tatilden geldik ,kazasız belasız hastalanmadan güzel bi tatil geçirdik,gidecek olanlar varsa diye deneyimlerimi paylaşayım:
öncelikle çok keyifli ama çok yorucu bi tatildi,ekstradan ona da bi çanta hazırladım ,ben ne olur ne olmaz diye çarşaf ve havlu da koydum,yastığını aldım,hem kolsuz,hem kısa kolu hem de uzun kollu kıyafet aldım ne olur ne olmaz diye,ateş düşürücü,derece,elektrikli sivrisinek kovucu,bepanten krem,gece lambası gibi ufak tefek şeyler de aldım,işime yaradı orada,bebek arabası elimiz ayağımız oldu,her yere onunla taşıdık,havuzdan çıkınca onda oturdu,altına bi havlu serdim terletmesin diye,şezlongda da oturtum ama kenarları boş olduğundan yanında oturmak gerekiyor düşmesin diye ama bebek arabası çok rahat oluyo,bazen arabasında uyudu hatta,yani bebek arabası olmazsa olmaz bi şey bence.ilk gün odaya çıkıp uyuttum ama sonraki günler açık havada,oradaki 2 koltuğu birleştirip,üstüne havlu serdim ,minik bi yatak yaptım,açık havada uyuttum,bebek havuzunda çok oynadı,kovaya su doldurup boşaltmak hoşuna gitti,keşke daha fazla su oyuncağı götürseymişim,havuza falan atlamayı pek bilmediğinden oyuncaklar daha cazip geldi oğluma,tabi diğer bebeklerin de oyuncağı olduğundan iki bebek yanyana gelince oyuncak kavgalarımız oldu

ikisi de bütün oyuncakalrı istediği için ikisi de ağladı falan,otelin altını üstüne getirdik,tabi biz de sürekli onun peşinde olduğumuzsdAN PEk öyle ayağımızı uzatıp da keyif yapamadık,sadece o uyuyunca biraz rahat ettik,onun dışında sürekli o nereye biz oraya,çok hareketli olduğundan yerinde durmuyo,sürekli, bi şeyleri merak ediyo,yani şezlonga uzanıp elime de soğuk bişi alayım,yayılayım diye beklemeyin,çorba,yoğurt,balık ızgara,meyve ,ayran,fırın patates falan verdim,kahvaltıda da tereyağı ,biraz bal,peynir,süt verdim,onun dışında farklı yemek vermedim,belki ishal falan olur,bünyesi alışkın değildir diye,kırmızı et vermedim,otelin eti nereden geliyor bilmediğimden,ben de yemem pek tatlide kırmızı et zaten,odada bebek yatağı vardı,gece sıkıntı olmadı,sadece yatak sabit olduğundan gece uyanmalarında emzirerek uyuttum sallayamadığım için,ama çok uyanmadı su yorduğu için,1 en fazla 2 kere kalktı,alerji ,ateş vs olmadı şükür,denizi sevmedi,dalgalardan korktu sanırım,o nedenle genelde havuzdaydık,kaymasın,düşmesin diye bebek havuzunda sürekli onu tutmam ya da yanında durmam gerekti,havuzun suyunu içmeye kalktı bazen

ne kadar engellesek te illaki su yutmuştur ama ishal falan olmadık,temiz olması önemli otelin,güzel bi tatildi,ayrı bir keyfi oluyo,onun hareketlerini izlemek paha biçilemez ama geldiğimizde ben de babası da o da çoook yorgunduk,hala da tam atabilmiş değiliz yorgunluğu,seneye daha iyi olacağını düşünüyorum,çünkü havuzda daha güzel olynamaya başlayacak, şimdilik aklıma gelen bunlar,sorunuz olursa sorun kızlar