2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kizlar cnimsiniz, vallahi inanilmaz destek aldm hepinizdn dogumdan snrada telden ulasmaya calisicam hepinize, hepinizın temennilerine tesekurler, migi hayatim ilac mevzu cevap verememistim, vermediler bana dogum gunum geldigi icin 38 haftaligiz miyadini kendi doldurmus canim benim sancilarimda cogaliyor zaten, kolestz bebegini etkilemez cok nadirdir o zaten dedi ilacta agir dogumum geldi diye vermedi bu gece son kasincam ins.

kızlar pijamam geldi tamda internete göründügü gibi boyu filanda iyi oldu bide bebişe çorap hediye etmişler ama mavi daha alttan giydiririm :9:şimdi bi ev iiçin pike bide bebişe sepet kaldı pikeyi yarın haledecem doktordan sonra beşikte begendim bi arada onu haledersem tamam
iyi gunlerde kullanın canımcım :D:DD:

Kizlar cnimsiniz, vallahi inanilmaz destek aldm hepinizdn dogumdan snrada telden ulasmaya calisicam hepinize, hepinizın temennilerine tesekurler, migi hayatim ilac mevzu cevap verememistim, vermediler bana dogum gunum geldigi icin 38 haftaligiz miyadini kendi doldurmus canim benim sancilarimda cogaliyor zaten, kolestz bebegini etkilemez cok nadirdir o zaten dedi ilacta agir dogumum geldi diye vermedi bu gece son kasincam ins.

nazarım allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz saglıkla al kucagına bebişini :48::48::48:

canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim yardımcın olsun.
ben 154 ve 79 değerle 4 gündür hastanede yatıyorum ve o hapı kullanıyorum ona rağmen. 37+0 da doğum yapıcam sanırım.sağlıklı doğsunda razıyım 37 de doğmasına.
açlık safra asidim 30.40 çıktı diye yolladı bu gün dr eve.pazartesi kontrole çağrdı

Selam kizlar bugun iki gundur sancliyim ve kasintiliym dye kntrole gttm sanclarm ckti hssediyorum cogunu zaten, bebegm de kanala girmis 2 cm aclmsiz, dogum başlamis, haberim yok, yarin spinal ile dogumum var dualarnizi eksik etmeyin, telden yaziyorum, 3850 yi gectigi icin riske atamam boyuda cok uzun diyor, gorenlerde hep ikiz diyor zati, haftayaydi ama artik yarn bugun alckti yemek yemstim, olmaz dedi, sanci cekmem iyiymis bebegimin cgerleri gelisimini ve sut gelmesini sagliyomus bu gece de cekcem suyum gelirmis bugece buyuk ihtimal hepinizi öpuyorüm saglikli hayirli bi sekilde kolarima almayi nasip etsin insallah, dua edin cok korkuyorum cunku

canım rabbm hayırlı doğumlar nasib etsin..
çok sevndm 38. haftaya gelmişsin ne güzel.
iyi haberlerini bekliyoruz..

Selam kizlar bugun iki gundur sancliyim ve kasintiliym dye kntrole gttm sanclarm ckti hssediyorum cogunu zaten, bebegm de kanala girmis 2 cm aclmsiz, dogum başlamis, haberim yok, yarin spinal ile dogumum var dualarnizi eksik etmeyin, telden yaziyorum, 3850 yi gectigi icin riske atamam boyuda cok uzun diyor, gorenlerde hep ikiz diyor zati, haftayaydi ama artik yarn bugun alckti yemek yemstim, olmaz dedi, sanci cekmem iyiymis bebegimin cgerleri gelisimini ve sut gelmesini sagliyomus bu gece de cekcem suyum gelirmis bugece buyuk ihtimal hepinizi öpuyorüm saglikli hayirli bi sekilde kolarima almayi nasip etsin insallah, dua edin cok korkuyorum cunku

hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah bebişine canım, Allah yardımcın olsun , nisan annelerinde doğumlar başlayınca iyice sabırsızlanır oldum bizimki martın sonu mu nisanın başı mı gelir artık, düşün dur:SSS

Ayyy demek nazarboncuguda doguruyor yarin.heyecanim git gide artiyor benim.ins sag salim kucagina alir bebegini.darisida bizlerin basina.bir avazdaaaa(aminnn)

cnm arada topiğe gel ozaman biz onun üzerine çok defa buluştuk :) yeni topikten haberin vardır benim actıgım.
Aaa ne güzel valla kar kış demeden buluşmaya devam ettiniz demek. Ben uzak olunca çıkamadım hiçbiryere kapanıp kaldım evde :(
Yeni topiği mesaj atmıştın bana arada katılırım sohbetlerinize saol canım.

Hayırlı doğumlar canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

hayırlı doğumlar inşallah cnm hiiç korkma bebeğini düşün yarın kollarında olacak:))

Aaa ne güzel valla kar kış demeden buluşmaya devam ettiniz demek. Ben uzak olunca çıkamadım hiçbiryere kapanıp kaldım evde :(
Yeni topiği mesaj atmıştın bana arada katılırım sohbetlerinize saol canım.

Hayırlı doğumlar canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
ewet cnm kar kış yağmur çamur demeden buluştuk gerek avm de gerek birbirimizin evlerine gidiyoruz.hadi görüşrüüz cnm

ne güzel bebeklerimiz gelmeye başladı ...çoookk heyecan yaptırıyor bu bebek haberleri...bende iki doktora gidiyorum birisi bebek iri nisanın ilk haftası sipinal sezeryanla alırız diyor diğerirde iri ama normala yakın sorun yok eğer özellikle sezeryan istiyorum demiyorsan doğumun normal doğumla gerçekleşir diyoo :):) iki doktora gitmenin kötü yanı işte arada derede kaldım bende :) düşünüyorum da içinden çıkamıyorum karar veremiyyorum vallaa hangisisini seçecegime :ssz::ssz:

ayyyy nası heyecanlandım okuyunca bi bebiş daha geliooo ne güzel sağlıkla kucağına al canım inşşşş, Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.

Allah hayirli dogumlar nasip etsin yuce rabbim bu yolda kimseleri oyalamasin.. Dualarimiz yaninda olsun ins.

ne güzel bebeklerimiz gelmeye başladı ...çoookk heyecan yaptırıyor bu bebek haberleri...bende iki doktora gidiyorum birisi bebek iri nisanın ilk haftası sipinal sezeryanla alırız diyor diğerirde iri ama normala yakın sorun yok eğer özellikle sezeryan istiyorum demiyorsan doğumun normal doğumla gerçekleşir diyoo :):) iki doktora gitmenin kötü yanı işte arada derede kaldım bende :) düşünüyorum da içinden çıkamıyorum karar veremiyyorum vallaa hangisisini seçecegime :ssz::ssz:

hayırlısı olsun canım hakkaten zor bi durum :26: kaç kg ki bebiş? çatı muayenesinden sonra fln doğum şeklini kesinleştirio sanırım doktorlar... ikiniz içinde hayırlısı ne ise o olsun inşş sağlıkla

nazarboncugu canım hayırlı doğumlar inşallah.allah yardımcınız olsun.hayırlı haberlerini bekliyoruz.:16:

valla canım hangisi daha cok içine siniyorsa :52: zor arada kalmak hayırlısı diyelim

arada öyle oluyo diyorlar,istersen sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinle,zatyen normal çıkınca rahatlarsın,benim de özellikle geçen haftalarda gözünm kulağım hep karnımdaydı,belki okumuşsundur karaciğer enzimlerim son tahlilde yüksek çıktı,gebelik kolestazı diye bişi,kaşıntıyla kendini gösteriyo,ilk öğrendiğimde netten falan da okuyunca çok korkmuştum bebeğe bişi olursa diye,o günlerde sürekli bebek hareketi takip ediyodum,doktorum normalden farklı hissedersen say,paranoyak gibi sürekli sayma dedi,Allahtan bu aralar sürekli ayağıyla kaburgamı falan ittiryo da içim rahat,seni çok iyi anlıyorum canım,için rahat etmezse doktruna da danış,stres yapma ama,sen stresli olunca o da tepki olarak sessiz kalıyo olabilir,ya da çok yoruluyosan sen yorgun olunca o da yorgun oluyo annesi :55: annenin ruh hali bebeğe geçermiş,öyle yazıyodu nette

sevgili migi;
cevap için çok teşekkür ederim..bugün bu mesajı yazdıktan sonra bir arkadaşım öğle yemeğine çağırdı,giyindik süslendik dışarı çıktık...çıkmamızla birlikte hareketleri artmaya başladı,hatta sohbet bile ettirmedi arkadaşımla,kıpır kıpırdı...bu kaç defadır oluyor,tesadüf olmadığına karar verdim ben de...sıpam benim ya gün ışığına çıkınca keyifken kuduruyo,eve gelince yine aynı mod:))) doğduktan sonra da böyle olursa ne yapıcam ben bu sıpayla:)
Gebelik kolestazını duydum,Allahım sabır versin,çok alerjik bir bünyem olduğu için iyi bildiğim iğrenç bir duygu o kaşıntı illeti,onun haricinde bebeğe etkisi olmuyo diye biliyorum...İnşallah bir an önce geçer...

Back
X