- 12 Mayıs 2009
- 1.190
- 177
- 173
- 43
bi tanıdıkta 12 dikiş varmış 40 gün ağlaya ağlaya tuvaletini yapmış
kişiden kişiye değişyo yaaa
![]()
hadi yaaa tırstım ama ben şimdi.... normal istiyorum bende ama o kadarda kesmesinler....
ablam benim normal yaptı..günlerce çişini yapamdı.
tavsiye etmio normal doğumu
ben çok istiodum..dr um eş şimdilik aşağıda olduğu için çıkmazsa sezeryan olursun didi..çıkma ihtimali yüksekmiş ama yinede soktu aklıma..
öncedn hiç düşünmüodum, ama alıştırdım kendimi
hatta fazla alıştırmışım, şimdi normal istemiom resmen:))
ve ben yarısını geçtim ya hamileliğin..21 haftadayım ya..
yani düşünsenize 38 de felan doğsa 18 hafta kaldı
uyyamıom sanki ben artık hiç:18::18::18:
yaa petuş dur daha yeni hamileliğin balayına girdik hemen getirme aklımıza böle şeyler

ne oluyormuş cinsellikte değişen? nasıl eskisi gibi olmuyormuş? :18::18::18:Belli olmuyor öyle. Benim ablam da pek birşey olmamıştı. Ama cinsellikte eskisi gibi olmaz tabi sanırsam. Ama böyle deyipte arkadaşları korkutmayalım ma değil mi. 40 gün çeken az var nadiren yani gözümüzü korkutmayalım arkadaşlar.
Arkadaşlar çok alakasız birşey sorucam. Ben 3 ay önce işten ayrıldım. Ssk ayrıldıktan sonra 3 ay daha devam ediyor diye biliyorum. Eşim de ssklı ve ben şimdi eş durumundan ssklı oldummu?
Yoksa olmam için birşey mi yapmam gerekiyor. Sistem otomatik geçiş yapıyormudur acaba? Hastaneye gitmem durumunda sıkıntı yaşamak istemiyorum ama bu konuyla ilgili bir telefon numarası da bulamadım.
Eş üzerinden sigortalı olmabilmek için sgk kaydını yaptırman gerekiyor. gitmeden önce bi ara sor istersen hangi belgelere gerekli die ama yanlış hatırlamıyorsam eşinin iş yerinden aldığı vizite kağıdı ve evlilik cüzdanı fotokopisi istiyorlar...
doğru didinnnn:26:eşimin yeğeni inat etti normal doğuracam diye banada hep kızıyolardı sezeryan seçtiğim için,sonuç ben 38.haftada sezeryan oldum.ikinci gün ayaktaydım ve inanın hiç ağrı kesici bile kullanmadım.
benim yaram çoook geç iyileşir ama göbek kısmı yağlı bölge olduğu için kendini çabuk yeniliyor.
yeğenimiz 41.hafta sonuna kadar bekledi.2 gün hastanede sancı çekti ve alt kısmına 2 kesik ve toplam 10 civarı dikiş atıldı.kız 3-4 gün hastanede kaldı.sonrasında 10 gün kadar wc sorunu.
yani diyeceğim gerçekten doktorunuz size hangisini uygun görüyorsa onu yaptırın ve kulaktan duyma hiçççbişeyi kafanıza takmayın.![]()