2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar 13 kg aldım ve artık ne alyansım ne başka yüzüğüm olmuyor daha doğrusu 4 5 aydır takmıyodum da doğumdan sonra olcak mı onlar yoksa 13 kg vermeden olmaz mı
bir de lohusa tacı nerden aldınız adılohusa tacı mı kırmızı olan her şey olabilir mi son olarak planlı sezaryen olanlar varsa azıcık süslenme işini doğuma giderken mi yapmalı doğumdan sonra mı doğumdan sonra ağrı sızı olursa diye doğumdan önce de dr.falan absürt bulur mu acaba

Ben de 15 kg aldım canım. Başta hedefim 14 kg ile bitirmekti. Sonra baktım olmayacak 16 kgya çıkardım hedefi. Bir kitapta eğer zayıf başladıysanız 16 kg'ya kadar alabilirsiniz yazıyordu. Ama şimdi 18 ile bitirsem sevinicem heralde her hafta 1 kg alıyorum :) Benim yüzükler oluyor ama çok canımı acıtıyor 7. ayda bıraktım takmayı.
Lohusa tacını Euromodadan aldım bildiğin kırmızı taç üstünde kurdelası var. Kırmızı olan her türlü süslü tacı takabilirsin aslında.
Süslenme işine gelince onu ben de düşünüyorum. 3-4 gün önce ağda işlerim için kuaföre gitmeyi düşünüyorum. 1 gün öncede saçımı maşa yaptırsam diyorum. Maşa ertesi güne açılıyor ve doğal dalgalı bir saç oluyor güzel durur diye. Ama saç spreyi kaşındırırmıki diyede düşünüyorum. Oje sürmeyeceğim çünkü sildirebiliyorlarmış.Doğumdan sonrada anneme de söyledim ben baygın olursam şöyle allık falan sürün renksiz olmasın fotoğraflarım dedim :)

Ben de 15 kg aldım canım. Başta hedefim 14 kg ile bitirmekti. Sonra baktım olmayacak 16 kgya çıkardım hedefi. Bir kitapta eğer zayıf başladıysanız 16 kg'ya kadar alabilirsiniz yazıyordu. Ama şimdi 18 ile bitirsem sevinicem heralde her hafta 1 kg alıyorum :) Benim yüzükler oluyor ama çok canımı acıtıyor 7. ayda bıraktım takmayı.
Lohusa tacını Euromodadan aldım bildiğin kırmızı taç üstünde kurdelası var. Kırmızı olan her türlü süslü tacı takabilirsin aslında.
Süslenme işine gelince onu ben de düşünüyorum. 3-4 gün önce ağda işlerim için kuaföre gitmeyi düşünüyorum. 1 gün öncede saçımı maşa yaptırsam diyorum. Maşa ertesi güne açılıyor ve doğal dalgalı bir saç oluyor güzel durur diye. Ama saç spreyi kaşındırırmıki diyede düşünüyorum. Oje sürmeyeceğim çünkü sildirebiliyorlarmış.Doğumdan sonrada anneme de söyledim ben baygın olursam şöyle allık falan sürün renksiz olmasın fotoğraflarım dedim :)
sağol canım ben de bu hafta sonu eksikleri almaya çalışıcam inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de vakitlice

istanbul avrupada oturan arkadaşlar bebek arabasını nerden aldınız.internetten almak istemiyorum görerek alayım istiyorum.yada istanbul avrupa yakasından mağazadan alanınız varmı?????:44:lütfen yardım:(((([/QUOTE
Ben e bebekten aldım canım. Torium avm den, tesadüf kampanya yakaladım, kraftın twist travel sistem yaklaşık 500 tl indirimdeydi güzel pratik bir arabaya benziyor. Orada grdüm denedim hoşuma gitti, evde henüz paketini açmadım kutusunda duruyor ama tavsiye edebilirim ana kucağı da yanında zaten istenildiği zaman çıkarılıp takılabiliyor yeni doğan bebekler için çok kullanışlı

hmm.çok sağol canım.ben ana kucağı almayacağım canım onu aldım.onlarla birlikte olanlar çok küçük oluyor ve çocuk iki büklüm kalıyor.ben daha genişini almıştım zaten.torium da e-bebek var değilmi.büyük mü mağazası acaba??e bebek mağazası bulamıyorum da.

Son düzenleme:
kızlar ilaç olayını naptınız?Kaşıntılarınız ne alemde,tahlil falan yaptırdınız mı?

kızlaarr.....
cuma günü nöbetteydim.saat beş gibi uyandım her yer dönüyor.tansiyonum 15-7 olmuş. hemen eşimi aradım doktora gittik gebelik zehirlenmesinden korkmuştum allahtan bi şey çıkmadı. doktorda bu kadar dönmesi normal değil dedi. idrar tahlili yaptık. kalsiyum çıktı idrarda bu da vücudumun susuz kaldığını gösteriyormuş. ondan olablir dedi. bende anlamadım bütün gün başım döndü. bunun üzerine ben de doğum iznine ayrıldım artık.zaten son 10 günüm kalmıştı.
kızlar bol bol su için ki ben en az 8-10 bardak içiyorum. nasıl susuz kaldım anlamadım. bebeğin suyu iyiydi alaha şükür.
bu arada 34+2 de 2600 gram boyuda 43 cm. miş. ,bizden böyle yani kızlar

merhaba,

ben ikiz bekliyorum biri kız bir erkek allah nasip edrse nisan sonu doğum olacak ama araba konusunda çok kararsızım ikiz arabası almakmı mantıklı yoksa tek tek mi bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı? ben travel sistem anakucağı takılabilenleri beğeniyorum ama onlarında ikizlerine hç rastlamadım:(

yardım için teşekkürler.

arkadaşlar ben 33 haftalık hamileyim ancak hala daha doktorlar net bir şekilde cinsiyet konusunda bilgi veremediler ne yapacağımı şaşırdım

kızlaarr.....
cuma günü nöbetteydim.saat beş gibi uyandım her yer dönüyor.tansiyonum 15-7 olmuş. hemen eşimi aradım doktora gittik gebelik zehirlenmesinden korkmuştum allahtan bi şey çıkmadı. doktorda bu kadar dönmesi normal değil dedi. idrar tahlili yaptık. kalsiyum çıktı idrarda bu da vücudumun susuz kaldığını gösteriyormuş. ondan olablir dedi. bende anlamadım bütün gün başım döndü. bunun üzerine ben de doğum iznine ayrıldım artık.zaten son 10 günüm kalmıştı.
kızlar bol bol su için ki ben en az 8-10 bardak içiyorum. nasıl susuz kaldım anlamadım. bebeğin suyu iyiydi alaha şükür.

canım çok geçmiş olsun.benim de tansiyonum genelde yüksek.çok korkuyorum.inan tansiyon aletini görünce bile heyecanlanıyorum o denli korkutmuşlardı beni en başında.çok dikkat et kendine inşallah geçer baş dönmen

kızlaarr.....
geçmiş olsun cnm bebeğine de masallah :48:
arkadaşlar ben 33 haftalık hamileyim ancak hala daha doktorlar net bir şekilde cinsiyet konusunda bilgi veremediler ne yapacağımı şaşırdım

gostermıyormu cinsiyetii bebek ? bazen olabiliyormus boyle canım

Telden yazayim dedim oldu valla dogurunca da yazarim artik son 3 haftam bugun oglumuda aldim bindim otobuse carfura gittim ona boya kitap hamur falan aldim yagmurda birde evde olmak cok sikici calisan bayan için ev gezmeleri de zevk vermiyor bana bebegim yordu ama 3 saat gezince tabi 1 saati yol sürdü

Telden yazayim dedim oldu valla dogurunca da yazarim artik son 3 haftam bugun oglumuda aldim bindim otobuse carfura gittim ona boya kitap hamur falan aldim yagmurda birde evde olmak cok sikici calisan bayan için ev gezmeleri de zevk vermiyor bana bebegim yordu ama 3 saat gezince tabi 1 saati yol sürdü

artık gezilmiyor ya hemen bacaklarım titremeye başlıyo yoruluyom sen çocukla gezebiliyosun yine oda iyi

merhaba kızlar
bu cuma 35.haftamız bitiyor ve kontrolümüz var.ben sezaryen istediğimi doktoruma söylemiştim.o da tamam dedi.şimdi bana yine de çatı muayenesi yapar mı?:18:

Selam kizlar doktordan geldim.cook yoruldm.hersey normal cok sukur.34 haftamiz bitmis.kizm dogum pozisyonunu almis sukur.ama kafama bir sey takildi sadece 1 kilo almism 2 aydir.sordm dr a tartiniz dogrumu diye evet dogru dedi.anlamadm gitti yaniii.kilomuzda gayet yerinde.ay cook heyecanliym yaaa.cok az kaldi:52:

merhaba kızlar
bu cuma 35.haftamız bitiyor ve kontrolümüz var.ben sezaryen istediğimi doktoruma söylemiştim.o da tamam dedi.şimdi bana yine de çatı muayenesi yapar mı?:18:

Canim Allah hayirli dogumlar nasip etsin.zaten sezeryan olacakmissn.cati muayenesi neden yapsinki.bildigim kadari ile normal dogum yapip yapamayacagini kontrol etmek icn yapiliyor bu muayene.

Kızlar ben göbeğimin genelinde bir uyuşukluk hissedşyorum.
Böyle parmaklarımı itiyorum içeri çok hissetmiyorum.
Sizde de var mı böyle bir durum.
Sanki cildim hissisleşmiş gibi. Ama tosuncuk delecek gibi itiyor maşallah...

merhaba kızlar

Merhaba bende doktorumla sezeyana karar verdim ve bana senin korkmana gerek yok sana hic cati muaynesi yapmiycaz merak etme demisti canim. Yani yapmiycaktir..

Canim Allah hayirli dogumlar nasip etsin.zaten sezeryan olacakmissn.cati muayenesi neden yapsinki.bildigim kadari ile normal dogum yapip yapamayacagini kontrol etmek icn yapiliyor bu muayene.

hani açılma riskine karşı falan bakar mı acaba diye düşündüm cnm

Back
X