kaç haftada 1 kilo ya inanmıyorum ben dana mı olcam yoksaaa
İnan bana da sorsalar her gün kusmak mı kilo almak mı diye kilo almayı tercih ederdim :) Kabus gibiydi o günler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç haftada 1 kilo ya inanmıyorum ben dana mı olcam yoksaaa
İnan bana da sorsalar her gün kusmak mı kilo almak mı diye kilo almayı tercih ederdim :) Kabus gibiydi o günlerBugün 19+0 olduk canm.. Ben sizlere yetişirim merak etme :)
2 haftadır evde cok turlamiyorum..Sen haftasonları pek grmezdn hayırdır? benm kocam evde yok öğrencileriyle sinemaya gitti. Ben de takılıyom işte:) Ya bu arada benm iştahım fena açıldı. her saat başı yemek yiyorum ben ne olacak böyle![]()
tatlım benim doktorumunda ultrason cihazı 4 boyutlu,hatta her gittiğimde yakınlaştırıyor,ölçüyor biçiyor 15-20 dk bakıyor adam..demekki gerek duymuyor,çünkü 3'lü testede gerek duymadı sadece 2'li yaptık o kadar..
gerçi ben 4 boyutlu olduğunu bilmesemde arayıpta detaylı ultrasonla bakmıcakmısınız diyemem,doktorum değirmende ağartmamıştır herhalde bu saçları...ak sakallı dede gibi bembeyaz![]()
Benimde 5. Ayım 4 gun sonra bitio...
Bugün tartildim...3,5 kiloya yakın bı kilo almisim...
Dr cok normal dedi...
Ama 6. Ayı bu kadar kolay atlatacagimi düşünmüyorum...bu sbh itibariyle kayınvalidem geldi..
Mutfak tarafına gecmedim daha hiç...salonda o getiryo ben yiyom...
1 ay kalsa burda ve ben böle devam etsem... tanrimmmmmm...:26:
Menzille nefrazene yetişirim sanirsam![]()
petuş çok sevindim hayırlısıyla atlattın
maşallah diyorummm
peki enfeksiyon için ne dedi tekrar baktımı bide nasıl
anlayıyorlar test mi yaptı vajinal usg mi
evet ben 53 ile başladım şu an 59'um,ama 1 kilo almışsın sen dert etme bencecanm ben daha 1 kilo aldm. ama tam 4 ay ne yedysem çıkardm. Yani 2 haftadır yemek yiybiliyorum. bundan sonra ben de alırım baya. sen zayıfsn ama alsan da olur. ben 63 kiloyla hamile kaldm zaten. çok almamam lazm :)
2 haftadır evde cok turlamiyorum..
Yattığım yerden bakiorum:)))
Evet cnm ondan olabilir yani...bende soramiom iste böyle seyleri ya..yani demi akıl verir gibi..hayırlısı...
kızlar aranızda hiç talesemi minör taşıyıcı var mı?Bir de doktor neden cinsel ilişkiyi yasakladı benim doktorum yasak dememişti ama salı günü randevum var soracam sizleri okuduktan sonra korktum açıkçası eşimde benim gibi bebiş daha önemli? ha son olarak uçakla yolculuk eden oldumu?
Benimde 5. Ayım 4 gun sonra bitio...
Bugün tartildim...3,5 kiloya yakın bı kilo almisim...
Dr cok normal dedi...
Ama 6. Ayı bu kadar kolay atlatacagimi düşünmüyorum...bu sbh itibariyle kayınvalidem geldi..
Mutfak tarafına gecmedim daha hiç...salonda o getiryo ben yiyom...
1 ay kalsa burda ve ben böle devam etsem... tanrimmmmmm...:26:
Menzille nefrazene yetişirim sanirsam![]()
kızlar aranızda hiç talesemi minör taşıyıcı var mı?Bir de doktor neden cinsel ilişkiyi yasakladı benim doktorum yasak dememişti ama salı günü randevum var soracam sizleri okuduktan sonra korktum açıkçası eşimde benim gibi bebiş daha önemli? ha son olarak uçakla yolculuk eden oldumu?
iyiymiş seninkii...benimkide dioki doğum yaptıın zaman ben bebeğe bakarım sende gelenleri ağırlarsın![]()
:2::2:
Cakallll...
evet bebeyimin cinsiyetini ögrendim erkek miş listeye bizide yazın oglumla...
dr 3 testide istedi benden 3boyutlu utrasyon ıcınde aralıgın 20 randevu verdi bakalım.aslında 3 yaptırmak ıstemedım ama dr 2 lide olan test ten farklı dedı bende bır sey dıyemedım.24 kasım ögretmenler gunun de bana guzel bır hedıye oldu
gözün Aydın...darısı haberler bekleyenlerin basına ins..evet bebeyimin cinsiyetini ögrendim erkek miş listeye bizide yazın oglumla...
dr 3 testide istedi benden 3boyutlu utrasyon ıcınde aralıgın 20 randevu verdi bakalım.aslında 3 yaptırmak ıstemedım ama dr 2 lide olan test ten farklı dedı bende bır sey dıyemedım.24 kasım ögretmenler gunun de bana guzel bır hedıye oldu
aslında huyu bu..bebeğin eşyalarını fln aldı sağolsun birlikte alışverişe çıktığımızda kaanın herşeyini anneannesi yaptı bunuda ben yapcam dio,emme bi huyu var işe gelince kaçakkkk![]()
Şuan için risklerini bilmiyorum.Yok benimki sadece taşıyıcı hasta değilim genetik birşey sanırım.Ama bende aranızda bilen varsa diye sordum.