- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
canım çorbasına bende muhakkak 1 köfte büyüklüğünde et atıyorum yağsız kıymayı eşim ikikere çektiriyor bende 1 er köfte büyüklüğünde ayırıp poşetledim çıkarıp atıyorum ama 2 seferde yiyor 1 yaptığım çorbayı
süt içmiyor emziriyorum ama çok az gün içinde 2 3kez en uzun 5 dakika hiç istekli değil biberon yeni tuttu ama su içiyor süt koyduğumda içmedi vişne suyu yapmıştım kendim gecen koydum biberona onuda içti 1 çaybardagı kadar süttü sevmedi
birde kusacak diye bazen korkuyorum vermeye annemlerde vermek istese bile izin vermiyorum hiç değilse yediği yarım kase kalsın diyorum belki hata yapıyorum ama korkuyorum kusacak diye
gecen patates kızartmıştım 2 çubuk patates yedi valla sevinçten ağlıyacak tım kendi kendine uzandı aldı
benim oğlum da emdiği için ve sık emdiği için ayrıca biberon vs vermiyorum ama sabah kahvaltısında küçük bi fincan sütü kaşıkla içiriyorum,kahvaltısını ayrı ayrı yiyo gnelde,ben de lokmaları yutmayı kolaylaştırsın diye tatlı kaşığyla her lokmadan sonra 1-2 kaşık süt veriyorum,mesela bi lokma peynir arkasından süt,bi lokma yumurta arkasından süt gibi,çünkü emmeyi, bıraktığı zaman süt içmesi gerekecek ve tadına alışmazsa içmiyolar,sen de kaşıkla ya da küçük bardakla içirmeyi deneyebilirsin,genelde öyle seviyolar bi şeyler içmeyi,pipet de olabilir,ya da şeker kullanmadan sütlü atlılar yapabilirsin kuru incir,hurma vs kullanarak,çünkü zorla yediremezsin,ille de bi yolunu bulmak gerekiyo