Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıslar sıkıldım mı ne :)
Akşam olsa da eve gitsek.
Yarın kontrol var ben tosunumu özledim.
Zaten pıt pıt yapıyo içimdee :)![]()
oda takımı alack arkadaşlar ne zaman almayı düşünüyorsunuz? benm bu ay günüm var da. gelen paralarla alayım diyorum. yani sipariş vereceğim ocakta falan gelir sanırım. sizce erken mi??
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-32.html#post22077093
kızlar ilk defa göebeğimi koydum bakın bakalım :)) kocam izin verdi sonunda :))
ben bayağı baktım buna cnm..genelde en çok sebamed i önermiş anneler..netten araştırdım bayağı..
bende şu kirpi ipi denen yumuşacık tüy tüy bi ip varya ondan aldım, ondan lif yapcam kendim..
filede alıcam evet evet..var listemde...
ben daha hamileyim dediğim günün haftasında bi arkadaşım almıştı havlusunu zaten
ablamda bornoz seti aldım dedi...
ee bereket versin![]()
kızlar ben ayrıtılıma gidiyorum hazırlanayım , yavrum şuanda kıpır kıpır ozman yıne uyursa işimiz var vallaha
erken gelebılırsem buraya yazarımm gelemssem facebooka artıkın hepınızı saygıyla selamlıyorum![]()
oda takımı alack arkadaşlar ne zaman almayı düşünüyorsunuz? benm bu ay günüm var da. gelen paralarla alayım diyorum. yani sipariş vereceğim ocakta falan gelir sanırım. sizce erken mi??
dimek gömüyosunuzzz:26:
benim annem okulun bahçesine attım göbeeni diyoo,atılırmı be qadınkimbilir hangi kuda kuşa yem oldu göbeemm
![]()
ben internetten araştırıyorum,modelleri ve markaları.karar verince ocak gibi sipariş vercez.çünkü anca odanın detayları tamamlanır.sen oda için model ve marka belirledin mi?bana belis'i tavsiye ettiler ama ben çileğe falanda bakcam.
selam güzellikler![]()
geçmişi okudum geldimmm
kayınvalide mieşin alsın canım ben şimdiden söylüyorum o da ben yapamam diyo ama başka şansımız yok kuaföre gidemem
![]()
canım ben de belisi araştırdım. burada bayisi var adam çok övdü katalog falan da verdi. çilek çok pahalı geldi bana. ben internetten bir model beğendm krem renkte. tanıdık bir mobilyacı var ona yaptıracağım. katalogta içime sinen bir şey olmadı çünkü.. o zaman ben gün parası gelince gideyim verim siparişi :)) ay o odadan çıkmam gibi geliyo :))
yani petunun k.validesi iyi ya ondan diorum,hem nereyi anladınız ben bacaklarını alsın diorum ne war bunda:44:
tabi bi olasılıktı bu ,ablası alsa daha iyi olur...o kısmıda zaten kaç tene ebe doktor görcek kuaförde görsün ne war![]()
szinki gene okulun bahçesine atmış benimki napmışşş he napmış
damına fırlatmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
daha 5 yaşında..bi numarasını görmedik henüz:)))
mantıklı..
afferin kız afferin sana...
biliom...
ama o bebeği 20 günde yıkar hale gelme durumunu benimde kapmam lazım..
doğumdan sonra anne abla kayınvalide max. 20 gün kalsınlar yanımda istiom.
dedim yıkamayı öğretin bana ben gerisini hallederim, sonra iznim bitene kadar kimseyi istemiom yanımda
dağılınnnnnnnn didim![]()
ayyyy tunii yaaaa
kızlar biz galiba yataştan bunu alcaz, ama yatağı böle değil büyüyenlerden..nasıl sizceEki Görüntüle 304164
sıkıldım... sıkıldım... sıkıldım...:115::124::84:
:103:
:102::78:
:18:
...:115::124::84:
:
of of...
yoqqqq eyi böyleee
yoldan geçen bi yabancı adama yaptırrım, kayınvalideme, anneme, ablama gene yaptırmam:)))
bakalım hayırlısı kısmet, kendimi karede teslim ediorum![]()