senin gibi bi özgür ruha yakıştıramadım heçç..hayallerimi yıktın şu anyaa yaaaaa,ben gelmeyi çok isterdim ama eşimi asla atlatamampeşime takılır kesin
![]()

hatırlamazmıyız heççççmerhaba güzel nisan annleri..beni hatırlarmısınız bilmem..çok oldu yazmayalı..daha doğrusu oğlum yüzünden yazamayalı demeliyim...ama bugün iki kelam da olsa yazmalıyım..tarifi imkansız bi mutluluk var içimde...oğluma kız kardeş geliyoooo :)) daha önce dr 10 ve 12. haftalarda erkek gibi demişti..16.haftamda açmadı kuzum göstermedi kendini...vee bugünkü kontrolümde dr kesin kız dedi...prensesim oluyoo yaa...sizlerle paylaşmadan edemezdim...daha sık gelebilmek umuduyla...sizleri ve meleklerinizi kocaman öpüyorum...
ayy hadi gzöün aydın cnm..allah gönlüne göre vermiş ne güzel..sağlık sıhhat verir inş, hoşgelmiş kızçemizz

ben dün gece nerdeyse hiç uyumadım yawwwinşallah canım,bana şu ana kadar çabuk geçti gibi geliyor ama bundan sonrası zor olurmu bilmem..karnım büyümeye başladı çünkü,artık geceleri 4-5 defa uyandığım oluyor![]()

bende gelmek isterim ben küçükçekmecede oturuyorum çok uzak bi yer olmadığı sürece gelebilirim
tmm cnm ben not aldım...mevcut yerlere göre bi orta nokta belirleriz inş. haber veririm sana..