kızlar biz geldik boyumuz 79 cm kilomuzda 9 400 olmuş heralde ahsen minyon olucak benle babasına benzememiş
kesinlikle süt verme dedi yoğurt ve peynir birde köfte büyüklüğünde et yerse yeterli sakın zorlama dedi
emzirmede 24 saate 2 kez emzirsen yeterli daha fazla verme dedi

çok rahat bir doktordu sütü memeyi kesince geceleri 1 su bardağı verirsin daha fazlası kardan çok zarar kansızlık yapar dedi
kan tahlili vermiştik eşim şimdi almış doktora göstermiş çok şükür iyi çıkmış epeyidir kesmiştim kan ilacını korkuyordum değerleri düşük çıkacak diye ama çok şükür iyi demiş doktor birde özel yemek yapma kesinlikle bulamaç şeklinde bir şey verme dedi bisküvi çay daninolar kesinlikle yasak şimdilik bunlar aklıma gelenler
bulamaç şeklinde kahvaltıyı 1 ay oldu artık yapmıyorum danino hiç vermedim ama
kavanoz maması veri yordum evde 3 4 kavanoz var onlarıda vereyimde daha almıyayım
maşallah canım,önemli olan sağlıklı olması :))
günde 2 kere mi emzir dedi?

benim oğlum bu aralar iyice düşkünleşti bana,bizim minmum 5 kere :44: gerçi hepsinde doyacak kadar emmiyor,arada dudak tiryakiliğmiz de var

ama 2 kere de az değil mi?sonuçta emzirmeyenler günde 500 ml devam
sütü vermeye uğraşıyolar,2 emzirmede 500 ml süt çıkmaz ki memeden artık,eskisi gibi değil süt üretimi,bana az geldi 2 kere,ben ne zaman isterse emziriyorum valla,bence anne sütü hala onlar için en değerli besin,danino falan ben de vermedim hiç,vermeyi de düşünmüyorum ,hatta biraz büyüyünce onlardan alıp içlerine meyveli yoğurt koyup vericem ille de yemek isterse(muhtemelen isteyecek,çünkü alışveriş merkezinde dönüp dönüp danino reyonuna gitti,rengarenk ya kutuları,
dedim işlerini biliyo bu firmalar),kavanoz maması benim toplamda 10 kavonoz bile olmamıştır doğduğundan beri,hani arabada ya da dışarda lazım olursa diye almışımdır,emziriyosan zaten onun yerine seni emsin,ben öyle yaptım hep,imkanını bulduğum her yerde (arabada,alışveriş merkezinde,hatta çarşıda rodi nin mağazasına girip çocuk reyonundaki kabinin içinde emzirmişliğim var :) emzirdim.İrmikli, muhallebi yap arada,çok faydalı irmik,pirinç unu yerine ben irmik katıyorum muhallebisine,az da tarçın katıp,az şeker (ya da pekmez) le yapıyorum,zaten çok sık muhallebi vermiyorum,bebe bisküvisini biz yaşına gelmeden bıraktık,zaten sadece 1-2 tane kahvaltısında başlarda kullanmıştık,doktorum önermemişti,faydası yok diye,sonra ekmek içine geçip bisküviyi bırakmıştım ben de,ben sütü kahvaltıda kahve fincanıyla lokmaları yutarken kolaylık olsun bi de tadına alışsın diye veriyorum,kahvaltısını ayrı ayrı yapıyo zaten,o yüzden bazen ıhlamur çoğunlukla da kendi kaynattığımız sütten veriyorum,arkadaşımın kızı hiç süt içmemiş yaşına kadar,şu anda ne yaptıysa içiremiyor,muhallebi bile yapsa içmiyor,o nedenle ben tadımlık süt veriyorum