2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
vuhuuuuuuuuuuu ütü mü dediniz hem de ev kıyafetleri:53: cemre 2 aylık olduğundan beri hiçbir kıyafeti ütülenmiyor çok çok kırışmışsa belki:1: sadece kumş şeyler ütülenir bu evde, cadı zaten 2 saat uyuyor onda da yemek mi temizlik mi ütü mü, çıldırmayın kızlar canınıza yazık,

kumsal bu arada sen benim face ten arkadaşsın galiba cicim:1:

kızlar demin ahsen yerde kağıt bulmuş bende çöpe at dedim baktım gidiyor arkasından gittim
gerçektende çöpe attı şokoldum :53: bir şey istesem pek bilmiyor ama çantan nerde desek hemen gidip arayıp buluyor gezginti kızım gezmeye gidelim diye gene bilmez dedim çöpü nerden anladı hiç çöp filan demezdik bişey eline alsa pis diyorum ağzına atmasın diye gerçekten şok oldum

selam eskı takıpçilerinizdenım bende

benımde nısan doğumlu bı oğlum var

bende oğluma yoğurt yedıremıyorum

bu dönemde yoğurt yemesı lazım

ne bebek yoğurdu ne ev yapımı nede marketten alınann

hiç birini yemıyor gun içinde karışım kahvaltı ve çorba dışında hiç bişi yemıyor

aptamıle hala devam edıyoruz gunde 2kez mutlaka içiyor

kışın çok daha çeşit beslenırdı ama buyuduve yemek yemedirmek işkenceye döndu

daha konuşmuyor sadece dede babadıyor onlarıda bılınçlı demıyor sanırım

kızınca heyecanlanınca söyluyor

vuhuuuuuuuuuuu ütü mü dediniz hem de ev kıyafetleri:53: cemre 2 aylık olduğundan beri hiçbir kıyafeti ütülenmiyor çok çok kırışmışsa belki:1: sadece kumş şeyler ütülenir bu evde, cadı zaten 2 saat uyuyor onda da yemek mi temizlik mi ütü mü, çıldırmayın kızlar canınıza yazık,

kumsal bu arada sen benim face ten arkadaşsın galiba cicim:1:

ben de aynen senin gibi sadece dışarıda giyilen kıyafetleri ve ütü isteyen kumaşları ütülüyorum,evde giydiğim pijamaydı,şorttu,oğlumun ev kıyafetiydi ütüleyip uğraşmıyorum çünkü zaten kendi üstümdekileri de onunkileri de her gün bazen günde bi kaç kez değiştiriyorum,oğlum artık benim üstümü de kirletiyor çünkü,elleriyle üstüme değiyor,bazen meyve falan poluyo elinde,ya da omzuma gelip yaslanıyo,ağzının kenarında yiyecek falan varsa hadii o da üstüme bulaşıyo falan,bence bebeklerin her kıyafetini ve kend kıyafetlerimizin bi kısmını ütülemek gereksiz zaman ve enerji kaybı,o zaman diliminde yemek yapılabilir,uyuyosa temizlik vs,o nedenle benim ütüm genelde haftada 1 kere 1 sepettir,tavsiye ederim kızlar,kasmayın boşuna

hiç birini yemıyor gun içinde karışım kahvaltı ve çorba dışında hiç bişi yemıyor

canım ahsende meyva yemiyor ben kahvaltı karışımına 1 küçük şeftali katıyorum sende yoğurdu öyle verebilirsin :34:yok artık babayıda anneyide şeayıda bilinçli bizi çağırırken kullanıyor annemlerin bahçenin önünede gelince nenene üüü oda horoza söylüyor

Son düzenleme:

benm oğlumda öyle.zoraki besleniyoruz.daha önce yazmıştım katı gıda yemiyor zaten.oğlumda anne dede.herkese anne anne diyor.
bayanlar şu ütü konusunuda eşimle aramızda büyük sorun:))herkes kendi giysilerini ütülüyor.oğlumunda dışarı kıyafetlerini.ne gerek var diye düşünüyorum.ha mikrolplarsa zaten herşeyi ağzına alıyor herşeye dokunmak istiyor.zaten kendime zaman ayıramıyorum bide ütüyle uğraşamam valla.

tatilden geldik ,kazasız belasız hastalanmadan güzel bi tatil geçirdik,gidecek olanlar varsa diye deneyimlerimi paylaşayım:

öncelikle çok keyifli ama çok yorucu bi tatildi,ekstradan ona da bi çanta hazırladım ,ben ne olur ne olmaz diye çarşaf ve havlu da koydum,yastığını aldım,hem kolsuz,hem kısa kolu hem de uzun kollu kıyafet aldım ne olur ne olmaz diye,ateş düşürücü,derece,elektrikli sivrisinek kovucu,bepanten krem,gece lambası gibi ufak tefek şeyler de aldım,işime yaradı orada,bebek arabası elimiz ayağımız oldu,her yere onunla taşıdık,havuzdan çıkınca onda oturdu,altına bi havlu serdim terletmesin diye,şezlongda da oturtum ama kenarları boş olduğundan yanında oturmak gerekiyor düşmesin diye ama bebek arabası çok rahat oluyo,bazen arabasında uyudu hatta,yani bebek arabası olmazsa olmaz bi şey bence.ilk gün odaya çıkıp uyuttum ama sonraki günler açık havada,oradaki 2 koltuğu birleştirip,üstüne havlu serdim ,minik bi yatak yaptım,açık havada uyuttum,bebek havuzunda çok oynadı,kovaya su doldurup boşaltmak hoşuna gitti,keşke daha fazla su oyuncağı götürseymişim,havuza falan atlamayı pek bilmediğinden oyuncaklar daha cazip geldi oğluma,tabi diğer bebeklerin de oyuncağı olduğundan iki bebek yanyana gelince oyuncak kavgalarımız oldu :1: ikisi de bütün oyuncakalrı istediği için ikisi de ağladı falan,otelin altını üstüne getirdik,tabi biz de sürekli onun peşinde olduğumuzsdAN PEk öyle ayağımızı uzatıp da keyif yapamadık,sadece o uyuyunca biraz rahat ettik,onun dışında sürekli o nereye biz oraya,çok hareketli olduğundan yerinde durmuyo,sürekli, bi şeyleri merak ediyo,yani şezlonga uzanıp elime de soğuk bişi alayım,yayılayım diye beklemeyin,çorba,yoğurt,balık ızgara,meyve ,ayran,fırın patates falan verdim,kahvaltıda da tereyağı ,biraz bal,peynir,süt verdim,onun dışında farklı yemek vermedim,belki ishal falan olur,bünyesi alışkın değildir diye,kırmızı et vermedim,otelin eti nereden geliyor bilmediğimden,ben de yemem pek tatlide kırmızı et zaten,odada bebek yatağı vardı,gece sıkıntı olmadı,sadece yatak sabit olduğundan gece uyanmalarında emzirerek uyuttum sallayamadığım için,ama çok uyanmadı su yorduğu için,1 en fazla 2 kere kalktı,alerji ,ateş vs olmadı şükür,denizi sevmedi,dalgalardan korktu sanırım,o nedenle genelde havuzdaydık,kaymasın,düşmesin diye bebek havuzunda sürekli onu tutmam ya da yanında durmam gerekti,havuzun suyunu içmeye kalktı bazen :1: ne kadar engellesek te illaki su yutmuştur ama ishal falan olmadık,temiz olması önemli otelin,güzel bi tatildi,ayrı bir keyfi oluyo,onun hareketlerini izlemek paha biçilemez ama geldiğimizde ben de babası da o da çoook yorgunduk,hala da tam atabilmiş değiliz yorgunluğu,seneye daha iyi olacağını düşünüyorum,çünkü havuzda daha güzel olynamaya başlayacak, şimdilik aklıma gelen bunlar,sorunuz olursa sorun kızlar

anlaşıldı bir ben varmışım bu kadar ütü yapan :14:
eşimde çok istediği bir kıyafet varsa ütüsü yoksa birtek onu ütüleyip hemen giyer
yoksa tüm ütü benim üzerime şimdi bende yapmıyacam diyecem ama kendimi biliyorum dayanamayıp gene yapıcam
valla bende bir buraya oturuyorum yoksa sürekli iş kendime vakit ayırmak kuaföre gitmeyeli nerdeyse bir sene olacak :43:

tatilinizin güzel geçmesine sevindim
yorgunluk evdede var boşver değişiklik oldu sizede oğlunada :34:

selammkızlar ben de öyle çook ütü yapmıyorum ama eşimin ütüsü oğlumun dışarı kıyafetleri benim dışarı kıyafetlerim ve artık oğlum büyüdü biraz rahatladim diyebilirim ev kiyafetlerimizi de firsat bulunca ütülüyorum, bazen ütüyü aksama birakiyorum, nevresimlerden de sadece oğlumunkileri ütülüyorum...
Yemek konusunda artik pek sıkıntımız yok gibi oğlum masallah hemen her seyi yiyo, meyveye bayiliyo, biri cikolata falan verince bana gösterip ac diyo...
Artik her duydugunu söylemeye çalışıyo ama baba demiyo pek bizden duymuyo ya, cok da üstüne düsmedik bu ara o yüzden heralde..
Kendi basina top oynayabiliyo, disari cikmaya ve banyoda suyla oynamaya bayiliyo...

araba yı nasıl kullanacaksın ki arkada durmaz arkada ben varken bile durmuyo ki
ne mezunusun sen
valla canım mecbur kullanıyorum eşim nöbetçi filan oluyo bağlıyorum araba koltuğuna bi elimle şebeklik yapıp bir elimle kullanıyorum:9:
ben felsefe öğretmeniyim canım aslında adayıyım kpss kazanmam lazım ama dünkü sınavdan sonra ev hanımı olmaya karar verdim:9::9::9:
canım zaten şevval olmasa cesaret edemem kısa mesafede idare ediyor ama uzun mesafede çıngar çıkarttıyor
canım allah yardımcın olsun hadi inşallah bu sefer başarırsın :46:

canım ahsenin en severek yediği şey kuskus haşlıyorum yoğurtlu sarmısakla karıştırıyorum severek yiyior sende bir dene
henüz eline çatalla bir şey vermedim ama ekmek kraker veriyorum ısırıp atıyor gecen arkadaşta patates salatası vardı küçük parçalar halinde ben çatalla verdim 3 4 lokma yedi bende şaşırdım yemez sanmıştım birde yemez desem hemen yiyiyor bunu çok seviyor der yaparım asla ağzına sürmez beni yalancı çıkartmayı sever :37:
miraya kuskus yaptım sen yiyiyo deyince onu bile yemedi yaw:31:maalesef olmadı canım ya çok çok zordu sınav:25::25:
kızlar sizde her hafta 2 sepet ütü yapıyormusunuz yoksa tek benimmi bukadar ütüm oluyor
kollarım koptu 2 saat nerdeyse ütü yaptım ramazanda ne yapıcam bu sıcakta hiç çekilmiyor ütü:31:
canım bende çok ütü yapıyorum ya senin kadar değildir tabi sende bide şevval var çünkü de haftada bir sepet ütülüyorum hele eşimin iş kıyafetleri onlar ayrı bir sepet zaten belim kopuyo valla:52:
migi tatilinizin güzel geçmesine sevindim stres atmışsındır:34:

Son düzenleme:
Eyidas canim cok saol..iyiki actin elifin sekerlerini :))) elamida domateslerimide gorursun artik :)) ela durmuyor artik kosuyor konusuyor..

valla canım mecbur kullanıyorum eşim nöbetçi filan oluyo bağlıyorum araba koltuğuna bi elimle şebeklik yapıp bir elimle kullanıyorum:9:
ben felsefe öğretmeniyim canım aslında adayıyım kpss kazanmam lazım ama dünkü sınavdan sonra ev hanımı olmaya karar verdim:9::9::9:

miraya kuskus yaptım sen yiyiyo deyince onu bile yemedi yaw:31:maalesef olmadı canım ya çok çok zordu sınav:25::25:

canım bende çok ütü yapıyorum ya senin kadar değildir tabi sende bide şevval var çünkü de haftada bir sepet ütülüyorum hele eşimin iş kıyafetleri onlar ayrı bir sepet zaten belim kopuyo valla:52:
migi tatilinizin güzel geçmesine sevindim stres atmışsındır:34:

canımya hakında hayırlısı diyelim benim eşimde 2 kez girdi baktı olmuyor esnaflığa devam:31:

miray hanımda ahsen gibi seçici demek damak tadına uymamış:34:

$005.webp$011.webp$010.webp
kızlar ahsenin pazar keyfi heykeli gerçek sandı konuşuyordu geveze kızım:1:

anlaşıldı bir ben varmışım bu kadar ütü yapan :14:
eşimde çok istediği bir kıyafet varsa ütüsü yoksa birtek onu ütüleyip hemen giyer
yoksa tüm ütü benim üzerime şimdi bende yapmıyacam diyecem ama kendimi biliyorum dayanamayıp gene yapıcam
valla bende bir buraya oturuyorum yoksa sürekli iş kendime vakit ayırmak kuaföre gitmeyeli nerdeyse bir sene olacak :43:

bide ben varım canım haftada bı gece sabahlıyorum geçen gece saat 5 te bıttı iç dış çoraplar dışında hala herşeyını utuluyorumun oğlumun aklet gecelik vs. tabı eşiminkilerde benımkileri saymıyorum zaten bıtmek bılmıyor bıde hava sıcak anca gece oluyor ütüt

maşallah kocaman olmuş saçlarda şekilllenmiş biz daha kestırmedik çünkü saçlarında lülükler var :1::1::1: çok tatlı duruyor oyuzden kıyıp kestıremedık uzadı ama lülelendığı için kısa duruyor herkes oğlumu kız sanıyor :55::55::55:

canım ahsenin sacını 2 kere kestirdik
ahseninde saçı dümdüz uzayınca çok çirkin oluyor mecburen kestiriyoruz
bugün havuzda bez mayo bağlamıştım rengide mavi ahsenede herkes ne yakışıklı oğlun var dediler :9:
saçlarda kesili :9:

bide ben varım canım haftada bı gece sabahlıyorum geçen gece saat 5 te bıttı iç dış çoraplar dışında hala herşeyını utuluyorumun oğlumun aklet gecelik vs. tabı eşiminkilerde benımkileri saymıyorum zaten bıtmek bılmıyor bıde hava sıcak anca gece oluyor ütüt

sevindim tek olmadıgıma:1:
2 gündür çamaşır yıkayıp hepsini ütüledim ki ramazanda birkaçgün yapmıyayım diye
bugün çıkan çamaşırı görsen korkarsın yarın gene bana ütü göründü :50:

canım ahsenin sacını 2 kere kestirdik
ahseninde saçı dümdüz uzayınca çok çirkin oluyor mecburen kestiriyoruz
bugün havuzda bez mayo bağlamıştım rengide mavi ahsenede herkes ne yakışıklı oğlun var dediler :9:
saçlarda kesili :9:

arkadan erkekmı gelicek acaba bana herkes arkadan kızın olcak bu oğlan kıza benzıyo dıyolar yoksa gazmı verıyolar anlamadım :9::9::9:

arkadan erkekmı gelicek acaba bana herkes arkadan kızın olcak bu oğlan kıza benzıyo dıyolar yoksa gazmı verıyolar anlamadım :9::9::9:

bence gaz veriyorlar benide kandırmak için bunun arkası oğlan sacını arkası sivri yok burnunun üstünde damar belli
valla kkbayansu gibi büyük konuşmayayım ama allah tüm isteyen lere versin :9:bize yeter ikitane kuzu :34:

Back
X