Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlardaaa kızıma aldığım nevresim tk ve beşik tk
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...eribebisimize-neler-aldik-8.html#post21858706
günaydın herkese :) petuş iyi haberlerle gelirsin inşallah.ya kızlar bişey dicem benim doktorum bana hiç detaylı ultrasondan bahsetmedi.uşak medicale gidiyorum.o hastanede hiç öyle detaylı ultrason falan yok galba,görmedim ben.salı günü kontrolde sorcam.gerek yok derse ne yapcam:![]()
günaydın herkese :) petuş iyi haberlerle gelirsin inşallah.ya kızlar bişey dicem benim doktorum bana hiç detaylı ultrasondan bahsetmedi.uşak medicale gidiyorum.o hastanede hiç öyle detaylı ultrason falan yok galba,görmedim ben.salı günü kontrolde sorcam.gerek yok derse ne yapcam:![]()
günaydın.
dün kan değerlerime baktırdım. tsh : 2 ye düşmüş. kolestrolüm biraz yükselmiş .demir değerlerim normal.
geçen hafta kadın doktorum tahlil yapmadan demir ilacına başlatmıştı.
dünkü dahiliye doktoruda değerlerin normal demir kullanma dedi.
napsam acaba,diyorum kadın doktoruma anlatsam böyle böyle ,ay şimdi trip mrip atar başka doktorun lafına bakıyosun filan gibi.
valla kızlar gerçekten kararsız kaldım,gereksiz yerede ilaç içmek istemiyorum.
ha bu arada sağlık ocağına tetenoz gelmiş 20.haftanda gel yapalım dediler.
Günaydın kısslar.
ben geldim. şükür detaylı ultrasonumuz güzel geçti. herşey yolunda. rabbime şükkürler olsun.
uyuyakalmışız sabah. rüyamda tam geç kaldımızı görüyodumki uyandım. 8,30 ta orda olmamız gerekirken ben 8,30 ta uyandım. süt içtim iki hurma attım ağzıma gittik. oğluşumun herşeyini gördüm çok şükür. ama tüp bebek olduğu için sanırım ben transfer tarihimi tam söyleyemedim. bir evraklarımı karşılaştırayımda öğreneyim.
bu arada oğluşum uyuyordu. ben demiştim dimi size o saatte uyanmaz benim bebe diye. ölçümleri yaptı doktor. sonrada uyandı minik. o kadar tatlıydıki ya. ağzını açıp kapıyordu. ama güzel resim vermedi. doktorda dürttü. bebem dahada içine kapandı. yüzünü örttü oğluşum. bu arada hareketleri duymak için erken dedi doktor. 22. haftada hissedersin dedi. 20artı 4 günlük dedi. 393 gr. maşallah.
haber verim dedim sizlere. dualarım sırada detaylı yaptırcak herkese.doktor bir sürü açıklama yaptı.
gebelik haftalarıyla ilgili tüm sditelerde 16 haftada hiseetme baslar dei yazıyo ilk olanlar içinde 18 22 die ama bizim dr hep hissedemezsn diyo e bnm hissetigim veya bu kadar kadının hisettigi ne acep :) bnce bizim pıt pıtları harekettten saymıyo dr larımız onlar bildigin tekme old da diyiyolar sanırım :)