kızlar ceren 2-3 ay oncesine kadar ayakta sallayarak uyuyodu. sonra birden istemez oldu ben yatırıyorum o kalkıyo cok zıtlastım hatta zorla yatırıp bi muddet aglattım ama yok oldur allah yatmaz oldu velhasılı ceren oglen uykusuna da gece uykusuna da beni emerek uykuya dalıyo yani uyku saatleri gelince ben ayakta sallamak yerine meme veriyorum, ama ben artık cereni yavas yavas memeden kesmeyi dusunuyorum hem belki daha iyi yer ve geceleri de daha deliksiz uyur diyerekten ama bu durumda napıcam ben? memeden kesince bu cocugu nasıl uyutucam, oyle kendi kendine de uyuyan bi cocuk asla degil. simdi kara kara bunu dusunuyorum. sizler nasıl uyutuyosunuz bana bi akıl vercek olan var mı?su cocugu yatırıyomussunyatagına kendi kendine uyuyomus falan bunun yontemleri varmıs egitmek icin hatta bende bi ara bakmıstım ama tamamen cocugu cılgınlar gibi aglatarak ogretmeye dayalı, bi de belki bunu daha kucuklerken alıstırmalıydı artık cok gec gibi geliyo bana zor da olsa oyle bisey mi denemeliyim acaba bilmiyorum ki nasıl dayanırım o aglarken
![]()
bende aynı dertten müzdaibim. üstelik bizimkisi sallamadan uyuyordu. şimdi kendi yatağında yatmamak için acayip bir direnç göstreiyor. yanımda uytuyorum, sonra yatağına alıyorum ama saaatte bir kalkıyor.