2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
mutluluktan ölmek üzereyiiimmmmmmmmmmmmm :) 1 kilo vermişim 74 kiloyum artık :)):):):):):):)):):):):):):)

yarın drdan gelince daha net yazıcam ama :))

datlımmm,tepriklerrrr bebeeeemm:46::46::46::54:

nefes egzersizleri için ebru şallıyı izlicem :D veriyoruzzz huuuuuuu...
alıyoruzzz hiiiiiii.....
aaallllll... veeeaarrrrr...
sacma garıııı :D

yapmaaaa bölee şeylerrrr yapmmaaaaa,gülmektennn bebem içerde horon tebiyoo:1::1:

arkadaşlar cnım cok sııkkın dokunsalar ağlayacagım opazartesi test yaptırdım tiroid cıktı...21 haftalık hamileyim ilk 3 ay tedavi olunması gerekiomus yoksa bebeklerde zeka gerilimi düşük tehlikesi ve annede hastalık olabiliomus....ben bunu yeni ögrendim cok gec mi kaldım bilmiorum internete yazdım bulamadım ikili üçlü testim için cok ii demişti doktor....ama karnıma agrılar girdiii doktorun telide yok bilmiorum ne düşünecegimi .....kimse aydınlatmadıkii bölebir test yapmam gerektiğini ilk aylarda

way way way...
bak hele sen menzile..
yok ben bıraktım, artık gönlümce yiyom felan diodun hani..hani hııı sorarım sana hani..:20::20:
hatun yürüomuş, evde sipor yapıomuşda bize yalan gonuşuomuş.
ebru şallının nasıl nefes alıp verdiğini yoksa nerden bilcek demi yani..benimkide lafmı...heççç
way anam wayyyy:19::19::19:

gonlumce yiyorum zaten hemde dana gibi
ama 6dan sonra bişee yemiyorum :)
bide eskiden dukkana taksiyle gelirdim hamileyim yoruluyorum die
şimdi yuruyerek gidiyorum aslında yuruyus bandımda vardı
ben evlenince evde yer kaplıyo die satmışlar
heç olcak iş mii atılır mı nede guzel teferruatlı bi aletti
ebru sallıyı izleyip kafayı yiyecegime
yemek yerimm şişerim daha iyi :)

bende bendeee:50:
birgün kendim yapıcam diyorum,bir gün amaaan onunla kim uğraşıcak hazırını alırım diyorum ama neeee karar vermiş değilim kesinn:22:

geçmiş olsun tatlım yaa..normalde de nefes almak zorlaşıyorken nezle grip çok zorrr:25:

ben de oğluma hacışakir kullandım,annemde bana kullanmış..sanırım geçmişten bugüne değişmeden gelen tek şey bu..hatta kullanmadığım duş jeli vs kalmadı ama gel görkiii beyaz sabunum gibi hiç biri gıcır gıcır yapmıoo:24::24:

ne yazdım kiii ben:26:gerçeklere ayna tuttum sadeceee:27::1:
ne kitabıymış bu hıımm:44:

güzell:46:
senin gibi arkadaşım olsa sırtım yere gelmez zaten:1:

dikkat et kendine kuzumm:54::54:
qocana söyle iyi baksın sana:29:

el nakışı kitabı :1::1:

datlımmm,tepriklerrrr bebeeeemm:46::46::46::54:

yapmaaaa bölee şeylerrrr yapmmaaaaa,gülmektennn bebem içerde horon tebiyoo:1::1:

sağol canımcıımmmm vallahi cok mutlu oldum yaa..
ama gercekten kociş tombiş halimi cok sevdi sanırım söyleyince
hadii yaa verme kilo falan yaa dedi memeler kuculcek die korktu zaarr :D:D:D

gülün cicim gülün kuzummmm daha nee işte :)

arkadaşlar cnım cok sııkkın dokunsalar ağlayacagım opazartesi test yaptırdım tiroid cıktı...21 haftalık hamileyim ilk 3 ay tedavi olunması gerekiomus yoksa bebeklerde zeka gerilimi düşük tehlikesi ve annede hastalık olabiliomus....ben bunu yeni ögrendim cok gec mi kaldım bilmiorum internete yazdım bulamadım ikili üçlü testim için cok ii demişti doktor....ama karnıma agrılar girdiii doktorun telide yok bilmiorum ne düşünecegimi .....kimse aydınlatmadıkii bölebir test yapmam gerektiğini ilk aylarda

tatlım gecmiş olsunnn.. üzülme hemen Allahın izniyle bişeycik olmaz bebişinee.
hem testlerinin sonuclarıda iyi cıkmıs.
bosuna stres yapma stres en buyuk dusmanımızz..

ayyyy ya...deli ya..manyaq ya...
ufak tefek bişi olsan keşkede seni cebimde taşısam..
böyle gün boyu beni güldürsen, maskot gibi yani bi yerde:31::31::31:
merka etme bu azimle 15 yıl içinde cebine sığacak kadar kilo verir :8::9::8:

bende bendeee:50:
birgün kendim yapıcam diyorum,bir gün amaaan onunla kim uğraşıcak hazırını alırım diyorum ama neeee karar vermiş değilim kesinn:22:
senin gibi arkadaşım olsa sırtım yere gelmez zaten:1:
dikkat et kendine kuzumm:54::54:
qocana söyle iyi baksın sana:29:

lisede beri karı-koca ikisiyle de yakın arkadaşız aynı sınıfta okuduk bu nedenle hiç zor gelmedi severek yaptık :13:
kocam akşam maç izleyecekmiş bjk'nin avrupa maçı varmış fakaaat hafta sonu bizim çanak bozuldu evde tv yok dışarda izleriz diyodu, hastayım gel deyince pek bi bozuldu. neymiş annem bikaç saat yanımda durabilir miymiş :45::57::47:
ağzıma geleni saydım, terbiyesiz herif sen daha geçen hafta hasta iken ben hamile halimle senle uğraşamam çağır anan baksın dedim mi ki senin elalemin elin gavuruyla yapacağı maç için beni anneme yıkmaya çalışıyon !!!

zati bu sabah gitmemiz gereken dr randevuma sabah iş toplantısı varmış diye "annenle gider misin?" dedi, ondan beri bozuğum iyi ki ilgili bi anamız var sıkılınca atıyo kadının başına. zati detaylı ultrasona da annemle gittim paşanın işi çıkmışmış diye o günden beri kızgınım.
"beni türk filmlerindeki gariban dullar gibi her yere anamla yollama, sen gelmiyosan ben de gitmiyorum!!!" ha bu da kendisine çektiğim son rest mırın kırın etti ama savunamadı kendini lüzumsuzcan'ım benim.
odundur, duygusuzdur, ince düşünmekten zerre anlamaz ama kedi yavrusu gibi sevimli geliyo gözüme kızamıyom. 3-5 bağırıyom karadenizli olduğundan yanakları pembeleşiyo çok cici geliyo gözüme fazla kızgın kalamıyorum :27::27:

bence üzülme canım,benim ailemde de troid sorunu var ama ben test yaptırmadım ve bi çok insanda hamilelikten önce troid testi yaptırmıyordur..kurcaladıkça bişi çıkıyoo yaaa boşuna üzülme Allahın izniyle hiç bişi olmazz:20:

cnm bunu bende duydum ama onun düzeyleri var bildiğim kadarıyla..yani her troidde ilaç kullanmaya gerek yok ve her troidde hamilelikte zararlı değil die biliyorum..açıkcası dr um bana bugüne kadar troid testi yaptırdımı ondanda emin değilim..ilk başlarda bi sürü kan tahlili istemişti onda varsa vardır yani yoksa benimkine bakılmamıştır bile bugüne kadar...
çok severim:31:

haydi bağlım..seni yıpratıp hevesini kursanda bırakmim..
bu akşam serbestsin istediğin gibi coş:1::1::1::1:

istedigin boyutta bi maskotum var ama daha içimde :)
anası kılıklı olsa keşkemm :))
yerim ben o maskotu :56:
fekat şu gerçeği unutyosunuz bebeler içimizde eşşek kadar oldu, tmm eşek değilse de sıpa boyutuna geldiler :55::nazar::49:

canım sıkma canını, yarın hemen git dr'una anlat durumu sana yol göstersin. benim tirodli iken hamile kalıp gayet sağlıklı bebeği olan bi arkadaşım var daha 1 ay önce doğurdu. bunlar ihtimaller, kesin sonuç olarka bakma, yarın da git dr'una

lisede beri karı-koca ikisiyle de yakın arkadaşız aynı sınıfta okuduk bu nedenle hiç zor gelmedi severek yaptık :13:
kocam akşam maç izleyecekmiş bjk'nin avrupa maçı varmış fakaaat hafta sonu bizim çanak bozuldu evde tv yok dışarda izleriz diyodu, hastayım gel deyince pek bi bozuldu. neymiş annem bikaç saat yanımda durabilir miymiş :45::57::47:
ağzıma geleni saydım, terbiyesiz herif sen daha geçen hafta hasta iken ben hamile halimle senle uğraşamam çağır anan baksın dedim mi ki senin elalemin elin gavuruyla yapacağı maç için beni anneme yıkmaya çalışıyon !!!

zati bu sabah gitmemiz gereken dr randevuma sabah iş toplantısı varmış diye "annenle gider misin?" dedi, ondan beri bozuğum iyi ki ilgili bi anamız var sıkılınca atıyo kadının başına. zati detaylı ultrasona da annemle gittim paşanın işi çıkmışmış diye o günden beri kızgınım.
"beni türk filmlerindeki gariban dullar gibi her yere anamla yollama, sen gelmiyosan ben de gitmiyorum!!!" ha bu da kendisine çektiğim son rest mırın kırın etti ama savunamadı kendini lüzumsuzcan'ım benim.
odundur, duygusuzdur, ince düşünmekten zerre anlamaz ama kedi yavrusu gibi sevimli geliyo gözüme kızamıyom. 3-5 bağırıyom karadenizli olduğundan yanakları pembeleşiyo çok cici geliyo gözüme fazla kızgın kalamıyorum :27::27:

ben ne kadar kızarsam kızayım böyle de söyleyemem yaa..
yuzune karsı terbiyesiz herf dedin mi gercekten??

yerim ben o maskotu :56:
fekat şu gerçeği unutyosunuz bebeler içimizde eşşek kadar oldu, tmm eşek değilse de sıpa boyutuna geldiler :55::nazar::49:

canım sıkma canını, yarın hemen git dr'una anlat durumu sana yol göstersin. benim tirodli iken hamile kalıp gayet sağlıklı bebeği olan bi arkadaşım var daha 1 ay önce doğurdu. bunlar ihtimaller, kesin sonuç olarka bakma, yarın da git dr'una

yok kız ne sıpası daha 30 cm bile olmadılar
ama bugun resmen kafasını gordum yaaa
oyle bi vuruyodu ki ya top oynuyodu yada iceri kız atmıstı :D

$PEMBE.webp bu da bizim göbekimiz kızlar :)

olsun bebeim kitap kitaptırrr:1:hayırlı olsun senin mi kitabın?

hee walla bu heriflerin azgınlığı neydi böyle yaaafuu:57:

aynen aynenn benümkide karadenizlii:27:
seninki futbol'a benimkide xbox'a aşık..neyseki gözümün önünde oynuyor ama cuma açar pazar gecesi kapatır o derece yanii:19:

maşallah..

kızlar niye resim koyunca yuzunuzu boyuyosunuz hani eskiden
kadının sesi falan die aptal programlar vardı yaa oraya cıkanların kafasına kese kagıdı geciriyolardı
yada maske siz böyle yapınca onlar geliyo aklıma :D:D
wanted :D

ben kesemedim şekerim böyle bir yol buldum ama bunu yaparken ben de çok güldüm ve dedim kızlardan biri mutlaka takılcak diye :)

ben ne kadar kızarsam kızayım böyle de söyleyemem yaa..
yuzune karsı terbiyesiz herf dedin mi gercekten??
ben koç burcuyum saman alevidir sinirim bi coştum mu kimse tutamaz ama bilirler de o anlık bir çıldırma modumda olduğumu. hatta sonra sinirim azalınca azarlarım sinirlendirdin bissürü kötü şey söyledim sana basma damarıma yeme zılgıtı :27:
ben kocamı lüzumsuzların efendisi diye severim, yani alışık benden böle şeyler duymaya.
öyle hayatım, aşkım, talım gibi laflar hiç olmadı hayatımızda belki o hiç sölemedi diye buyöne saptık belki bende de niyet yoktu öle cicili laflara karşı ama böle mutluyuz :16:

gerçi ben lise yıllarından beri babama da amca derim, baba baba dediğimde duymuyodu hoop amca dediğimde bakıyodu sonra amca kaldı adı.
bazen dışarda yabancı birinin yanında amca dediğimde şaşırıyolar
_aaa baban sanıyodum amcanmış!
_yok aslında amcam ama çocukları olmuyo diye beni evlatlık almışlar:27:

inanan çıkıyodu arada annem bağrıyodu "inanmayın şu delinin her dediğine" :27::27::27:

yok kız ne sıpası daha 30 cm bile olmadılar
ama bugun resmen kafasını gordum yaaa
oyle bi vuruyodu ki ya top oynuyodu yada iceri kız atmıstı :D

Vallahi canım ben de kendi kendimin doktoru oldum, kan değerlerimi. troidi filan kendim kontrol ettiriyorum. Benim doktor kan tahlili hiç istemedi şimdiye kadar. Kilomu ve tansiyonumu da hiç ölçmez. Sen de hamilelik öncesi troid var mıydı, troid bezlerin az mı yoksa çok mu çalışıyor. Hemen endişeye kapılma belki bu ay yeni bozulmuştur değerlerin

Back
X