kızlarrr durun ne anlatıcam size ben 2 gundur hastanede kaldım yaa. dun kaldıgımız katta 4 dogum vardı 2si kız 2si erkek kapıların 2si mavi 2si pembe suslerle suslenmiş ayy nasıl içim gidiyodu kapının önunden ayrılamıyorum o derece. kapılardan birini tıklatıp bebekleri görmek istedim ama çekindim çok. sonra karsı odamızdan erkek annelerinden biri cıktı mavi bi gecelik uzerine mavi sabahlık basında da mavi sac bandı vardı top gibi :) kilo almış tabi yuzu hafif şiş minnak minnak yurumeyi yeni öğrenmiş gibi yuruyodu kocası sırtına hırkaa koyuyo koridorda bi kaç metre yurutmesi gerekiyomuss '' ayyyy ben kendimi zor tasıyorum al sunuuu die kızıyoaayyyyhhhhh karnımdayken daha iyyiydiiiii aynen böyledi ama çok şeker. nitekim dayanamadım ve akşam ustu kız bebiklerden birinin kapısını caldım ''bebeğinize bakabilirmiyim dedim tabiii tabii die gayet sıcak bi karsılama yaptılar bende 4 aylık hamileyim dedim merak ettim çok bebişi bi gördum ben aglamaya basladım allahıımmm ne kadar kuucuukkk elleri ayaklarıı yuzuu bu kadar kucuk olabileceklerini tahmin etmiyodum hiç bu kadar kucugunu görmemiştim yani dogalı daha bi kaç saat olmustuu. sonra iyi akşamlar dileyip tşk ettim ve koştum anneciğime anlatmaya harika yaa alıcam o minik bedeni sıkıp bagrıma basıcamm inşallahh
benim bile gözlerim doldu yaa şimdi