arkadaşlar herkese merhaba sizlere iki sorum olacakbenim kızımda kaşık mamasını sevmiyor ama içine sevdiği bir meyveyi koydummu yiyor, öyle deneyebilirsin, canım senin mutlaka bu doyma olayını halletmen lazım bişeyler yiyecek başka çaresi yok yoksa uyumaz, pirinç ununu suda pişir içine kıvamını ayarlayarak devam sütü koy ( ama conformili değil başka mama al) pekmezle veya meyveyle tatlandır çok koyu olmasın kaşıktan rahat aksın kolay yutsun bu arada pirinç unu da gaz yapıyor, az koysan iyi olur, ama ben senin yerinde olsam başka bir biberon maması alıp tekrar denerim aptamil 2 mesela ya da bebelac tadı güzel... her gün muhallebi yemekten sıkılıyorlar çünkü, eğer mamaya alıştırırsan hem pratik hem de pirinç unundan daha besleyici, ayrıca muhallebi yiyince sabaha kadar uyumuyorlar, su içmek için kalkıyorlar seninki de emmeye kalkacak, mesela sütlaçlı bir kavanoz maması var hero baby olabilir, tadı süper biraz katı ama hafif sulandırırsan çok güzel bununla da alıştırmaya başlayabilirsin ama arkasından su ver susuyorlar çünkü..
seçenek çok fazla, mutlaka seveceği bir şey olacaktır..
1. anne sütü alan bebeğe gece su vermek gerekiyor mu, ben hiç vermedim??,
2. gece yaptığınız muhallebiye inek sütü katıyor musunuz , bebekleriimiz 8 aylık ya , bir de her gece mi veriyorsunuz ben son öğün akşam yemeği veriyorum.