2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende arkadaşımın uyarısı üzerine doğumda bunu taktırmadım.doktorum dediki'eğer hemen doğum öncesi wc ye gidersen taktırmam'bende gittim tabi.odaya geldim,hemşire elinde sonda ile bekliyo illa takacağız diyo.
diyorum ben doktorla anlaştım,hemşire inat hala yok takcaz filan.
doktoru çağırttım,geldii bi güzel fırçaladı hemşireyi.
hayatta hep kraldan çok kralcı vardırya hemşire ve ebelerde öyle

bana fıtık ameliyatında hastabakıcı ısrar etmişti düşün artık..

kızlar bencede bu doğum hikayelerini bırakın, çünkü etkileniyosunuz, ben normal doğum yapmak isteyip hiçte korkmayanlardanım, bu kadar kadın nasıl doğurduysa bizde doğuracaz, doğum anından çok doğum sonrasını düşünün, bebeklerimizi kucağımıza aldığımız anı, o mis kokuyu.....

aynen bende yaa.
insanız elbet azcık tırsıyorum ama cok azcık
onun dısında bilmedigim bişeyden korkmakta anlamsız geliyo
illaki normal dogurmak istiyorum ama kalcamdaki kırık kemik inşallah engel olmaz buna
kimileri evet cok zor dogumlar yasamıslar ama
cok kolay doguranlarda var canı yanmayanlar ve sezeryandan normal dogummus gibi korkanlar
belkide cok kolay dogum yapıcaz
sezeryan dogumdan öte ameliyat yaa..
bbegini ilk sen göremiyosun, sezeryanla dogum yapanın sutu daha gec geliyo
gunluk yasama gecmen daha gec oluyo
en son ihtimal sezeryanı dusunun bence normal doguralım nor-mal-> bu kelimeyide cok severiz :D

Benim de aynı şey oluyordu. Ben şu altı yumuşak hasta tepsileri var ya laptop için de kullanılıyor ondan kullanmaya başladım hem böylelikle netbook karnımdan baya uzaklaşmış oluyor. 20 cm mesafede tutmayı öneriyorlar.

aaaa aynı şey bana da oluyo kzılar.
vuruyo resmen pcye istemiyo onu
aynı sey ayrıca cep teli yakınımda oluncada oluyo :S
ama dr laptopların zararı yok demişti :S

Ama şöyle düşün elektrikli bir alet sürekli vücudumuza temas halinde olduğunda mutlaka uzun vadede de olsa zarar verir. Hamile olmayanlara da laptopları kucakta fazla tutmayın rahmi etkileyebiliyor deniyordu. Sonuçta telefonsuz dolaşamıyoruz ama ne kadar uzak olursak o kadar iyi şeklinde düşünmek lazım. Ben de çok kasmıyorum ama onun tepki verdiğini farkedince rahatsız olduğunu düşünmeye başladım ama tepsi olayı çözdü sanırım :)

Hafta adaşım sen ne zaman 3 boyutluya gidiyosun? Şeker yüklemesini söyledi mi doktorun?

kızlar oglum su anda hıckırıyoo :)
ay cok tatlı yaa
2-3 sniye aralıklarla minik pıtlar oluyo duzenli :)
hık.......hık........hık..............hık :))

Hafta adaşım sen ne zaman 3 boyutluya gidiyosun? Şeker yüklemesini söyledi mi doktorun?

dun drdaydık tatlım
28ine randevu aldık 3 boyutlu için
oglum cok saglıklıymıs kalbi, kalbin 4 odacıgı, bagırsakları, gobek kordonunun akımı hersey normal ve saglıklı masallah
sen ne zman giriyosun?
seker yuklemesi için daha erken

kızlar bu arada dr dun bana bi zıkkım ilaç verdiki sormayın enfeksiyon için
bi tup krem içinde ek olarak 7 adet aplikator sırınga gibi dusunun
içine kremi sıkıyosun o aplikatoru bilmem nerenden içeri sokuyosun
ama azcık degil sokabildigin kadar derine içindeki kremide oraya sıkıyosun
agladım resmen agladım
minicik kalem gibi bişi ama sert soguk ucu keskin gibi sanki bide denk getiremedim nereye şaapcagmı
benimkide bana pek kıyımsızz
son olarak ben böyle drundaaaaa, ilacındaaaaa, enfeksiyonunndaaaaa :((

kızlar oglum su anda hıckırıyoo :)
ay cok tatlı yaa
2-3 sniye aralıklarla minik pıtlar oluyo duzenli :)
hık.......hık........hık..............hık :))
ay menzilcim yaaa.. ne küzel.. nassı anlıyorsun ki onu.. benim kafam basmaz hiç ona.. ne yapınca hıçkırıyo demek gerekir ki..

PETUŞ yağmurun cicilerini yeni gördüm... güle güle giysin bebeemm.. pembeden gına gelmişti artık.. kırımızı alarak çok iyi yapmışsın..
benim öykümün her şeyi pembe oldu sanki yaaa.. hiç farkında değildim aslında bi baktım doldurmuşum pembeleri..

ay menzilcim yaaa.. ne küzel.. nassı anlıyorsun ki onu.. benim kafam basmaz hiç ona.. ne yapınca hıçkırıyo demek gerekir ki..

PETUŞ yağmurun cicilerini yeni gördüm... güle güle giysin bebeemm.. pembeden gına gelmişti artık.. kırımızı alarak çok iyi yapmışsın..
benim öykümün her şeyi pembe oldu sanki yaaa.. hiç farkında değildim aslında bi baktım doldurmuşum pembeleri..

canım bebişler amniyon sıvısını içip sonra çiş yapıyolar
onu tekrar içip boşaltıyolar ve böylece suyu cogaltıyolar
ne muthiş bi olay dimi hamd olsun Allah'a :)
ve yutmayıda yeni öğrendikleri için onları bu zmanlarda sık sık hıckırık tutarmıs
normalde daha guclu vuruyo hareketlerini guclu hissediyorum
bu sey gbii ufak pıtlar gibi hep aynı yerden gelen
belli bi hareket gibi degil bide duzenli aralık biz nasıl hıckırıyoruz öyle :)
hık.... hık......hık :))
annesii kubbannn olsun babasıda kubbann olsun :)

dun drdaydık tatlım
28ine randevu aldık 3 boyutlu için
oglum cok saglıklıymıs kalbi, kalbin 4 odacıgı, bagırsakları, gobek kordonunun akımı hersey normal ve saglıklı masallah
sen ne zman giriyosun?
seker yuklemesi için daha erken

Maşallah kuzuya :nazar:
Doktor bana bu hafta gitmemi söylemişti 3 boyutluya ama ben eşim seyahatte diye haftaya aldım randevuyu Salı günü bir aksilik olmazsa gideceğiz. Kendi doktorumuza da 9 Ocak'ta gideceğiz. Bana şeker yüklemesinden hiç bahsetmedi. Birdahaki randevuda söyler heralde söylemezse ben sorarım zaten :)

ben geldim.biraz dinleneyim pc basinda dedim.butun ev ayakta.temizlik yapiyorm.
kizlar bana doktr gecen gittigim kontrolde plesenta biraz asagida ama yukari cikar zamanla dedi.
simdi bitlendim bende.sizlerede dedimi doktorunz asagida filan diye.dun nettede okudum
20.haftalarda doktorunz plesenta asagida diyebilir.endise etmeye gerek yok 24.haftalarda
olmasi gereken yere cikar diyodu.bu beni biraz rahatlatti ama ne bilim iste evham yaptim

nbr kızlaaar..:54::54:
haftanın son günü herkese hayırlı olsun:16:
bizimde 24. haftamızın ilk günü bugünnn:46::46::46::nazar:

çantaya bayıldım...güle güle kullan canım. şimdi biz çocuk doğunca yanımızdan ayırmayacağımız kocaman çantamız olacak ya ben onları sevmiyorum ya böyle spor bir şey almak istiyorum...hem de yaza denk gelecek çantada yazlık süper olur

sağol tatlım,ben pek bayılmadan aldım ama işimi görür yani tam hastane çantası:6:

güle güle giysin kuzun tatlım,ben hastane çıkışımı beyaz fuşya desenli aldım..aslında yeni doğan bebeğe sadece beyaz kullanılmalı diye biliyorum,boyasız ve hijyenik:29:

petuşum suyun gelmesinin sancıyla ilgisi yokki
benim kuzenimin gece 3te suyu patladı
hemen hastaneye gittiler
ertesi gun aksam uzeri 5te dogum yaptı
onunda zerre sancısı yoktu suni sancıyla yediler kızı
dogumdan cıktıgı anı ömrum boyunca unutamam ama yuzunde ten rengi gorunmuyodu
komple suratı isilik içindeydii
psikolojik baskıda uygulamıslar ıkınamıyo duzgun die
napmaya calısıyosun bu bebegi istemiyo musun öldurmek mi istiyosun falan diee
bi şişko ebe varmıs oda kaburgalarına bastırmış alttan gogusten degilde kaburga agrısında 10 gun dogrulamadı garibim
ve su an oglu 6 yasında 2 cocugu sırf bu dogum yuzunden asla dusunmuyo!!

en korktuğum doğum şekli:18:
benim suyum mümkünse bebek gelirken patlasın:1:

kızlar size süper bişi soyliycem bn dün nettte okumustum bugunde okulun lab görnce meraktan aldım eve getrdm steteskopu ilk önce kendi kalbinizi dinleyn sonra asagıyı bebişin kalp atısları duyuluyor harika neden daha önce denememişim cok güzell:52: tavsiye ederi bide bişi sorcam 24 haftada sonra seker yüklemesi yapılıyormus hiç yaptıran oldumu ac mı tok mu gidiliyormus

Bebek ilk dogdugunda agzına 2 nar tanesi damlatrsanız anne sütünden once hiç gaz sorunu yasamıyormussunuz kk da okudum cogu kadın denemiş memnunmus unutmazsam kesn yapıcm bnde hem bebegi hmde anneyi yoran bişi gaz

tatlım ben steteskop alsam evde deli gibi kulağımda onunla dolaşırım artık,gereksiz:19:
ama nar işi aklıma yattı olabilir yani:29:

Günaydın annişler,

Biz dün gittik 4 boyutlu ultasonumuza Büyükçekmece Kolan Hastanesi Altan Cebeci'ye. Ücreti 200 TL.
30 dk kadar inceledi. Çok güzeldi :)

Yavrum bana benziyor, sadece ağzı babası gibi hihi :)
Bissürü foto verdi ama evde unuttum akşam yüklerim sizede :)
CD de verdi.

Sizler nasılsınız bakalım?

Bugün haftanın son günü.
Cumamız mübarek olsun.
Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize.
Yüce rabbim hepimize bebeğimize kavuşup büyütmeyi nasip etsin. Bizi birbirimize bağışlasın inşallah...

:nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amann maşallah kuzuyaa:nazar::nazar:
benimde göresim geldi de tam 10 günümüz var kontrole:5:

aynen bende yaa.
insanız elbet azcık tırsıyorum ama cok azcık
onun dısında bilmedigim bişeyden korkmakta anlamsız geliyo
illaki normal dogurmak istiyorum ama kalcamdaki kırık kemik inşallah engel olmaz buna
kimileri evet cok zor dogumlar yasamıslar ama
cok kolay doguranlarda var canı yanmayanlar ve sezeryandan normal dogummus gibi korkanlar
belkide cok kolay dogum yapıcaz
sezeryan dogumdan öte ameliyat yaa..
bbegini ilk sen göremiyosun, sezeryanla dogum yapanın sutu daha gec geliyo
gunluk yasama gecmen daha gec oluyo
en son ihtimal sezeryanı dusunun bence normal doguralım nor-mal-> bu kelimeyide cok severiz :D

ya benimde kasık batmam geri döndü
benim enfeksiyon geçmedi ya sanırım
offfff :50::50::50:

ben geldim.biraz dinleneyim pc basinda dedim.butun ev ayakta.temizlik yapiyorm.
kizlar bana doktr gecen gittigim kontrolde plesenta biraz asagida ama yukari cikar zamanla dedi.
simdi bitlendim bende.sizlerede dedimi doktorunz asagida filan diye.dun nettede okudum
20.haftalarda doktorunz plesenta asagida diyebilir.endise etmeye gerek yok 24.haftalarda
olmasi gereken yere cikar diyodu.bu beni biraz rahatlatti ama ne bilim iste evham yaptim

canım petunyapetinde aynı
onun bebişinin de eşi aşagıdaymıs
ama bende izledim o videoyu dedgiin gbii korkulacak bişey yok

canım petunyapetinde aynı
onun bebişinin de eşi aşagıdaymıs
ama bende izledim o videoyu dedgiin gbii korkulacak bişey yok

ne bilim canm.kafamda hep olumsuz senaryolar kuruyorm.yok erken dogum olcak filan diye.ayyy Allah korusun.
yazarken bile kotu oldum.:50:

Back
X