2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
artık gezilmiyor ya hemen bacaklarım titremeye başlıyo yoruluyom sen çocukla gezebiliyosun yine oda iyi
aynen ya her gun yuruyuse cıkıyorum ama yarım saat yuruyemeden geri gelıyorum ya cişim gelıyor ya ayak tabanlarım acıyor ya kasıklarıma bebek baskı yapıyor :D zor valla ama az kaldı ya zaman sabır cekıyorum :49:
merhaba kızlar
bu cuma 35.haftamız bitiyor ve kontrolümüz var.ben sezaryen istediğimi doktoruma söylemiştim.o da tamam dedi.şimdi bana yine de çatı muayenesi yapar mı?:18:
sanmıyorum canım bende sezeryan olucam bakmadı bakcagını da sanmıyorum ancak ki bi durumdan suphelenırse bakabılır onun dısında ı ıhh :49:
Selam kizlar doktordan geldim.cook yoruldm.hersey normal cok sukur.34 haftamiz bitmis.kizm dogum pozisyonunu almis sukur.ama kafama bir sey takildi sadece 1 kilo almism 2 aydir.sordm dr a tartiniz dogrumu diye evet dogru dedi.anlamadm gitti yaniii.kilomuzda gayet yerinde.ay cook heyecanliym yaaa.cok az kaldi:52:
maşallah canım ya sanada bebegine daha ne ıstıyorsun yaw canım hıc takılmasın kafana kılo olayın super :46:
Kızlar ben göbeğimin genelinde bir uyuşukluk hissedşyorum.
Böyle parmaklarımı itiyorum içeri çok hissetmiyorum.
Sizde de var mı böyle bir durum.
Sanki cildim hissisleşmiş gibi. Ama tosuncuk delecek gibi itiyor maşallah...
bunu ilk defa duydum canım bende bole bişi mevcut degıl henuz :26:

merhaba kızlar
bu cuma 35.haftamız bitiyor ve kontrolümüz var.ben sezaryen istediğimi doktoruma söylemiştim.o da tamam dedi.şimdi bana yine de çatı muayenesi yapar mı?:18:

Bu cati muayenisi nasil bisey cokmu zor kizlar?? Bu muayeneden gecen varmi??? Bende 35.haftamdayim yarin randevum var Dr banada yaparmi acaba?? Bide bebegim dogum pozisyonu almadi sanirim hep yukarida..

Bu cati muayenisi nasil bisey cokmu zor kizlar?? Bu muayeneden gecen varmi??? Bende 35.haftamdayim yarin randevum var Dr banada yaparmi acaba?? Bide bebegim dogum pozisyonu almadi sanirim hep yukarida..

cnm bi arkadaşım olmuştu da dr eliyle alttan bakıyormş.ama o narmal istiyordu ondan bakmış olabilir.bnm dr um erkek de.o yüzden tedirgin oldum

cnm bi arkadaşım olmuştu da dr eliyle alttan bakıyormş.ama o narmal istiyordu ondan bakmış olabilir.bnm dr um erkek de.o yüzden tedirgin oldum

merhaba nisan anneleri bende bu cuma 36. haftamda doktoruma kontrole gidicem ve normal doğum olsun çok istiyorum çatı muayenesi için erken değil mi daha?

canim sen rahat ol.bence sana alttan bakmaz eger sezeryana kesin karar verdiyseniz.kacinci haftada olacaksin sezeryan.bide neden sezeryani tercih ediyosun.merak ettim:26::26:

kizlar bugun doktorda primadan bir paket hediye etti sekreter.icinde sampuan,krem bez vs.var.yenidogan bezi vermisler 35 tane var.sizce daha almalimiyim yeni dogan.yoksa 1-3 aylik olanlardanmi almaliyim.cok kucuk geldi bana bu bez orkid gibi ayni:)

merhaba nisan anneleri bende bu cuma 36. haftamda doktoruma kontrole gidicem ve normal doğum olsun çok istiyorum çatı muayenesi için erken değil mi daha?

cnm kaçıncı haftada yapıldığını bilmiyorum tam olarak.ama tahmin ediyorum ki 36-37 de falan yapılıyordur artık.doğum şekline kesin karar vermek adına...

canim sen rahat ol.bence sana alttan bakmaz eger sezeryana kesin karar verdiyseniz.kacinci haftada olacaksin sezeryan.bide neden sezeryani tercih ediyosun.merak ettim:26::26:

39.haftayı tamamladıktan sonra olucam cnm.normal doğumdan korkuyorum ben.bir de normal doğumun da sonradan rahim sarkması, idrar kaçırma gibi kötü tarafları olabiliyormuş ve artık dr lar normal doğumda en az 5-6 dikiş atıyoruz diyorlarmış.nasıl olsa her ikisinde de dikiş olacak.normal doğum çok kolay da olabilir çok zor da.garantisi olmadığı için ben korkuyorum.acıyı sonradan çekeyim dedim...

bu arada bebeğin çok iri değilse 1 paket daha al.arkadaşım 3.5kilo doğurdu 3.paketin yarısında büyük pakete geçtiler cnm

Son düzenleme:
39.haftayı tamamladıktan sonra olucam cnm.normal doğumdan korkuyorum ben.bir de normal doğumun da sonradan rahim sarkması, idrar kaçırma gibi kötü tarafları olabiliyormuş ve artık dr lar normal doğumda en az 5-6 dikiş atıyoruz diyorlarmış.nasıl olsa her ikisinde de dikiş olacak.normal doğum çok kolay da olabilir çok zor da.garantisi olmadığı için ben korkuyorum.acıyı sonradan çekeyim dedim...

bu arada bebeğin çok iri değilse 1 paket daha al.arkadaşım 3.5kilo doğurdu 3.paketin yarısında büyük pakete geçtiler cnm

hayirlisi olsun canim.bende tam tersi sezeryandan korkuyorm.birdaha normal dogum yapamiyorsn sonucta.ama herkezin fikri farklidir.saygi duyarim:)

ben 2 hafta önce acile gidince çatıya baktılar kızlar.
ben de sezeryan olacağım. ama şu anda bebeğin gelme ihtimaline karşı açıklık var mı diye baktılar
yani sizde de bir erken doğum belirtisi görürlrse bakarlar.
doğum şekliyle çok alakalı değil yani.. açıklık ve yumuşama varsa ona göre önlem de almak lazım çünkü

Heee bende extra biseymi yapiliyor die dusunmustum.. Benim gebeligimin basindan beri doktorum hem alttan hem ultrasandan muayene ediyor.. Yarin sorayim bi dogumun felan hakkinda ne diycek bende normal dogum istiyorum. Bide benimki tup bebek kizlar normal dogum sansim ne kadar aranizda yakinlarindan felan deneyim yasayan varmi??

cnm kaçıncı haftada yapıldığını bilmiyorum tam olarak.ama tahmin ediyorum ki 36-37 de falan yapılıyordur artık.doğum şekline kesin karar vermek adına...

teşekkür ederim canım cuma günü kontrolüm var, insan tedirgin oluyo bi yandanda bir an önce bebeğine kavuşmak istiyo, hayırlısyla gelsinler bebişlerimz bakalım

Heee bende extra biseymi yapiliyor die dusunmustum.. Benim gebeligimin basindan beri doktorum hem alttan hem ultrasandan muayene ediyor.. Yarin sorayim bi dogumun felan hakkinda ne diycek bende normal dogum istiyorum. Bide benimki tup bebek kizlar normal dogum sansim ne kadar aranizda yakinlarindan felan deneyim yasayan varmi??

canim tup bebek oldugu icin mi alttanda bakiyo.bana sadece bir kez bakti dr.ilk gittigimde bebegi ustten goremedigi icin.onun disinda bakmadi simdiye kadar

Aaaa petus gelmis nasilsin tatlim.yagmur nasil.halen beklemedemiyiz.kacinci haftada sezeryan olacaksin.

ben kactim kizlar. bugun cook yoruldum dinleneyim biraz.sizi ve icinizdeki melekleri opuyorum

Back
X