- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
ceren de bayramda yurumeye basladı ama aynen dedigin gibi cocuk parkının yanında toprak bi mac sahası var cocuklar top oynuyo bizimki parkı bırakıp o tozun topragın icinde dolasmak istiyo bi de tutmasam orda futbol oynayan cocukların topunu alacak ama altlarında ezilcek haberi yok.bazen parktan eve donerken yurusun istiyorum dedigin gibi yuruyunce yoruluyo herhalde aksam daha erken uyuyo, ama dun evin yolunu bulamıcaz zannettim alakasız sokaklara gitmeye calısıyo kapısını acık buldugu her bahceye dalmak istiyo hele su cimleri sulayan aletlerden gorduyse eyvah bıraksam suyun altına gircek. bi de isin kotu tarafı bi yurumesine izin verince pusetine de bidaha asla oturmuyo ya hic kaldırmıcan ya hep yurutuceksin.... iste bizdeki terhane de boyle :)
hadi ya ahsenin ne sıkıntısı vardı ki bebekken ilikten sıvı almak istediler? nasıl uyanmayabilir?iyiki aldırmamıssınız cnm yaa tuylerim diken diken oldu...
canım yeni doğduğunda sarılık geçirdi her bebek gibi ama biz biraz gec farkettik ışık tedavisi oldu ama doktor sabah akşam sarılık değerleri düşmüşmüş mü diye kan allıp tahlil yaptı tabi bebek olduğu için ahsen toparlanamadı kanında çökme oldu
bizi hemen ünversite hastanesine yönlendirdiler ordada kan değerleri çok düşük lösemiden şüpelenmiyoruz ama degerleride normalin çok çok altında ilikten sıvı almamız lazım ama çok küçük uyanamıya bilir anne baba olarak imza verin dediler
ama ahsende gözle görülen hiç bir şey yoktu morarama nefes almada zorluk sonunda biz buradaki doktorlara inanmayıp tahlil sonuçlarının İstanbul a ankara ya ve adana ya gönderdik hepsi de 1 2 ay bekleyin tahlilleri tekrarlayın sakın ilikten sıvı aldırmayın dediler gercektende allahın izniyle 3 ayda sadece ben beslenmeme dikat etim bitkisel ürünler kulandım ve ahsenin değerleri yükselmişti en son gecen ay yaptırdık heralde hepsi normale dönmüştü çok şükür
he bi de kızlar tek basına kaydıraktan kayabilen bebis var mı? ceren kaymak istiyo ama daha sahip olamaz kendine dimi? gecen hafta bir iki kucagıma alıp kaydırdım ama onu kaydırcam diye kolumu yaraladım... bizde simdilerde oyle melul melul bakıyoruz kaydıraklara![]()
canım bıraksam tekte çıkıcak ahsen ama ben korkuyorum düşer diye ablası çıkartıyor oturtuyor bende aşagıda tutuyorum zaten en küçüğünde kaydırdığımız için bazen sadece duruyorum yavaş oluyor kendi ayağa kalkıyor
elazıgdada 2 gündür hava çok kötü donuyoruz kış geliyor