ayyyy ya...deli ya..manyaq ya...
ufak tefek bişi olsan keşkede seni cebimde taşısam..
böyle gün boyu beni güldürsen, maskot gibi yani bi yerde![]()
istedigin boyutta bi maskotum var ama daha içimde :)
anası kılıklı olsa keşkemm :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy ya...deli ya..manyaq ya...
mutluluktan ölmek üzereyiiimmmmmmmmmmmmm :) 1 kilo vermişim 74 kiloyum artık :)):):):):):):)):):):):):):)
yarın drdan gelince daha net yazıcam ama :))
nefes egzersizleri için ebru şallıyı izlicemveriyoruzzz huuuuuuu...
alıyoruzzz hiiiiiii.....
aaallllll... veeeaarrrrr...
sacma garıııı![]()
way way way...
bak hele sen menzile..
yok ben bıraktım, artık gönlümce yiyom felan diodun hani..hani hııı sorarım sana hani..
hatun yürüomuş, evde sipor yapıomuşda bize yalan gonuşuomuş.
ebru şallının nasıl nefes alıp verdiğini yoksa nerden bilcek demi yani..benimkide lafmı...heççç
way anam wayyyy![]()
bende bendeee
birgün kendim yapıcam diyorum,bir gün amaaan onunla kim uğraşıcak hazırını alırım diyorum ama neeee karar vermiş değilim kesinn
geçmiş olsun tatlım yaa..normalde de nefes almak zorlaşıyorken nezle grip çok zorrr
ben de oğluma hacışakir kullandım,annemde bana kullanmış..sanırım geçmişten bugüne değişmeden gelen tek şey bu..hatta kullanmadığım duş jeli vs kalmadı ama gel görkiii beyaz sabunum gibi hiç biri gıcır gıcır yapmıoo
ne yazdım kiii ben:26:gerçeklere ayna tuttum sadeceee
ne kitabıymış bu hıımm:44:
güzell
senin gibi arkadaşım olsa sırtım yere gelmez zaten
dikkat et kendine kuzumm
qocana söyle iyi baksın sana![]()
datlımmm,tepriklerrrr bebeeeemm
yapmaaaa bölee şeylerrrr yapmmaaaaa,gülmektennn bebem içerde horon tebiyoo![]()
arkadaşlar cnım cok sııkkın dokunsalar ağlayacagım opazartesi test yaptırdım tiroid cıktı...21 haftalık hamileyim ilk 3 ay tedavi olunması gerekiomus yoksa bebeklerde zeka gerilimi düşük tehlikesi ve annede hastalık olabiliomus....ben bunu yeni ögrendim cok gec mi kaldım bilmiorum internete yazdım bulamadım ikili üçlü testim için cok ii demişti doktor....ama karnıma agrılar girdiii doktorun telide yok bilmiorum ne düşünecegimi .....kimse aydınlatmadıkii bölebir test yapmam gerektiğini ilk aylarda
merka etme bu azimle 15 yıl içinde cebine sığacak kadar kilo verirayyyy ya...deli ya..manyaq ya...
bende bendeee
birgün kendim yapıcam diyorum,bir gün amaaan onunla kim uğraşıcak hazırını alırım diyorum ama neeee karar vermiş değilim kesinn
senin gibi arkadaşım olsa sırtım yere gelmez zaten
dikkat et kendine kuzumm
qocana söyle iyi baksın sana![]()
arkadaşlar cnım cok sııkkın dokunsalar ağlayacagım opazartesi test yaptırdım tiroid cıktı...21 haftalık hamileyim ilk 3 ay tedavi olunması gerekiomus yoksa bebeklerde zeka gerilimi düşük tehlikesi ve annede hastalık olabiliomus....ben bunu yeni ögrendim cok gec mi kaldım bilmiorum internete yazdım bulamadım ikili üçlü testim için cok ii demişti doktor....ama karnıma agrılar girdiii doktorun telide yok bilmiorum ne düşünecegimi .....kimse aydınlatmadıkii bölebir test yapmam gerektiğini ilk aylarda
cnm bunu bende duydum ama onun düzeyleri var bildiğim kadarıyla..yani her troidde ilaç kullanmaya gerek yok ve her troidde hamilelikte zararlı değil die biliyorum..açıkcası dr um bana bugüne kadar troid testi yaptırdımı ondanda emin değilim..ilk başlarda bi sürü kan tahlili istemişti onda varsa vardır yani yoksa benimkine bakılmamıştır bile bugüne kadar...arkadaşlar cnım cok sııkkın dokunsalar ağlayacagım opazartesi test yaptırdım tiroid cıktı...21 haftalık hamileyim ilk 3 ay tedavi olunması gerekiomus yoksa bebeklerde zeka gerilimi düşük tehlikesi ve annede hastalık olabiliomus....ben bunu yeni ögrendim cok gec mi kaldım bilmiorum internete yazdım bulamadım ikili üçlü testim için cok ii demişti doktor....ama karnıma agrılar girdiii doktorun telide yok bilmiorum ne düşünecegimi .....kimse aydınlatmadıkii bölebir test yapmam gerektiğini ilk aylarda
çok severimel nakışı kitabı![]()
sağol canımcıımmmm vallahi cok mutlu oldum yaa..
ama gercekten kociş tombiş halimi cok sevdi sanırım söyleyince
hadii yaa verme kilo falan yaa dedi memeler kuculcek die korktu zaarr
gülün cicim gülün kuzummmm daha nee işte :)
yerim ben o maskotuistedigin boyutta bi maskotum var ama daha içimde :)
anası kılıklı olsa keşkemm :))
merka etme bu azimle 15 yıl içinde cebine sığacak kadar kilo verir
lisede beri karı-koca ikisiyle de yakın arkadaşız aynı sınıfta okuduk bu nedenle hiç zor gelmedi severek yaptık :13:
kocam akşam maç izleyecekmiş bjk'nin avrupa maçı varmış fakaaat hafta sonu bizim çanak bozuldu evde tv yok dışarda izleriz diyodu, hastayım gel deyince pek bi bozuldu. neymiş annem bikaç saat yanımda durabilir miymiş
ağzıma geleni saydım, terbiyesiz herif sen daha geçen hafta hasta iken ben hamile halimle senle uğraşamam çağır anan baksın dedim mi ki senin elalemin elin gavuruyla yapacağı maç için beni anneme yıkmaya çalışıyon !!!
zati bu sabah gitmemiz gereken dr randevuma sabah iş toplantısı varmış diye "annenle gider misin?" dedi, ondan beri bozuğum iyi ki ilgili bi anamız var sıkılınca atıyo kadının başına. zati detaylı ultrasona da annemle gittim paşanın işi çıkmışmış diye o günden beri kızgınım.
"beni türk filmlerindeki gariban dullar gibi her yere anamla yollama, sen gelmiyosan ben de gitmiyorum!!!" ha bu da kendisine çektiğim son rest mırın kırın etti ama savunamadı kendini lüzumsuzcan'ım benim.
odundur, duygusuzdur, ince düşünmekten zerre anlamaz ama kedi yavrusu gibi sevimli geliyo gözüme kızamıyom. 3-5 bağırıyom karadenizli olduğundan yanakları pembeleşiyo çok cici geliyo gözüme fazla kızgın kalamıyorum![]()
yerim ben o maskotu
fekat şu gerçeği unutyosunuz bebeler içimizde eşşek kadar oldu, tmm eşek değilse de sıpa boyutuna geldiler
canım sıkma canını, yarın hemen git dr'una anlat durumu sana yol göstersin. benim tirodli iken hamile kalıp gayet sağlıklı bebeği olan bi arkadaşım var daha 1 ay önce doğurdu. bunlar ihtimaller, kesin sonuç olarka bakma, yarın da git dr'una
el nakışı kitabı![]()
sağol canımcıımmmm vallahi cok mutlu oldum yaa..
ama gercekten kociş tombiş halimi cok sevdi sanırım söyleyince
hadii yaa verme kilo falan yaa dedi memeler kuculcek die korktu zaarr
gülün cicim gülün kuzummmm daha nee işte :)
merka etme bu azimle 15 yıl içinde cebine sığacak kadar kilo verir
lisede beri karı-koca ikisiyle de yakın arkadaşız aynı sınıfta okuduk bu nedenle hiç zor gelmedi severek yaptık :13:
kocam akşam maç izleyecekmiş bjk'nin avrupa maçı varmış fakaaat hafta sonu bizim çanak bozuldu evde tv yok dışarda izleriz diyodu, hastayım gel deyince pek bi bozuldu. neymiş annem bikaç saat yanımda durabilir miymiş
ağzıma geleni saydım, terbiyesiz herif sen daha geçen hafta hasta iken ben hamile halimle senle uğraşamam çağır anan baksın dedim mi ki senin elalemin elin gavuruyla yapacağı maç için beni anneme yıkmaya çalışıyon !!!
zati bu sabah gitmemiz gereken dr randevuma sabah iş toplantısı varmış diye "annenle gider misin?" dedi, ondan beri bozuğum iyi ki ilgili bi anamız var sıkılınca atıyo kadının başına. zati detaylı ultrasona da annemle gittim paşanın işi çıkmışmış diye o günden beri kızgınım.
"beni türk filmlerindeki gariban dullar gibi her yere anamla yollama, sen gelmiyosan ben de gitmiyorum!!!" ha bu da kendisine çektiğim son rest mırın kırın etti ama savunamadı kendini lüzumsuzcan'ım benim.
odundur, duygusuzdur, ince düşünmekten zerre anlamaz ama kedi yavrusu gibi sevimli geliyo gözüme kızamıyom. 3-5 bağırıyom karadenizli olduğundan yanakları pembeleşiyo çok cici geliyo gözüme fazla kızgın kalamıyorum![]()
Eki Görüntüle 307065 bu da bizim göbekimiz kızlar :)
maşallah..
kızlar niye resim koyunca yuzunuzu boyuyosunuz hani eskiden
kadının sesi falan die aptal programlar vardı yaa oraya cıkanların kafasına kese kagıdı geciriyolardı
yada maske siz böyle yapınca onlar geliyo aklıma
wanted![]()
ben koç burcuyum saman alevidir sinirim bi coştum mu kimse tutamaz ama bilirler de o anlık bir çıldırma modumda olduğumu. hatta sonra sinirim azalınca azarlarım sinirlendirdin bissürü kötü şey söyledim sana basma damarıma yeme zılgıtıben ne kadar kızarsam kızayım böyle de söyleyemem yaa..
yuzune karsı terbiyesiz herf dedin mi gercekten??
yok kız ne sıpası daha 30 cm bile olmadılar
ama bugun resmen kafasını gordum yaaa
oyle bi vuruyodu ki ya top oynuyodu yada iceri kız atmıstı![]()
Eki Görüntüle 307065 bu da bizim göbekimiz kızlar :)