2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bir arkadaş için ayetel kürsi okuyacaktık ya 1 tane mi 41 tane mi ve nasıl niyet edip okudunuz...:26:

slm kızlar,çoook uzun zamandır giremedim, 2. dönem 2 hafta çalıştım, sonra doğum iznine ayrıldım, evimde eksikler vardı,oturma odası, halısı, perdesi, ıvır zıvır, bebişim doğmadan evi güzelleştirdim:) sonra nerdeyse 1 hafta içinde 3 günüm vardı arka arkaya onları aldım bayaaa bi yoruldum.bu hafta da oğluşumun cicilerini yıkadım, ütüledim,doğum çantamızı falan hazırladım..bugün tam kan tam idrar tahlili, nst falan yaptırdım 10da çıktım 4 te eve gelebildim, bi yoruldum eve gelince 7,5 a kadar uyumuşum.. yarın kadınlar günü için kahvaltı var arkadaşlarla gitçez.. belki haftasonu beşiğimizi de alırız bilmiom! yalnız kızlar benim karnım acayip sertleşio, nstyi anlamdım, salı günü için randevum var, tüm sonçları salı göstercez..
ağda için ben çekinmiyorum ama çok korkuyorum, öteleye öteleye pztye randevu aldım sonunda, ağda solonu ne kadar hijyenik bilmiom ama temiz .. hamilelikte sadece 1,5 aylıkken falan gittim sonra riskli gebelik olunca hiç gitmedim, şimdi çok şükür herşey yolunda doktora sordum ,gidebilirsin dedi ama genital bölgeden çok korkuom, hiç alıştırmadım yaa belki pzt doğururum, şakası bile ürkütücü Allah korusun, hayırlı vakitte 15 nisan gibi gelir oğlum inşallah..

Saat gecenin 4u.kimsecikler yok benden baska.uyuyamadm malesef...bugun disardaydim bebegimin eksiklerini aldim.....bitek kendime pijama takimi almam lazm o kadar.ayy ama varya o kadar cok yoruldumki kizlar.dedim bu gece dogururm heralde o derece yani......karnimda dizlerimde muthis bir agri.yuruyemiyorum o derece yani.valla bu alisveris isini onceden halletmek lazim onu anladm.son aylar alisveris gercekten zor oluyo.....daha o aldigim kiyafetleri yikayip utulemem lazm.dogum cantamda hazir degil offff.... Bir hazirliklarim bitseydi kafamda rahat edecekti....

herkese merhaba. ben eylul anne adayıyım. persembe gunu 5saatlil otobüs yolculuğu ile istanbula geldim,ertesi gun carsı pazar derken bazı sancılar hissettim. hemen burada bir doktora gittim kkasılman var dedi magnezyum hapı verdi. dun aksam oldu bu. suda eriyen tablet. günde birtane dedi.sonra kendi dr. mu aradım, o da tablleti gunde 2tane al dedi. arkadaslar korkjyorum, hemen dr uma gidesim var yola da cıkamıyorum yatıyorum. deneyimi olan varmı. lutfen paylasın......hala devam ediyor kasılmalar.

herkese merhaba. ben eylul anne adayıyım. persembe gunu 5saatlil otobüs yolculuğu ile istanbula geldim,ertesi gun carsı pazar derken bazı sancılar hissettim. hemen burada bir doktora gittim kkasılman var dedi magnezyum hapı verdi. dun aksam oldu bu. suda eriyen tablet. günde birtane dedi.sonra kendi dr. mu aradım, o da tablleti gunde 2tane al dedi. arkadaslar korkjyorum, hemen dr uma gidesim var yola da cıkamıyorum yatıyorum. deneyimi olan varmı. lutfen paylasın......hala devam ediyor kasılmalar.

dikkatli ol canım magnezyuma devam et burda erken dogum riski olan arkadaşlar vardı onlarda günda ikitane alıyolardı magnezyum gecmiş olsun canım

Selam kızlar
Ben de ocak annesiyim. Bebişim:emir_bebek: iki aylık oldu bile.:nazar: Şimdi ne kadar heyecanlı olduğunuzu o kadar iyi biliyorum ki. Rabbim hepinize kuzucuklarınızı sağlıklı, sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.
Zaman öyle çabuk geçiyor ki, sizin gibi kocaman göbişimle ne zaman doğacak bu çocuk dediğim günler sanki rüya gibi, hiç yaşamamışım. İnşallah çok kolay bir doğumun ardından çabucak toparlanırsınız.
Bu arada hamilenin duası kabul olur ya, dört şey için mutlaka dua edin.
1. Doğumum ağrısız sancısız çabucak olsun
2. Sütüm bol olsun
3. Çocuğum emmeyi sevsin, bol bol emsin
4. Sütüm bebişime gaz yapmasın:)

Deneyin faydasını göreceksiniz inşallah...

Saat gecenin 4u.kimsecikler yok benden baska.uyuyamadm malesef...bugun disardaydim bebegimin eksiklerini aldim.....bitek kendime pijama takimi almam lazm o kadar.ayy ama varya o kadar cok yoruldumki kizlar.dedim bu gece dogururm heralde o derece yani......karnimda dizlerimde muthis bir agri.yuruyemiyorum o derece yani.valla bu alisveris isini onceden halletmek lazim onu anladm.son aylar alisveris gercekten zor oluyo.....daha o aldigim kiyafetleri yikayip utulemem lazm.dogum cantamda hazir degil offff.... Bir hazirliklarim bitseydi kafamda rahat edecekti....

cnm benm uykm da çok bölündü dün gece.az önce uyandım ama hala uykum var bu yüzden.alışveriş kısmı daha zevkli de onları ütüleme kısmı biraz zor oluyor.çok küçük bunlar hemen biter ütüsü demiştim aksine daha uğraştırıcı oldu.çantayı artık hazırlasan iyi olur cicim 36.haftadasın:nazar:

günaydıııııın:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
Günaydınnn
sabah sabah kimsecikler yok bide h.sonu sessiz geçer bugün
artık ne gece uyuyabiliyorum nede gündüz sanırım kızım bu
tempoya alıştırmak istiyor annesini...

evet cnm sessiz geçer bu iki gün.bence de bizi alıştırıyorlar tatlm.hatta yeni doğum yapan bi arkadaşım demişti ki son günlerde uyku düzeni nasıl olursa doğduğunda da birkaç gün aynı oluyor.o zaman hiç uyku yok demektir bize:)ben gece ne zaman uyansam kıpır kpır maşallah :52:

evet cnm sessiz geçer bu iki gün.bence de bizi alıştırıyorlar tatlm.hatta yeni doğum yapan bi arkadaşım demişti ki son günlerde uyku düzeni nasıl olursa doğduğunda da birkaç gün aynı oluyor.o zaman hiç uyku yok demektir bize:)ben gece ne zaman uyansam kıpır kpır maşallah :52:

aynen bizimkide öyle eşim gece uyandığındada bakıyor
hiç durmuyor diye sürekli bi hareket Allah tan ona uynamıyorum
diyorum sonra uykum ağır doğduğunda da duymazsam diyorum
korkuyorum birazda bakalım bizleri neler bekliyor

aynen bizimkide öyle eşim gece uyandığındada bakıyor
hiç durmuyor diye sürekli bi hareket Allah tan ona uynamıyorum
diyorum sonra uykum ağır doğduğunda da duymazsam diyorum
korkuyorum birazda bakalım bizleri neler bekliyor

ben sanmıyorum duymayacağını bende hiç uyanmıyorum ama Rabbim verir o hafifliğini :)

Melihdora imzan cok guzel olmus birde cizelgeyi kaldirip deneyelim mi ? zaten cizelgede olan hersey imzandan mevcut. Ne dersin ?

Birde bu imzayi yapamayanlar buradan tahmini dogum tarihlerini yazarsa buraya ben hemen aktif edeyim.

Günaydın :3:

Biz de kahvaltımızı yapıp geldik... 3 gecedir tuvalete uyandığımda saate bakıyorum. 3 gün önce 4.44 te uyandım, 2 gün önce 5.55te ve dün gece 3.33te yuh dedim artık bu kadarda tutturulmaz ki oğlum çok dakik olacak heralde :1:
Çok güzel de bir rüya gördüm dün gece inşallah hayırlara vesile olur bugün pek huzurluyum :nazar:

Dün doktora gittik oğlumuz tatlı tatlı baktı bize gözlerini ve ağzını açıp kapattı onu kucağıma almak için çok heyecanlıyım.
Herşey yolunda dedi doktorumuz, böyle devam ederse 10 nisana genel anestezi sezaryenle alırız dedi. 31 marta tekrar çağırdı. tahminen 3200 gr doğarmış kuzucuğumuz. Sonrada gidip doğum yapacağım hastaneyi gezdik odamıza baktık. Gayet güzel içime sindi. Son 1 aya girdik :32: Allah yardımcımız olsun.

günaydın :3:

Biz de kahvaltımızı yapıp geldik... 3 gecedir tuvalete uyandığımda saate bakıyorum. 3 gün önce 4.44 te uyandım, 2 gün önce 5.55te ve dün gece 3.33te yuh dedim artık bu kadarda tutturulmaz ki oğlum çok dakik olacak heralde :1:
çok güzel de bir rüya gördüm dün gece inşallah hayırlara vesile olur bugün pek huzurluyum :nazar:

Dün doktora gittik oğlumuz tatlı tatlı baktı bize gözlerini ve ağzını açıp kapattı onu kucağıma almak için çok heyecanlıyım.
Herşey yolunda dedi doktorumuz, böyle devam ederse 10 nisana genel anestezi sezaryenle alırız dedi. 31 marta tekrar çağırdı. Tahminen 3200 gr doğarmış kuzucuğumuz. Sonrada gidip doğum yapacağım hastaneyi gezdik odamıza baktık. Gayet güzel içime sindi. Son 1 aya girdik :32: Allah yardımcımız olsun.

rüyan hayırlara vesile olur inşallah :)

maşallah ne güzel sağlıkla dünyaya gelir inşallah :34: :)

Back
X