öyle valla canım ya hastalıkları insanı çökertiyormuş zaten cocukların allah şifa versin tatlım
aynı kararsızlıgı bende yasıyorum pazartesi dr kontrolum var beklesmmoı dıyorum yoksa mart sonuna dogru aldırıp dogumdan sonra da 1 ay rahat etsem diyorum inş alttan falan muayene etmez ederse yandım :d uzattım cunku kılları :d rofl![]()
sağol canım,heleki 9 aylık hamileyken çocuğun ishali,kusmasıyla uğrşmak ölün gibi ama anne olunca katlanıyosun

offff bilmiom yaaa,bana sanki alttan kontrol etcekmiş gibi gelio bu gitmemde nedense:26:
ben bi de ilk defa kuaföre gitcem,hamileyken ayıp olurmu bilemiom

kızlar biliyosunuz benim ikinci çocugum büyük kızım bu sene birinci sınıfa gidiyo dün okuluna gitim nasıl durumu filan diye ögretmeni beni görür görmez şevval çok durgunlaştı 2.dönem yapabiliyo ama yapmıyo bide ögretmenine abla olmak istemiyorum demiş ögretmeni şimdiden böyle yapıyo olunca cekeceginiz var dedi nasıl davranacagımı şaşırdım çok uzun zaman gecti herşeyi yeni baştan alıyorum mecburen oda kıskanıyo demmekki neyapmalıyım bi fikri olan varmı![]()
işin zor tatlım yaa,benimde 2. ama cinsiyeti farklı yinede kıskanacak gibi gelior..aslında bi pedagogdan yardım alsan daha iyi..benimki bpek sorun etmiyor hatta bi alışverişe çıktığımızda kardeşime şunu da alalım bunuda alalım die diretiyor

mesela geçenlerde lcw'deydik ona pantolon kardeşine patik aldık..birde kırmızı papyon aldım oğluma ve dedimki kardeşin doğduğunda seni yakışıklı görsün bir sevindi anlatamam,herkese söylüyo kardeşim doğunca papyon takcm die

canım ben her 15 günde bir gidip aldırıyorum,çok çıkmamaış oluyor ama olsun çıkanları alıyor,bundan sonra bizim ne olacağımız belli olmaz,ani bişey olursa bide onu düşünmeyim,her zaman temiz olsun istiyorum![]()
ayyy ben ilk defa gidiiiceemmm gösenayyyy...nasıl açcamm kıızııım yaaa:18::18:

anlatsana biraz nasıl alıo,nasıl oluo:26:
günaydın gebeşlerrrrrrrrrrrr
zaman geçmiyor sanki durdu yaaaa sizede ölemii bi benmiyim böle hissseden![]()
slm canım,aynen banada öleee...havada kötüü napsakki