• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım yaa şu bahsettiğin siteyi buldum kadir tuğcu ile ilgili siteye üye oldumda her forum için üyelik istiyor anlamadımkii nasıl olacak bronşitle ilgili yazılarını okudum dehşete kapıldım.. Grip için limonlu bal , coldmix, serumfijyolojik demiş nasıl kullanıldığını biliyormusun hep eski mesajlerıma bakın demiş birtürlü bulamadım çalışıyorum çok ta bakamıyorum evdede net yok...

:40:
Hiç sorma canım yaaa çığlık atmakla kalsa duru kendini yerden yere atıyor başı kaç defa duvara geldi ayakta dururken atıveriyor kendini yere kaskatı kesiliyor cadııı cadııı işteee. Umarım düzelir canımmmm..

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin .. Darısı bana ve tümm evi olmayanlara inşallahhhhh ::))))

cadı bunlar ahsende çok sinirli hemen istediği olmayınca kendini yere atıp tepiniyor

çok teşekkür ederim canım inşallah daha iyileri sizlere olsun

demet diyet nasıl gidiyor kilolar gitmeye başladımı
ben bu hafta 800 gr vermişim:52::52::52:

$001.webp
bir günaydında ahsenden :9:

:40:

cadı bunlar ahsende çok sinirli hemen istediği olmayınca kendini yere atıp tepiniyor

çok teşekkür ederim canım inşallah daha iyileri sizlere olsun

demet diyet nasıl gidiyor kilolar gitmeye başladımı
ben bu hafta 800 gr vermişim:52::52::52:

:46: :46: :46: ne güzel canım bilmiyorumkii baskülüm bozulmuş ama 78 79 arasıyım pazartesi eczanede tartılırım :) ekmeği, şekeri , çikolatayı bayağıı kestim bilemiyorum artık aç geziyorum aççç :15:

amanında aman gözlükte çok yakışmış kuzu ya tünaydınlarrrrrrr kız bunlar cadı madı ama hayatımızın anlamı evimizin neşesii kurban olsun onlara anneleriiiiiii ::)))))

zümranurumun kulakları yara olmuuuuuşşş:( baya da oldu kulaklarını deldireli gayette iyiydı ama iki gündür yara oldu kuzum sesini de çıkarmıyor ama belliki acıyor küpesinin birini çıkardım ama diğerini de çıkarttırmıyor...

Teşekkürler arkadaşlar bir sorun olmazsa doğacak bebeğim
doktorumu aradım kızım için sorun olmadığını ama emdikçe
rahim kasları kasıldığından düşük tehlikesi olabileceğini
söyledi ben sadece gece emziriyorum kzıımı onada yeni
başladım içime doğdu sanki tam odasınıda ayırmıştım
rahat edicem derken neyse hayırlısı artık eşim meğer dünden
razıymış çok sevindi hakkımızda hayırlısı artık
bide cinsiyetler farklıyken çocuk etkilenirmiş migi senn arkadaşınn
farklı mı oldu cinsiyetleri zeynep etkilenmedi benm yine kızım
olacak test yaptığımdada içime doğdu dedim kız olacak diye

onun büyük erkek küçük kız canım,ama o ikisinin de odası falan ayrıydı ,o nedenle pek kıskançlık ya da eşya kavgası olmadı dedi,sadece küçük bebeğe fazla ilgi gösterilince bazen abisi çaktırmadan vuruyomuş arada,ama çok koruyup kolluyomuş kardeşi yeni yürüfdüğü dönemlerde falan,başkalarının yanında o düşmesin ,birielri ona çarpmasın diye hep peşinde gezermiş kardeşinin,ama şimdi biri 5 biri 6. sınıftalar,aslında küçük olması da avantaj,daha tek çocuk olmanın egosuna fazla alışmadan kardeşi olacak,paylaşmayı erken öğrenecek,ne güzel

Merhaba kizlar..biliyosunuz bugun elanin kontrol vardi. .delik hala kapanmamis ama kuculme var..4yasina kadar gecer defi.gecmesede sikinti olmaz dedi.ama akcigere giden damardan biriside dardi o duzelmis cok sukur. .hakkimizda hayirlisi..simdide ela hasta oldu..asilardanmi oldu bilmiyorum..yarin olmszsa burda goturcem bide..
Kizlar d vitaminini sormayi unuttum.siz kestinizmi..

normalde yaşında kesiyo doktorlar d vitaminini ama,oğlumun boyu hızlı uzuyomuş,yaşında 78 cm di,8.5 aylıkken 71.5 tu,süreye göre hızlı uzamış dedi,o nedenle doktorumuz mayıs sonuna kadar ACD kullanmaya devam et,mayısta bırak dedi,o yüzden devam ediyorum ben,1 ay daha vericem

kızlar naber:ssz::ssz::ssz:
size bi haberim var..
sezensezen'le dalga gçerken ne kazası die geçen hafta hamile olduğumu öğrendim şuan 7 haftalık hamileyim...
3. sıpam yolda anlayacağınız daha 25 yaşındayım napıcam ben yaaa:25::25:

size bi haberim var..
sezensezen'le dalga gçerken ne kazası die geçen hafta hamile olduğumu öğrendim şuan 7 haftalık hamileyim...

EEEEEE gülme komşuna gelir başına kardeşş :9: :9: :9: benim eşim burda değil seninle istetiğim kadar dalga geçebilirim sezensezene şu cümleyi kurmuştun ( ZATEN HEP KAZA İLE OLUR) çok iyi hatırlıyorum çünkü dikkatimi çekmiştii...

Şaka bir yana hayırlı olsun cannım sağ salim kucağına almayı nasip etsin büyük çocuğun kaç yaşında , maddi durumun iyiyse problem yok bence... Ne güzel işte genç yaşta hepsini bir büyütürsün..

zümranurumun kulakları yara olmuuuuuşşş:( baya da oldu kulaklarını deldireli gayette iyiydı ama iki gündür yara oldu kuzum sesini de çıkarmıyor ama belliki acıyor küpesinin birini çıkardım ama diğerini de çıkarttırmıyor...

Geçmiş olsun canım yaaa bende cumartesi günü duru nun kulaklarını deldirmeyi düşünüyordum :18: :18:

EEEEEE gülme komşuna gelir başına kardeşş :9: :9: :9: benim eşim burda değil seninle istetiğim kadar dalga geçebilirim sezensezene şu cümleyi kurmuştun ( ZATEN HEP KAZA İLE OLUR) çok iyi hatırlıyorum çünkü dikkatimi çekmiştii...

Şaka bir yana hayırlı olsun cannım sağ salim kucağına almayı nasip etsin büyük çocuğun kaç yaşında , maddi durumun iyiyse problem yok bence... Ne güzel işte genç yaşta hepsini bir büyütürsün..

evet insan kaza geçirmeden anlamıyormuş demekki..bu arada ben onunla dalga geçerken hamileymişim zaten:27:
sıkıntı yok benim için çok şükür 3 ede bakarım 5 ede ama kızıma haksızlık oldu diye düşünüyorum,sonuçta daha 1 yaşında ve kucak çocuğu..ee anne hamil olunca zor oluyor tabi bilmiyorum yaaa hayırlısı...korunduğumuz halde oldu bizim,Allah verince ne yaparsan yap engelleyemiyorsun:29:

size bi haberim var..

hayırlı olsun
emziriyormuydun canım
bendede 2 tane kazayı kaldıramam heralde sonum Bakırköy olabilir:9:
allah yardımcın olsun allah isteyen herkese versin ama bana değil :18:

hayırlı olsun
emziriyormuydun canım
bendede 2 tane kazayı kaldıramam heralde sonum Bakırköy olabilir:9:
allah yardımcın olsun allah isteyen herkese versin ama bana değil :18:

sağol ahsenim :54:k
emzirmiyordum kızım 9 aylıkken kesildi sütten..walla bende korunuyoruz die güveniyordum ama şok oldum olunca:53:
ağla ağla günlerce kendime gelemedim:ssz:en çokta eşime şaşırıyorum o da 27 yaşında,çok mutlu oldu bu sürprize..hatta hiç çocuğu yokmuş gibi tepkiler veriyor,mesela hamile olduğumu öğrendiği gün ben ağlamaktan komaya girdim o iş yerinde tatlı dağıtmış arkadaşlarna:47:
tikatli ol bebeem sende:27:

Son düzenleme:
sağol ahsenim :54:k
emzirmiyordum kızım 9 aylıkken kesildi sütten..walla bende korunuyoruz die güveniyordum ama şok oldum olunca:53:
ağla ağla günlerce kendime gelemedim:ssz:en çokta eşime şaşırıyorum o da 27 yaşında,çok mutlu oldu bu sürprize..hatta hiç çocuğu yokmuş gibi tepkiler veriyor,mesela hamile olduğumu öğrendiği gün ben ağlamaktan komaya girdim o iş yerinde tatlı dağıtmış arkadaşlarna:47:
tikatli ol bebeem sende:27:

benim eşimin tatlı dağıtacağını hiç sanmıyorum 2.çocugu bile zor karar verdik şimdi benden çok seviyor o ayrı ama
rahatına düşkündür şimdiden ne planlar yapıyor ahsen büyüse de şunu yapsak şuraya gitsek diye hiç düşünemiyorum 3.yü

özele kaçıyor ama cevap vermiyede bilirsin nasıl korunuyordunuz eşinmi senmi kız beni bir korku sardı nisan anneleri yavaş yavaş dökülüyor :18:

size bi haberim var..
Maşallah canım, tebrik ederim ileri de ne güzel gencecik bir anneleri olacak, bakmak sorun değilse maddi ve manevi anlamda hayırlı olsun. Ya ben bu anneliği beceremiyorum 1 tane yetti bana gecem gündüz birbirine karıştı 2 tane olsalar ne yapardım bilemiyorum.

benim eşimin tatlı dağıtacağını hiç sanmıyorum 2.çocugu bile zor karar verdik şimdi benden çok seviyor o ayrı ama
rahatına düşkündür şimdiden ne planlar yapıyor ahsen büyüse de şunu yapsak şuraya gitsek diye hiç düşünemiyorum 3.yü

özele kaçıyor ama cevap vermiyede bilirsin nasıl korunuyordunuz eşinmi senmi kız beni bir korku sardı nisan anneleri yavaş yavaş dökülüyor :18:
Ahsenim ne güzel olur değil mi yeni eve yeni bebekle gidersin:1: bakarsın bu sefer çok iştahlı uykucu bir oğlun olurmuş

kaç tane hamile var aramızda hıı:27:
szensezen bide ben başka varmı bilmiyorum:44:
canım en son kızımdan once spiral kaymıştı benim,anesteziyle alınmıştı o yüzdn spiral taktırmadım bana iyi gelmiyor o kanamam çok oluyor:40:...prezervatif ile korunuyorduk ama bazende eşim korunuyordu...dün sağlık ocağına gittim ön sevişmede oluşan sıvının içinde bile spermler varmış prezervatifi işe daha hiç koyulmadan takmak lazımmış,bi yerde hata ettik ama:17: nerde

Maşallah canım, tebrik ederim ileri de ne güzel gencecik bir anneleri olacak, bakmak sorun değilse maddi ve manevi anlamda hayırlı olsun. Ya ben bu anneliği beceremiyorum 1 tane yetti bana gecem gündüz birbirine karıştı 2 tane olsalar ne yapardım bilemiyorum.

teşekkür ederim serenayycım...oğlum büyüdü zaten 6 yaşında bana bir arkadaş gibi artık o..1 yıl rötarlı kızıma ikiz kardeş gibi düşünüp kendimi sakinleştiriyorum...doğurmayacammda napacaaammm..ne çektim beeeee:27::27:

teşekkür ederim serenayycım...oğlum büyüdü zaten 6 yaşında bana bir arkadaş gibi artık o..1 yıl rötarlı kızıma ikiz kardeş gibi düşünüp kendimi sakinleştiriyorum...doğurmayacammda napacaaammm..ne çektim beeeee:27::27:
Hayırlı olsun ben de bu durumda bile hamile kalsam aldıramazdım bir şekilde bakacaktık. Sen tecrübelisin bir erkek annesisin bu erkek bebekler böyle zor mu uyurlar uykuları ne zaman düzene girdi, oğlun sana mı daha düşkün babaya mı

Hayırlı olsun ben de bu durumda bile hamile kalsam aldıramazdım bir şekilde bakacaktık. Sen tecrübelisin bir erkek annesisin bu erkek bebekler böyle zor mu uyurlar uykuları ne zaman düzene girdi, oğlun sana mı daha düşkün babaya mı

walla güzlim çocuktan çocuğa değişir uyku,benimkiler maşallah uykucu bana çekmişler:1:
artık 3. çocuktan sonrada doya doya uyursam helal olsun bana:27:
oğlum artık 6 yaşında bi delikanlı olduğu için işini yaptıracağında bana,söz konusu oyun yada çıkar meselesi olunca babaya düşkün:1:$575561_10151551996964589_42713928_n.webp
bu resimde bana sırnaşıyo mesela:1:

Back
X