2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın.
dün kan değerlerime baktırdım. tsh : 2 ye düşmüş. kolestrolüm biraz yükselmiş .demir değerlerim normal.
geçen hafta kadın doktorum tahlil yapmadan demir ilacına başlatmıştı.
dünkü dahiliye doktoruda değerlerin normal demir kullanma dedi.
napsam acaba,diyorum kadın doktoruma anlatsam böyle böyle ,ay şimdi trip mrip atar başka doktorun lafına bakıyosun filan gibi.:37:
valla kızlar gerçekten kararsız kaldım,gereksiz yerede ilaç içmek istemiyorum.
ha bu arada sağlık ocağına tetenoz gelmiş 20.haftanda gel yapalım dediler.

gunYDIN KISsslarr,

kaç gün oldu iyileşemedim bende ya ..ayakta iyileşmeye calısyrouz mınosetle ıhlamurla lımonla .......evde de bıı suru iş var bıraz dınlenıımde oyle yapıım dıorum...sizlerde ne var ne yok...

günaydın herkese :) petuş iyi haberlerle gelirsin inşallah.ya kızlar bişey dicem benim doktorum bana hiç detaylı ultrasondan bahsetmedi.uşak medicale gidiyorum.o hastanede hiç öyle detaylı ultrason falan yok galba,görmedim ben.salı günü kontrolde sorcam.gerek yok derse ne yapcam::(

günaydın herkese :) petuş iyi haberlerle gelirsin inşallah.ya kızlar bişey dicem benim doktorum bana hiç detaylı ultrasondan bahsetmedi.uşak medicale gidiyorum.o hastanede hiç öyle detaylı ultrason falan yok galba,görmedim ben.salı günü kontrolde sorcam.gerek yok derse ne yapcam::(

canım gerek yok diyeceğini sanmıyorum çünkü bu bebek için resmen bir checkup
Allah korusun bir sorun olsa anne karnından müdahele edilebilir çünkü...

küçük hastanelerde olmuyor cnm dr un ya bildigi bi yere yonlendıyor ya sen arastırıp biii goruntuleme merkezınde ya da genıs kapsamlı bir hastanede yaptırabılıyrsun....

bnde siirteyim aynı sey bnmde aklımda kaldı bnm doktrda bişi demedi bnm randevuda cuma bakalım ne dycek

Günaydın kısslar.
ben geldim. şükür detaylı ultrasonumuz güzel geçti. herşey yolunda. rabbime şükkürler olsun.
uyuyakalmışız sabah. rüyamda tam geç kaldımızı görüyodumki uyandım. 8,30 ta orda olmamız gerekirken ben 8,30 ta uyandım. süt içtim iki hurma attım ağzıma gittik. oğluşumun herşeyini gördüm çok şükür. ama tüp bebek olduğu için sanırım ben transfer tarihimi tam söyleyemedim. bir evraklarımı karşılaştırayımda öğreneyim.
bu arada oğluşum uyuyordu. ben demiştim dimi size o saatte uyanmaz benim bebe diye. ölçümleri yaptı doktor. sonrada uyandı minik. o kadar tatlıydıki ya. ağzını açıp kapıyordu. ama güzel resim vermedi. doktorda dürttü. bebem dahada içine kapandı. yüzünü örttü oğluşum. bu arada hareketleri duymak için erken dedi doktor. 22. haftada hissedersin dedi. 20artı 4 günlük dedi. 393 gr. maşallah.:nazar::nazar:
haber verim dedim sizlere. dualarım sırada detaylı yaptırcak herkese.doktor bir sürü açıklama yaptı.

günaydın.
dün kan değerlerime baktırdım. tsh : 2 ye düşmüş. kolestrolüm biraz yükselmiş .demir değerlerim normal.
geçen hafta kadın doktorum tahlil yapmadan demir ilacına başlatmıştı.
dünkü dahiliye doktoruda değerlerin normal demir kullanma dedi.
napsam acaba,diyorum kadın doktoruma anlatsam böyle böyle ,ay şimdi trip mrip atar başka doktorun lafına bakıyosun filan gibi.:37:
valla kızlar gerçekten kararsız kaldım,gereksiz yerede ilaç içmek istemiyorum.
ha bu arada sağlık ocağına tetenoz gelmiş 20.haftanda gel yapalım dediler.

Canim bende seninkine benzer bi durum yaşamıştım hamilelegimin 3. aylarında..sağlık ocagında aile ekimliğine kaydımı yaptırdım işte aşılar için falan tabi hamile oldugumu ogrendıklerınde belli kan ve idrar tahlıllerı yaptılar.. ben zaten daha once yaptırmıstım kendı doktorumun ıstegıyle. Senelerdir aynı doktora giderim ben kesinlikle kan değerlerin cok iyi şuan ilaca gerek yok derken sağlık ocagındaki aile hekimi kan ilacı almam gerektigini soyledi ve ayrıca bide ustune zinnat antibiyotik yazdı neymis idrar yollarında enfeksıyon varmıs... Doktoruma bunu sordum aslaa dedi ve cok kızdı hamilelikte bazı degerler yuksek cıkabilirmis ve bunu kaDIN DOGUM UZMANLARI normal kabul ederlermıs... ben tabıkı kendı doktorumu dinledim... cunku biri kadın dogum uzmanı biri her dala bakıyor ne kadar verimli olabilir ki? Benim doktorumun bana dediği şu hamilelikte ne kadar az ilaç kullanırsan o kadar iyi eksiklerini besinler ile takviye etmek daha saglıklı cunku her ilacın bi yan etkısı var ve suan hgb 11.1 hala bana ne kan ilacı ne baska bi vitamın yazmadı...

Günaydın kısslar.
ben geldim. şükür detaylı ultrasonumuz güzel geçti. herşey yolunda. rabbime şükkürler olsun.
uyuyakalmışız sabah. rüyamda tam geç kaldımızı görüyodumki uyandım. 8,30 ta orda olmamız gerekirken ben 8,30 ta uyandım. süt içtim iki hurma attım ağzıma gittik. oğluşumun herşeyini gördüm çok şükür. ama tüp bebek olduğu için sanırım ben transfer tarihimi tam söyleyemedim. bir evraklarımı karşılaştırayımda öğreneyim.
bu arada oğluşum uyuyordu. ben demiştim dimi size o saatte uyanmaz benim bebe diye. ölçümleri yaptı doktor. sonrada uyandı minik. o kadar tatlıydıki ya. ağzını açıp kapıyordu. ama güzel resim vermedi. doktorda dürttü. bebem dahada içine kapandı. yüzünü örttü oğluşum. bu arada hareketleri duymak için erken dedi doktor. 22. haftada hissedersin dedi. 20artı 4 günlük dedi. 393 gr. maşallah.:nazar::nazar:
haber verim dedim sizlere. dualarım sırada detaylı yaptırcak herkese.doktor bir sürü açıklama yaptı.

Çok sevindim canım allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...Bu Detaylı ultrason da doktor nelere bakıyor canım bana yaptımı acaba cunku ben gecen gittigimde 1 saate yakın cocugun orasına burasına baktı o detaylı ultrasonmu oluyor ? başının çevresini falan olctu

gebelik haftalarıyla ilgili tüm sditelerde 16 haftada hiseetme baslar dei yazıyo ilk olanlar içinde 18 22 die ama bizim dr hep hissedemezsn diyo e bnm hissetigim veya bu kadar kadının hisettigi ne acep :) bnce bizim pıt pıtları harekettten saymıyo dr larımız onlar bildigin tekme old da diyiyolar sanırım :)

detaylı utrasonu en cok bebişşimi daha cok gormek için istiyorum 15 20 dk sürüyomus sanırımm demi

gebelik haftalarıyla ilgili tüm sditelerde 16 haftada hiseetme baslar dei yazıyo ilk olanlar içinde 18 22 die ama bizim dr hep hissedemezsn diyo e bnm hissetigim veya bu kadar kadının hisettigi ne acep :) bnce bizim pıt pıtları harekettten saymıyo dr larımız onlar bildigin tekme old da diyiyolar sanırım :)

bende 17+4de hissettim bendee
doktor erken dedi çocuk kiloluysa erken hissedilirmiş
en çokta 500gr a yaklaşıncadaha fazla olabilirmişş

Back
X