• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bişey sormak istiyorum.. dün kocişle beşiklere park yataklara falan bakıyorduk
hani park yatakların içinde ayrıca yatak satılmıyo yaa.. ben de nasıl bi yatak önerirsiniz piyasada satılan park yatakların yatakları hakkında ne dersiniz gibi satıcı kıza sorular soruyorum..
kız bana dedi ki aa yatak tavsiye etmiyoruz bu şekilde yatıracaksınız hiç değilse 6 ay dedi..:53::53: ama ben şok oldum çünkü sert ve saçma bişey.. güya kemik gelişimi içinmiş miş.. bilemedim..
aranızda tecrübeli anneler de var.. bi yardım eder misiniz acep?

kızlar bişey sormak istiyorum.. dün kocişle beşiklere park yataklara falan bakıyorduk
hani park yatakların içinde ayrıca yatak satılmıyo yaa.. ben de nasıl bi yatak önerirsiniz piyasada satılan park yatakların yatakları hakkında ne dersiniz gibi satıcı kıza sorular soruyorum..
kız bana dedi ki aa yatak tavsiye etmiyoruz bu şekilde yatıracaksınız hiç değilse 6 ay dedi..:53::53: ama ben şok oldum çünkü sert ve saçma bişey.. güya kemik gelişimi içinmiş miş.. bilemedim..

canım neden park yatak almak istiyorsun beşikler daha kullanışlı bence

Canım benim kızım 15 aylık.. Hem karyolası var hem de park yatağı..

Park yatağını 11 aylıkken aldım.. Almamın nedeni tatil ihitiyacımız olduğu içindi..
Tatil dönüşü salona koydum.. Kenarında kendi girip çıkabilmesi için fermuarı da var..
Ben açık bırakıyorum fermuarını.. İstediği zaman girip uyuyor.. Derin olduğu içinde düşer mi endişesi taşımıyorum..
Park yatağını aldığımızda yatağı yoktu.. E-bebek'ten basit bir model almıştım..
Altında 2-3 cm kalınlığında dümdüz bir şey bulunuyordu.. İkea'dan içine bir yatak aldık.. Yaklaşık kalınlığı 10 cm..
Çok memnunum..
Oyun açısından güzel veya bir işiniz olduğunda içine rahatça bırakabileceğiniz gece veya gündüz rahatça uyuyabileceği bir mekan oldu kızım için..
Karyolası da odasında.. Onu da geceleri kullanıyor.. Onun yatağını da İstikbal'in çok yumuşak bebek yataklarından almıştım..
Ondan da gayet memnunum.. Tavsiye ederim..

kızlarrrr biz geldik geçmişi okuyamadım henüz ama cinsiyeti belli olan annişlere hayırlı olsun gözünüz aydın şekerlerr:46::46: mavilefcim sende hayırlı haberlerle gel inş. kuzum bekliyoruz:)
gelelim bize teyzeleri benim çocummm çok edepli doktor ilk bakarken gösterir cinsiyetini bakalım dedi ama benim sıpam bacak bacak üstüne atmış tıpkı petuşun yağmur gibi:))kollarıda başının yanına koymuş uyuyodu :1::1:dürttük ama açmadı bacakları rahatı yerindeeydi kuzumun:49::49: kordonda bacaklarının orda olunca doktor amcamız cinsiyetini göremedi ama 15 gün sonra git dedi seydişehirde ozaman görürüz inş.:46::46:
sıpam benim yaa okadarda çikolata yedim kuzum çok uykucu o bacakları üst üste atışı beni mest etti yaa :52:
102 gr olmuş boyunu sölemedi gayet sağlıklıymış Allahıma şükürler olsun:46:

kızlarrrr biz geldik geçmişi okuyamadım henüz ama cinsiyeti belli olan annişlere hayırlı olsun gözünüz aydın şekerlerr:46::46: mavilefcim sende hayırlı haberlerle gel inş. kuzum bekliyoruz:)
gelelim bize teyzeleri benim çocummm çok edepli doktor ilk bakarken gösterir cinsiyetini bakalım dedi ama benim sıpam bacak bacak üstüne atmış tıpkı petuşun yağmur gibi:))kollarıda başının yanına koymuş uyuyodu :1::1:dürttük ama açmadı bacakları rahatı yerindeeydi kuzumun:49::49: kordonda bacaklarının orda olunca doktor amcamız cinsiyetini göremedi ama 15 gün sonra git dedi seydişehirde ozaman görürüz inş.:46::46:
sıpam benim yaa okadarda çikolata yedim kuzum çok uykucu o bacakları üst üste atışı beni mest etti yaa :52:

saruboceq ismindeki akıllım;
"Merhaba annelerim,
Bir haziran annesi olarak size varolan linkten devam etmenizi rica ediyorum.Bu şekilde açılan tüm başlıklar aynı linkte toplanıyor.
Güzel paylaşımlar diliyorum
."
diyerek 2012 nisan anneleri haydi buraya başlığındaki linkimizi kapatıvermişş sağolsunn.. nasıl kapatabildiğini bilmiorumm ama neye dayanarak linke burnunu soktuğunu neye dayanarak ordaki sohbeti engellediğini açıkçası kendini ne zannetiğini ne kadar çok neyi bildiğini zannetğini anlayamıorumm..ona nerden seslenebileceğimi de bilmediğimden burdan isyan ediyorumm kendisine...ben bu topiğinde farkındaydım çoğumuz da öyleeydik sanıyorum ama ordan devam etmeyi tercih ettik belkide... benim tercih sebebim burdaki sohbeti okumakta yetişemio olmam arada bir bakmıo değildimm tabiki ama az öz olandan yana tercihimi kullandımm öyle olmak zorundaydı da ayrı konu...böyle işte siz bişelere uğraş veriosunuz birileri de sizi yıldırıverior...
kimseninin de umrunda değildir ama benim çok sinirlerim bozulduu..sadece paylaşmak çok akıllı vatandaşa iletmek istedimm..
siz nissan anneleri kusuruma bakmayınnn..sohbetiniz bol ve güzel olsunn...

bizim babacık daha bebek 12 haftalıkken cinsiyet minsiyet ortada yokken aldı bjk tulumunu, ben de sesimi çıkarmamıştım şimdi öğrendik ki kızmış ama olsun annesi gibi erkek fatma olur kızım :55::55:

geçmiş olsun canım, allah bi daha yaşatmasın, o kanama yok mu o kanama... ben o gün üzerimde olan eşofmanı her gördüğümde o kötü olay aklıma geliyodu çöpe attım hem iç çamaşırımı hem de eşofmanımı:3:

canım biz kız olduğunu öğrendiğimiz gün gittik ilk fenerlli tulum aldık, düşün artık...:1::1:

park yatakları yataksız mı oluyormuş, hiç bilmiyordum valla....
ama geçenlerde hepsiburada falan gezinirken gördüm park yatağı minderi die satıyorlar. ben extradan kalın olsun die alınıyo sanmıştım :1:
internette araştır sen yinede...

tunii tunii tuniiii
yisinler onun bacağınıda ayağınıda...:46::46::46:
benim o pozunu gören bi kaç kişi hep dimişti, bu kız, bi kızdan başkası böle edepli oturamaz die:))
canım sağlık haberlerini almışsın, için rahat rahat bayramını geçircen ne güzel..:nazar::nazar:
biraz semirt ama cnm bak benim kızım bi hafta önce 180 gr dı nerdeyse, biz öle dal gibi damat istemeyizzz:33::33::33:

park yatakları yataksız mı oluyormuş, hiç bilmiyordum valla....
ama geçenlerde hepsiburada falan gezinirken gördüm park yatağı minderi die satıyorlar. ben extradan kalın olsun die alınıyo sanmıştım :1:
internette araştır sen yinede...

bu kaaa çok şey nassı araştırılcak hıı nassı araştırılcak..
ben 1 aydır araba araştıryom, henüz bi sonuca ulaşamadım.
taaa yatağı var, beşiği var, şekeri var, kurabiyesi var
:24::24::24::24::24:
ağustos böceği gibi hissediom kendimi:53:

tunii tunii tuniiii
yisinler onun bacağınıda ayağınıda...:46::46::46:
benim o pozunu gören bi kaç kişi hep dimişti, bu kız, bi kızdan başkası böle edepli oturamaz die:))
canım sağlık haberlerini almışsın, için rahat rahat bayramını geçircen ne güzel..:nazar::nazar:
biraz semirt ama cnm bak benim kızım bi hafta önce 180 gr dı nerdeyse, biz öle dal gibi damat istemeyizzz:33::33::33:

ozaman benim sıpamdamı kız acep:1::1: naptıysak açmadı bacakları kollar oynuyo bacaklarda tık yok..ama nasıl şok oldum ya nasıl büyüyolar çok değişmiş orda yimek istedim kuzumu yaa..doktordA çok tatlıydı a kolaarı aa bacakları diyorum diyoki maşalah sen çok net anlıyon hemen senin ayak dediğin yere göz diyenler var biliyomusun dedi hepimiz güldük çok şakacıydı doktor amcamız cinsiyetinide görebileydi iyiydi ama adamın suçuda yok :52::52:
ay evet canım yaa artık herkesde anladı zaten bayramıda kafam rahat geçircem inş. 2 hafta sonrada artık görürüz inş. cinsiyetini kuzumun..oyy annesi 180 grmmı maşalahhh ya iyi besliyon prensesi kurban olurum 17. haftada bizde okadar oluruz sanırım dünürcağzım damat az babası gibi olcek sankim göbüşü vardı:52::52: tabi kız değilse yawrum

saruboceq ismindeki akıllım;
"Merhaba annelerim,
Bir haziran annesi olarak size varolan linkten devam etmenizi rica ediyorum.Bu şekilde açılan tüm başlıklar aynı linkte toplanıyor.
Güzel paylaşımlar diliyorum
."
diyerek 2012 nisan anneleri haydi buraya başlığındaki linkimizi kapatıvermişş sağolsunn.. nasıl kapatabildiğini bilmiorumm ama neye dayanarak linke burnunu soktuğunu neye dayanarak ordaki sohbeti engellediğini açıkçası kendini ne zannetiğini ne kadar çok neyi bildiğini zannetğini anlayamıorumm..ona nerden seslenebileceğimi de bilmediğimden burdan isyan ediyorumm kendisine...ben bu topiğinde farkındaydım çoğumuz da öyleeydik sanıyorum ama ordan devam etmeyi tercih ettik belkide... benim tercih sebebim burdaki sohbeti okumakta yetişemio olmam arada bir bakmıo değildimm tabiki ama az öz olandan yana tercihimi kullandımm öyle olmak zorundaydı da ayrı konu...böyle işte siz bişelere uğraş veriosunuz birileri de sizi yıldırıverior...
kimseninin de umrunda değildir ama benim çok sinirlerim bozulduu..sadece paylaşmak çok akıllı vatandaşa iletmek istedimm..
siz nissan anneleri kusuruma bakmayınnn..sohbetiniz bol ve güzel olsunn...

Merhaba,

Zaten varolan konular hakkında konu tekrarı ve kargaşa olmaması açısından özellikle de anneler başlığıklarını tek konu altında topluyoruz. Sizin akıllım diye bahsettiğiniz saruboceq forum editörüdür. Ve ilgili olduğu bölümün düzeninden sorumludur.

Ayrıca üslup konusundaki değerlendirmeyi annelerimize bırakıyorum.

Güzel paylaşımlar dilerim :71:

:46::46::46::46: yehuuu

çökecem şimdi hırtlagınaa :) nerde kaldın catladım meraktaann yaa.. senin o edepli bebikin var ya onun önce bacaklarını ısırırım sonra minik kollarını amaa acıtmadan hadi gözun aydın gördun minnagıınıı tunicim :) bana erkek gibi geliyo senin kuzu göbegin erkek göbegi gibi cunku. Amaaa Allah gönlune göre versin hayırlısını versin o bebiki kucagına alacagın gunleri sarılıp kokusuunu icine cekecegin gunleri göstersinn innşşşaaalllaaahhhh..

bebişlerinin hareketlerini hisseden anneler bişi sorcam bennnn
nasıl bi hareket oluyor böyle göz seyrimesi gibi bişey mii :37::37::37:

çok geçmiş olsun, aman dikkatli ol. ama ben suçun narda olduğunu sanmıyorum, doktoruma sordum ve böyle saçmalık olmaz dedi hangi bilimsel çalışmaymış nerde okuduysan banada getir dedi. tabi ben bilimsel bişey bulamadım hep söylenti yani kacakarı hurafesi. ben hergün yiyorum desem yeri var:56:

Çok çok geçmiş olsun canım..allah bidaha yaşatmasın böle şeyler inşallah...şimdi nasılsınız? petuşa katılıyorum neye neden olmuş ????

bende beşiktaşlıyım hatta iki ailenin de hepsi beşiktaşlı... ben mevlutte bile düşünüyor şöle bi bjk li amigo gibi uzun kulaklı şapkalı bi takım.. ayağına futbol topu gibim patikler... :1:

geçmiş olsun canımm... bende bi grip atlattım geçen haftalarda... dr bana suda eriyen aspirinlerden verdi minoset, deniz suyu, birde pastil... bende evde bol bol meyva yedim atlattım çok şükür...

benm ilk aylarda hiç kanamam ağrım vs olmadı
hatta o gün forumdaydım ve nete yatarak giriyordum yaptığım hiçbir şey yoktu
dediğim gibi duşa girince küveti öle gördüm ve şokkk
hemn dokturuma gittik bebek gayet iyi serumlar hastahane iğneler derken sorun kalmadı şükür
nedeni ne olabilir diye sorduğumuzda herşey olabilir o yüzden çözüme varmamız daha iyi olacak dedi
bende biliyorum nar için bir veri olmadığını kesin değil ama biz öyle düşünüyoruz
16. hafta hiç sebepsiz bir kanama mecburen çok detaya inip ne olabilir diye kurcalıyoruz
kimisi yok nar yapmaz desede yapar diyenlerde olduğundan başka birşey gelmiyor aklıma
bende paylaşmak istedim çünkü 3aydan sonra nerdyse hergün bir orta boy nar yedim
o gün yememiştim hatta soymaya üşendim
4lü testimizide olduk ondada sorun yok
eğer bebeğin düşme tehlikesi olsaydı oradki bazı değerler
değişiyormuş şuan tek dikkat etmememiz gerek istirahat
size önerim ben hiç sorunum yok diye hamile gibi davranmıyordum rahattım
ama öyle değilmiş amann naz yapmıyım diyordum ama yapmalıymışım
bunu anladım neyseki çok ucuz atlattık Allah kimseye yaşatmasın tek dileğimm

ozaman benim sıpamdamı kız acep:1::1: naptıysak açmadı bacakları kollar oynuyo bacaklarda tık yok..ama nasıl şok oldum ya nasıl büyüyolar çok değişmiş orda yimek istedim kuzumu yaa..doktordA çok tatlıydı a kolaarı aa bacakları diyorum diyoki maşalah sen çok net anlıyon hemen senin ayak dediğin yere göz diyenler var biliyomusun dedi hepimiz güldük çok şakacıydı doktor amcamız cinsiyetinide görebileydi iyiydi ama adamın suçuda yok :52::52:
ay evet canım yaa artık herkesde anladı zaten bayramıda kafam rahat geçircem inş. 2 hafta sonrada artık görürüz inş. cinsiyetini kuzumun..oyy annesi 180 grmmı maşalahhh ya iyi besliyon prensesi kurban olurum 17. haftada bizde okadar oluruz sanırım dünürcağzım damat az babası gibi olcek sankim göbüşü vardı:52::52: tabi kız değilse yawrum

yoqq seninki utangaç bi erkek yefrum..göbikinin son halini gördüm, erkek göbeği olduğuna karar verdim:))
yefrum ya aşıruı kilodan yukarı çıkamamış işte, kalmış aşağılarda:)) diete sokcam ben onu az kaldı...
allah sağlık sıhhat versin tunicim ya...çok şükür cnm ya:nazar::nazar:

Back
X