CAnım çok sağoL, sabır ve zaman iki iyi iLaçç BakaLIm.. İçimdeki miniğin bağLI oLduğu tek şeyin ben oLduğunu düşüünce biraz daha güçleniyorum..

doktora gidecek arkadaşlar tetanoz aşısı ne zaman yaptırılmalı die de sorsunlar... ben gidince bende soracağım ama erken öğrenmekte fayda var..

Canım 19.haftada, sana en yakın sağLık ocağında yaptırıyorsun. Ya da gebe takibini yaptırdığın bir sağLIk ocağı, aiLe sağLIğı merkezinde..

Merhaba kızLar..
Ailemize yeni bir üyenin katıLacağını öğrenir öğrenmez bu topiğe daldım.. Heyecanım vardı, çok da çaba harcamamış, bir iki ay beklemiştik. Herşey güzeLdi.. Öğrendiğimin 3. günü eniştem öLdü.. Kimseye söyLememiştik.. Elim, istem dışı karnımda, tabut başLarındaydım :( Bir süre sonra eşimin aiLesine haber vermeye karar verdik. Onlara gideceğimiz gün, eLtimin babasını kanserden kaybettik.. Sevdiğimiz biriydi, gençti, çok çekmişti.. Daha bir yandık.. MoraL oLsun diye söyLedik.. İyi ki sürpriz oLsun, çok sevinsinler gibi bekLentilerim oLmamış. KaLdı ki ben de üzgündüm.. Üst üste geLen sıkıntıLar da işin içine girince mide buLantıLarım, kusmaLarım yüzünden bir hafta hastanede yattım.. Hiç geçmedi günLer.. Tam herşey yoLuna girdi dedik,artık büyüyen karnımın, çevrenin iLgisinin tadını çıkaraLım dedik.. 20 yıLLIk candostumun eşini taLihsiz bir kaza sonucu kaybettik.. 8 yıL birbirLerini bekLemişler, iki ay önce de güLe oynaya düğünLerini yapmıştık.. Bebek arabası onLardandı.. Yoğun bakım günLeri, cenaze,son yoLcuLUk, gidişinden beri bir türLü geçmeyen bir hafta.. İçiniz karardı, biliyorum ama burası benim rahatLama yerim.. Bebeğin tadını çıkarabiLeceğim bir yer.. Ama onca şeyin üstüne, bebekLe yaLnız kaLamadım.. OnunLa iletişime geçmedim.. Sadece karnım büyüyor.. tarama testLeri vs. yapıLmıştı.. 20 gün sonra, bir arayım da sonucu aLayım dedim.. Şaştım kendime.. Hiç umudumun kaLmadığı bir dönemdeyim sanki.. Dostum orada yarım kaLan mutLuLuğuna ağLarken, ben burada sevinemiyorum.. Bebeği hissetmiyorum biLe.. Sadece bu ortama güveniyorum. Sizin duyguLarınız, heyecanLarınız beLki bende de coşku uyandırır diyorum.. Tabi bir de işin maddi boyutu var, yerine göre eşimin de benim de hiç paramızın kaLmadığı zamanLar çok.. Ve bu da söndürüyor içimdeki gıdımcık coşkuyu.. Ne oda takımLarına, ne bebek kıyafetLerine bakabiLiyoruz.. HamiLeLik kıyafetLeri içinse şükrediyorum, iyi ki zayıflığımı kamufle etmek için herşeyi bol almışım diyorum..SürekLi üzgün oLmak.. Migren atakLarımda ise bugün 5. gün, haLa geçmedi.. Şu berbat mide buLantıLarı gibi bu migrenin buLantıLarı da tadını çıkarmama izin vermiyor.. BiriLerinin güdüLemesi lazım sanırım beni.. Arkadaşımı son bir kez görmek istedim, beni o buz gibi morga aLmadıLar.. Sen hamiLesin dediLer.. Benden mi bahsediyorsunuz diyorum, ağLarken.. Umarım toparLanırım, umarım bebeğin biLincine varır, artık onunLa iletişime geçerim.. 14+1 im.. Cinsiyete dair bir şey de yok.. Çevremdekilerin hamiLeLik süreçLerini adeta coşkuyLa yaşarken, şimdi ben niye böyLeyim diyorum.. HormonLarı anLadım, vara yoğa ağLatırLar da; bebekLe anneyi de birbirine bağLarlar.. İşte böyLe derin bir keder içindeyim, gücüm yetene kadar.:43:

Daha beteri de var canım ben de hamileyim ve 2 hafta önce 47 yaşındaki annemi kaybettim.. bana da sorsalar o mezarın içine tereddütsüz girerim, hayat çok acı çok.....

Daha beteri de var canım ben de hamileyim ve 2 hafta önce 47 yaşındaki annemi kaybettim.. bana da sorsalar o mezarın içine tereddütsüz girerim, hayat çok acı çok.....
Çok üzüldüm canım. Allah rahmet eylesin, hayat böyle acılarla kayıplarla devam ediyor. Hayattaki en büyük acılardan birini en özel zamanlarda yaşamışsın, Allah sabır versin.

herkese slmmm çok oldu görüşmeyeli.bizde herşey yolunda.bayram sonrası üçlü testimiz var cinsiyette o zaman öğrenilecek inş.kızlar çoğunluka sanırım.hayırlısı olsun.bende kız istiyoruuummmmmm.tabi allahım sağlıklı sıhatli versin öncelikle

Günaydın kızlar iyi pazarlar:)
Benim ikili testim iyi çıktı çok şükür, doktor 4lü test yapalım dedi. 3lüyü atlayacakmışız. Dörtlü test de yeni bir şey galiba, genelde 3lü yaptırıyorlar değil mi?
Dün bebişimi bir kez daha gördüm, her şeyimiz normal çok şükür ama bacaklarını kapattığı için cinsiyeti göremedim. Diğer randevumuz 1 ay sonra, o zaman o zaman daha net görebiliriz dedi.Sağlıklı olsun da gerekirse göstermesin napalım:) :nazar:

merhaba bayanlar,benim ikili testem biraz şüpheli cıktı dkr aminiyosentezden bahsetti cok kararsızım aranızda böle bi durum yaşıyan var mı ne yapıcağımı bilemedim de :18::5:

canım benımde riskli çıktı ben çarşamba günü amniyosentez yaptırıyorum,bu şüpheyle yaşayamam

slm kızlar,ben de 15 haftalık hamileyim,2012 nisan anneleri diye bir forumdaydım ,bütün forumları aynı başlık altında toplayınca site yönetimi sizden haberim oldu,bundan sonra buradan takip edicem sizi,henüz cinsiyet belli değil,bayramdan sonraki doktor kontrolünde öğrenicem muhtemelen,2 li testim güzel çıktı çok şükür,16. haftadan itibaren tetanoz aşısı haftası başlıyor,yaptıranlar var mı?Ateş vs yapıyor mu?Bayramdan sonra sağlık ocağına gidip yaptırıcam ben de.

Çok üzüldüm canım. Allah rahmet eylesin, hayat böyle acılarla kayıplarla devam ediyor. Hayattaki en büyük acılardan birini en özel zamanlarda yaşamışsın, Allah sabır versin.

Başın sağolsun canım,çok üzüldüm,ama bebişin için güçlü olman gerek,sen kendini ne kadar bırakırsan bebeğine o kadar olumsuz yansır bu durum,Allah sabır versin:14:

selam kızlar nasılsınız?
oğluşum olcakmış benimde cuma öğrendim.
baya uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız sizde ne var ne yok?

Back
X