2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydıııııııınnnnnnnn herkeseeee hayırlı cumalar....

yahuu evde olunca hiç kk yı falan takip edemiyorz, çalışırken bütün gün açıktı ama :))) evde temizlikti ütüydü Zeynep'in odasıydı derken geçiveriyor zaman.. arada misafirlerimiz geliyor akşam babannemiz geldi bisürü ciciler almış bize yıkadım ütülüycem birazda :)

her akşam ne yemek yapıcam derdi başka bir olay :)))

çalışırken yemek yapmıyor muydun şeker:1:

hayirli aksamlar

ınsallah mart annesi olacam... doğum tarihi 20. Mart... bana yardımcı olurmusunuz lütfen...

istanbulda yaşiyorum kücükcekmece cıvarlarında hastane(özel) ve doktor (bayan) tavsıye edebılırmısınız? cok acıl cünkü benım kendı doktorum ümranıyede ve normal dogum ıcın 5200TL istiyo... trafıkten dolayı yetişemem diye doktoru değistirmek istiyorum... son anda ne kadar yanlıs oldugunu bılıyorum ama korkmaya basladım... nolur yardımcı olun

canım bende küçükçekmece civarlarında oturuyorum.bende baya bir doktor ve hastane araştırdım.güneşli tarafında medicine hospital var.orda bayan doktor çok.tuğba hanımın iyi olduğunu duydum.ama çok kalabalık bir hastaneymiş.fiyatları 800-900 civarı sezeryan.benim bir arkadaşım çalışıyor orda,günde 8-10 doğum oluyormuş.başka küçükçekmece civarında bildiğim iyi bir hastane yok.bahçelievlerde jfk ya gidiyorum ben.birde hizmet hastanesi var bahçelievlerde .ikisininde doğum fiyatları yaklaşık 2,500 tl civarı(en kötü olarak düşünüp sezeryan fiyatlarını söylüyorum.)ikiside iyi hastane çokta uzak sayılmaz.istersen bir araştyır.

kk bayansu çok geçmiş olsun canım kuzucuğa,bi an önce iyileşir inşallah.....
missaltin ve prnss ben zaten üçümüzün şafağını sayıyorum,her hafta birimiz ayrılcaz ya tabi en son ben ama olsun sizin azaldıkça benimde azalıyo gibi geliyo:1::1::1::1::1::1:

missaltin ve prnss ben zaten üçümüzün şafağını sayıyorum,her hafta birimiz ayrılcaz ya tabi en son ben ama olsun sizin azaldıkça benimde azalıyo gibi geliyo:1::1::1::1::1::1:

ahh işte biss böleyizz :1: birimizin izne çıkması bile diğerimizi mutlu edip teselli bulmamızı sağlıyor :16:

sizleri çooook seviyoruuum bende iznimi kullanmasaydım missaltinle aynı hafta çıkacaktık izne :1:
ama ben dayanamıyorum garii :ssz:

Evet :) Şafaklar bitsin artık...
İzin gelsin arkadasından da oğlum. Son anlarda duygusal olarak acayip hissediyorum bebeğimi yaa..
Bir an önce kucağıma almak koklamak istiyorum............

ahh işte biss böleyizz :1: birimizin izne çıkması bile diğerimizi mutlu edip teselli bulmamızı sağlıyor :16:

sizleri çooook seviyoruuum bende iznimi kullanmasaydım missaltinle aynı hafta çıkacaktık izne :1:
ama ben dayanamıyorum garii :ssz:

bende sizi seviyorummmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Evet :) Şafaklar bitsin artık...
İzin gelsin arkadasından da oğlum. Son anlarda duygusal olarak acayip hissediyorum bebeğimi yaa..
Bir an önce kucağıma almak koklamak istiyorum............

canım o duygusallık bendede maksimumda,içimden çıkarıp koklamak istiyom,artık çok sabırsızlanıyorummmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba hanımlar..
Herkes iyidir inş. bebişlerde..
Bende kısmetse Mayıs annesi olacağım inş.
Size sormak istediğim bazı sorular var..Tecrübenize dayanarak yardımcı olursanız sevinirim..
Dün doktor kontrolündeydik. Bebeğim baş aşağı pozisyonunu almış? Sizce normal mi tekrar dönme gibi bir durum olur mu acaba? Birde doktorum bana baskı yapıyor rahme ayakta kalma temizlik vs. yapma dedi. Benimde zaten bu baskıyı karnımın altındaki ağrıdan hissediyordum..Şimdi gözüm korktu..Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu? Baskı yapması normal mi??? çalışıyorum işim masa başında beni yorayacak türden değil...Bu ay sonunda 32+1 olacağım.Doktorum 2 hafta sonra tekrar çağırdı..Çalışır raporu alabilecek miyim çok merak ediyorum..İnş. sorunsuzca 38.39. haftalara kadar gelirim dua edin kıslar :43:

Canım benim öyleydi hep tutarak yürüyodum bebek döndü 34+2ye kadar baş yukarıdaydi dün gittim yine dönmüş aşağıya her an çıkacak gibi hissediyorum döner daha sıkıntı yapma benimki döne döne boynuna kordon doladi :25::25:

çokk teşekkür ederis gösenay teyzesi:16:
sık dişini canıım az kaldı:54:

bugün şafağım istanbulmuşşş:52::52:
34 gün kalmış doğuma,ayrıca 36. haftamızın ilk günü bugün..:46::46:

günaydın bayanlar:3:
petuşçm doğum günün kutlu olsun.senin doğum gününle bebeğininki yakın olacak ne güzel:)aynı burç bile olabilirsiniz.:7::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
izne ayrılacak arkadaşlar ne güzel 1 haftanız daha geçti.son haftalar çabuk geçio iş yerinde:) bi de hamişlik günlerimiz bitseydi:62:

bugün şafağım istanbulmuşşş:52::52:
34 gün kalmış doğuma,ayrıca 36. haftamızın ilk günü bugün..:46::46:

benim de 40 görünüyor çizelgede cnm ama sezeryan istediğim için 1 hafta önce gelicek inş.bebişim kollarıma:emir_bebek:
aynı günlerde doğabilir bebiklerimiz:46:

Günaydınlar :48::48::48:

offfffffff kızlar offf:ssz::ssz::ssz::ssz:
ben bugün hamile olduğumu unuttum:50:
5 yaşındaki oğlum,kaanım ishal ve kusmadan çok fena hasta:14:
bütün gün hastanedeydik çocuğumun her yerini deldiler..iki kolunu,iki elininde üstünü,bileğinin yanını amaaa damar yolu bulamadı 3 ayrı hemşirede:50:
serum alamadı çocuk kendine gelemedi su kaybettiği için...ne ev kaldı ne kıyafet heryer herşey battı,ben bu halde yetişemiyorum:14:
hiç bişey yemiyo yavrum,yediğini geri çıkarıyo,az önce pirinç lapası yaptım doktor iyi gelir dedi bi onu kusmadı yarım tabak yedi:43:
idrar,kan,kaka tahlilleri temiz ama 8 aylıkken dizenteri geçirdiği için çok korktum..şükür temiz çıktı..hastanedeki kadınlar salgın var çocuklarda fln dedi,nerden kaptı nasıl üşüttü bu çocuk anlamadım..geçen petuştan özenip dedesiyle parka yollamıştım o zaman mı oldu acaba yaaa çok fenayımm:43:
çok geçmiş olsun cnm
bugün doktor kontrolü vardı bebeğimin sağ böbreğinde büyüme ,idrar birikmesi var hatta kistler de var dedii doğumdan sonra çocuk cerrahiye götürün durum değişmezse katetral takarlar operasyonla dedi aslında bunu ilk 6 aylıkken söylemişti sonra 7ci ayda geçmiş dedi şimd,8.ci aydayız yine aynı şeyleri bu kez ciddi ciddi söyledi ..bu sorunu yaşayan bir kaç arkadaşımız vardı topicte onalrın bebeklerinde ki durum ne ?geçtimi doktorlarlarınız ne diyor? :2::2: ayrıca birde kilosuna 2,600 gram iri bebek olur nisanın ilk haftası sipinal sezeryanla alırım dedi ve bana ne olur ne olmaz belki suyun gelir erken doğum olur diye ciğer gelişitirici iğne verdi vurdurdum yarında vurulacakmış ama hata mı ettim bilmiyorum ? :ssz::ssz::ssz::2::2:
canım uzuldum cok inş cerrahiye gerek kalmadan kendiliğindn iyileşir

benim de 40 görünüyor çizelgede cnm ama sezeryan istediğim için 1 hafta önce gelicek inş.bebişim kollarıma:emir_bebek:
aynı günlerde doğabilir bebiklerimiz:46:

benimki şimdilik normal görünüyor canım,13'ünde randevum var 1 ay geçti aradan çok heycanlıyım:52:
bakalım bu kontrolde de herşey normal olursa ki inşallah öyledir bi daha doktora gidip kafamı karıştırmak istemiyorum sancım gelene kadar..

Günaydınlar :48::48::48:

çok geçmiş olsun cnm

canım uzuldum cok inş cerrahiye gerek kalmadan kendiliğindn iyileşir

sağol lollycim..dünki rezilliğimizi görseydin valla çocuğun varmı derdin var...1 çocuk 1 sorun 2 çocuk 2 sorun:1::1:
yinede herşeye değerrrr:16:

kızlarrr yaaa,ben bugün kuaföre gitmeye niyetliyim de aslında 4 gün sonra randevum alttan muayne edr mi etmezmi tereddütteyim..etmezse aslında hiç boşuna erkenden kuaföre gitmeye gerek yok ama bi de ederse offff kararsız kaldım:26:

benimki şimdilik normal görünüyor canım,13'ünde randevum var 1 ay geçti aradan çok heycanlıyım:52:
bakalım bu kontrolde de herşey normal olursa ki inşallah öyledir bi daha doktora gidip kafamı karıştırmak istemiyorum sancım gelene kadar..

sağol lollycim..dünki rezilliğimizi görseydin valla çocuğun varmı derdin var...1 çocuk 1 sorun 2 çocuk 2 sorun:1::1:
yinede herşeye değerrrr:16:
öyle valla canım ya hastalıkları insanı çökertiyormuş zaten cocukların allah şifa versin tatlım
kızlarrr yaaa,ben bugün kuaföre gitmeye niyetliyim de aslında 4 gün sonra randevum alttan muayne edr mi etmezmi tereddütteyim..etmezse aslında hiç boşuna erkenden kuaföre gitmeye gerek yok ama bi de ederse offff kararsız kaldım:26:

aynı kararsızlıgı bende yasıyorum pazartesi dr kontrolum var beklesmmoı dıyorum yoksa mart sonuna dogru aldırıp dogumdan sonra da 1 ay rahat etsem diyorum inş alttan falan muayene etmez ederse yandım :d uzattım cunku kılları :d rofl:1::1:

kızlar biliyosunuz benim ikinci çocugum büyük kızım bu sene birinci sınıfa gidiyo dün okuluna gitim nasıl durumu filan diye ögretmeni beni görür görmez şevval çok durgunlaştı 2.dönem yapabiliyo ama yapmıyo bide ögretmenine abla olmak istemiyorum demiş ögretmeni şimdiden böyle yapıyo olunca cekeceginiz var dedi nasıl davranacagımı şaşırdım çok uzun zaman gecti herşeyi yeni baştan alıyorum mecburen oda kıskanıyo demmekki neyapmalıyım bi fikri olan varmı :50:

canım ben her 15 günde bir gidip aldırıyorum,çok çıkmamaış oluyor ama olsun çıkanları alıyor,bundan sonra bizim ne olacağımız belli olmaz,ani bişey olursa bide onu düşünmeyim,her zaman temiz olsun istiyorum :32::32::32:

günaydın gebeşlerrrrrrrrrrrr:49::49::49:
zaman geçmiyor sanki durdu yaaaa sizede ölemii bi benmiyim böle hissseden :1::1::1:

Back
X